Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Router
őstag
DV9000-hez nincsen valakinek vinyókerete? Meg egy HP töltő is érdekelne ehhez.
-
Benji77
aktív tag
Semmi baj a rézlappal ha megfelelő a vastagsága és ki van maszkolva.
-
SystemSc
csendes tag
Az ilyen fémlemezke kinek a szokása?
www.prohardver.hu/dl/upc/2013-12/11/454691_cj4dhkb72g4zqu2j_imag0024_2.thumb.jpg
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
E74-es hiba,mire utal legtöbbször HANA/ANA,GPU,Memória?! -
kikihun
csendes tag
Undorító az összes DV
-
mobileman
senior tag
A fórum hamarosan elkészül, használatba lehet venni! [link]
-
netzoli
tag
Nincs elfekvőben valakinél egy acer tm2492-es alsó burkolat (top+bottom case)?
-
Gigabyga
aktív tag
Van valakinek garancia matricája( elfogadható )amiből eljuttatna bizonyos összeg fejében pár darabkát hozzám?!
-
nahunn
tag
már csak az a kérdés, hogy van e valakink ISL6237 eladó, jobb lenne új...?
-
ielektros
senior tag
Atforrasztottam minden forrpontot es visszaraktam. Mukodik. Igymarad.
-
ielektros
senior tag
Dell e6400 power button board-al vacakolt mar valaki? Nem lenne draga venni egyet csak az ido az mar nyugosebb. Raadasul 1db aktiv alkatresz van az egesz panelon. M781 920A. Ezmiez?
-
nahunn
tag
Segítséget kérnék.
Van egy hp5 dv1140. Nem kapcsol be, nincs 3 VPCU.
ISL6237 van rajta ott VCC és VIN jelen van.Ötlet?
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
Benji77 #6452 üzenetére
Nézd meg hogy jó-e
Hp pavilion g6-1030sf -
Router
őstag
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy miért jó átb@szni azt aki segíteni akar? Inkább azt mondja, hogy beáztatta a gépet mint felfedje a hülyeségét miszerint letépte a bekapcsoló panel 8 eres szalagkábelét utána meg elegánsan leragasztotta átlátszó sebtapasszal.
Úgyis rájövök.
Este lesz egy szép köröm a fehér flex kábel visszaforrasztásával. Tényleg, ezeket ti, hogy javítjátok? Én óvatosan megblankolom szikével, leforrasztom és alulról epoxival, felülről kaptonnal rögzítem, csak kiváncsi vagyok a ti módszeretekre is.
-
Benji77
aktív tag
Ha esetleg valaki tudna bios-t rakni az ftp szerverre nagyon megköszönném.
HP Compaq CQ56 és HP Compaq 615 érdekelne. -
Router
őstag
válasz
Kocska89 #6443 üzenetére
Akkor nem vesztettél sokat, egyszer próbáltam vele takarítani de tényleg egy ipari hulladék, dísznek van benne.
KillHates: Akkor rálököm őket, több értelme lesz a jelenleginél. Úgyis szét akarom már szedni kitakarítani mert vagy 2 hónapja pörkölődik a kerámia alatt egy 026 IGP, az meg lesz reflowolva rendesen.
-
Kocska89
tag
válasz
KillHates #6435 üzenetére
Megszorult a venti vagy csak simán elromlott?
Az enyém már "okosított" A profillal együtt indulnak a ventik, profil végeztével 2 percig mennek még.
Gagyi panelon megépített szilárdtest relék cserélve.
A szilárdtest relékre csak akkor kerül ki a 230V ha indul a profil. Ha bezárlatosodnának akkor sem tud elviekben elégni a fűtőszál.
12v segédtáp cserélve omronraA ventilátorban van fordulatszám jeladó? Azt fellehetne használni valami + védelem kialakításához
Nálam így néz ki a masina
-
ielektros
senior tag
Esetleg erdemes egy 250C-os paraszt bimetalt raakasztani sorba. Az ugysem billen ki 260 alatt es ahhoz is kell 1-2 perc.
-
netzoli
tag
Na most én is belefutottam egy különleges esetbe.
Rendeltek tőlem egy új Toshiba billentyűzetet a vaterán. A számlán rajta a billentyűzet gyári száma. Aki megrendelte regisztráció nélkül csinálta. Miután megkapta, jelezte, hogy egy-két gomb nem jó. Kicsit fura, de hát Murphy él és virul... Mondom neki, hogy küldje vissza a számlával együtt és cserélem azonnal, a számlát pedig módosítom a gyári szám miatt és postafordultával küldök vissza egy másikat.
Megkaptam ma a billentyűzetet és benne van egy fényesre koptatott, használt billentyűzet. Felhívom, hogy ez nem az amit én küldtem. És még ő volt felháborodva. Komolyan beszarás...
És a vicc, hogy azon problémázik, hogy nem jó a kettőspont, meg a tököm tudja mi és nem az a gondja, hogy új helyet kapott egy lelakott szart.... Pedig, majdnem elküldtem neki tegnap egy másik újat, hogy ezáltal is erősítsem a 'brand'-et
-
Gigabyga
aktív tag
Másik,megérkezett a bios chipem a Hp compaq Cq61-hez..Előző leírás itt..
Amit kaptam biost-nem volt túl kompatibilis a géppel elindult,de olyan hibát produkált mint ha GPU-s lenne( gép ment,de a caps lock villogott...
Megnéztem az eredeti biost-t sajnos nagyon eltért a másiktól így a hp oldaláról leszedtem a gyárit és jó lett...nem is volt gpu-s.. -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
!!Szakmai!!
Acer aspire 5730.
Grafikus hídja melegítve lett (kulturált módon),de cserére szorul...
Van valakinek elfekvőben bontott v. új INTEL AC82GL40 SLB95Esetleg melyik kompatibilis vele?!
köszi szépen!
-
ielektros
senior tag
-
Router
őstag
Ez már inkább legyen a BGA-zók, reworkosok dühöngője, aki ide téved úgyis ezt látja.
Szakmai: Dell latitude E4300 bekapcsolásnál nagyon halványan felvillan kétszer az összes állapotjelző led, majd bekapcsol és a caps ledek 23x villannak majd konstans világítanak. 3/5valw megvan, ezen felül semmi nem kap tápot, tekercseken nincsen zárlat, egyszerűen ne indulnak a tápok. Gondolm valamelyik tápkörben van zárlat amit megpróbál 2x indítani (ez a két halovány villanás) aztán feladja és elindul de a tápokat letiltja.
Erre van valakinek ötlete?
-
Teljesen igazad van.
Ezért javasolni fogom, hogy a fórum jól látható felületére helyezzünk el egy adatbázist, hogy ki hol található, mi a saját weboldala, miben erős, milyen szituációban érdemes megkeresni. (mi pl. konzolban nulla szakértelemmel rendelkezünk, minden ügyfelünket ebben a fórumban lévő kollégákhoz küldünk település szerint)
Továbbá, ha a fórummotor engedi, akkor természetesen reklámfelületet is biztosítunk. Ha nincsen elég hely, akkor vetésforgóban reklámozzuk az érdeklődőket.
-
hoax
senior tag
-
ielektros
senior tag
Naja, valoban kicsit stresszesebb vagyok a kelletenel. Es valoban nem ertelmeztem a smiley-t. PEACE
Jelenleg pont a szolgaltatommal kuzdok mert egyszer megy az ipv6 egyszer nem. A tesztfazis miatt nem is lenne gond, csak kidobja az ipv4 elerest is. Utalom a telet is. Szoval van itt minden.
-
nahunn
tag
válasz
ielektros #6404 üzenetére
Érdekes, hogy mostanában mindenkire felhúzod magad, nem láttad a smiley-t a kérdőjel után?
Hát ebben nem tudom, hogy mi volt hangulatkeltés, te is leírtad, hogy jogos a felvetés (pontosabban hogy nem nem jogos
) és nem illett volna azt a linket kitenni ide.
A beírásom maximum arra lesz jó, hogy néhány fórumtársban tudatosul, hogyha félti a saját pozícióját (ha van mit) nem használja azt a fórumot.
Részemről is lezárva a feléd irányuló kommunikáció, mivel az általad leírtak egyértelműen jelzilk, hogy számodra tét nélküli a dolog. Továbbra is mindenféle rossz érzés és csipkelődés nélkül kívánok további szép napot vagy inkább jó éjt!
-
f27
senior tag
300 feletti borulast nemsokan elik tul.
Itt harman is
Holnap kiutom en is a 250km/h- s korlatot es tovabra is betartom a megengedettet,de ha kimegyek kulfoldre huhuhuhuhuuuuuuu -
ielektros
senior tag
En mondtam hogy ez baj?? Ocseeeeem, jobb nem hozzaszolni mar tenyleg semmihez.
nahunn: En nem mondtam, hogy ne zavarjon es, hogy nem jogos a felvetes egy szoval sem. En csak reagaltam es hozzatettem, hogy erdekes felvetes.
"Igen, pont ez a lényeg, hogy nem fair, egy ekkora tudásbázist egy érdekeltség alá vinni, de ezt úgyis a nép dönti el, nem én."
nezd tovabbra is azt mondom, hogy szerinted ki a fene fog ilyen forumot nyitni akkor ha nem az aki ezzel foglalkozik? Biztos nem egy Fornettis akar BGA reworkos temakat a weboldalan. Ezt a topikot is mobileman nyitotta. Ebben a topikban is az o cege volt reklamozva ha gep vasarlasrol volt szo. Ez is azert van mert o elkezdte. Felvetodott egy problema arrol, hogy sok az OFF. Bar lokal-ban ennek semmi akadalya nincs. Felvetodott egy masik problema, hogy tul szeles teruletet fog kozre a dolog es szukseg lenne tematizalasra. Milyen mas megoldast tudsz ajanlani?
Az, hogy van egy jo forum az a teged is szolgal. Csinalj egy jobbat es az emberek pikk pakk atpartolnak. Ez ennyirol szol. Az sem baj, ha mindegyikunk nyit egyet mert fel ev alatt eltunik az osszes eletkeptelen. Az sem kizart, hogy az osszes. En az egyik helyi konkurencia forumaban beszelgetek a nemet kolegakkal. Szarhazi kontar itt is van boven de azert ha valaki jo kihozatallal produkalja minosegi munkat akkor az hamar meglatszik a cegen. Az elet tobbynire ilyen volt az utobbi 1-2 szaz evben. Es tenyleg nem akarlak megserteni, ez most nagyon nagyon tavol aljon tolem. ha te nem szeretnel ott forumozni attol ez a topik meg itt van. De az, hogy hangulatkeltest csinalsz valaki ellen azert mert nyitott egy forumot szerintem annak nincs ertelme.
Ha megnezed a vilag forumait, akkor a 99% hasonlo erdekeltsegbol indult. En teljesen megertelek, de valamit ne felejts el. Semmi nem akadalyoz meg egy ilyen forum inditasaban.
Es ismetelten csak annyit tudok hozzatenni, hogy messze van meg az alagut vege. Reszemrol ezt itt lezarom mert a PH-t is tiszteletben tartva nem illik ezt a dolgot itt kitargyalni, mint ahogy nem illett volna ide betenni sem a linket. Ez a velemenyem es tenyleg kar lenne reagalni ra en befejeztem ezt a temat.
-
f27
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Medence topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest