- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple notebookok
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz mackosajt #9195 üzenetére
Az elejét néztem, de vígjátéknak túl komolyra veszik, akciófilmnek túl meseszerű... legnkább a tucat amerikai trash közé soroltam, a vasember-thor- etc. félékkel, kevesebb CGI-vel. Nem vagyok filmb***i, ami nem tetszik kicsit azt símán nem nézem meg. Ami időm van filmekre, azt olyanra herálom, ami érdekel. Walking Dead-et várom, meg a Falling Skies folytatást. Búra alatt is untat, van egy tucat filmem, amit meg sem néztem...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mackosajt
addikt
ha ez a film nem ment le simán neked, akkor baj van
Nagy.
Vége a hangyászoknak!Ki került közéjük.
Nálam az "avatar" nem volt kérdéses.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Tudom. De azért köszi, h emlékeztetsz. Kedvelem a színészt, nem jut eszembe a neve, mert másfelé van az agyam. Sajna a filmet többszöri próbálkozásra sem tudtam megnézni, számomra akkora fájdalmas ... nem jó. Nekem olyan Avatar kellett, akivel tudok azonosulni. Hangyász, egyértelműen. Persze bütyök kapitány is szóba került, hiszen ő is egy átlag ember, akit az élet hihetetlen kalandorrá tett, miközben semmit nem tett, csak vitte az ár.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
...ettől függetlenül mi chatelünk itt frankón.
Na jó, nem mindíg, de azért jó, h itt van valaki többnyire. Látod sapkásifjú Stevie Wonder, Te is előkerülsz néha és ez jó! Dolgozom még, de figyelek!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Tomko78
őstag
Fránya népség haza jövök látom megy az élet , erre most meg eltűnik mindenki megyek is aludni , álmomba a zintel is kihajt egy vgat , mert valóságban nem nagyon
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
válasz Tomko78 #9180 üzenetére
Jah, nekem is volt má' párszor pár órás pihenőm. Talán 2× csajok miatt, egyszer meg azé', mert a válság megoldásának lehetséges eszközeként a politikusaink száműzését (valahova Hádész egyik kamrájába ) vetettem fel...
-
Tomko78
őstag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Tomko78 #9176 üzenetére
Minek veszel Titan tri SLi-t, ma este jon az uj radeon...arra kell most koncentralni...3XCF...latszik hogy el voltal foglalva
...en meg elfelejtek 5 percen belul szerkeszteni
A csiga mar reg nem sepregetett itt, tudja valaki hogy mi van vele ?
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Tomko78
őstag
egy napot nem vagyok erre mi ez a 47 hsz itt ?
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #9171 üzenetére
Tehat akkor ki kellene cserelnem az alairasomat ?
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #9171 üzenetére
Vagy úgy. Az új elnevezésről már hallottam. Remélem ez érdemben érinti az APU13-at is és Kaveri nem csak átnevezett GCN-t kap (akár olyan apró újítást is szamitásba veszek mint 7790 dinamikus turbója). Otthon meglesem.
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #9168 üzenetére
Képzavarban vagyok vmi GPU-s esemény folyik majdan?
Az Developer Summit 2013 csak nov. 11-14 környékén lesz -
Malibutomi
nagyúr
Még 3 óra az AMD live streamig!
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #9166 üzenetére
Nagy a család
Avagy sok jó ember kis limóban is elfér:[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Sok jó ember fér a limóba
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #9161 üzenetére
Nálatok az asszony vezeti a verdát?
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #9157 üzenetére
Tok jok ezek az amcsi verdak, lehet veluk "docogni"es PH-en irni.....ejnye-bejnye.....
-
Stepo
aktív tag
válasz Malibutomi #9157 üzenetére
Én ebben a ''városban'' láttam elősször
autótraktoriskolát -
MiklosSaS
nagyúr
Imadom a kis varost ahol elek hazaugrom ebedelni, egy tragyaszallito traktor le van robanva az abkak elott . Termeszetesen az abkakok tarva nyitva vannak ... csodas rusztik illatok az ebedhez.
-
Stepo
aktív tag
Ha már notebook,akkor ez az én kiszemeltem :[link]
Szerintetek ? -
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #9146 üzenetére
Ezen kívül kb. Acer V3 lenne A10-4600M + HD 7670M-mel, de az itt nincsen (ultra kell neki V5-tel), ahogy Asus N56DP A10-4600M + HD 7730M vagy Asus N56DY A8-5550M + HD 8750M-mel sem érhető el náluk.
Ezek kb. a tűrhetőbb AMD Gamer gépek. MSI GX60-ban a HD 7970M ki van éheztetve A10-4600M miatt. Bármi gyorsulás is van a HD 8970M-es utódban az az A10-5750M miatt van.
Egy Probook 6475B-t (Dell Latitude E5430 kategória) én simán bevállalnék AMD A10-4600m vagy A10-5750M-mel, de az EU-ban ez a változat nem kapható.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Mit használok otthon?
- WinXP
- Win 7
- Win 8
Illetve lassacskán jön egy Linux és egy OSX disztribúció is.Az meg h. mit választanék?! XP v. W7
Attól függ mire kell a gép. Ha netezgetni még mindig lehet h. XP, ha játszani akkor a DX11 miatt W7. Sajnos az XP csak DX 9c -ig támogatEttől függetlenül dolgozós/könyvelős vagy csak netezős gépre még midnig előszeretettel XP.
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
Megkert egy ismerosom hogy keressek neki egy jo lapost, jo legyen a grafika, AMD legyen, kozep-kategoria, minim 15"-es kijelzo es ne legyen HP. Kotelezo innen vasarolni, mivel itt van egy 80 fontos kedvezmenye.
Ha nektek sikerul akkor kemenyek vagytok ! [link]*van az acer, de annak kicsi a kijelzoje
** van a compaq cq58 de az egy rossz vicc. E1-1200 cpu.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
otto14
őstag
válasz Shokkolo #9139 üzenetére
Mármint ha választani kéne az xp és a 7/8 kózótt úgy hogy meghaladná a hardveres erőforrás a követelményeit az os-nek akkor is a win xp-t hasznámád?
Munkahely most nem játszik, hogy ott mivan azt kihagyjuk. Otthon mit használtok?
Gondolom azért a legelterjettebb az xp mert kevés ram kell neki vagy nincs igazam?
[ Szerkesztve ]
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
-
otto14
őstag
JóReggelt!
Tegnap találtam egy fasza romot, jellybread v4.5 névre hallgat és eléggé meggyőző. Ugye az én telómnál elsődleges szempont a ram, ami ugye nem sok, mindössze 175mb. Ez nagyjából 20-40mb használt ramot és <100 mb szabad. Hasonlításképpen a gingerdx v31b 80mb/50mb és még a legtöbb társa is. A másik szempont az, hogy folyamatos, nem akad a kezelőfelület. Asszem ez marad amíg nem találok egy nagy bugot benne.
[ Szerkesztve ]
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
Aludjatok jol ! Megyek en is szunyalni ....
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #9128 üzenetére
Ilyen teljesítmény és árviszonyok mellett attól tartok okafogyott a kérdés (a Metro Last Nightnál meg nem mindegy hogy 15 vagy 5 FPS-sel szaggat ha minimumra esik be? ).
Overall, the GeForce GTX 770 is an average 3% faster than the Radeon HD 7970 GHz Edition across all the tests.
Kontra 105-110e vs. 85e, van még kérdés?[ Szerkesztve ]
-
válasz MiklosSaS #9128 üzenetére
AMD fanoknak ilyet kérdezni...? Nah, gondolkodjunk. 7970 természetesen. Miért? Rengeteg oka van, ha nem használ olyan progit, amit nV-t szereti kifejezetten, akkor én a 7970-et venném.
-
MiklosSaS
nagyúr
Kernek egy nagyon gyors valaszt ha lehetseges !
Mi legyen az egyik jo havernak :
1- HD 7970 GHz Edition (Asus nem ref) ugy kb 85K HUF kornyeken
2- GTX 770 (eVGA, Asus nem ref. ) ugy kb 105 - 110 K HUF kornyeken
-
-
Tomko78
őstag
hmm de kihalt a topik sehol senki
-
21,6"->24", 1680×1050 -> 1920×1080, TN+film-> IPS. Leírva nem nagy váltás, de a valóságban az. Vízszintesen 6 cm-el több, Magassága kb. ugyan az. Nagyobbra csak (jóval) nagyobb felbontással (és jóval erősebb VGA-val) érdemes (képpontsűrűség miatt), ami már 75-80k-tól indul (és ez a nagyon alap, inkább 100k a tuti), annyit nem akartam költeni. Közelről nézem, ez is pont frankó. Régen az első színes TV-nk kisebb volt, hova a f@szba vegyek nagyobb monitort?
Öreg motoros
tatacsóka: egy szó: kabbe.[ Szerkesztve ]
-
-
Shokkolo
addikt
Mai agyzsibbasztó:
Egy nő bemegy a patikába, és mérget kér a patikustól.
- Asszonyom, miért van szüksége a méregre?
- Megölöm a férjemet!
- Nem adhatok el Önnek mérget azért, hogy megöljön vele valakit!
A nő erre kitesz egy fotót a pultra, mely egy férfit és egy nőt ábrázol félreérthetetlen helyzetben. A férfi a nő férje, míg a nő a patikus felesége... A patikus felemeli a fotót és rábólint:
- Elnézést kérek, nem tudtam, hogy van receptje."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Tomko78
őstag
válasz Malibutomi #9114 üzenetére
de ebben olyan térhatás lenne nem e egy ajtó berúgásnál , a szoba ajtót is berúgnám érted Wide wide wide megzavarna ja meg tegyük hozzá főleg ha piásan codozok
[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz Malibutomi #9112 üzenetére
mondjuk annyi veszélyt látok benne , hogy pl akkor egy üres szobában kell vele tolni nehogy a szobában lévő tárgyak bánják a codozást
-
Tomko78
őstag
válasz Malibutomi #9109 üzenetére
Na így már világos , és ebben a cod ghost is fog futni vagy kihajtsaje ?
-
Tomko78
őstag
válasz Malibutomi #9104 üzenetére
de ez mi ez ? mert így 3 d nekem nem világos mi is
-
Tomko78
őstag
De érted én mondtam nekik , de nem akartak rám hallgatni csak repültek itt a 240 mBit/s -ek , én mondtam nekik baj lesz ebből a kis elefánttal nem jó kártyázni ,de nem hallgattak rám amúgy grat a moncsihoz
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Oculuc Rift próba
Fú de kellene egy ilyen! [link]
-
Nah, itt az új játékom: Dell P2414H.
A megszokott Dell minőség, az olcsóbb verzióra jellemző fényesség azért megvan a sarkokban, de csak full feketénél zavaró, h nem homogén. Viszont nem vagyok filmbu***i, szal. másutt nem sok vizet zavar. Egyelőre élvezem, h nagy. Azért 16:10 jobb lett volna, de ez fért a keretbe. Tökéletes színek, végre jól előjönnek az apróbb változtatások is (TFT-n az 5-12% sárga még fehér volt szinte, ezen látszik).A brutál szélessávosok (20 Mbti feletti le- és/vagy feltöltés) menjenek nyaralni, ajánlom a pápua szigeteki kannibál törzseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Apple notebookok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Milyen széket vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Msi Mag Infinite 12.- gen DDR5-ös i5-ös Gamer-Pc-Eladó , Számla-Ready !!!
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest