Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamasun
aktív tag
About you outleten van egy csomó jo kis Fli Papigu pulcsi sok meretben egy tizesert, erdemes megnezni.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
blicc93 #26679 üzenetére
Az adidas Stan Smith-t is érdemes lehet csekkolnod.
Nagyon sokszor akciózzák őket. Van belőle kismillió modellváltozat.
Le kell futni az ismert köröket...AY, Zalando, everysize.com, illetve jó néhány itthoni sneaker webshop.
Topik összefoglalóban szépen össze vannak gyűjtve. -
-
blueye
veterán
válasz
robag93 #26682 üzenetére
[altalanos-szerzodesi-feltetelek]
[telefon] - OK, ez nem biztos hírforrás de szoktam használni és eddig bevált -
blueye
veterán
Volt már ez az oldal? Vásárolt már innen vki?
[www.atlasformen.hu] -
blicc93
csendes tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani esetleg az alábbihoz hasonló cipőt (műbőr / bőr), ami kicsit az elegánsabb vonalat képviseli, munkába felvehető ing mellé és nem kerül 40k+ba:
-
ggeleven
őstag
válasz
Ádám16 #26671 üzenetére
Beszállok. Ilyenem van és imádom. Rufusz akciózott 2020ban és szállítással volt 7500 körül. Nem tudom kapható-e még ez vagy újabb verziója, de általánosságban tudom mondani, hogy bírja a strapát. Legközelebb is nyugodtan vennék Case Logicot és ajánlom is másnak, ha kérdezik ismerősök.
Case Logic LoDo 15.6 LODP115P -
Ideg
aktív tag
válasz
Ádám16 #26671 üzenetére
Én egy éve használok Thule hátitáskát munkába. Pontosabban ezt: [link]
15.6' laptop, tölő, ebéd, pulcsi, könyv, stb mind elfér. Oldalába fél literes üveg, esernyő. Nekem bevált, nem mentek tönkre a zipzárak és nem is szakadt ki sehol. Remélem jó pár évet kibír még.Nemtudom te mennyi kajásdobozt viszel, de nekem a napi kaja (1 max 2 doboz) simán elfér.
-
Ádám16
addikt
válasz
w.miki #26670 üzenetére
Pont nagy táskakeresésben vagyok, hátha tudtok segíteni.
A milyen notebooktáskát vegyek topik kihalt, és nem is főleg arra van szükségem.Sok kajásdobozt (kajával) viszek minden nap magammal, amihez egy kb 20 literes sporttáskát és + egy laptoptáskát használok. Ezt akarom kiváltani egy hátizsákkal.
Elrendezésre [link] ez a Dakine lenne a legjobb, de a szín és dizájn nem tetszik.
Ha hátizsák, akkor mi még ajánlott márka? Eastpak-et néztem még, de brutál árak vannak. -
Tomi0703
addikt
válasz
margithid #26668 üzenetére
En meg bovitest akarok. Vettem jo aron egy oltonygatyat. Zakot, mellenyt nem talaltam sehol sem hozza. Korbeneztem Vinteden, fillerekert volt egy pont a nadraghoz tartozo melleny. Csak sajnos 52-es. Kb 56-os kellene nekem, remelem talalok valakit aki jol es nem horror aron megcsinalja. Es remelem ennyit tudnak rajta boviteni.
-
margithid
veterán
Aki kifogyta a nadrágját mint én, annak ajánlom a szűkítést.
Nekem 2 nadrágomat csinálta meg varrónő és nagyon jó lett mindegyik.
2500 Forint volt a kettő. -
itldj
aktív tag
A korábbi ajánlások alapján rendeltem egy ilyen hátizsákot [link] Ali-ról, szeptember 16-án.
Írta a 15 napos garantált szállítást, de az appon kaptam többször is ilyen processing time extended üzenetet. Nem volt égetően sürgős, így nem is annyira foglalkoztam vele. Most hétfőn néztem és várható szállításnak okt 9 volt beírva ha jól rémlik.Tegnap jött egy e-mail az Ali-tól, hogy xyz számú rendelés lezárva, nézem, és tényleg, tegnap vissza is jött a lóvé.
Namostakkormivan? Táska mindenképp kell, de szóval valamit rendelni kéne, de nem tudom, hogy akkor innét próbálkozzak-e még egyszer vagy most ez mi? -
janakbacsi
őstag
innen esetleg rendelt már valaki? ha igen, mi a tapasztalat? ruhák minősége? bolt megbízhatósága?
[link] -
Xtomi
tag
Sziasztok!
Nem szoros meleg zoknit otthonra hol érdemes nézni? -
blueye
veterán
Gant szerint a chinos
-
gossip2
csendes tag
válasz
gossip2 #26517 üzenetére
sportsshoes.com történet lezárása: miután más cipőjét küldték ki, jeleztem az ügyfélszolgálat felé. Kértek, hogy küldjem vissza a cipőt és küldik vele párhuzamosan amit eredetileg kellett volna. A visszaküldéshez küldtek egy címkét amit rá kellett ragasztani a csomagra és postán feladni (ingyen). Közben ők már tényleg elindították az új cipőt hozzám és kb. két héttel később meg is érkezett.
-
motoflug
őstag
válasz
TheMartin03 #26650 üzenetére
+1
-
LógaGéza
veterán
válasz
gergo5991 #26644 üzenetére
Próbáltál már ilyet egyáltalán? Nekem van több felsőm, pólóm, kabátom is itthon tőlük, és mind jó minőségű, elég sokat használom őket.
Az más kérdés, hogy az alap árát én se adnám meg érte, de amikor alapból van egy 30-40%-os akció rá, és megy még rá az F&F-es akár 50%-os akció is, akkor szoktam bevásárolni belőlük. -
dni
őstag
Sziasztok,
Normál vagy max kicsit vékonyított fazonú, nem bokavillantós, sötétkék, kicsit elegánsabb chino nadrágot merre érdemes nézni 34-36/32-es méretben? Springfield és AboutYou kínálatát néztem végig ezidáig (BS-em nincs) -
gergo5991
őstag
jol neznek ki ezek a regattak de tescoban aruljak es ez sokat elarul a minosegerol.. mikor egy regatta vizallo tura dzsekiert elkernek a tescoban 150 eurot a hideg kiraz.. amit a boltokban akcioban latsz azt oszd el kettovel es kb annyit er szerintem ar-ertek aranyban a regatta
ennyi penzert van mar columbia is
-
MarioG
csendes tag
Én mellényt használok, télen a munkába, ha már hűvös van a csarnokban. Nagyon jó, tudom ajánlani. Pólóra vagy vékony hosszú ujjúra érdemes felvenni, és én erre veszem ra a polár pulcsit, így a meleg jól bent marad a pulóver alatt. Milwaukee-t esetleg akkor érdemes venni, ha egyébként is olyan szerszámaid vannak, akkor mindig van nálad 1-2 akku. Így meg a power bankot kell toltogetni….
-
-
tomci
csendes tag
Lehet kicsit offtopic, de van bárkinek tapasztalata a fűthető ruhákkal (talpbetéttől a mellényig?). Eléggé szórnak az ali árak és mondjuk a milwaukee árai között és nem akarnék nagyon mellényúlni. (jégkorizik a kiskorú, sokat állok minden aktivítás nélkül a jég mellet, így szétfázok a legmelegebb cuccban is
Merre induljak, merre ne? Hála!
-
st6969
őstag
válasz
rhunseeker #26636 üzenetére
Nálunk az express one-nál is csak átvevőpontra (virágbolt
) lehet átirányítani, de az is jó. Transoflex-t ilyen szempontból nem ismerem...
Szerk. rá akartam keresni, hogy van-e transoflex átvevőhely, és ezt dobta: "A trans-o-flex Hungary Kft. mostantól Express One néven kézbesíti a csomagokat! Közzétéve: 2018-04-08 19:04."
Szóval elvileg problem solved
Bár már hozzászoktam, hogy óvodában és iskolában is, ha elböffentik magukat, hogy holnap 12:00-kor haza kell vinni a gyereket, akkor én vagyok egyedül, aki nem tudja ezt megoldani, vagy egy fél várost kell megmozgatni, hogy meg tudjam oldani...de a többi 30 szülő probléma nélkül, mindig rendelkezésre áll -
robag93
aktív tag
Apropó, nem kell valakinek egy Idahoe fekete L-es dzseki? Kihíztam és alig használtam, vennék egy nagyobbat
-
st6969
őstag
BS rendelést melyik futárcég hozza? Át lehet irányítani automatába, vagy lesni kell a futárt, aki munkaidőben fog jönni (nem tudom munkahelyre rendelni, és nem tudja átvenni a szomszéd se, mert meglepő módon ő is dolgozik)?
Bocs, ha volt már.
Köszi -
törölt tag
Nekem az akciós CMP nagyon bevált rollerezni, már késő este kezd olyan hideg lenni, hogy ne legyen túl meleg. Viszonylag vékony, de nagyon jól szigetel.
-
Ka999
tag
válasz
tököscsávó #26609 üzenetére
Idahoe valóban jó kabát. Őszi túrákhoz használam. Megéri az árát.
-
Ezt vettem: [link] elvileg vízálló, outdoor minősítése van. Anyaga és a zippzár szerint az. Van még szürkésben náluk: [link] Kellemes, vastagabb anyag. Van egy CMP és egy Superdry softshell dzsekim (mindkettő vízálló egyébként és ugyanilyen anyag), azoknál vastagabb bélés van betéve a hátrészre, érzetre is melegebb. Ezért tartottam meg.
Amit linkeltél arra csak szélállóság van feltüntetve.
Regattát megnéznék a Tesco-ban. Ott legalább lehet próbálni és általában le vannak árazva.
-
oszy
veterán
Vagy egy Regatta
-
Canadian Peak dzsekiket nézd meg a BS-en. Onnan vettem 3 hete jó áron vastagabb softshell-t, csak az már nincs. Viszont még sokféle le van árazva.
Sajnos a márkánál sok a túlfeliratozott cucc, de nekem sikerült kifogni egyet, amin csak egy kicsi Canadian Peak Platinum felirat van és egy kicsi zászló a kar részen, szóval nem reménytelen.
-
gergo5991
őstag
[link] ez szerintetek 74 eurót megér?
sajna adidas oldalán nem találtam, pedig megnéztem volna milyen a vizállósága, színe elég rikító nem tudom fel-e tudnám venni a mindennapokban vagy csak túrázásra használnám -
SOAD19
addikt
válasz
rbalint88 #26613 üzenetére
Én anno, bő két éve kb. az energia vettem 24k környékén egy ilyet kell színben, csak nem ilyen bomber verziót, hanem simát. Tényleg jó kis kabát, csak a szabása a háton nem tetszik, nekem túl bő, buggyos. Igaz én kis termetű vagyok és elég vékony is. Elöl, mellben teljesen oks, passzos, de hátban nagyon sokszor túl bő nekem az adott kabát, pulóver. Gondolom mindenből slim, karcsúsítottat kellene vennem, próbálok is az utóbbi időben slim cuccokat venni.
Amúgy a HH kabátnál, Neked is van egy kis cipzár belül, hátul, amit lehúzva be lehet nyúlni a bélés és a kabát külső anyaga közé? Mi célt szolgálhat, rejtett zseb?
-
rbalint88
addikt
Ezt a kabatot tudom nagyon ajanlani: [link]
Szellozik, 5 fokig eleg ala egy polo, vizallo (egyedul a mandzsettatol tud azni, az felszivja a vizet), tenyleg minosegi holmi. Ezt tukrozi az ara is, de ha lesz megint kuponja a kolleganak, akkor veszek egyet megint, sajnos az elozot egy szezon utan sikerult kukazni, mert a rollerrel perecelest ez se birja
Ha valakinek van otlete, hogy ilyen technikai anyagot hogy/hol lehet javittatni, az ne tartsa magaban -
luckyboi82
tag
válasz
pingu22 #26608 üzenetére
Ez ugye a classic bőr FF tornacipő forma , örök divat, bármivel fel lehet venni, én ezekre többet is adok mint egy körlégtalpas Nikeért. Polo Ralph Lauren, Veja, Common Project, árban növekvő sorrendben, mindegyiknél megtalálható ilyen vagy ehhez hasonló modell. Báránybőr a legkényelmesebb.
-
margithid
veterán
-
pingu22
tag
Teljesen minimalista, lapostalpú fekete és fehér bőr sneakert hol érdemes keresni? Ilyesmire gondolok, mint ez a Vagabond Paul. (Ezekkel van esetleg valakinek tapasztalata, megéri ez az árát vagy csak a nevet kell megfizetni?)
-
oszy
veterán
Ez az az ominózus “szőrös” dzseki.
Teszteltem 11-13 fokban. Volt alatta egy vékonyabb cippzáras pulóver és egy póló. A dzseki cippzárján rollerezés közben azért bejutott a menetszél. Kicsit csalódott vagyok, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest