- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #13859 üzenetére
Figyu, tudom, hogy hol a Tronsmart helye, semmiféle rangsort nem állítottam fel és nem is istenítem, nem hiszem, hogy bármikor is az itt agyig magasztalt kb. 5-6 db hangszóró elé, vagy akár a közelébe is helyeztem volna
Van egy jó pár Tronsmart a birtokomban + az ismeretségi köreimen keresztűl még többet is tudtam kipróbálni, és állíthatom, hogy vannak különbségek rendesen, sőt, hagzásmódosítási/javítási (külső eq, stb) lehetőségek sem mindegyik tipusnál hozzák az elvártat, ez tény, de van egy pár ahol elég tisztességes eredményt lehet elérni az alapokhoz képest.
A "sereghajtó" kifejezés azért kicsit erős, ezek szerint kevés az 100 db amit hallottál, hidd el rengeteg hangszóró van ami messze nem éri el a Tronsmart minőségét/színvonalát csak azokról itt nem lehet (szabad?) beszélni, pedig tuti, hogy vannak akiknek még azok is tökéletesen megfelenének, de hát ugye itt élből elvannak hajtva pi...ba
..sajnos sok helyen sántít a kijelentésed."
De nem jelentettem ki semmit...Ezzel az akku teszttel amúgy mire vagy kíváncsi? Dockin vs. Groove? 6600 mAh vs. 1700 mAh? Szerintem az Upgradedre gondoltál nem a Groovera..
Az igazság az, hogy nem is tudom hol tudnám csuma hangerőn órákon keresztűl kipróbálni, mivel brutál hangos méretéhez képest a Groove. De most már kíváncsiságból engem is érdekel, pláne, hogy kb. félhangerőn 15--18 órára is képes
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest