Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
Mr.Csizmás #29796 üzenetére
Ez azert nem ennyire trivialis. Millos ugyfelbazissal rendelkezo cegeknel is lattam mar olyan megoldasokat,amit a BT-k is ritkan lepnek meg.
A likviditas pedig merettol fuggetlenul barhol lehet -atmeneti- problema.
Persze nyilvan nem ez a legvaloszinubb oka az anomalianak. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
kenwood #29795 üzenetére
ez nem egy sufni kft, nincsenek rászorulva ilyen trükkökre
a tőzsde, befektetők, és cápák szét is tépnék őket valszeg.
pl. ez a dzseki [link] 11490 most, nekem 5745 ft volt, ami pont a leakciózott (mostani) ár fele. szóval sanszos, hogy az excel/SQL-ben elcsúszott valami, és az akciós értékekre nyomtak mégegy akció szorzót.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
adalbert1 #29792 üzenetére
literálisan a gyártási helyre hoztam példának, bár ez teljesen jogos
most legtöbbet a sportfactorys 15k-s UA szövetes futócipőben járkálok, meg van pár trail runner, amit használok, alzáról volt egy úcs-nak hirdetett salomon berg 13k-ért (teljesen új volt), meg egy hyperturf-ot vettem bs-ről valamelyik akción (17k), fura de kényelmes viseletek.
-
adalbert1
veterán
válasz
Mr.Csizmás #29790 üzenetére
Az Air Max 90 szerintem nem egy rossz cipő, de brutál drága, kb. fél áron azt mondom, hogy rendben van az ár/érték aránya (mondom ezt úgy, hogy több pár is van itthon).
A dunk egy nagyon alap cipő, semmi extra, csak fel van hypeolva, annak a reális ára max. 20k lenne.
Vonatkozó telex cikk: Ha nincs ilyen cipőd, akkor egy senki vagy -
válasz
Lackki #29789 üzenetére
Igazad van.
Nem szeretek konkrét márkákat leírni a fórumon.
Számít hol gyártanak vmit?
Lényegében nem, nem számít. Kínával sem az a baj, hogy gagyit gyárt, hanem inkább az, hogy ezt az EU felé teszi, de igazából ez is olyan, hogy ők csak a fogyasztók igényeit elégítik ki... itt erre van igény.
Bonprixet itthon kb a mamák tartják fent.
Ok, ebben is van valami, de a nagyon alap dolgaik használhatóak. Én munkaruhának vettem pár dolgot tőlük és már évek óta megvannak a pólók is. Azoknak sincs bajuk.
-
Lackki
őstag
Bonprixet kiírod, aboutyout meg nem? mi ez a hanyagság? Elvárnám az egyenlő bánásmódot
Számít hol gyártanak vmit? Összes nagyobb márka, vietnám, cambodia meg hasonló olcsó munkaerő piacon gyárttatja a cuccait.
De összehasonlítani a bonprixes saját márkás lócitrom minőségű ruháit a BOSS-szal... és ez nem sznobizmus, csak azért na. Bonprixet itthon kb a mamák tartják fent. -
válasz
Mr.Csizmás #29785 üzenetére
Lengyelek gyártják, azért annyira nagyon nem gagyi minőség. Én értem, hogy Best Buy topik, de az 4boutY0u sem az a hűdenagy minőség.
Az ott lévő cuccok nagy részét is Kínában varrják. -
törölt tag
LiNing cipőm nekem is van. Sőt valami Nike ZoomX utánzat is van Alirol. Valami 12k volt és bírja, szép is.
Cica: Azért nem linkeltem mert volt egy 42es, nekem az épp jó és 36 volt még egy darab. Azon az ármegosztó oldalon láttam. Ha lett volna méret és készlet linkelem hidd el. -
Ezt huztam tegnap.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Lackki #29778 üzenetére
A li-ning nekem dobogós ár/értékű futócipő volt
....abban futottam először 45perces 10k-t 53évesen.
Aztán sajnos 8k-ról az akciós márkás cipők árszinjére emelték az árát (NB, Puma, Saucony)
A középkategóriás Nike-ról (pegasus és hasonlók) meg inkább no comment.....már ha nem sétálni kell
-
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #29777 üzenetére
ez ugyanolyan béna fikázás, mint anno mikor a Li-Ninget linkeltem évekkel ezelőtt.
Aztán egy hiba nincs rajta azóta sem, és minőségibb a varrása/ragasztása, mint a nagymárkáké. Marathon futók is használják (második lett női mezőnyben) annyira sz*r -
törölt tag
válasz
Lackki #29774 üzenetére
Akkor mond már meg nekem kötekedés helyett, hogy a Hummel melyik világban minőségi termék.
Persze vannak náluk rosszabb márkák is, azokhoz képest biztos van valami minőségi változás felsőbb irányba, de amióta az eszemet tudom ez egy alsó kategóriás márka és sose volt drága. Lehet én vagyok hülye. -
Scarabeus
aktív tag
válasz
tibbike01 #29767 üzenetére
Mondjuk igen, a sok impulzusvásárlással még lehet így is megérte nekik..
(jelentem, én most felesleges X-edik dolgot nem vettem.
) Na meg aztán úgy is nézegeti az az ismerős, aki lemaradt a megaakcióról, és a végén lehet megrendel valamit dupla áron, mint az első pár órában volt.. Ki van ez találva, na
(aka. mégsem bug
)
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
Chereiose #29761 üzenetére
Fixen bug volt, szinte az áruház összes termékén ott volt az 50% (sok most már teljes áras akciómentes terméken). Azt hitte az ember az elején, hogy végre egy 3-4 évvel ezelőtti valós Aboutyou akció, ehhez képest most már egyértelmű, hogy véletlen volt az egész.. Majdnem 100k-t hagytunk ott tesómékkal, de mindnek lesz haszna.
-
gorje
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #29760 üzenetére
42 barna? Mert én is ugyanúgy jártam
-
Chereiose
addikt
válasz
Mr.Csizmás #29762 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy amiket leadtam rendelést egyiket se fogják teljesíteni.
-
Chereiose
addikt
De ezt nem is értem...milyen 50%-os akciós akkor ez? Elérhető volt kb max 3 órán át, utána meg konkrétan drágább minden, mint pár napja a hétvégi akcióban..rájöttek, hogy túl jól jár a nép vagy mi?
-
Chereiose
addikt
AY-n elég jó árak voltak délelőtt, most meg már duplájára nőttek..Érdekes
-
Lackki
őstag
elég jó márka a hummel, rengeteg sport csapat főtámogatója
https://hu.factcool.com/product/2618336
mára még1 kapott "akciót"
-
Sziasztok,
UV védős ruházatot tudtok ajánlani? Pólót és sapkát keresek, simán utcai viseletre.
-
Lackki
őstag
-
Dronte
aktív tag
Kicsit off topic: AboutYou visszaküldésnél, ha a MPL felvételt kérek háznál, ki kell nyomtatni valamit, vagy elég a QR kódos matricát rárakni, ami az eredeti csomagban volt? Köszi!
-
SOAD19
addikt
válasz
Peterhappy #29731 üzenetére
Rendben! Köszi! Az egyik rendelés, csak egy farmer, annak a zacskójába külön belerakom a számlát, meg lehet a másik 2 terméket, a másik rendelésből egy külön zacskóba, hátha így egyértelmű lesz számukra.
-
válasz
SOAD19 #29730 üzenetére
Én többször is küldtem már így vissza, egy ízben volt, hogy problémám is akadt belőle, akkor nyomatékosan megkértek, hogy legközelebb külön-külön küldjek. De sok esetből egy.
Szerintem mehet egyben nyugodtan, a csomagban esetleg szeparáld külön a másik rendelésed, és figyeld, pontosan történik-e meg a pénzvisszafizetés.
Szerintem nem lesz gond. -
SOAD19
addikt
Üdv!
Best secretnél vissza lehet egy csomagban küldeni két rendelésből termékeket? Nem találom az első csomag csomagolását. Feltétlen külön kell, érdemes visszaküldeni?
-
doddencs
senior tag
válasz
rumos XIII #29721 üzenetére
Ez le is jart tegnap, tudtok esetleg masikat?
-
Ádám16
addikt
Igazán jó minőségű pólószettet (3-10 db) keresek. L-es a méretem.
AB&Fitch felett mi van minőségben, ahol 1 póló max 8k? -
válasz
PainKiller13 #29719 üzenetére
Csak nem
-
Ickenham
csendes tag
válasz
rumos XIII #29721 üzenetére
óvatosan használjátok, kiüti a többi kedvezményt
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #29717 üzenetére
REBIV15 20k felett
-
mert_csokis
senior tag
Reserved oldalán egész sok akció most. Nadrágok, kötött galléros pólók röhej árakon.
Sok esetben még teljes méretsorral. -
LendvaiFeri1
addikt
Van most kupon AY-ra?
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Nike alkalmazásból vettem egy cipőt. Kaptam 20 euró kupont, amit el is használtam rá. A helyzet az ,hogy nagy lett pedig az összes cipőm 46-os ,de ebből 47 kellene.
Sajnos nem látok csere lehetőséget, csak vissza majd újra, de ilyenkor visszadják a kupont?
Telefonszám nem jó, chat se, ami chatet meg elértem ott elküldtek, mert ,hogy Magyar Nike-ról rendeltem, beszéljek velük. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
Peterhappy #29707 üzenetére
Na ez új, köszi!
-
lorcsi
veterán
válasz
TheMartin03 #29706 üzenetére
digitálisan is, meg fizikailag is megvan
ok, köszi -
válasz
TheMartin03 #29706 üzenetére
Nálunk vásárlói kártya nélkül vissza sem vesznek semmit.
Viszont van virtuális változata is, csak valamiért nem a Lidl+ alkalmazásban van, hanem külön app kell hozzá. [link] -
lorcsi
veterán
ha a lidl-ben vett ruha mégsem tetszik
visszaadják az árát vagy csak le lehet vásárolni? -
kenwood
veterán
Azert annyira nem egyertelmu, mert amit pirossal bekarikaztam, ott nem szerepel semmilyen vasarlasi feltetel.
Ahol active referralra, tehat vasarlasra is hivatkozik, az mar a kulonbozo (silver,gold, diamond) szinteknel van.
Viszont ha azt mondod, hogy nem csak a szintlepes, de a 100 pontok jovairasanak is feltetele a vasarlas a meghivottak reszerol, akkor elfogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest