Legfrissebb anyagok
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
PROHARDVER! témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
francz'70 #13867 üzenetére
Nem akarok senkit se védeni, se támadni, de azért nekem sem jött be az a T.Groove ha emléxel, pedig a javaslatodra próbáltam ki én is.
A mázli csak az volt, hogy online vásárlás okán az Edigital/Emag üzletben egy rövid indoklás után kiállították a visszáru igényt, majd egy hét alatt el is utalták az árát. Csak hát utánajárás, sorbaállás... van akinek már ez sem tetszene.Amit meg itt ajánlgatnak pár cuccot többen, sztem bizonyítottak azoknál, akik nem a Tronra vannak beállva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest