Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eboostr
aktív tag
Zalando -15%
15SPOOKY
Érvényes 2023.11.1-ig minden 15SPOOKY címkével ellátott termékre a zalando.hu oldalon | A rendelés minimális értéke legalább 12 000 Forint -
sherlock82
senior tag
Van esetleg vinted forum itt az oldalon, vagy esetleg ide is leírhatom a kérdésemet a vinted el összefüggésben ?
-
margithid
veterán
A chelsie csizmák amúgy mennyire vizállók? Nem áznak át olyan könnyen mint egy átlagos utcai cipő?
-
Liso
csendes tag
válasz
mert_csokis #27091 üzenetére
Hát igazából, a színe az nem valami praktikus mert világos ruhákhoz hülyén nézz ki
A formával nincs bajom, de igazából bármilyen cipő szóba jöhet, ami bírja a csapadékos időjárást. Néztem Decathlon túra cipőket is, de irodai környezetben farmerrel kombinálva lehet nem a legtutibb -
Liso
csendes tag
Sziasztok!
4 éves adidas bőr sneaker cipőm kezdi megadni magát. Bakancsokat nem szeretem, így ezt hordtam télen/tavasszal/ősszel csapadékos időkben mivel "vízálló".
Tudnátok ajánlani hasonló cipőt esetleg jobb áron vagy jobb minőségben? Nem vagyok márka guru, de mivel munkahelyen hordanám főleg, így Lidl cipők kilőveThx
-
SOAD19
addikt
Hali!
Emagnak küldenék vissza egy rendelést, amiben 3 termék van. A visszaküldés indításánál, viszont csak egy terméket lehet kiválasztani, írja is a súgóban, hogy ez így működik náluk. [kép] (3. pont) De, akkor most 3 külön csomagként kell elküldenem? Ha jól rémlik, legutóbb kaptam egy kódot, aminek a segítségével tudtam feladni a foxpost automatába. Vagy az is megoldás, hogy csak az egyik kódot felhasználva küldöm el egy csomagban a 3 terméket?
-
nightzone
aktív tag
válasz
Janaboy #27064 üzenetére
Én 2 vékonyabb fűthető mellényt már vettem. Az egyiknek amit aliról rendeltem tönkrement a csatlakozója, megtört az usb fejnél amit a powerbankba dugsz. Olyat keresek most én is ahol lehet fixálni a powerbankot pl a belső zsebben, mert zsebben tároltam azt és valószínűleg a mozgás miatt történt a dolog. Amúgy sztem jók, én szeretem a fűthető ruhákat. Ha valaki lát vmi jó pulcsit vagy mellényt egyre én is beneveznék.
-
robag93
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #27073 üzenetére
Nekem holnap megy vissza az AF1, full kényelmetlen, sokkal többet vártam tőle, amilyen népszerű. Nekem még 27 ezerért is csalódás. Utólag olvastam, hogy még a külseje sem igazi bőr, hanem valami kevert szintetikus.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
IntelKiller7 #27078 üzenetére
Köszi, akkor nekem a 41 pont kicsi lenne a 26.7-es lábammal.
Huarache-t ne is említsd. Január óta vérzik a szívem.
Behúztam egy ilyen Crater Premiumot 23-ért, direkt 42.5-öst rendeltem és kicsi lett. Majdnem földhöz vágtam magam. Azóta se volt 43-as méretben hasonló árban. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
mekkora a cipő bth és neked hány centi a lábad? nézegetem én is őket már egy ideje de sosincs a papír szerinti méretemben
-
margithid
veterán
válasz
kicsi kecske #27074 üzenetére
Nekem is ez az elvem, de sajnos jó futócipőt már nem nagyon lehet kifogni 20k alatt.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
kicsi kecske #27074 üzenetére
2 honapja vacilalok en is.
Aztan lett ez a Zalandos 28-ert 35 helyett.
-
kicsi kecske
tag
válasz
ejj, oksa akkor mégis csak meg kell vele barátkoznom, hogy 40-50kért kell vennem ha ilyet szeretnék..
Az a baj elvből 20k felett nem adok ki cipőért, de hát ugye az igény nagy úr -
IntelKiller7
veterán
válasz
kicsi kecske #27072 üzenetére
Annyiert eselytelen. Max ilyen ritka akcioban mint a multkor a Zalandos.
28-ert nem volt rossz bolt a React.
Egyebkent jo lett a 41-es a 41-42-es labamra.Remelem tagul meg, de lehet eladom Vinteden. Nem tudom mennyire fog tetszeni, ha elkezd sargulni az attetszo resze. :/
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok.
Ffi air force 1 '07 whiteot szeretnék venni.. De 50k-t nem adnék érte.Tudtok olyan shopot ahol szokott lenni max ilyen 35k körül akcióban?
-
margithid
veterán
válasz
scott_free #27066 üzenetére
Én ennél többért rendeltem és semmi nem lett rárakva.
-
Janaboy
veterán
Fűthető elektromos pulóvert vett már vki? Olyat ami jó kabát alá is..
-
rbalint88
addikt
Hol lehet itthonrol gore tex-es Adidas Ultraboost vagy NMD, Nike AF1 cipoket venni? 46-os meretben sehol sem talaltam
koszonom a segitseget!
vagy akar barmi hasonlo fazont, ami nem turacipo
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
halp: Kastinger márkát lehet próbálni valahol itthon?
-
válasz
scott_free #22340 üzenetére
Van káosz náluk rendesen. Rendeltem múltkor tommy hilfiger farmereket. A nőiből két egyformának kellett volna jönni más méretben, erre teljesen más színű volt a két farmer. A férfiből is jött kettő, abból az egyik volt az amit kértem, a másik straight fit volt, nem slim fit. Utóbbi a honlapon is rosszul volt kint, mert slim fit-nek jelölték.
-
válasz
mert_csokis #27048 üzenetére
A ups részt olvastad?
Ez nem egyedi probléma, egész egyszerűen szarnak az egészbe.
-
mert_csokis
senior tag
Ott is emberek dolgoznak, így előfordulhatnak ilyenek, amibe a fórumtárs is belefutott.
Nagy számok alapján ez egyszerű statisztika.
Elképzelni nem tudjuk, milyen mennyiségű rendelést kell kezelniük.
Én sokat rendeltem már tőlük (tényleg sokat), és egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor kellett beszélnem velük valamilyen probléma miatt.
Ami valószínűleg magától rendeződött volna, csak én sem voltam türelmesebb, vagy nem akartam várni. -
csƵ
addikt
BS-en rendeltem egy melegítőt. Csak a felsőt küldték, most megy a return emiatt. Ugye nem fognak velem szarakodni, hogy nem küldtem a nadrágot, amit meg se kaptam?
-
válasz
margithid #27031 üzenetére
Nekem inkább a nike minőségével van bajom.
Meg tudom érteni. Például ezt a cipőt is azért küldtem vissza, mert tele volt hibával. Pl.: [kép] Ragasztópacák felül, ahol belelépsz stb stb. Ilyen tróger munkát a 15 ezer forintos skechers cipőkön nem láttam soha. Ezek a 130 eurós cipőt simán eladják így. Mondjuk nem nekem, ment is vissza. Amúgy ez már a második példány volt, mert az elsőn is vannak hibák, csak mások és kevésbé feltűnőek, így az maradt, mert szerettem volna egy ilyen cipőt és beleuntam a rendelgetésbe.
-----------------------
A visszautalás ma meg is jelent a számlámon. Azt már sosem tudom meg szerencsére, mi lett volna, ha tegnap nem chatelgetek velük két órát.
-
alexnagy777
csendes tag
válasz
alexnagy777 #27042 üzenetére
Közben írtam nekik is, az a biztos és meglepően villámgyorsan jött is a válasz:
Dear .....,
thank you for your email.
You can return underwear, as long as it’s in a hygienically impeccable condition and all labels, as well as original packaging, are being returned with it.
You can create a return for your order, by going to ‘Orders & Returns’ in the main menu and selecting ‘Create return’ for the respective order.
You can then see the created return under ‘Orders & Returns’ and when selecting 'Details' you will find the documents for printing.
What is your order number you are mentioning? If there will be any problem with returning items please write us back with number.
If you have any further questions, I am happy to help!
Kind regards,
Zuzanna Ciepla - Customer Service -
jjeahh
nagyúr
Üdv! Ennyiért van ennél jobb ajánlat hasonló kabátból?
-
alexnagy777
csendes tag
Bestsecret hogy áll az alsóneműk, zoknik visszaküldésével? Lehet náluk? Kerestem pár percet, de nem találtam semmit. Gondoltam megkérdem gyorsba itt, mielőtt indulok melóba.
(lenne mindkettőből visszaküldeni való, fel se lettek próbálva, csak kibontva, de már ránézésre sem jók, boxerek amerikai méretezésűek, tehát nagyobbak, a zoknik meg túl vékonyak, mindkettő pakk)
-
Nem ajánlom őket. Nike termékeket is majd viszonteladóktól fogok vásárolni. A két ups ügyfélszolgálatos elég durva dolgokat említett.
Az is érdekes, hogy közel 2 hétig semmi, majd miután 2 órát chateltem és telefonálgattam, 2 óra múlva jött az email. Az egy külön vicc, hogy nincs sem email címük, sem magyar ügyfélszolgálat. A chat gyakran disconnectel, lehet kezdeni előlről az egészet. Kb 5 külön chatelést folytattam. Ja és azt sem tudod kivel chatelsz, nike athlete néven fut az összes.
-
haiduo82
aktív tag
Nekem is volt több rendelésem és több visszaküldésem is és soha semmi probléma nem volt. És ami az egyik legnagyobb plusz pont a Nike mellett, az egyedülálló visszaküldési politikájuk. Kipróbálás után is mehet vissza pl futócipő (számomra ez verhetetlen, mert pl a Zoom Fly 5 elsőre jónak tűnt, de tizenpár km után mégsem passzolt a lábamra, mert éreztem benne a térdem - ment is vissza).
-
Most jött email, hogy indítják a visszatérítést. Nyilván teljesen véletlenül azután, hogy 2 órát "vertem náluk az asztalt".
Ups ügyfeles mesélte, napi legalább 30 hívása van nike-s problémákkal, hogy nem érkeznek a pénzek, keresik a csomagokat stb. Illetve rengeteg panaszt hall, hogy nem is olyan méret érkezik/egyáltalán nem is olyan termék. Cipő helyett pólókat, zoknit stb küldenek, eltér méretű cipők stb stb. Elég nagy ott a káosz. Mindenesetre én ezentúl nem rendelek tőlük, inkább megveszem kisebb cégtől, azok nem nézik hülyének az embert és hamar visszapörgetik a visszaküldéseket.
-
MaddeNNNN
addikt
Öhm úgy látom kicsit elsiklottunk
Én csƵ #27002-es farmeres posztjára írtam a Hollister gatyákat, szerintem a többiek meg pólókra értették. Legalább is én a 7-es packból erre gondolok, merthogy farmert még nem láttam packbanDe van pólóm is tőlük, azok is jó minőségűek.
-
Ez a chat is jó amúgy, hogy a beszélgetés közben már vagy harmadik alkalommal lépett ki és a következőnél kezdődik előről.
Most az utolsó azt írta, hogy még nincs beszkennelve, azért nem látja.
12-én átvették a csomagot. [kép]
szerk: bestsecret csomagot 7 napja adtam be a postán, ma itt a visszatérítés. Ennyit a nikeról, soha többet semmit tőlük.
-
válasz
IntelKiller7 #27019 üzenetére
A Hollister tudtommal annyira nem kicsi brand
-
Ez a nike sztori egyre szebb.
Beszéltem chaten egy ügyintézővel, azt írja, rossz a nyomkövetési szám, pedig jó. Kérték az igazolást a postaköltségről, ami ugye nincs, mert a saját cimkéjükkel adtam fel a csomagot és ingyenes. Feltöltöttem neki a ups igazolást, erre azt írja:
PLEASE NOTE THAT THIS IS THE PROOF OF DELIVERY YOU GOT FROM UPS FOR DELIEVEY.
Hiába írom nekik, hogy csak ez van, erre válasz:We advise you kindly to reach out the post office to provide you with a valid Proof of postage, then reach us back for further assistance.
Na ilyenkor mizu?Amúgy a ups-nél azt mondták, nem ritka, hogy csomagokat keres a nike.
-
margithid
veterán
Én Bestsecret óta rá se nagyon nézek AY-ra, meg nagyonmásra se.
-
MaddeNNNN
addikt
Regebben AY-n vettem leakciozott Hollistereket. Se a szinuk nem fakult sem az anyaguk nem nyult es nagyon kenyelmesek. Mostanaban nem neztem van-e meg.
-
csƵ
addikt
Farmerből mi számít jobb minőségnek, ami félév után nem kezd el nyúlni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest