- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaelStorm
csendes tag
Sziasztok, kollégák !
Nagy segítséget szeretnék kérni és reményem szerint tőletek kapok is !

A gond : lenne egy Asus P4SE / U2 -es alaplap, aminek a BIOS-a firmwarefrissités közben elszállt.. ( sajnos buta mód újraindítottam..). Az eset nem mai, kb. fél éve történt, azóta nemis használtam nagyon (nemis tudtam), helyette egy előző alaplapot használtam, ami elég régi, egy Abit KT7A Raid-ot, amely kiszolgál rendesen, viszont most picivel több időm van foglalkozni az Asus-os lapkával is. Nézegettem mind a gyártó oldalait, mind egyéb forrásokat, talán ha nagyot nem tévedek egy Phoenixes BIOSról lenne szó, amihez az 1008as .ROM illik a legjobban.. A gubanc itt kezdődik, ugyanis sose volt dolgom alaplapi BIOS recoveryvel, szóval örök hála lenne, ha valaki egy NAGYON EGYSZERŰ gyorstalpalót tartana, mit tehetek..
Tünetek : bekapcsolás után fekete képernyő (ezt több helyen is olvastam, mint tünet), viszont szerencsémre(?) felpörgeti a két optikai meghajtót.. Floppyt nem.
Kicsit körülményes a dolog, ugyanis a gépet (mivel egy ház van) folyton szét és össze kell szerelni (kábeldzsungel..), tehát örülnék, ha sokat már nem kéne

Bármi infót nem adtam meg, ami esetleg kellhet, szóljatok !

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Fury 2x8GB (16GB) 2400MHz DDR4
- DDR4 párban Kingston HyperX FURY (2x8Gb 30k) + Kingston FURY Beast (2x16GB 75k)
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 6000MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest