Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Sziasztok,
Már télre készülődve, honnan érdemes igazán meleg kabátot venni, BB áron?
Köszönöm
-
válasz
TheProb #29596 üzenetére
Én akkor vettem is a Tropicfeel cipőből. Lassan 1 éve van meg, beleraktam pár km-t, elég sokat van a lábamon, leginkább a kötés nélküli kialakítása miatt, meg elég könnyű és tényleg jól szellőzik. Vízben nem voltam még vele. Tényleg elég jól tapad, még vizes csúszósabb felületen is. Viszont egyszer már meg kellett varrni a szájánál, mert elkezdett szétjönni, visszaküldözgetéssel nem volt kedvem foglalkozni. Ez a fűző nélküli megoldás amennyire az előnye, nekem a hátránya is, hosszabb séta után nekem nyomja a lábfejemet ez a gumis megoldás és meg is látszik a nyoma, valamint nem tudom úgy meghúzni mint egy fűzős cipőt, kicsit tud mocorogni benne a lábam.
Az árához képest én többet vártam, napi jövés menésre nekem bejött, de ugye nem erre hirdetik. Egy hetes osztrák túrára csak ezt a cipőt vittem, de kellett hozzá a vastagabb zokni, mert nap közepe fele már kellemetlenül nyomta a lábamat a gumis megoldás. -
AIex
tag
válasz
evitiguF #29592 üzenetére
2 opciót tudnék elképzelni,
A kicsivel többet rászánva, Decathlon-ba, étrendkiegészitős márkáknál nézel technikai aláöltözőt, ezekből találsz vékonyabbat, amik légáteresztőek, és pamut - műszál keverék, emiatt kényelmes viselet, izzadni ebben is fogsz, de relativ hamar elvezeti az izzadságot, és kevésbé van az embernek olyan érzése, mintha dunsztban lenne,
B, olcsóbbik verzió, veszek pizsamát, aminek a felső része hosszú újjú, ezek jellemzően vékony anyagból készülnek, és bőszabásúak is
-
krono.
tag
válasz
TheProb #29590 üzenetére
Tropicfeel volt szerintem. Mondjuk én nem vettem, a design elég generic, az ára nem kevés, és fürdeni nem hiszem hogy akarnék benne.
Én régebbi ultraboostokat imádtam nyáron (1.0-4.0), most Nike Waffle One van rajtam sokat. Tennis HU-ra valamennyire hasonlónak Adidas NMD esetleg? Én akcióban 16ezerért vettem egyet.
#29592 evitiguF valami kicsit bővebb szabású len cuccot néznék.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
nyári lengébb, de hosszú viseletet ti mit ajánlanátok, amibe nem fő meg az ember ilyen melegben?
Semmi extra, inkább olcsó legyen, mert a kertbe kimenni kellene, itt rengeteg most a szúnyog, ezért is lenne jó felül, alul valami hosszabb, de nem olyan, amibe 5perc alatt belesül az ember.
Akkor a szúnyogsprayt lehetne ruhára fújni, nem kellene testre, az talán egy fokkal jobb.
Férfi / női ruha -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Anno láttam, hogy ajánlott valaki itt a topikban egy fasza nyári cipőt, amibe nem rohad bele a láb és még vizicipőnek is használható, mosható, stb. Így körvanalazva tudja esetleg valaki, hogy melyik gyártó/cipő lehet ez?
Illetve általánosságban kérdezném, hogy nyárra milyen légáteresztő és kényelmes cipőt ajánlanátok? Adidas Tennis HU-t időtlen idők óta vadászok, de vagy egyáltalán nincs vagy méret nincs vagy irreális áron megy... Valami hasonló design-t nagyon adnék.
-
meszi85
tag
válasz
Soulfly842 #29546 üzenetére
Köszönöm, nekem is megjöttek.
Színben azért van némi eltérés a képekhez képest. -
Xtomi
tag
válasz
enginev3.0 #29587 üzenetére
Sajnos igazad van, az árak nagyon megemelkedtek, a kuponok eltűntek, vagy magas vásárlási limithez kötik.
Meg nagyon nehéz kifogni márkás cuccot jó áron, főleg a hulladékot árazzák le S-es méretben. -
WayneGace
őstag
válasz
enginev3.0 #29581 üzenetére
Vannak folyamatosan, de nagyjából ugyanazokon az oldalakon és mindenki tudja böngészni.
-
istnag
addikt
G-Star RAW hivatalos oldalán van most akció, de nagy dologra nem kell gondolni.
-
enginev3.0
félisten
Tényleg nincsenek már ruha akciók?
Nem nagyon linkel senki semmit -
tibbike01
őstag
Tudom sokszor volt mát téma, de lemaradtam. Melyik most a legjobb sima egyszerű fehér póló otthonra játszósnak, aludni?
-
margithid
veterán
Zalandora van kuponom, 3 darabos boss polo most 8500 forint lenne.
Ez is elég jó deal.
Már csak a méretet nem tudom..
Zalando azt írja hogy eggyel nagyobbat rendeljek.
Esetleg valakinek tapasztalat ezzel?
[link] -
margithid
veterán
Megjött a 2 gim beam póló, szállítással 4k volt a kettő.
Nagyon rendben van, jó minőség, szép varrás, kényelmes.
Egy kicsit nekem lehetne slimesebb az alsórésze, de igy is jó.Jó lenne ha lenne ennyiért fekete és fehér is.
-
zgospel
őstag
Tök véletlen egy google kereséssel futottam bele ezekbe, szerintem ennyiért nagyon jó ár értük, hátha valaki másnak is kapóra jön:
New Balance BB480LWG 44-es méret 15 199 Ft
New Balance BB480LWN több méret 18 999 Ft -
margithid
veterán
válasz
diegho #29559 üzenetére
Egy lidl-ös a legjobb? És az mennyibe került?
Én eddig futóruhát vettem Lidl-ben, az nagyon megérte, de valahogy farmert, rövidnadrágot, inget nem vettem még. A ruhák varrásai általában nagyon rosszak.
Mondjuk pár hete volt, len nadrág és ing, azt sajnálom, hogy kihagytam. -
rbalint88
addikt
válasz
robag93 #29554 üzenetére
Szvsz nem az arral van baj, hanem hogy annyiert nem h&m-est akar az ember venni. Mondjuk en ebben az arkategoriaban nem igazan talaltam ertelmes darabot. H&M premium van 2, ami ilyen 5-6e volt akciosan, a tobbi az meg akciosan 10+, de azok tenyleg jok. (Hilfiger, Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Ben Sherman)
-
Zeki
nagyúr
xl-es fehér (de nem vakító fehér) hosszú ujjú inget merre érdemes keresni?
A H&M-ben néztem, drága a 7-10 e Ft. -
lorcsi
veterán
válasz
A kek az eleg fasza a 100% pamut miatt
nem birom a muszalast -
toompa
őstag
válasz
Az AYCM10 -10%-ot ad ha jó akciósra.
Nem próbáltam.
Látom már leírták. -
oszy
veterán
Slip On vagy Espadrilles cipőt láttátok BB áron?
-
Soulfly842
addikt
válasz
alexnagy777 #29548 üzenetére
Ha ezt tudom... (ezt nem találtam meg hirtelen)
14500-ért vásároltam, akkor már pont mindegy lett volna, mert azt le is vonja
-
alexnagy777
csendes tag
válasz
Legutóbb én is húztam be belőle feketét, de még nem lett kipróbálva, de így ajánlás után ki lesz.
Ha valaki 16k fölé merészkedne kosárértékben, ez 10%-ot vesz le (csak gym-es házi termékek árából): AYCM10
-
Soulfly842
addikt
válasz
Ha valaki új regisztrációval rendel, akkor próbálja meg a welcome10 kuponkódot.
-
Soulfly842
addikt
Az alábbi két férfipólót kifejezetten ajánlom melegebb időben. Rohadt jó és nevetséges ezen az áron. Egyet vettem legutóbb próbaként és iszonyatosan bevált! (most vettem még vagy 5 db-t plusz egy fehéret a feleségemnek.
átereszti a levegőt, nem olvad olyan könnyen az emberre és szinte nem is érezni, hogy az emberen lenne szerintem bestbuy. Jobb, mint pl. az atléta itthon.Basic Dark Grey póló - GymBeam 1590 Ft
Basic Heather Military póló - GymBeam 1590 Ft
Van kék is, de ezt nem ismerem, másnak tűnik a szabása:
[link]Van női is fehérben:
Basic White póló - GymBeam1590 FtMéretet illetően én alapban L-est hordok, de esetenként előfordul olyan amiből XL-s kell. Ebből viszont az L-s tökéletes. Nem izompóló (a kép megtévesztő), viszont előnyös a szabása.
Az alábbi kuponkódokkal lejön további 5%
bohos5
ruben5
gala5
orsi5 -
2thletme2day
őstag
Ha már skechers.hu bejött a képbe, valaki vásárolt már onnan? Mik a tapasztalatok esetleges visszakuldessel kapcsolatban? Mennyire ügyfélbarát? Kinéztem magamnak ezt a cipőt. [link] A 20% induló kedvezmény jól hangzik és feliratkozva csak 2000 a posta is.
-
st6969
őstag
válasz
margithid #29533 üzenetére
Erről jut eszembe: pár hónapja láttam a Deichmannban fehér Skechers cipőt, 15k volt (talán valami bevezető akció lehetett?!). Azzal reklámozták, hogy a sarok részen van egy merevítés, mintha cipőkanál lenne...Már bánom, hogy nem vettem meg akkor
Ilyen cipőt keresnék 41-esben. Milyen néven találom meg, ha esetleg valaki ismeri?
Ha netán láttatok erre vonatkozó akciót, azt is megköszönném -
margithid
veterán
Skechers cipő, 44, 45 méret, 10400 Forint, [link]
-
AIex
tag
Valaki tud esetleg AY-ra működő influenszer kupont,
Illetve régen voltak "CS" kuponok, esetleg olyat valaki tud privátban küldeni ?
-
AIex
tag
Sziasztok !
Nem biztos, hogy ez a megfelelő topik, de hátha,
Halálán van a Kayano futócipőm, mint elődje, ez is kb 1 évet birt,
Mivel stabil futócipőkből kevesebb van a piacon, és valamennyire korlátozza az opciókat, arra gondoltam, hogy nézek egy neutrális cipőt, és csináltatok hozzá talpbetétet,
Kérdésem az lenne, talpbetéttel, mennyire szerencsés futni, mennyire öli meg a komfortot ?
Talpbetét miatt, érdemes mondjuk egy fél számmal nagyobb cipőt választani ?Előre is köszönöm
-
Dronte
aktív tag
AboutYou-n ma van jó néhány komolyabb akció, konkrétat nem tudok linkelni, mert a legjobb dealeket gyorsan lerabolták
de talán érdemes még körülnézni, cipőknél is vannak jó akciók.
Nekem több watchlisten levő cucc most lett legolcsóbb hónapok óta.
-
Xtomi
tag
válasz
Begbiebike #29515 üzenetére
Kupont adtak valakinek a "super" tévedésükért?
-
válasz
Persze, ne aggódj. Mikor egy csomagban küldtem vissza több ruhát, külön-külön egyesével jött róla a visszaigazolás is. Volt, hogy egy nap eltéréssel. Annó hívtam is emiatt az ügyfélszolgálatot és azt mondták, ez így rendben van. Ha a beérkezést követően már napok óta nem kaptál emailt, akkor azért érdemes felhívni őket. Nekem még mindig mindent fillérre visszaküldtek.
-
kenwood
veterán
válasz
Az, hogy tobb melo lenne a ticketjeidet osszevonni, mint kulon kezelni oket.
-
Begbiebike
csendes tag
Aboutyou-n létezik, hogy egyesével fizetik vissza a visszaküldött ruhákat?
Visszaküldtem, úgy ahogy jött a 2 Superdry polót, egyikről jött levél + pénz is már. Persze a levél alján ott volt, hogy ne aggódjak, nem egyszerre dolgozzák fel, de mi ebben a logika?? -
Xtomi
tag
Én kínaiban vettem és tökéletes pár ezer forintért. Megtapogatod és látod hogy elég erős e ahhoz a 8 kilóhoz
-
gg72
veterán
-
AIex
tag
válasz
krono. #29510 üzenetére
Ryainair kompatibilis kézi poggyászt kb lehetetlen találni, legtöbb kabin bőrönd méretű táska a Wizz méretével kompatibilis,
2 kivétel van, vannak azthiszem Ryanair mérteű táskák, ha rákeresel, de elég fantáziátlan, anyagminőség, praktium, funkcionalitás meglehetősen kérdéses,
Másik kivétel, American Touriesternek nem annyira olcsón, ha jól rémlik, van már olyan táskája, aminek a mélysége cipzárral állitható, és igy lehet változtatni a méretét Wizz és a Ryanair méretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Path of Exile (ARPG)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest