- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #13869 üzenetére
Csúnya kásás vagy torz volt a hangja?
Ha már a teszteknek nem nagyon hiszel, (meg nekem sem) Aureal szerint is, idézem: "egy go3 nál valóban jobb a groove" neked meg van egy go-d ha jól emlékszem...
Amúgy meg egy evolveo armor 02 olyan 5500 körül van, tényleg nem az év biznisze, totál anyagi csőd, pláne, hogy vissza is lehet küldeniJa, amúgy hidd el nekem sem esik le a Tronstól az állam, nem is állítottam ilyet soha, csak annyira "szerintem" nem rossz, mint ahogy itt le van húzva, én legalább is eddig tudtam rajta segíteni, számomra (és nem csak számomra) elfogadhatóra hangolni.
Nyilván minden hangzás javítót bevetve, így azért tényleg melós, de nagyon más lesz a hangja pozitív irányban -
Aureal
őstag
válasz
carl18 #13869 üzenetére
Attól a titán vagy milyen membrántól vártam volna én is, hogy komolyabb megoldás a Groove a kategóriájában, de se szépen se kellően hangosan nem szólt számomra. Előtte ugye Sony XB13-hoz tudtam hasonlítani, mint kis portable könnyű hangszóró.
Persze mostanság az Evolveo vagy milyen klónját is reklámoztátok. Hát nem biztos hogy rápróbálnék arra is. Meg van is mit hallgatni, úgyhogy én inkább kivárósat játszok, ha majd tényleg jön vmi #beszabehu egyszer csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PayPal
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Path of Exile (ARPG)
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged