- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz Zsivaagoo #8899 üzenetére
Ha én anno helpdesken ilyen jegyet adok a szervereseknek azok átsétálnak a folyosó túlfeléről és letépik a golyóimat
Hálózatra is úgy jöttem h. amíg UHD-ztam, itt dolgozott hálózaton haverom. 1x mertem hiányos jegyet küldeni... kaptam egy akkora tockost Egy életre megtanultam h. mi fán terem a jegy megfelelő "kitöltése"
MAC:
nem is kell cmd-be vagy vezérlőpultba turkálni. Minden egyes ügyfél gépen fent van egy PC-Info nevű script. Elindítja az ügyfél 10-15 sec -ig tölt és kiír minden adatot a gépről. Álmomból felkeltve is tudom h. legalul, alulról a 4. sor az. Pedig másfél éve nem láttam/használtam a scriptet. Erre képtelenek a csodás helpdeskesek. Sebaj 1x ha még tanulok kicsit, megyek át 2nd lvl hálózatra, vagy leszek OPM. Az mopst majdnem meglett, de az angolon elcsúsztam. Beszélem azt is de nem oylan jól mint a néemtet, és beesett egy jelentkező perfekt angollal (a német mellé természetesen).
*************************Off.:
Tudom h. itt kb a szentségtörés határa ilyet feltenni, de ha lehetséges elfogulatlan választ szeretnék.
Ugyebár siekrült eladni a GTX680-asomat, egy korrekt PH-s kollégának, így megint VGA shopping előtt állok.Amik között vacilálok:
- GTX 770 (asus v. evga esetleg msi)vagy
- HD7970 (Asus vagy Saphire (VaporX?))
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb? Esetleg valakinek más ötlete ami "mégjobb" és PLAFON 110e?! (nem lenne ártalmas ha 100 alatt maaradnék...)
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Shokkolo #8898 üzenetére
Mivel mi, azaz a 2nd level support csinál restore-t is, roppantul örülünk, amikor a legtrágyább ügyfél legtrágyább helpdeskje (Accenture - indiaiak) nyit nekünk ticketet:
- Please restore!
válasz:
Please provide the following informations:
- Username
- servername
- server - volume name
- full PATH
- date to restore from
- what to restore: correct file or foldernameThanks
-----------------------------------------
MAC addresst a legritkább esetben tudnak megadni jól. ...Ááááá... 6 éve csinálom vén fejemre, a pénz nem lenne rossz, ha nem 24/7-be kéne tolni. De lófasz, manáger nem leszek még egyszer. Én már nem élvezem szopni az ordas nagy csődörtőgyet.
[ Szerkesztve ]
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Shokkolo
addikt
válasz Zsivaagoo #8896 üzenetére
Szerencsére a helpdesket másfél éve magam mögött hagytam, most 1st és 2nd lvl hálózatot csinálunk, de ugyebár sajna nem csak proaktívan... hanem jönnek a jegyek a helpdeskről (is) meg a malájoktól és prágából is.
Elmondtuk 8 milliószor:
NEM elég az IP, mert 90% -ban DHCP és van h. ugyanazt az IP-t 1 nap alatt 8-10 gépnek látom. és döntsd már el, hogy melyiket...?!
MAC-et b+, azt adjatok! Na most arra lusták h. megnézessék csóri ügyféllel, neeeeem, a jegykezelőben "elvileg" amikor üzembe helyezik a klienst felviszik, de persze h. 100/99 szar
Kicsit se anyázok mikor átjön egy MAC úgy, hogy: 00:00:00:00:00:00
Szerinted...?!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Shokkolo #8889 üzenetére
Na, akkor utálnád amit én csinálok - igaz én 2nd level supportot nyomok, de néha/mindig a helpdesk oltári barom, oszt még a munkájukra is ki kell őket képezni (helpdesk: Német.o. és Brazília) - ma hajnali fél 6-kor el akartam menni klotyóra, a telefont már átirányítottam a mobilomra, akkor hív Manilából egy filippínó szerelő kvázi pidgin english nyelven... Aztán 10 perc múlva el tudtam menni, ülök a retyón, kezdem fektetni a kábel, erre nem megszólal a mobilom?
Igen, LYÓL sejted, a filippínó volt az... Hogy rakja meg a Godzilla az összes ferdeszeműt az anyjával együtt a ravatalon! Aztán jöhetnek a zindiaiak és Pákó rokonai. (Basszameg, a "zs és c" betűs etnikumokat meg majdnem kifelejtettem.)
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Tomko78
őstag
lol ez de nagy [link]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
MrM94
addikt
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Shokkolo
addikt
válasz Zsivaagoo #8887 üzenetére
Majdnem, folyamatos 3(+1) műszak, a nappalt leszámítva fix 2 ember, alapvetően csak a dájcséknak, bár néha be-be esik 1-2 lengyel, szloták is, meg csak hogy humoros legyen pár ámérikánó is, 1-1 húzottszemű maláj picsa is aki állítólag angolul beszél (hangsúly az állítólagon )
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Tomko78
őstag
Vizion koleginának ez a videó tuti tetszeni fog [link]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Shokkolo #8885 üzenetére
Szintén folyamatos 3 műszak? Max. 7 emberrel a csapatban? Éjszakás és hétvégi műszakok + a péntek csak 1 ember/műszak? Egyedül a világ összes idiótája ellen? Angolul? Amikor a ferde szemű sárga nigger a zindiaival együtt csak annyit tud, hogy "Yes" ? És Fekete Pákó rokonai is telefonálnak Arfikából?
-
Yeffy
veterán
válasz Tomko78 #8884 üzenetére
isstenem, ez a videó is... marha nagySchokkolo: kezdésnek tudom ajánlani, hogy innen szemezgess. de az edzésterv is, mint sok minden (hogyan reagálsz a különböző táplálékokra, a tömegelésre, diétára, edzésmódszerekre, intenzitásokra) mind-mind ember és "állapot"függő. szóval, ha valaki komolyabban is akar ezzel foglalkozni (és itt most nem a profikra gondolok) akkor bizony kísérletezgetni, újítani kell mindig. tapasztalni, minél többet.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Shokkolo
addikt
Ígyvan, csak ott elfogyott az "erőm" meg közbejött sokminden. Nem egyszerű sajnos megszakítás melletti munkarend mellett. De rajtaleszek újra.
Esteleg ha már ennyire belemelegedtünk nincs valami jó edzésterved ?
-
Shokkolo
addikt
Igen, az a baj, hogy alapvetően nincs bajom a mozgással, csak ne egyedül...
viszont nem tudopk rávenni senkit.
Pedig bicikliznék is akár mindennap, előző évben tavasztól őszig heti 6-7 nap futottam, őst majd egész évbe lejártam gyúrogatni is heti 3x. Bár tény, abszolut nem látszott meg rajtam, de a gemnetikám is alapvetően peches ilyen téren, de valahogy jobban éreztem magam a bőrömben.
Az hiszem ha megkapom a fizut októberben vezsek egy bérletet, Ha már az emgvan akkor úgyis elmegyek h. ne legyen ablakon kidobott pénzCsak valami edzéstervet is össze kellene kukázni megint, hogy ha már járok értelme is legyen, ne csak "időtöltés".
-
Tomko78
őstag
Hát na
-
otto14
őstag
Ez egyre jobb Szerinte is kivagyok gyúrva
asd
-
Shokkolo
addikt
Ahj nekem is vissza kellene menni, az ülőmunka "eredménye" hogy visszafejlődik az ember fizikuma.
Sose voltam egy svájcinéger... de msot kifejezetten gyengének és puhánynak érzem magam"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
Lassan mar ingyen fogjak ezeket a cpu-kat dobalni : [link]
(#8859) otto14: ugy latom kicsi-kakas hogy teged kezdenek gyotorni az elet gondjai....gyurma, suli, ...stb.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Zsivaagoo #8861 üzenetére
1985-ben csesztem el, akkor kellett volna felvételiznem a Színház és Filmművészeti főiskolára. Így most csak képesítés nélküli táncos-komikus-technikusként léphetek fel egy-két frekventált késdobálóban. ........ meg nem keso !
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
mackosajt
addikt
válasz Zsivaagoo #8861 üzenetére
Nálunk lehet volna 1 hely mérnöknek.
A műszer meg még élesztés alatt... 3 műszerész melózik rajta. Ja, és átvételkor működött, visszanéztük.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Zsivaagoo
őstag
válasz mackosajt #8860 üzenetére
Okl. vegyészmérnök és közgazdász diplomákkal műszakolok. 89-ben már nem maradt nekem mérnöktanonci hely a vegyiparban, mert mindenhova bepotyogtak a pártcsúszdán végzett MSZMP-s "LYÓmunkásembörök". Na most meg már vegyipar sincs.
1985-ben csesztem el, akkor kellett volna felvételiznem a Színház és Filmművészeti főiskolára. Így most csak képesítés nélküli táncos-komikus-technikusként léphetek fel egy-két frekventált késdobálóban.
-
mackosajt
addikt
válasz Zsivaagoo #8841 üzenetére
Volt ott minden, csak arra nem figyelt senki a mieink közül, hogy akkor jo volt-e.
Míg te muszakolsz, diplomával, én meg épp mérnököt helyettesitek technikusként.
A munkarend tetszik, de ebben a helyzetben nem adhatok utasítást, csak megkérhetek.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
otto14
őstag
JóReggelt!
Tegnap találkoztam a volt osztálytársammal, aztán este megkérdi hogy járok gyúrni? Mondom Nem! Aztmondja csak azért, mert úgy nézek ki mint 1 kugyúrt boxoló...
asd
-
=HG=
addikt
A mocsok....
-
=HG=
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Én a cheeezburgerről szedem, ami az egyik legnagyobb. Volt régen neki a
The Daily WhatWomen of hawtness..., ahol nőket mutogattak, de azt megszűntették...[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yeffy
veterán
válasz Malibutomi #8845 üzenetére
ja hogy keresőből szeditek. értem. azt hittem már, h van valami spéci oldal.
ha nem haragszol, most kihagyom, már majd bealszok, megyek is ledőlni mindjárt. holnap, ha el nem felejtem, keresek én is valami marhaság gifetköszi az infót
-
Nah, azt írják egyik oldalon, h ez az egyik legjobb reklám... Nekem tetszik.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yeffy
veterán
-
Zsivaagoo
őstag
Na, mentem a bányába éjszakai műszakba, baszni a rezet.
Jó mulatást, majd az ottani Gyííííháromról benézek. (Hüppögögk, sajnálom itthon egxedül hagyni a 8320-amat. )Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz mackosajt #8815 üzenetére
Akkor csak átvétel volt? Próbaüzem nem?
Gyártónál érvényesíteni kell a garanciát. Menjenek a szakik oszt kormolják ki a cuccot.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anno a HungaroPharmanal dolgoztam 97-99-ben (mint IT manager. Most szégyenlem magam. ). Itt volt Európa egyik legnagyobb SAP megvalósítása, a SAP-tól, a DEC-től és a mittomén milyen storage gyártótól idehozták a fiatal szakikat tanulni/tanítani az öreg profik.Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Tomko78
őstag
válasz Malibutomi #8838 üzenetére
-
Mi nem szarunk rád!
Gyerekek, valaki ismeri ezt a kutyafejűt? Én még sosem láttam...
Karibizsolti: Ez a személyiségi jogaim megsértése. Vedd le a képet, miért raktad ki a nyári sörözős-tuningolós képünket?
-
mackosajt
addikt
Tök ideg vagyok.
Már a hétvégén 7970-ezni akartam volna, erre az utolsó infó, hogy tegnap este 1/2 9-kor még Londonból indult tovább felém a kártya...
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
mackosajt
addikt
"itt még aránylag értelmes emberek vannak"
Az utóbbi pár hozzászólás ezt alátámasztandó jött létre!
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
hattalmas +1, én is így vagyok vele. egy ideig segítgettem, de a sok (fizetett) troll/idióta miatt hanyagolom már én is a korábbi kedvenc topikjaimat. kettőt követek hellyel-közzel, ez az egyik.
csak minek, mindenki szarik rám
itt még aránylag értelmes emberek vannakMacsek: LOL, te is bekékültél? grat a konfighoz
-
MrM94
addikt
válasz Tomko78 #8817 üzenetére
Oszinte leszek nem akarok flamet kelteni,Most teszteltem a bf3 at multiba,ilyesztoen sokkal simabban mint az FX el,de ez a tema legyen tabu.
@ormanyos : hova vartok vissza? el se mentem,az offolosba mindig ittleszek,nem a proci miatt,maga a kozosseg miatt.sot az FX es topic is ugyanolyan nekem mintha meg most is AMDm lenne.
Ivy topicba meg nem is irtam.Mjad ha lesz kedvem..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
Ne legyél rasszista! Csak azért mert valakinek nem piros a színe, már ne közösítsd ki.
Mondjuk ha anyagában színezett, és genetikailag selejt, az más kérdés.
-
válasz Tomko78 #8817 üzenetére
Így megalázod magad, h szóbaállsz egy
árulóvalIntelessel? Lassan csak mi maradunk páran, igaz kemény mag!Azé' grat cicus, és várunk vissza!
-
mackosajt
addikt
Ismeritek azt az érzést, amikor az 1 milla dolcsiért beszerzett gép, a köré épített kb. 4 misis kócerájjal azért nem bír működni, mert a "millió dolláros bébi" egyik 1-2 ezer eurós alkatrészének nem tudjuk, mi a fax baja van? És mindez persze úgy, hogy 2 hete vettük át a gyártótól itt, a telephelyen, és működött elvileg, de ma akartuk először használni, és erre baszik működni...
Na ez már hasonlít az orális szex egyik fajtájához.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Malibutomi #8807 üzenetére
Milyen processzort tocsik, 20-30 törölt hsz. ?????123 nevű troll mocskolódott.
-
Zsivaagoo
őstag
Az a baj, hogy segítőkész ember vagyok, és olyanokat is részleltenék a közel 25 éves tapasztalataimból és tudásomból, akik még az apjuk mogyorójában sem voltak tervbe véve, amikor én ezt a szakmát már egyszemélyi felelősséggel, megyei banki rendszergazdaként űztem.
De kénytelen vagyok azt mondani, hogy az emberanyag már régen elfogyott, most már csak humanoid felhozatal van. (De ezek már le sem sz0phatnak. )
-
válasz Zsivaagoo #8799 üzenetére
Mert nem tudjátok törölni a kedvencek közül. Én hagyom, mindenki harsogja a maga igazát bele a világba, lesz@rom. Sokkal boldogabb vagyok, amióta a VGA, SSD és a procis topikokat nem látogatom. Sőt! Linux topikról is leszoktam, van ott is pár hozzáértő, aki aláírásában is hirdeti, h M$ alkalmazott félig-meddig... Na most ha én a Pepsinél dolgoznék, akkor nem mennék a kokás topikba segíteni, akkor sem, ha történetesen kokát pisilnék reggelent. Mert NEM, mert akkor sem. Szal. Jelenleg kb. 10 topikot figyelek, ennek a fele- 2/3-a "halott", héha vki beír, válaszolok, kész. Aktualitáshoz hozzászólok és törlöm is legkésőbb másnap az itt szóltam hozzá dobozból. Mert NEM érdekel a sok szűklátókörű kisgyerek és/vagy fizetett kommentelő -bizony, vannak itt samsung és mikrofos alkalmazottak (ezekről tudok, de lehet más cég embere is van, logikus lenne.), akiknek ez feladat... Hagyni kell a fa***ba.
-
-
Tomko78
őstag
az a hdd nem rossz nekem is olyan van már untam hogy mindig én várok a juserekre mikor belépek a mapra így nem kell 5mp néznem a monitort míg belép mindenki a Codba , mert eddig végig ssd voltak a gamek , így viszont van egy csomó helyem
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Tomko78 #8791 üzenetére
Miklostol az i7 3770k.
Vettem itt ahoz kepest olcson melle egy Maximus 5 formulat amit a multkor linkeltem.
tap HX 850
HDD-m is visszajott a garanciaztatasbol,nagynehezen kiharcoltam toluk egy Seagate barracudat 7200rpm sata 3 64mb cache,elozo sata 2 32mb cache.
GPU maradt az 580.
ramok maradt a corsair vengance 2x4 blue 1600cl9Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest