Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TAKÍÍ

tag

Adva van a következő alaplap: Asus A7V600-X...hozzá egy AMD 2500+ Barton proci.
    És sajnos BIOS-t kéne frissítenem. Nincs más mód/Út a gépem nem müxik rendesen. Régen is sokat szívtam vele. Azt kiderült hogy régen rengeteg "kompatibilítási" volt vele és most néztem, hogy van hozzá kb, nyolc Bios frissítés. Link: [link]

Itt jól látható. Sokféle probléma javítása. elsőként rögtön a RAM hibák javítása. majd a vége felé az ATI 9600 video kártya ERROR javítása.

Itt több verzió van. Első és leglámább krédésem: Melyiket tegyem fel? a legújabb verzióban javítva van az össze többi hiba is? hm....másképp. A legelső legfrissebb bios egy jobb videokari javítását tartalmazza. Nekem az elötte lévő 9600 om van. Nem lenne célszerűbb csak ezt a javítást feltenni? Nehogy, valami túl jó Bios-t rakjak fel, ami meg nem tud mit kezdeni a vido karimmal...

A bios frissítés: annyit már keményen tudok, hogy kell egy floppy meghajtó. Volt egy a gépben mivel 10 éves gépről beszélünk ééés persze épp nyáron dobtam ki. :W
    Mindegy, sikerült másikat szerezni....ééés még sikerült floppy lemezt is szerezni. LOL. Tehát ez van. Odáig értem hogy keressem meg az alaplapomhoz tartozó Bios t és ez fontos, mert ha rosszat tolok rá, akkor nem tud vele mit kezdeni. Oké megvan....de innentől se kép se hang....Dos meg bottlemez..meg.....

Ami zavar hogy sokféleképpen lehet....az enyémet a user manual szerint lehet:
    1 EZ Flash el Update
    2. AFlashel Updatelni és
    3) Bios with Cashfree Bios 2

Kérdésem melyikkel érdemes? Meliyk megbízható?és Melyikkel egyszerűbb?

Új hozzászólás Aktív témák