Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
En mondtam hogy ez baj?? Ocseeeeem, jobb nem hozzaszolni mar tenyleg semmihez.
nahunn: En nem mondtam, hogy ne zavarjon es, hogy nem jogos a felvetes egy szoval sem. En csak reagaltam es hozzatettem, hogy erdekes felvetes.
"Igen, pont ez a lényeg, hogy nem fair, egy ekkora tudásbázist egy érdekeltség alá vinni, de ezt úgyis a nép dönti el, nem én."
nezd tovabbra is azt mondom, hogy szerinted ki a fene fog ilyen forumot nyitni akkor ha nem az aki ezzel foglalkozik? Biztos nem egy Fornettis akar BGA reworkos temakat a weboldalan. Ezt a topikot is mobileman nyitotta. Ebben a topikban is az o cege volt reklamozva ha gep vasarlasrol volt szo. Ez is azert van mert o elkezdte. Felvetodott egy problema arrol, hogy sok az OFF. Bar lokal-ban ennek semmi akadalya nincs. Felvetodott egy masik problema, hogy tul szeles teruletet fog kozre a dolog es szukseg lenne tematizalasra. Milyen mas megoldast tudsz ajanlani?
Az, hogy van egy jo forum az a teged is szolgal. Csinalj egy jobbat es az emberek pikk pakk atpartolnak. Ez ennyirol szol. Az sem baj, ha mindegyikunk nyit egyet mert fel ev alatt eltunik az osszes eletkeptelen. Az sem kizart, hogy az osszes. En az egyik helyi konkurencia forumaban beszelgetek a nemet kolegakkal. Szarhazi kontar itt is van boven de azert ha valaki jo kihozatallal produkalja minosegi munkat akkor az hamar meglatszik a cegen. Az elet tobbynire ilyen volt az utobbi 1-2 szaz evben. Es tenyleg nem akarlak megserteni, ez most nagyon nagyon tavol aljon tolem. ha te nem szeretnel ott forumozni attol ez a topik meg itt van. De az, hogy hangulatkeltest csinalsz valaki ellen azert mert nyitott egy forumot szerintem annak nincs ertelme.
Ha megnezed a vilag forumait, akkor a 99% hasonlo erdekeltsegbol indult. En teljesen megertelek, de valamit ne felejts el. Semmi nem akadalyoz meg egy ilyen forum inditasaban.
Es ismetelten csak annyit tudok hozzatenni, hogy messze van meg az alagut vege. Reszemrol ezt itt lezarom mert a PH-t is tiszteletben tartva nem illik ezt a dolgot itt kitargyalni, mint ahogy nem illett volna ide betenni sem a linket. Ez a velemenyem es tenyleg kar lenne reagalni ra en befejeztem ezt a temat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest