- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
Help
HP 650 (B6M55EA) Latpop bios frissítés után nem indul el.
Caps lock feletti led villog világít, bekapcsoló gomb is, de a ventilátor se indul el.Hogy lehetne helyreállítani?
kösz a segítséget.
-
Teaway
veterán
válasz
Persephone #2195 üzenetére
A tápventit nem tudod BIOS-ból vezérelni.
A CPU hűtőt viszont így:
BIOS > H/W monitor >
►CPU Smart FAN Target:
The mainboard provides the Smart Fan function which can control the CPU fan speed
automatically depending on the current temperature to keep it with in a specific range.
You can select a fan temperature target value. If the current CPU fan temperature
reaches to the target value, the smart fan function will be activated. It provides
several sections to speed up for cooling down automaticlly .►CPU Min. FAN Speed (%):
When you set a FAN target in “CPU Smart FAN Target”, this item will appear. This
item allows you to select how percentage of minimum speed limit for the CPU Smart
FAN. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni az alaplaom BIOS-át.Erről lenne szó:M5A87
Letöltöttem a BUPDATER 1.22 progit de sajna nem tudom használni mert Win7 64-bites oprendszert van így nem indul.Ezt a verziót telepítenémM5A87 BIOS 1301
Improve system stability..Hogyan tudom frissíteni máshogyan?
-
Persephone
csendes tag
Sziasztok!
Hangos volt a gépem, nem a legjobb táp volt benne... Nemrégiben meghalt a tápom, lecseréltem egy FSP400-60GHN-re. Most is olyan a hangja a gépnek, mint egy repülőnek. Folyamatosan maxon pörög minden venti. Arra gondoltam, a BIOSban kellene valamit állítanom...
Ebben kérném a segítségeteket! Hogyan állítsam be a BIOSomat, hogy ne pörögjön feleslegesen?
A gép bele:
-alaplap: MSI platinum p7n SLI
-proci: Intel core 2 duo E7200 2,53 Ghz
-VGA: MSI gtx 550 tiElőre is köszi!
-
deceiver
csendes tag
Sziasztok,
tudja valaki, találok-e valahol az alábbi alaplaphoz BIOS frissítést:
Mainboard Model EP-8KHAL+ VT8366-8233
BIOS Award SI inc. 6.00 PG 2002.05.29.Köszi
-
Teaway
veterán
válasz
danyboy1978 #2191 üzenetére
Rendszergazdaként is azt mondja, hogy nincs adminisztrátori jogod?
-
danyboy1978
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy acer aspire 5920 noti. Szeretnék biost frissíteni.
Acer honlapról letöltöttem a legújjabb biost, plussz egy progit gondolom ezzel lehetne win alól is frissíteni.A problémám:
Elindítom a progit kivállasztom az új bios filet, a hibaüzenet nincs adminisztrátori jogom....
Próbáltam indítani rendszergazdaként is.Csináltam egy pendrivet-ot dos indítónak, viszont dos alól nem lehet megnyitni a progit.
Win7 van a gépen.
-
Clapko
csendes tag
Sziasztok!
Van egy toshiba laptopom, itt megtaláljátok az adatait: [link]
A problémám az, hogy a 4 GB memóriából 2-őt a videó-kártya használ. Ezt szeretném lecsökkenteni a normál memória méretére (256 MB). A BIOS-ban nincsen erre opció. Ennek az adatai:
BIOS-verzió/-dátum: TOSHIBA V1.40, 2009.12.17.Az AMD VISION engine control center-ben sem találtam ilyen beállítási lehetőséget. Ennek a verziója a legfrissebb.
Ha valaki tudna segíteni, hálás lennék.
Köszönöm!
-
Nomba
csendes tag
Sziasztok!
A problémám hasonló, mint ami már fentebb előjött valakinek. Error: ROM file size does not match existing BIOS size.
Viszont nálam alaplap csere történt egy újabb verziójú Asus lapról egy régebbi tipusra.
Ha afudossal készitek egy backupot a jelenlegi (tehát régi lap) BIOS-áról, akkor annak 1Mb a mérete. Viszont ami belekerült most lap, annak csak a fele, tehát 512Kb. A .ROM file az ASUS huvatalos oldaláról lett töltve.
Egy P5LD2-VM/S tipusú lapról van szó.
Próbálkoztam a: " afudos /ip5ld2.rom /pbnc /n " parancsal is, hátha figyelmen kivül marad a mérete, de hiába, a hibaüzenet továbbra is fent áll.
Van erre valami megoldás? -
TAKÍÍ
tag
Adva van a következő alaplap: Asus A7V600-X...hozzá egy AMD 2500+ Barton proci.
És sajnos BIOS-t kéne frissítenem. Nincs más mód/Út a gépem nem müxik rendesen. Régen is sokat szívtam vele. Azt kiderült hogy régen rengeteg "kompatibilítási" volt vele és most néztem, hogy van hozzá kb, nyolc Bios frissítés. Link: [link]Itt jól látható. Sokféle probléma javítása. elsőként rögtön a RAM hibák javítása. majd a vége felé az ATI 9600 video kártya ERROR javítása.
Itt több verzió van. Első és leglámább krédésem: Melyiket tegyem fel? a legújabb verzióban javítva van az össze többi hiba is? hm....másképp. A legelső legfrissebb bios egy jobb videokari javítását tartalmazza. Nekem az elötte lévő 9600 om van. Nem lenne célszerűbb csak ezt a javítást feltenni? Nehogy, valami túl jó Bios-t rakjak fel, ami meg nem tud mit kezdeni a vido karimmal...
A bios frissítés: annyit már keményen tudok, hogy kell egy floppy meghajtó. Volt egy a gépben mivel 10 éves gépről beszélünk ééés persze épp nyáron dobtam ki.
Mindegy, sikerült másikat szerezni....ééés még sikerült floppy lemezt is szerezni. LOL. Tehát ez van. Odáig értem hogy keressem meg az alaplapomhoz tartozó Bios t és ez fontos, mert ha rosszat tolok rá, akkor nem tud vele mit kezdeni. Oké megvan....de innentől se kép se hang....Dos meg bottlemez..meg.....Ami zavar hogy sokféleképpen lehet....az enyémet a user manual szerint lehet:
1 EZ Flash el Update
2. AFlashel Updatelni és
3) Bios with Cashfree Bios 2Kérdésem melyikkel érdemes? Meliyk megbízható?és Melyikkel egyszerűbb?
-
ZeN973
tag
Sziasztok!
HP DV6-2020eg bios sérült!
Olyanról hallottam hogy lehet készíteni pen drive-ra bios helyreállitó particiót!
Csak nem tudom hogyan?? -
cutebubi
csendes tag
az segit valamit ha tudom hogy a mostani lapomon mien bios van?
-
cutebubi
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/121001/asusss_www.kepfeltoltes.hu_.png
~~~~>
http://kepfeltoltes.hu/view/121001/asus2_www.kepfeltoltes.hu_.png -
cutebubi
csendes tag
Core 2 Duo E8300 (2.83GHz,1333FSB,L2:6MB,rev.C0) ALL
1902beta support FSB1333 CPU
-
cutebubi
csendes tag
-
cutebubi
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/121001/2012_10_01_22_12_12_479_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt egy közelebbi kép, hogy P5B szimplán önmagában szerepel a lapon
-
cutebubi
csendes tag
üdv!
P5B lapom van, Vettem egy uj procit. intel E8300 / 1333Mhz-es a proci... És lehet, hogy a bios nem támogatja, mert a régebbi csak 1066Mhz-ig támogat.
És kéne egy frissités a biosra, hogy jó legyen. vagy valami hasonlo megoldas.Kérem valaki segítsen érthetően elmagyarázni egy viszonylag kezdőnek... hogy tudnám frissiteni a biost, hogy minden klappoljon a rendszerben.
előre is kösz!!!
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Egy Asus P8Z77-V lapot hogyan lehet frissíteni kikapcsolt állapotban?
Lehet valami a pendrive-on, milyen legyen a fájlrendszere, mi legyen a neve? -
val3nt1n3
csendes tag
Sziasztok!
ASUS K53T típusú notebookomon jelenleg k43tk206-os bios van ez már k43tk202-ről frissített.
az lenne a kérdésem, hogy szabad e k43ta214-re frissítenem a k43tk206-os verziót?
tehát nem csinálok belőle téglát mert nem egyezik pontosan a kettő?kösz a választ,
üdv.
-
tallica
csendes tag
Sziasztok!
Az MSI PM8M-V H alaplapom bios-át szeretném frissíteni, de még sohasem csináltam ilyesmit. Hogy lássak hozzá?
Az MSI oldalán láttam ezt a "live update" nevű dolgot, azzal kell? -
Teaway
veterán
válasz
BobaFett90 #2150 üzenetére
4. CPU-Z is megmondja.
-
Hunork
veterán
válasz
BobaFett90 #2150 üzenetére
1. Indításkor megnyomod a DEL vagy F2 billentyűt, belépsz a Bios-ba, és általában a Main menüben meglátod.
2. Vagy így
3. Vagy pl. az Everest programmal az Alaplap/Bios menü alatt -
BobaFett90
csendes tag
Az aktuális BIOS verziót hol tudom megnézni a gépemen?
-
BobaFett90
csendes tag
Az aktuális BIOS verziót hol tudom megnézni a gépemen?
-
Teaway
veterán
válasz
akosdaniel #2146 üzenetére
Piros kereszt alatti szöveg 88+ esetén, V1.40 és nagyobb verzióknál:
BIOS frissítés folyamata:
1. Hozz létre egy bootolható rendszerflopit és egy üres flopit.
2. Töltsd le a BIOS csomagot (zip formátumú), csomagold ki és mentsd az üres flopira a fájlokat: ASRUBIOS.EXE, ASRFLASH.BIN, UCODE.DAT, BIOS fájl és README.TXT.
3. Bootolj be arról a rendszerflopiról, amit az 1. pontban csináltál, utána cseréld ki a 2. pontban készített flopival.
4. Az "A:\" után írd be: ASRUBIOS, nyomj egy szóközt, majd írd be a BIOS fájl nevét és nyomj <Enter>-t. Pl.: A:\ASRUBIOS 75i65GV1.70 <Enter>. Utána látod az üzenetet: "Please wait for loading BIOS ROM" (Kérem várjon a BIOS ROM betöltésére.)
5. Kb. 1 perc múlva látod az újabb üzenetet: "Flash ROM Update Completed – Pass” (Flash ROM frissítése kész), ezzel végeztél a BIOS frissítéssel.
6. Távolítsd el a flopit, indítsd újra a rendszert, F2-vel lépj be a BIOS-ba,
7. Az Exit menüben válaszd a "Load Default Settings"-et, nyomj <Enter>-t a folytatáshoz.
8. Válaszd az "Exit Saving Changes"-t és nyomj <Enter>-t a BIOS-ból történő kilépéshez.
9. A rendszer az új BIOS-szal fog indulni, de minden "Default"-on lesz. Igény szerint lépj be újra a BIOS-ba a kívánt paraméterek megváltoztatásához (pl. boot sorrend, alaplapi integrált vezérlők konfigurálása, stb.) -
rostiron
őstag
válasz
akosdaniel #2146 üzenetére
Feljebb azt írtad hogy P4V88+ nem mindegy !!
-
akosdaniel
csendes tag
Helló Én vagyok az megint. A jumperes resetet megcsináltam de azzal nem működik. De viszont találtam egy lemezes megoldást csak nem értem hogyan kell mer nem helyes az oldal fordítás itt [link] a legalsó lenne az szerintem a : "Gyártási szabadítani"
ez viszont lehet hogy frissítés de legalább valamerre dőlne a dolog csak a piros kereszt alatt a telepítési útmutatót nem értem letudnád fordítani nekem érthetőre?? Egyébként nincs instant flash a lapomon. -
Hunork
veterán
válasz
akosdaniel #2142 üzenetére
Üdv!
Nem ismerem azt a lapot, bár nekem is Asrock van. Van a Bios-ban Instant Flash?tNézd meg ezt: [link]
Ha viszont csak Dos alól lehet, akkor marad a floppy lemez. Itt minden megvan, a Bios, az első kell neked, és a vöröskeresztjel, amire ha rákattintasz, kijön a How to Update.
Vagy az alaplapon megkeresed a ClearCMOS jumpert.
1. kikapcsolod a gépet
2. kihúzod még a tápból is a kábelt
3. megkeresed a jumpert, elvileg nincs rajta kupak. A te lapodon 2 pines.
4. teszel rá kupakot, 10mp-ig rajta hagyod (hdd/odd hátuljáról kiveszed, ha nincs kéznél)
5. leveszed a kupakot
6. áram alá helyezed a gépet, és bekapcs.
7. elvileg a gyári beállítások/bios fog érvényesülni, ilyenkor persze a Bios-t, ha kell, újra kell konfigurálni (alaplapi cuccok, boot sorrend...stb) -
Hunork
veterán
Szia!
Csináld az Asus Update-tel!
Ha nálad a Manual, akkor a 4.1.6 fejezet ami ide vonatkozik.(manual)
Amit letöltöttél, gondolom a régi flopy lemezes frissítéshez való, ahhoz meg kell egy segédprogram, amit az alaplapod honlapján a Download/Bios utilities menüben találsz meg.
De kényelmesebb a gép előtt ülve az Update-tel, csináld úgy. A Manualban szépen le van írva minden! Ha van kérdésed, szólj. -
akosdaniel
csendes tag
Helló Én visszafrissíteni szeretném a biost vagy valami komojabb reseteléet akarok csinálni mer a kék halál miatt nem lehet telepíteni a gépet. Asrock P4V88+ alaplapom van . Valaki tud nekem segíteni?
-
barisj
aktív tag
Helló!
Egy Asus P4P800 SE alaplapnak szeretném frissiteni a bios-át. csak sajna nem tudom hogy kell. letöltöttem a hivatalos oldalról a legfrisebb biost,de nem tudom h ezzel mit kezdjek
kep
-
toto66
csendes tag
válasz
Balazs9011 #2139 üzenetére
Szerintem az ASUS lapoknak van auto update rakd fel azt a progit a lemezről és megkeresi neked a megfelelő BIOS verziót és telepíti is.
-
Balazs9011
csendes tag
Szevasztok!
Asus M5A97 Pro alaplap bios-t akarok frissíteni. Letöltöttem a frissítést kicsomagoltam és egy "M5A97-PRO-ASUS-1402.ROM" nevű fájlt kaptam. AZ lenne a a kérdésem, hogy ezzel mit kell csinálni? -
bigegeza
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
ASROCK P67 EXTREME4-B3 BIOS-át szerettem volna frissíteni. Windows elkezdte de a flash progi frissítés közben minduntalan kilépett. Gép újraindításnál sötét a kép, videó kártya ventije pörög egyéb más sajna nincs. Mit lehet ilyenkor tenni?Előre is köszi a segítségekért!
Géza
-
toto66
csendes tag
Sziasztok.
Egy kicsi segítség kérnék.
MSI 745 Ultra lapon Bios cserét akarok csinálni. Valaki leírná hogy is kéne mert nemigazán értem. Köszönöm. -
maxxenergie
senior tag
KÖszi!
Támogatja, csak ami BIOS van rajta, szóval egy ugyan olyan Proci kénbele mely azt a biost támogatja, és addig el sem fog indulni, míg nem szerzek egy olyat, vagy más ötlet valakinek esetleg. Alaplap típusa oldal alapján QX9650-nek a BIOS-a amivel ment is
LINK 0704-es van fent ezek szerint.
E8400-om E0-ás aminek meg 0803 C0-ás kéne nekem melynek ugyan ez a BIOSA ha bonyolult lesz elcserélem, mert elvileg E0 a jobbfajta :-)
Belerakok egy olyat ami tudja, friossítem ami lenne majd és enniy lenne ?
Köszi nem lesz egyszerű!Valakinek valami egyéb ötlet, proci eladása előtt kellett volna előrelátóan BIOST frissíteni ami lesz majd ? :-)
-
t256
őstag
válasz
maxxenergie #2131 üzenetére
Szia! Hasonló gondom volt Nekem is.
Ha a lap nem támogatja a procit, akkor nem indul el.
Ha tényleg másik bios kell neki, akkor szerviz, vagy szerezz kölcsön egy procit, amíg frissìted a bioat.Habár számomra rejtély, hogy egy 4 magos proci simán müködik egy kétmagoshoz meg külön bios kell.
-
maxxenergie
senior tag
Sziasztok!
Help kellene, van egy lapom ASUS P5E WS Professional, volt benne egy QX9650-es prockó amit míg lehetett jó áron eladtam, és szereztem bele egy E8400-ast. Asus honlapján látszódik, hogy más BIOS kell neki, csak az a baj el sem indul a gép, nincs kép???
Ez lehetséges, előtte tökéletes volt, hogy frissítsem a biost ha nem ad képet sem az "új" procival ??? Előre is köszi, tök hülye vagyok hozzá az fix. Persze beraktam a procit addig a gyarkőc gépébe Asrock lap, rögtön vitte semmi baja ?
Köszönöm előre is ha valakinek van valami tippe? -
Tarill
őstag
hello! ebben valaki tudna nekem valami okosat mondani?
[link]
-
t256
őstag
Van egy gyors kérdésem a hozzáértőkhöz!
Ha egy alaplapnak a BIOS-a nem támogatja a processzort, akkor be sem fog kapcsolni?
Nálam nem működött egy Asus M5A78L-M/USB3 egy FX8120-val.Szervizben minden működött, ráraktak egy új bios-t is. Elvileg már jó lesz a procimmal.
-
gegory
tag
Maga az elem kivétel nem oldja meg a problémát. Kell az elem vagy a Bios környék lenni egy J1 (jobb esetben van) jelzésű Jumpernek. Azt kell macerálnod hogy lenullázodjon a bios. (persze az elem kivétele után)
-
you_zsolex
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI GX660 notim, biosban el állitottam a vga beállitásoknál, peg - sp-re. Be kapcsol de nincs kép. Hogyan lehetne vissza állitani a biost, elem kivétel nem segitet.
Külső monitorol sem ad képet hdmi - analogrol sem -
t256
őstag
válasz
Atesz1978 #2124 üzenetére
Közben megtaláltam a problémámra a megoldást! Az alaplap csak 95W fogyasztású processzorokat támogat.
Az FX8120 125W. Működik, de csak saját felelősségre.use an AMD FX 8120 at your own risk,
it can domage your motherboard because off max 95w tdb and the cpu is 125w tdb ,
if i was you i underclock a litle the cpu and have a good cooling systemyou had to chose a M5A78L-M 140w tdp for fx 8120 and above
the same for phenon 2 970 what is also a 125w cpu
it can domage the bord under eavy loadSzóval eladó lesz az alaplapom Én pedig veszek egy olyat, ami biztos támogatja ezt a típust.
Asus M5A78L-M LX, ha valaki belefutna ebbe a hibába.
-
t256
őstag
válasz
Atesz1978 #2118 üzenetére
Mi ez a Default optimized?
Nálam csak load defaults van.
Most az Asus EZ flash progijával frissítettem (ami az alaplap sajátja), de ugyanaz a helyzet.
A helyzet változatlan. Most felraktam egy régebbi BIOS-t, szintén zenész.Persze miután elindult a rendszer, működik minden. Igaz a Battlefield 3 Strike at Karkrand pályán (még csak ott néztem), iszonyú FPS ingadozással megy. 20-100 között ugrál.
Az előző procimnál 40-60 között volt.
Lehet a végén új alaplapot kell vennem, kezdem feladni...
-
hegegabi80
addikt
Hogy őszinte legyek win alól nem is merek. Bár van a laphoz mellékelt cd-n egy progi (Asus Update Utility), amivel lehet állítgatni meg nézegetni ezt azt, azon találtam egy frissítést is, de nem merem.
Inkább esetleg biosból, csak nem tudom pontosan hogyan kell. Igaz nézegettem a neten egy-két dolgot. Azért a giga lapokon bátrabb az ember, főleg ha dual biosos.Asus lapnál biosba az EZ Flash- on belül kell frissíteni és hogyan?
A lapomon 0709 verziójú 2011.07.... bios van, ami a hivatalos oldalon nincs is. -
t256
őstag
Sziasztok!
Adott egy Asus M5A78L-M LX típusú alaplap.
Athlon II X4 635-ös procival használtam. Ezt tegnap cseréltem egy FX-8120-ra.
Ehhez kellett egy BIOS frissítés. Asus Update Utilityvel megcsináltam, sikerült is. Működik, viszont amikor a procit kicseréltem bootolásnál kiírta, hogy ez a processzor nem támogatott, folytatáshoz nyomjak F1-et. Megnyomtam a gép újraindult, majd újra kiírta ezt az üzenetet, de F1-el továbbment és elindult a Windows.
Működik, de idegesítő, hogy minden alkalommal a gép indítását követően ezt el kell játszani.
Lehet nem sikerült a frissítés? Elvileg ez a legújabb BIOS, ami támogatja a Bulldozereket.
-
gegory
tag
válasz
hegegabi80 #2114 üzenetére
röviden: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Hosszasan: SOHA soha de soha de tényleg soha ne csinálj BIOS frissítést Windows alól főleg ha ASUS-od van.
-
hegegabi80
addikt
Hali!
Van egy ASUS P8H61-M LE rev3.0 alaplapom, amin olyan verziószámú bios van, hogy nincs is az asus oldalán. Szeretném most frissíteni a biost, win7 alól lehetséges?
-
gegory
tag
Szia.
Hasonló cipőben járok csak egy P5B játszotta el velem ezt.
Egy kollégám ajánlotta nekem a Mikronika kft. ()06 1 2097352) még nem voltam és nem is hívta fel őket, hogy mennyi lenne az annyi de a kollégám kiműtötte otthon a Bios és bevitte hozzájuk, 2 nap alatt megcsinálták 500 Hufértde ez 2 éve volt.
-
Atesz1978
senior tag
Sziasztok! Bios frissítés után kell vagy esetleg érdemes új rendszert telepíteni?
-
törölt tag
Van egy uj asus maximus v formula lapom bios frissítés után minden tökéletesen megy. A biosba belépve viszont szétesett kép fogad. Mi lehet a gond?
-
Gevox
tag
Üdv.
Van egy régi asus p4v800-x lapom,ami anno bios frissítés közben lekapcsolt,és azóta nem volt hajlandó elindulni! Akkor elcsomagoltam,most megtaláltam ismét!
Gondoltam ha valaki életet tudna lehelni belé,olcsóért esetleg el lehetne adni,hátha valakinél még jó szolgálatot tenne,míg végleg elhalálozik!
Mivel én nem értek ehhez,ezért keresek valakit aki esetleg segítene megcsinálni már ha meglehet,Bp. belvárosban! Vagy hagyjam a fenébe szerintetek? -
mazza
tag
Sziasztok Dell N 5110 esem van és SSD miatt ajánlották hogy érdemes lenni frissítenem a Biost! 2011.03.16. A03 van a gépen A10 es a legújabb, sose csináltam még Bios frissítést, hogy kezdjek hozzá? nehéz frissíteni?
-
gegory
tag
válasz
BigDarkJoy #2104 üzenetére
Kösz megnézem.
-
BigDarkJoy
aktív tag
-
gegory
tag
Sziasztok. Az Asus P5B alaplapom frissítés közben megfagyott a szoftver. Minden technikát megprobáltam (CrashfreeBIOS:floppy,USB(256MB/1GB/4 és 8GB), CD és DVD) AMIBOOT.COM, ROM átnevezést és mindent amit csak találtam. NEM segít semmi. Tud valaki egy szervízt ahol a bios lenullázák alapra mert bele van integrálva az alaplapba nem vehető ki.
-
BigDarkJoy
aktív tag
válasz
Süni 1985 F #2005 üzenetére
Nálam is ad "kékhalált" ha tulhuzom a ramokat. Vannak lapok amik nembirják kezelni ugy.
PL én az 1333mhz s ramot 1066 n járatom mert afelett jön a fagyás,akadozás kékhalálozás.Szoval váltig álitom hogy tulhuztad a géped.
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Bios-t szeretnék frissíteni egy MATSONIC MS9127C rev 1.0 alaplapon.
Elvileg letöltöttem hozzá egy .BIN fájlt, de nem tudom milyen programmal tudom megcsinálni.
Ebben szeretnék segítséget kérni. Ha valaki esetleg tudja honnan tölthetek le hozzá biost, mert azt sem tudom hogy amit leszedtem a legfrissebb-e. Egyszóval a kellékekből csak a lap van meg.
Bárki aki tud valamit ne tartsa magába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- ASRock Z270 Pro4
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest