- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Mauzes #11696 üzenetére
Mondjuk Oluv-nak is csak most tűnhetett fel a Boost tesztelése közben, mert anno mikor próbálta a Boom-ot, akkor nem említette ezt. Én legalábbis nem emlékszem, ill. nem találtam semmit visszamenőleg ezzel kapcsolatban.
Tegnap ugye írtam nekik vissza, hogy ez azért csak nem OK, még akkor is, ha csak bizonyos zenéknél és bizonyos hangerőn jön elő.
Erre ma ezt írják:
"Regarding your concerns about the bass, the bass performance won't be the same as Motion+ speaker due to difference speaker units inside. But you can still try below tips to see if the issue can get better or not?
- Confirm the speaker is fully charged
- Turn on and eset the speaker by holding the Power button for 4-5s
- Try the speaker with another device if possible;try another app or audio source
If the issue persists, we are glad to help you exchange the speaker for retry. Before that, please also provide us below information."Tudom nem tökéletes az angolom, de annyira nem is rossz, hogy ne értsék miről beszélek. Plusz link-eltem nekik Oluv tesztjét. Szóval nem értem. Illetve értem én. Sajna az Anker support sem jobb a nagy átlagnál. Ott is ilyen 1 bit-es emberek ülnek, akik kulcsszavak alapján copy-paste-elnek válaszokat a kedves panaszosnak.
Oluv videója alatt azért egy-két emberke arról írt, hogy ők is írtak a support-nak. Talán-talán ha még többen bombáznánk meg őket, akkor átütnénk az ingerküszöbüket, és eljutna a probléma olyan technikushoz, aki érti és legfőképp hallja, hogy miről is van szó.
Szóval Boom és Boost tulajok hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bambano: Bambanő háza tája
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest