Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint2112
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a problémám hogy van egy asus p4s333 alaplapom, amin áramszünet esetén elrontottam a bios flashelést. Most ha bekapcsolom szinte nem csinál semmit a hűtők felpörögnek, viszont a monitor nem jön vissza alvó módból, mintha be se kapcsoltam volna a gépet. Megcsináltam a boot floppyt rajta a pontos bios-szal és az awdflash.exe-vel valamint csináltam rá egy autoexec.bat-ot hogy automatikusan lefusson a flashelés, csak sajnos nem akar floppyról bootolni, nem is világít a floppy drive meghajtója. Azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet "rávenni" a gépet hogy bootoljon floppyról. Ja amugy award bios volt rajta v6.0. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- OLED monitor topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 memória kit
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest