Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Officeshoes-nál jól értelmezem, ha neten rendelek, akkor a boltba visszavihetem a cipőt, és visszautalják az árát? (pl. mérethiba esetén) -
winfos
tag
Akinek van ilyen ultraboost cipője méretpontosat rendeljek vagy inkább egy fél számmal nagyobbat?
köszönöm
-
válasz
scott_free #27284 üzenetére
Bizony, a szállítási költség a rendelés értékétől függetlenül 5,75 euró és a visszaküldés 31 napos csak, nem 90.
-
vernaracs
csendes tag
A Remix oldalán van Adidas Ultraboost cipő. Férfi cipők Adidas - kedvező áron Remixben - #123584941 (remixshop.com) 15.987 Ft új regisztrációval és a WELCOME kód használatával. Van több méret, több szín.
-
válasz
diegho #27260 üzenetére
Nekem ez a második skechers cipőm, az első olyan szinten összerakott darab, hogy valami hihetetlen. Hordtam utcai cipőnek évekig, aztán befogtam sétálócipőnek, jelenleg udvari cipő, de azon túl, hogy a talpbetétje szétment és a sarka felül (ahol belebújunk) már megkopott, semmi baja. Kíváncsi leszek ez a másik meddig bírja. Bármost több cipőt is hordok , szóval nincs annyit rifulva, mint a másik.
-
eboostr
aktív tag
AY: 4BF9B730 -10% máig 20k min.
-
la_cc
addikt
AY vs AY outlet között mi a különbség?
-
adrian14
tag
AY outletre küldtetek már vissza cuccot? Ugyanúgy működik, mint a sima AY és ingyenes?
-
eboostr
aktív tag
Zalando SDAY2023 máig -22% (min 12k)
-
Ka999
tag
Próbált valaki ma ecipo.hu-ról vásárolni? Reggel óta nem sikerül leadnom a rendelést fizetési probléma miatt, pedig 3 különböző kártyával is próbáltam
-
margithid
veterán
Nekem is volt Skechersem, ami nagyon jól bírta.
Egy hoka futócipő előbb szétesett, mint egy 10k-s skechers.
Most egy ilyenem van még a szekrény tetején: [link]
10k alatt volt dupla akcióban év elején sportfactoryn.
Kényelmes, sétálni tökéletes lesz. -
Zippy
csendes tag
válasz
w.miki #27248 üzenetére
Szia.
Én kb. fél éve hordok Skechers belebújos cipőt, Slips-in Ultra flex 3.0.
Első ilyen cipőm, mindennapos használat volt kb. mostanáig, ilyen időben azért már fázós volt.
Nekem nagyon kényelmes, és egyelőre jól is bírja, küllemre olyan mintha nem is hordtam volna még. Szóval ez alapján ajánlom a belebújos Skecherseket. -
meszi85
tag
AY megérheti:
New Balance 520 futócipő csak 44 12,5k. [link]
Máshol 16któl indul. -
ggeleven
őstag
válasz
bbsofficial #27251 üzenetére
Te sem voltál még terhes nő ezek szerint.
De ezzel nem azt mondom, hogy w.miki az!
Nálunk asszonypajtás imádta terhességek alatt, mert sokkal könnyebben tudott elindulni bárhova. Nekem is van egy slin-on és van szitu, amikor tök jól jön.
-
tisn
addikt
válasz
Összes futocipomet igy hasznalom...
-
w.miki
veterán
válasz
Majd amikor már kímélni kell a derekadat rájössz
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Belebújós cipőt nem hord senki? Én nagyon szeretem, kényelmes, és könnyű fel/levenni.
De már sok csalódás ért.
Előszőr volt pár:
Merrell Jungle Moc: ennek 1 év után kopott el a talpa, és lassan a többi része, aztán
Skechers Rydock lett: ennek már 6 hónap után kopik a habszivacs talpa
Most ezeket nézegetem, de nem tudom, hogyan bírhatjákVélemények?
Skechers Slip-on- Garza - Gervin
Skechers Slip-ins RF: Craster - Lanigan -
Hogy a történet végigkövethető legyen:
Ma reggel írtam nekik + küldtem képeket. Napközben reagáltak is, kaptam felajánlásként 30 eurós utalványt (26700 ft volt a dzseki
), ha megtartom a terméket. Miután válaszoltam, hogy elfogadom az utalványt és megtartom akkor a terméket, 10 perc múlva már jóvá is írták az utalványt és szövegesen is reagáltak. Szóval korrekten és gyorsan kezelték a helyzetet.
A lényeg, hogy csere nincs, max utalvány, vagy visszatérítés (utóbbinál viszont egyszerűbb akkor eleve visszaküldeni a megfelelő hibajeggyel).
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
Mercutio_ #27236 üzenetére
Nem. Elég hülye lábméretem van, emiatt nem merek közvetlen a gyártótól, külföldről rendelni. AY, ecipo, Zalando egyszerűbb út, de náluk meg nincs 47-48-ban olyan, ami tetszik.
(#27239) la_cc : köszi! Ha azt mondod, jó minőségű, rápróbálok. BS regem nincs
Te csak onnan vetted eddig, vagy itthon is vásároltál már Timberlandot? -
Llew
senior tag
válasz
scott_free #27224 üzenetére
Sergio Bardi-nak volt régen az ecipőn a klasszikus birkenstock fazonú papucsa, annál jóval olcsóbban, de jó minőségben, bőr belsővel stb.
-
Reagáltak is a bestsecrettől, gondoltam megosztom, hasznos lehet.
Elnézést kértek és kértek képeket a hibáról, illetve felajánlottak egy utalványt, ha mégis megtartanám a terméket. Az utalvány értékét még nem írták, gondolom majd a képek alapján eldöntik. Ha mégsem tartanám meg, akkor megírják, hogyan lesz a visszaküldés. A beérkezést követően megvizsgálják a terméket és ha szerintük is fennáll a hiba, visszatérítik az árát.
Magyarán, ha valami gáz van a termékkel és kicsi a hiba, írni kell nekik és valószínűleg ajánlanak fel utalványt. Ha nagyobb a hiba, akkor simán vissza kell küldeni. Azt gondoltam kicserélik, de ezek szerint nem. Másikat rendelnék amúgy, csak már azóta feljebb ugrott az ára.
-
zolikaDB
veterán
válasz
SOAD19 #27226 üzenetére
(#27233) Eagl3: köszönöm!
SOAD19: mondd, mi van a tarsolyodban! Az sem baj, ha adsz linket! Jöhet Panama Jack is.
Az alapfelállásom az volt, hogy veszek valami cipőszerű (tehát nem 42 soros, acélbetkós) Dr. Martens-t, feketében.
Nos abból 2 modell tetszik, de ezek 60+e magasságában vannak, és gondoltam szétnézek, más márkákból mik vannak a piacon.
Ekkor leltem azt a 2 Timberlandot, ami a linkemen van.
Alapból ezt a 2 Martenst néztem:
- ebből az első, a fekete - ez nem lakkbőr, hétköznapias, de most nincs 47-es
- 1461 BEX - ez enyhén vadabb, de 75e HUF... Húzós...De bmi tippet szívesen veszek!!!!
-
Eagl3
veterán
válasz
zolikaDB #27223 üzenetére
Túlárazott.
Nekem tetszenek és kényelmesek is, de már kettővel befürödtem. Az egyiknek 2-3 viselés után levált a talpa (elengedte a ragasztó). Egy másik bakancsnak a felső sarok része szakadt szét indokolatlanul rövid idő alatt (tervezési hiba volt, rossz anyagot használtak az újabbakon ezt módosították is arra mit másodiknak linkeltél).
Én nem hiszem, hogy veszek többet ebből a márkából. -
TripleB
senior tag
A téli Crocs engem is érdekelne.😃
-
jcrk
tag
válasz
scott_free #27224 üzenetére
Crocs nem jön szóba? Néha nagyon olcsón lehet venni és az egyik legkényelmesebb lábbelim ever.
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
otthoni papucsot keresnék, klasszikus, 2 pántos verzióban.
Milyen márkát érdemes nézni és hol? Batz, Birkenstock, Scholl, más valami?Köszi!
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Timberland lábbelik minősége milyen?
Utcai hordásra, mindennaposnak keresek valamit "télre", amiben lehetőleg van bőr is
Ezeket néztem:
Timberland Sprint Trekker és a másik verziója.De ha van tippetek más márkára, nem kell nagyon béleltnek lennie, csak legyen bőr, fekete, és létezzen 47-48-as méretben (USA13).
Köszönöm!*a Zalando adott épp 20%-os kupont, nem is lenne rossz.
-
tomszli11
tag
Ha esetleg valakit érdekel.
ecipő - Merrell Alpine Sneaker utcai cipő 16 560 Ft kuponozható.
Nem tudom milyen minőség lehet a Merrell utcai változata.
Ha valakinek van tapasztalata, engem érdekel. -
sagesz93
addikt
Kicsit off, mangooutlet cuccot mivel lehet a legolcsóbban visszaküldeni?
-
válasz
BoneDragon #27203 üzenetére
Esetleg ha látsz valami értelmest: Sportisimo?
-
szuszinho
őstag
válasz
IntelKiller7 #27207 üzenetére
Meg egy futópadot is akkor már.
-
ggeleven
őstag
válasz
Ezt pl kihozzák! link De ha túl nagy lenne, akkor futó is van készleten.
-
eboostr
aktív tag
válasz
Képzelem ahogy a wolt futár tekerve fél kézzel hozza maga melett a bringád.
-
AIex
tag
válasz
Szia !
Decathlon honlapján érdemes nézelődni, mivel a bolti kinálat alapvetően kisebb szokott lenni, ár / érték arányban verhetetlenek, plusz téli ruházatnak szezonja van, szóval kicsi az esély, hogy máshol találsz jobb ajánlatot.
Ezen felül, online odlakat is érdemes figyelni, mert a hónapban várható BF akció, és lehet lesznek olyan oldalak, akik mondjuk November 3. hetében tartják, és indulási időre meg is érkezik.
Alapvetően Decathlonban próbálnék megvenni mindent, és ha máshol találsz x termékre jobb ajánlatot, akkor Decathlonba vissza tudod vinni, az ott vásárolt, felesleges termékeket.
-
ggeleven
őstag
válasz
-
BoneDragon
veterán
Üdv.
Megyünk hónap végén ausztriába a hegyekbe, viszont egyáltalán nincs asszonnyal téli cuccaink, az utóbbi évek enyhe telei miatt.
Hol érdemes bevásárolni ruhákból ami még vállalható áron vannak? Decathlon? -
ggeleven
őstag
Decathlon
Ingyenes szállítás a Wolt-tal! Rendelj és vedd át 2 órán belül
November 6-7. között.
Próbáld ki a Wolt Expressz házhozszállítást!
Csak áruházban elérhető termékekre.
Részletek: link -
válasz
mert_csokis #27187 üzenetére
Eltérőek az ízlések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest