Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nahunn
tag
Valaki találkozott már Packard Bell TJ65, intel mindene, kijelző fehér, nem kijelző hiba...
Külső monitoron van kép.
Behalt volna a GM45 2 és fél év alatt??? -
netzoli
tag
Van esetleg valakinek Toshiba L40-16s rajza?
-
netzoli
tag
válasz
ielektros #5992 üzenetére
Én sem számítottam sokkal többre. Max kicsivel nagyobb lelkesedésre
És igen, te kaptál egyet, csak úgy [link]. Mint az egyetlen, aki kicsit az egészet a technikai oldaláról is végig gondolta.
Többieknek: Kb. itt kezdtünk el beszélgetni róla. [link] és konkrétan onnan indult, hogy jó lenne a bios fájlokat gyűjtögetni egy helyen és pont ebből van fent egy darab...
-
mobileman
senior tag
Kolléga kérdezi, hogy mi a bánat van a Dell töltővel f27 kolléga?
És hol a bánatban van ez a félig- meddig kész bios letöltési hely? -
ielektros
senior tag
válasz
netzoli #5991 üzenetére
Nem kertem hozzaferest, de kaptam
Felraktam azt ami hirtelen a laptopon volt. De most, hogy nezem azokon kivul amiket feltoltottem en nem latok semmi ujat... Arra meg egyelore semmi idom nincs, hogy szetvalogassam azt a halmot ami ki van mentve serverre.
En szemely szerint nagyjabol erre szamitottam. "Kenyelmetlen" fel es letolteni is es nehezen keresheto vissza egy egy dokumentum ahogy novekszik az adatbazis.
-
Tamás9x
őstag
Nah valaki bios editort tud ami megeszi a gtx460m romját ?
GF106 A1
Nibitor megbukott.
-
albi31
aktív tag
van kedve foglalkozni valakinek egy BIOS "halálos" HP 2000-s (USA modell)géppel? időm és lehetőségeim(mindent kipróbáltam ami a tudásomat illeti,ami nyilván,véges!)hiányában?..és persze,nem ingyen!
-
beeper129
csendes tag
Kicsit elült a BIOS file gyűjtemény akció, jól látom?
Szükségem lenne egy NF-G6150-N-A2 -re, van esetleg valakinek egy eladó működő példány?
-
Router
őstag
válasz
Gigabyga #5984 üzenetére
"az ilyen embert úgy lerángatom súlyos deák ferikkel mint a huzat..."
Ha így műköne... Aztán jön a "de én már mennyit kifizettem az előzőnek" sablonszöveg. Pont tegnap szaladtam rá, északi híd és vga rongyá égetve meg még a déli is kapott. Aztán mikor mondod neki, hogy 20-30k közt, te vagy a szemét mer le akarod húzni, azt ő nem nézi, hogy csak az anyag 20k min. Meg még adjak rá garit és mi az, hogy lehet nem lesz jó...
-
Gigabyga
aktív tag
Amióta bga-val foglalkozom ezt az rma-t használom..néha viszont kijön belőle a kiskínai és rakoncátlankodik.
Tamásx9:ne is mond.nap mint nap jönnek ezek a sovány agyú idióták és szétcincálják az idegeim.Behoznak olyan gépet,szétvan rúgva.beakarom kapcsolni és zenél mint a képeslap....válasz egy szerelő szétszedte de nem tudta megjavítani xD az ilyen embert úgy lerángatom súlyos deák ferikkel mint a huzat...
-
Tamás9x
őstag
válasz
Gigabyga #5977 üzenetére
Uhh látom akkor a mai nap nem csak én vagyok nyűgös, ritka bunkó voltam sok emberrel... lehet az időjárás teszi?
Egy olyan problémám lenne, hogy adott egy GTX460M vga aminek a bios-át nem tudom módosítani nibitorral... fel kellene tolnom a frekiket, de szinte semmi sem olvassa be, minden más vga-val működik.
Szokott valaki ilyeneket bütykölni? sajna SOS lenne, mert most megy eladásra, és a friss gazdája fullosan kéri a gépet szénné tuningolva
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
ielektros #5974 üzenetére
Igaz,már kicsit nyűgös vagyok így este felé..Sok a ritka barom erre felé.
OKA: Bejön a faszi,már távolról látszott,hogy kuplungos...Megszólal,van 1 "laptotypa" nem kapcsol be,de megy..Haverja megnézte,mondta vinyója "elfüstöl"... kövi kocka..Gép megy vinyója elfüstölt de kiír valami és nem tudja elolvasni... nah itt OFF volt...Másik sony vaio nézzem meg mi van vele nem megy..elfelejtette mondani az illető 2 üveg vodkanarancs landolt benne..
Benji77Bocs ha durva voltam,de tényleg nem arra voltam kíváncsi,hogy hol lehet kapni eredetit.Azért tettem fel a képet, mert amit mutatott f27 az teljesen olyan színre,szagra,ízre..Kíváncsi voltam,miből derül ki,hogy hamis..rá X percre megkaptam a választ...
Rendelni fogok 559et eredetit,kipróbálom remélem kellemeset csalódok. -
Tamás9x
őstag
Olvass
"szuper-t - végleges kitiltás - Más néven folytatja." Más néven folytatja az vajon mit is akar takarni? Moderátor tudtával váltottam nicket.Gondolom te sem tartanád meg a neved az után, hogy meg akarnak "ölni" a tesák amiért kitiltottad őket 1-2 helyről csalás miatt.
-
Tamás9x
őstag
válasz
sirszevenap #5960 üzenetére
Profil váltás volt
-
ielektros
senior tag
válasz
Benji77 #5952 üzenetére
Hat ez az. De azert meg mindig a csere a biztosabb (ha jo az uj chip). Miota kiprobaltam az egyetemen az optikai vizsgalot azota nagyon idegesit, hogy nem tudok mindig benezni a chipek ala munkavegzes elott. Aztan mindig megnyugtatom magam, hogy le van szarva mi van a chip alatt ha nem megy.
En szerintem szerencses voltal azzal az Asus geppel, az ugyfeled lehet csak hetente kapcsolja be 10 percre futetlen szobaban.
-
Benji77
aktív tag
Engem ma hívott az egyik ügyfelem proci foglalat csere ügyben.
Neki 1 éve golyóztam újra az Asus K50-es notiját. AMD IGP.
Akkor még rézlapot sem használtam. És még mindig jó a gép, nem melegszik.
Ember legyen a talpán aki el tudja dönteni, hogy minden esetben cseréljünk e chipet. -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Hp compaq 6735b 1 hete teljesen jól ment,semmi gondja nem volt egy bios frissítés lett rajta megejtve.
Most behozták ismét,elindulni elindul (néha) de van amikor 4et villog a caps+num led.
Grafikus chipre utal a hiba...ezeknél forrasztási probléma a gyakori v. chip megadja magát? -
válasz
sirszevenap #5944 üzenetére
Ha Nyíregyháza akkor csakis SzuperT!
Nyugodtan viheted Hozzá, nagyon jó szakember.
Csak "horror" áron dolgozik:
(super-G-s Milka befigyel!) -
Tamás9x
őstag
válasz
sirszevenap #5944 üzenetére
Nyíregyházán vagyok ha gondolod rá tudunk nézni, régi procival működik? Nem lehet hogy nincs a support listában a cpu?
-
válasz
sirszevenap #5939 üzenetére
HA budapesti vagy, akkor hozhatod hozzánk (is)
-
sirszevenap
addikt
Bios reset nem segitene rajta? Annyi a gond h nem talalom az elemet! Ti latjatok ?
-
sirszevenap
addikt
Koszonom sracok a sok infot, mindenkeppen arra jutottam , hogy hagyom es holnap elviszem valahova ahol megtudjak csinalni.
Jol ertelmezem, ha halott akkor tudtok nekem ilyen lapot adni, ami tokeletes?
-
f27
senior tag
A videot nezve meg 100%
Van ket ilyen alaplapom is.
Vidkarit keresi. -
f27
senior tag
válasz
sirszevenap #5933 üzenetére
Szerintem epp a halala elott volt a gep.
Leszedted a hutest rola megszunt egy fix nyomas a magon es ennyi volt.
Rengeteg ilyen eset van,fokent vidkariknal.
Leszedik a hutest es tobbet nem indul be.
Ha nemtoltal le semmit rola,akkor malamelyik mag a hibas. -
Gigabyga
aktív tag
válasz
Kaptam már én is "megcsúszott" csavarhúzós alaplapot annál pl.kerámia kondik hiányoztak alaposan nézd át a lapot..
Első körben procit nézd meg még 1x minden klappol-e ha az O.K és nem hiányzik semmi a lapról,nem bányásztál bele a nyákba akkor lehet sok minden.. főleg,ha csavarodott a lap.képen látható alaplap van 2-3db-om ha jól emlékszem
lehet róla mazsolázni
Asszonykám szokott vállalni táv bga javítást 1500ft/perc emelt díjas hívásért.xD
ielektros síkra van glettelve a beültető lapka a mag felületével..jobb hőleadás nem gondoltál még rá?!
-
diablo1984
veterán
válasz
sirszevenap #5930 üzenetére
egyszer-kétszer? fúvazz, egy lapnál elég egyszer is bénázni, de még 1x az már durva! ezt hogy tudtad kivitelezni?
-
ielektros
senior tag
válasz
Ha biztos, hogy mindent jol raksz ossze, akkor szerintem a KBC kornyeke amit nezegetni kellene. Kerdes, hogy mennyire vagy felszerelve es tudod e javitani. Gondolkodj el rajta mennyit feszegetted a lapot, mert ahogy tobben is irtak "nagyon konnyen" felszakadnak a forrasztasok. Azt azert helyezd eloterbe, hogy amennyiben nincs meg minden lehetoseged es tudasod a javitashoz akkor csak egy esetleges szervizben valo javitas koltsegeit fogod novelni a probalkozasok szamaval.
Azert az a pasztazas nagyon durva. Ez mar inkabb gletteles de annak is a durvazos resze...
Amit KillHates is irt, CPU nincs a helyen rendesen volt nekem is az elso tippem. Nem egyszer elofordult, hogy en is elfelejtettem raforditani. Miutan irtad, hogy a csavarhuzo megcsuszhatott (bakker ezt, hogy?) igy szerintem akkor barmi mas is tortenhetett. Legyel ennel sokkal ovatosabb mert sanszos, hogy az a deszka meg javithato egyelore. -
hoax
senior tag
válasz
A GPU-leválás nem így jelentkezne...
Viszont ha véletlenül kicsit jobban megfeszítetted a lapot, akkor bármelyik forrasztás eltörhetett!
Takarítsd le, és figyelmesen rakd össze, hogy minden a helyére kerüljön! Lehet, hogy zárlatot csináltál valahol mikor összeraktad... -
válasz
"En arra gyanakszom, hogy egyszer ketszer megcsuszott a kezemben a csavarhuzo es kicsit meghuzta a lapot!( itt nem arra kell gondolni h belevestem.. Csak max kicsit megkarcolta) Ez okozhat problemat?"
Jesszus! Ezt meg hogyan?
Ha a lakkozás nem sérült meg, akkor általában nem szokott gond lenni, de ha mélyebbre sikerült, akkor az gebasz...
-
sirszevenap
addikt
válasz
KillHates #5929 üzenetére
Termeszetesen, ilyenekre oda figyeltem!
En arra gyanakszom, hogy egyszer ketszer megcsuszott a kezemben a csavarhuzo es kicsit meghuzta a lapot!( itt nem arra kell gondolni h belevestem.. Csak max kicsit megkarcolta) Ez okozhat problemat?Masik kollega azt mondta h elofordulhat h levalt a gpu...
-
válasz
sirszevenap #5928 üzenetére
Visszazártad rendesen a processzor foglalatot?
-
válasz
sirszevenap #5926 üzenetére
Mennyire szedted szét a gépet?
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Ilyen problema tortent a notimmal, miutan szetszedtem mert hetfon jon az uj procim es nem akartam akkor mar szerencsetlenkedni vele!https://www.dropbox.com/s/42wbls1z9tquvgz/Video%202013.11.30.%2017%2021%2032.mov
Itt lesz a video a hibajelensegrol! ( bocsi, hogy nem linkeltem, telefonrol irok , orultem h sikerult elkuldenem nektek)
Mi lehet a problema?
Elore is koszonom.
Udv
-
Router
őstag
BIOS chip helyettesítésnél mire érdemes figyelni? Egy PLCC32 tokos Winbond W39L040P-90Z helyére tennék egy SST 39VF040 típust. Méretük azonos, ezen felül valamit kell nézni?
-
Benji77
aktív tag
Feri!
Nálad sincs eredeti Amtech flux.
A múltkor a hamisítvánnyal dicsekedtél
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest