Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
csacsi77
üzenetére
Szia! Hogy jó lehet-e az inkább szerencse kérdése (jóslásért fizetős telefonszámot tudok csak
), én mindig tartok kicsit a nem hivatalos helyekről származó dolgoktól. Esetleg a Béta verziók közül a legrégebbi verzió tekintetében egyenesen a gyártó oldaláról az 1.73 -as verzió nem lehet elég régi? Talán az még passzol az alaplapoddal. Erre tessék. Ha már amúgy is hulla a deszka szerintem mindegyik megérhet egy próbát 
Csak egy észrevétel, hogy Te "PRO4M" végződésű alaplapot említettél, Doky586 pedig egy "PRO4+" alaplap bios-ait linkelte, én nem ismerem egyiket se, biztos közeli rokon a két alaplap, de nehogy emiatt legyen baj...

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- Corsair Vengeance LPX DDR4 RAM (32GB, 3200MHz)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), én mindig tartok kicsit a nem hivatalos helyekről származó dolgoktól. Esetleg a Béta verziók közül a legrégebbi verzió tekintetében egyenesen a gyártó oldaláról az 1.73 -as verzió nem lehet elég régi? Talán az még passzol az alaplapoddal.