Hirdetés
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
Tamás9x #15099 üzenetére
#lalika1200#alienpapa# Sajnos már mindent próbáltam, csak az alaplap volt a kezemben se akku se semmi, még a hűtést is levettem
Vártam próbáltam akkuval, akku nélkül utólag rádugni stb.. nem reagált. Bekapcsoló gombot is néztem működik nyomtam de ahogy elalszik egyből újra indul és csak villog.
Túl van egy bios frissítésen hátha..
Memóriát bajosan cserélem mert integrált, tettem mellé 1gb-ot úgy se volt jó. Processzor szint úgy integrált.Ezeken vagyok túl.
-
laika1200
csendes tag
válasz
Gigabyga #15093 üzenetére
1. Addig nyomod folyamatosan a bekapcsoló gombot amíg el nem alszik a villogó power on led (kb. 10mp) Ezután bekapcsolod. Ha minden oké el kellene indulnia a notinak.
2. Ha ez nem jön be húzd le a töltőről, vedd ki az akksit pár percre, tedd vissza töltőre majd 1. pont.
3. Beviszed valamelyik kollégához aki hozzád közel rendel
Ha ehhez a hibához még a bekapcsoló gomb is kontakt hibás akkor el fogsz vele picit szórakozni. -
f27
senior tag
Van nalam egy 2011 air macbook.
Nem kapcsol be.
Van aki ugy erzi megtudja javitani 99,99%-ig?
Kilett kapcsolva,es be mar nemkapcsolt.
Akkut tolti.
Jaa termeszetesen javitgatva nemvolt soha,en szetszedtem a srac elott hogy tap be e megy stb,de reszemrol ennyi.
3,3v megvan.
Akit erdekel es erez ra biztatast irjon ram privibe,egy arajanlattal. -
Gigabyga
aktív tag
Helló!
Találkoztatok már olyan hibával, hogy alvó módból nem kel fel a laptop?
Asus X555L elmondás szerint, lement alvó módba azóta semmi. Villog a power on led, meg az akku töltés visszajelző világít. -
Kemotox75
csendes tag
Köszönöm
-
Kemotox75
csendes tag
Sziasztok
Nincs valakinek ilyen új?
http://www.ebay.com/itm/NEW-AC-DC-POWER-JACK-ASUS-K72-K72DR-K72F-K72JR-K73E-K52JR-CONNECTOR-PORT-CHARGE-/221056308559?hash=item3377fb954fVennék egyet emberi áron!
-
Rics22
tag
Üdv Urak!
ha esetleg új beszálló tag lenne,és gépet keres,lehet egyezkedni velem felszerelésre,megy piacra a Hontonom
R390-es,pici alakításokkal. -
f27
senior tag
3.0V-os. TC54N -et hol a csudaba tudnek venni?
-
nahunn
tag
hali,
valaki tudna segíteni egy MXM 8400M GS kártyán (pl acer 57xx) kellene az R33 ellenállás értéke
ami a chip felett van pár mm-el a felső oldalon bal széle felé a chipnekköszönöm!
-
kyle_
tag
Sziasztok!
Valakinek volna Emachines e728 kapcsolási rajza?
köszönöm előre is -
yongman88
csendes tag
Ón vezetőképessége nem valami jó , aranyra gondoltam ,de van egy gond. olvadás pont .
ón 236C arany 1020Celméletbe gondolkozom. hirtelen PC,CPU lábaira gondoltam.
-
yongman88
csendes tag
helló szakik !
létezik arany golyó CPU alá ?,,futtatott arany golyóra gondoltam amit hegeszteni lehet" mi az ára ?
-
laika1200
csendes tag
Forrasztószem pótlásra ki milyen ragasztót használ, illetve mit tud ajánlani? Még keresem az igazit...
-
Router
őstag
válasz
freestailo #15041 üzenetére
2x
-
Router
őstag
válasz
freestailo #15041 üzenetére
Ok, megy privát.
-
Router
őstag
válasz
freestailo #15039 üzenetére
Nagyon megköszönném mert a fél lapot újraépítettem és ez hiányzik.
-
Tamás9x
őstag
Akkor meg sem merem mutatni mit nézte ócsóé ibélyen
-
Nekem ez van. Nem tökéletes, de néha segít... De legalább olcsó.
Ez lenne az ideális:
-
Reggie0
félisten
-
gliga69
tag
válasz
Tamás9x #15029 üzenetére
Ezt használom, levágott banánú fixre forrasztott mérőzsinórral ami még mindig nem volt tökéletes ezért a tapintóra forrasztottam pogo pin-t. Igy egész használható. Minden oldható kötést tartalmazó rendszernek mozgatásra hatalmas lesz a pontatlansga, mivel baromi kis áramokat kell mérni.
-
Tamás9x
őstag
ESR mérésre mit használtok? Már ha valaki perverzkedik kondikkal is.
-
chipkonzol
csendes tag
Valakinek nincs készleten 216-0833000 vga chipje?
-
d3lete
aktív tag
sziasztok valakinek nincsen cechL ps3 alaplapja amiről a nor chippet eladná nekem?
samsung K8Q2815UQB
Spansion S29GL128N90TFIR2
16mb nor memória. -
Kocska89
tag
válasz
Aureal #15009 üzenetére
Nem az az, hogy elmozdul. A forrasztó on megolvad de a fekete alátöltő anyag nem, az ónnak nagyobb a hőtágulása mint a ragasztónak, aztán megindul a legkisebb ellenállás irányába, óngömböket, zárlatokat létrehozva.
Háát a célja elvileg a mechanikai stabilitás növelése. De a gyakorlatban láttam olyan helyeken is ahol nem is bga volt, csak pár pici smd de a panel szélén. Szépen beöntötték őket szerintem az operátorok ellen, így nem volt olyan egyszerű őket lesodorni. Az asztali gépemen ha minden igaz megvan még a nokiás training anyag. Majd megkeresem, szerintem csak hétfőn tudom.
Ha a hibás altrész nincs alátöltve, és a közelében sincs alátöltve semmi azzal kezdeném. Ha tuti 100% az a rossz.
Az árat az szabja akai elvállalja
Nekem mostanában a meló mellet nemigen van időm ilyesmi javításokkal foglalkozni.
Helyileg merre vagy? A hátha van a közeledben valaki.
-
Aureal
őstag
válasz
Kocska89 #15008 üzenetére
Értem. (illetve gondolom hogy a gáz nem főnévként értendő leírásodban)
Erre én is tippeltem, hogy a pár mm-re lévő ellenek is elmozdulhatnak akkor.
De amúgy az a fekete kitöltő mire volna, beszereléshez vagy kiszúrásból hogy javítható se legyen?
Elvileg feljebb a rossz BGA nincs beöntve, akkor lehet hogy azt volna célszerű átrakni és esetleg annyira feléledne a teló még az adatot lementjük.
Mindenesetre egy ilyen akció mi pénz ha oda kerülne a dolog?
Nagyon köszi! -
Kocska89
tag
válasz
Aureal #15007 üzenetére
Szia.
Az a gáz alá van töltve. A környező bga-k is. Az ilyeneket a nokiában nem is javítottuk. Mer az alátöltő anyag máshogy tágul mint az ón. Aztán óngömbök, zárlatok jöhetnek létre.
Szóval ha a flash ic-t szépen át is rakja valaki előfordulhat máshol lesz zárlat, és amiatt nem megy a teló.
-
Aureal
őstag
Sziasztok!
Ilyet tud vki forrasztani, ill. levenni és átrakni egy működő másik készülékbe? FOTÓ Egy mobilteló (SHARP 550SH) flash memóriájáról lenne szó (barna pöttyel a képen), természetesen tele fontos adatokkal, de zárlatos egy másik BGA-ja, ami a tápellátást kezelné, így be se kapcsol hogy lementhetnénk. Én nem vagyok elektronikos, csak erősáramúde ügyes, értő kezek hátha tudnak itt csodát művelni!
(Szervíz manuál fent van az Elektrotanyán róla!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Tőzsde és gazdaság
- Fujifilm X
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Gamer gép - GIGABYTE B760M, Intel I5 12400F, 32GB DDR4, RX 6600 8 GB, 1TB M.2 SSD, 850W GOLD
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Retro Számítógépek és alkatrészek!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest