- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Adva van a következő alaplap: Asus A7V600-X...hozzá egy AMD 2500+ Barton proci.
És sajnos BIOS-t kéne frissítenem. Nincs más mód/Út a gépem nem müxik rendesen. Régen is sokat szívtam vele. Azt kiderült hogy régen rengeteg "kompatibilítási" volt vele és most néztem, hogy van hozzá kb, nyolc Bios frissítés. Link: [link]Itt jól látható. Sokféle probléma javítása. elsőként rögtön a RAM hibák javítása. majd a vége felé az ATI 9600 video kártya ERROR javítása.
Itt több verzió van. Első és leglámább krédésem: Melyiket tegyem fel? a legújabb verzióban javítva van az össze többi hiba is? hm....másképp. A legelső legfrissebb bios egy jobb videokari javítását tartalmazza. Nekem az elötte lévő 9600 om van. Nem lenne célszerűbb csak ezt a javítást feltenni? Nehogy, valami túl jó Bios-t rakjak fel, ami meg nem tud mit kezdeni a vido karimmal...
A bios frissítés: annyit már keményen tudok, hogy kell egy floppy meghajtó. Volt egy a gépben mivel 10 éves gépről beszélünk ééés persze épp nyáron dobtam ki.
Mindegy, sikerült másikat szerezni....ééés még sikerült floppy lemezt is szerezni. LOL. Tehát ez van. Odáig értem hogy keressem meg az alaplapomhoz tartozó Bios t és ez fontos, mert ha rosszat tolok rá, akkor nem tud vele mit kezdeni. Oké megvan....de innentől se kép se hang....Dos meg bottlemez..meg.....Ami zavar hogy sokféleképpen lehet....az enyémet a user manual szerint lehet:
1 EZ Flash el Update
2. AFlashel Updatelni és
3) Bios with Cashfree Bios 2Kérdésem melyikkel érdemes? Meliyk megbízható?és Melyikkel egyszerűbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged