- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dell notebook topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz moha bácsi #4293 üzenetére
Ugyan még nem publikus (majd papír aláírása után lesz az), de nem hiszem, hogy Nektek ne mondhatnám el.
Elöljáróban annyit, hogy egy helyi pénzintézetben fogok dolgozni 1.-étől.
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdekelne valakit egy PSP -3004 MS?
Legtöbb időt a dobozában töltötte... -
Geby
senior tag
Bár csak mind így szeretné egymást.
-
fero02
nagyúr
Hjeeeeeeee, péntek van és hosszú hétvége lesz!
Utána pedig 3 nap és új munkahely...
-
Undoroid
őstag
Szia mezis!
A saját tapasztalatom szerint viszont szükség van rá! Főleg abban az esetben, ha a vinyó folyamatos használatban van! Régebben volt rá példa, hogy sűrűn kifagyott a gépem játék közben! Mindent leellenőriztem és végül kiderült, hogy a vinyó túlmelegedett! 50fok körül járt már és így hibázott is! Ezért tettem egy ventit a vinyóim elé és rendbe jött. A hiba is megszűnt!
Persze, aki nem akarja hűteni ezt a kényes alkatrészt, az nem teszi. Mobil-rackben szintén használják és még számos helyen is! Normál használathoz felesleges, de Nálam szükség volt erre a kiegészítésre. Azóta minden gépembe beleteszem ezt a módosítást!
* * *
ko9!
Ez nem probléma! Csináld meg ÍGY! A kopter mögé van felszerelve a vinyó és az hűtve van...Jelenleg is ezt a házikót használom! A venti pedig a korábban már megemlített AC F12TC.
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
-
MorphBCS
tag
-
ko9
addikt
válasz MorphBCS #4282 üzenetére
Megnéztem, az elején még alu sincs, csak a műanyag takarórész... Abba a műanyagba meg sztem nem eszkábálok be egy hűtőt.
Ez így marad, max az oldallapra dobok még egy hűtőt, amí szív... Bár az meg lehet ellendolgozna a procihűtőnek.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Pacák
senior tag
David8 Dimensions:
Height 1.87 meters
Weight 86 kgvs
Charlize Theron
Height 5' 9½" (1.77 m)
Weight 54.5kgTry harder...
Hm?
[ Szerkesztve ]
Nuclear launch detected
-
MorphBCS
tag
Akkor vágd hát ki az alját 12-es ventinek, - vagy vágasd ki - meg fúrsz 4 lyukat rögzítésnek, és kész a szellőzés... Max 200 forintért veszel rácsot rá, hogy ne egyen men semmit
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
ko9
addikt
válasz MorphBCS #4280 üzenetére
Valami f*s, a géppel együtt kaptam szinte utánnamvágták, hogy vigyem
Annyit tudok kb róla, hogy fekete, és az elején a szürke bekapcsgomb körül narancssárga babalakú valami van[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
MorphBCS
tag
-
mezis
félisten
válasz Undoroid #4273 üzenetére
Üdv.!
Google egy saját statisztikájára hivatkozva azt állítja, hogy a HDD-ket nem kell külön hűteni.
Az alaplap hűtése miatt én a hátulsó plusz ventilátorral is kifelé fújom a levegőt.
És ha a tápegység fölött még van annyi hely, érdemes perforálni és egy kis ventilátort beszerelni. Nagyon össze tud gyűlni ott a meleg levegő.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
ko9
addikt
válasz Undoroid #4273 üzenetére
Gondoltam erre is, csak az a baj, hogy az elején nincs kivágva a ház, egyáltalán, még ventihely sincs rajta
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Undoroid
őstag
Szia ko9!
Részemről úgy oldanám meg a dolgot, hogy a gép elejére tennék egy koptert, ami a vinyóra nyomná a hideg levegőt és a ház hátuljára pedig egy másikat, ami kifelé nyomná a felmelegedett levegőt! Természetesen 120mm-es ventikben gondolkoznék, amiket 5V-on hajtanék meg! Így még megfelelő lenne a légszállításuk, de nem lenne semmi hangjuk!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
ko9
addikt
Uraim/Hölgyeim ( ) van itt valaki aki tudna segíteni a PC ház optimális hűtésének beállításában? Konkrétan annyi lenne, hogy a gépem kapott egy új ventit a ház hátuljába a nyárra való felkészítés érdekében, ami most elvileg szívja a levegőt kintről a procira, de elgondolkoztam rajta, hogy nem-e lenne optimálisabb ha kifele fújná.
Tud valaki ilyenben segíteni? Ebben sose voltam jó.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
MacCaine
őstag
Sehogy, a legtöbb országgal van kettős adózást szabályozó egyezménye Magyarországnak. A fizupapír mellé kapsz egy hivatalos papírt, miszerint már adózott a jövedelmed az adott országban, így az APEH már nem von le többet belőle. Ha nincs ilyen egyezmény, az szívás. De asszem akkor is lehet valami papírt kérni a kinti munkáltatótól.
-
Dani_kp
addikt
Ez mekkora .
szerk.: Xbox 360 moddingok. Elképesztőek...
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Dani_kp
addikt
Mik vannak...bicikliző kutya .
https://ingatlan.com/33821564
-
ErikSon
tag
Lehet teszteltek valamit.
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Padree
senior tag
Recurva-t már használtam máskor, most nem jutott eszembe. Kösz a tippet.
Get Data Back is volt a kezeim között. Szóval csak összehozok valamit.Nem én voltam, nem jártam arra mostanában. (még a végén kiderül, hogy oda járok a "lányokhoz")
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
dipeti
senior tag
Mi volt az a kegyetlen füst, ami az sétáló utcai ékszerüzletből gyütt kifölé???
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
ErikSon
tag
Kedves Fórumtársak!
Keresek megvételre egy dupla lézerkardot (Star Wars...)
Természetesen nem magamnak, hanem nagyobbik fiamnak gyermeknapra.
Aki esetleg rendelkezik hasonlóval, az kérem jelezze privátba. Szaladok érte azonnal!
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
mezis
félisten
Az elektronikus antenna átkapcsoló alap kapcsolása igen egyszerű. Léteznek ilyen célra kifejlesztett diódák, melyeknek nagyon kicsi a kapacitásuk. vagyis kellő mértékben csillapítják az 1 GHz közeli jeleket is. Mindaddig, amíg a nyitó egyen feszültséget nem kapcsolunk rá. Akkor viszont szinte akadály nélkül átengedi. Kell még egy kondenzátor, hogy ne menjen ki az egyenfeszültség a tuner felé, valamint egy kis szűrés az egyenfeszültség felé. (A Hobby elektronika fórumon kaptam ezt a kapcsolást. Már majdnem megcsináltam, amikor ráakadtam az egyszerű mechanikusra.)
A mechanikai kivitel nem lehet egyszerű, mert egy pici vezeték darab is antennaként működhet és a kondenzátoroknak sem biztos, hogy megfelel egy tárcsa alakú
mezis
-
Geby
senior tag
Mindjárt kezdődik az EB.
-
Geby
senior tag
GetDataBack jó, csak egy baj van vele. Kell egy másik ugyanakkora vinyó mint amennyi adatot szeretnél visszavarázsolni.
Én tennék egy próbát a testdisk-kel. Én linux alól használtam párszor. Visszahozta a törölt partíciókat. Ez alapvetően csak a partíciós táblában nyúlkál, tehát ha nem sikerülne neki visszaállítani a dolgokat, akkor a GetDataBack-et neki.
-
sanzi89
addikt
Muzsika estére.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Pacák
senior tag
Nuclear launch detected
-
ko9
addikt
válasz yohnsee #4247 üzenetére
+1.
Én is azt használtam mindig. Arra figyelj, hogy virágbolti verzióval csináld (vagy vedd meg ), mert a demo nem enged visszaállítani.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Padree
senior tag
Üdv!
Unformat progi kellene. USB-s noti vinyót (NTFS) gyors formáztam Win7 alól. Most úgy alakult vissza kellene állítani, nem lett írva rá azóta semmi, partíció is maradt.
DOS alatt ugye volt az unformat parancs. Win7 idejében nem tudom mik a lehetőségek. Nézegettem progikat de az EASEUS free recovery pl. 1GB-ot enged, nekem teljes minden lenne a legjobb.
Tudtok ajánlani valamit?
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Dani_kp
addikt
-
Dani_kp
addikt
-
george11
addikt
-
fero02
nagyúr
Hiszek Neked.
Még nem volt szerencsém szétszedni ilyen eszközt, pedig jó lenne megtudni mi van benne.
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy egyszerű, aktív eszközökkel (legyen az egyszerű kapukat, vagy bonyolultabb kapcsolásokat felhasználó) a jó minőséget megőrizve meg lehessen csinálni.
A kapcsoló jó lehet, de abból is 2 áramköröset illik használni (meleg pontnak és árnyékolásnak is), és itt legalább nem kell foglalkozni a pergésmentesítéssel. Mondjuk nem tudom itt mennyire számíthat, árthat az eszköz tunerének az esetleges feszültség alá kerülés (statikusan feltöltődött, vagy távtáplált kábel).
-
mezis
félisten
Én a legegyszerűbbet vettem, kb 600.- Ft-ért. teszteltem az "áthallást", csupán valami nagyon szemcsés képet láttam az analógból. A digitálisból érthetően nem jöhetett össze kép.
A mechanikus kapcsoló hosszú útjából következtettem arra, hogy bizonyára megfelelő lesz a leválasztás. A linkelt 7900 Ft-os szerkezeten gyanúsan csekélynek látszik a kapcsoló elválasztó képessége. Bár lehet nagyon trükkös is a dolog, vagy elemmel, elektronikával történik a kapcsolás. (Létezik ilyen frekvenciára kapcsoló dióda.)
mezis
-
ErikSon
tag
-
MacCaine
őstag
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Igen. Ezeken felül a közösítő cuccoknál általában az "áthallás" is az egyik legnagyobb probléma. Olvashattad is, hogy a gagyibb cuccoknál csak a "meleg pontot" váltják/kapcsolják az eszközön belül, így sokszor meg is van a baj. Nem egy egészséges dolog.
A legtutibb a fizikai leválasztás és másik kábellel kontaktust csinálni. Persze csak ha megoldható.
-
MorphBCS
tag
Ennek van-e értelme?
Gyanítom nem gondolták át a koncepciót...(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
fero02
nagyúr
válasz moha bácsi #4221 üzenetére
De azzal maga a kép minősége (IPTV esetén ugye) nem javul, max a modem nem dobja el magát a szar jel miatt.
-
fero02
nagyúr
válasz moha bácsi #4219 üzenetére
Most nem azért, de szerinted egy mezei T szerelő mit tudna csinálni (javítani) egy IPTV minőségen?
-
Geby
senior tag
Srácok, van egy ilyen LCD TV, amibe bele kéne vinni az adásokat. Van ugye a T-nek IPTV-je. Hát az belemegy a tv-be scarton vagy hdmi-n. (a véleményem róla hogy igen kaka a minősége egy fullhd-s tv-n a 720p-s adásnak, tele van rece-ficével)
A másik hogy ugye van a T-nek a régi koaxos analóg adása, na az bemegy az antenna csatin. Csakhogy ha már tud a tv DVB-T -t akkor adok neki tetőantennán keresztül egy másik koaxot. Itt pl az m1HD-nak igen szép képe van. Cseh Laci az előbb majdnem kiúszott a tv-ből. De ugye itt csak az a 7 ingyen adás van.A kérdés, hogy hogyan vezessem be az analóg T adást és a digitális DVB-T-t egy csatin.
Vannak ezek a 2-way splitterek. Ezek szétfelé osztanak. Megy ezzel összefelé is a jel ? Vagy valami más cucc kell nekem ?
-
ko9
addikt
100 legszebb nő 2012es listája a Maxim szerint.
Az érdekelne, hogy a 69-es hogy került oda[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz littlelion21 #4213 üzenetére
Csak még nem az ő pénztárcájához! De biztos nem 3 év lesz, mire pár ezer forintos kütyü lesz belőle. Bár ha belegondolsz: cirka 20 ezer nekünk sok....
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz littlelion21 #4211 üzenetére
Egy egér-bill kombó meg 3000 Ft-tól megkapható. Nem a gamer társadalomra vagy speciális felhasználású dolgokra gondoltam, hanem a legegyszerűbb felhasználóra.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #4204 üzenetére
Besírtam!!
Geby: e a leap nagy királyság lesz, ha még lejjebb megy az ára. Teljesen át formálja majd az egér - bill kombót ha nem fake a videó!
-
littlelion21
addikt
válasz moha bácsi #4204 üzenetére
ezen besírtam
-
Geby
senior tag
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest