- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- CES 2025: GPU, CPU és AI dömping
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, akkor a gatyarohasztó, punnyadós melegbe pár jó hír:
Paripának az egérpad elment, szólj ha megjött, remélem a postás nem lopja el.
Hamarosan i7 legdurvább vas vs. AMD FX legdurvább vas összehasonlítást csinálok, a jobbik konfigot megtartom. Azért van erre lehetőségem, mert asszony mondta, h kapott egy mail-t, miszerint a spanyol lottón 450 000 euro-t nyert a kisorsolt e-mail címe, küldjük a bankszámla számot és utalják. Küldtem az én számlaszámom is, mégiscsak biztosabb, nehogy a zasszonyéra ne férjen rá. Szerintem holnapra itt is a pénz...[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #6774 üzenetére
Ha meg tudod valósítani, akkor az legyen a legnagyobb baj, közben tűzhetsz ki új célokat.
Ha "kifogynál" hmm, nekem a Clannad (After Story) színázi jelenete ugrik be. Pontosabban amit ott Akio mondZene: szeressük Wishmastert és Garage-t, de reggel én ilyesmivel indítok, kicsit kizárva a város zaját.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Bergyilkost keresek !
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
tibee77
őstag
Mindenevő vagyok így szinte mindegyik tetszett de amikor megláttam, hogy leírtad azt a szót, hogy dubstep...Na annak örültem a legjobban!
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz Shokkolo #6784 üzenetére
Nem, egyáltalán nem. Magam is mindent meghallgatok, talán a rap az, aminek nagy részét kihagynám (ideértve a német, francia és orosz rap zenék 100%-át! ), de amúgy mindenevő vagyok. Volt, aki meglepődött, h eljött hozzánk és a párom, aki tanárnő, meg "kis aranyos" és zongoráz meg minden, épp Metallicát hallgatott. Persze gyakori itthon a komolyzene is, abban kevésbé vagyok otthon.
tibee77: több nagyon jó zene is volt fentebb... örülök, ha találtál kellemeset!
Ezt mindenki szereti [link]. Kötelező végighallgatni!
-
tibee77
őstag
Vizion nagy zenét linkeltél!
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Shokkolo
addikt
Bevallom őszintén a bűnömet, nem ismerem.
Alapvetően elektronikus zenét hallgatom többnyire, viszont elismerem az összes többi műfaj létjogosultságát és szinte mindenből van 1-2 szám amit szeretek
(azt hiszem most romboltam le egy világot benned )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
"átlag" MMO-nak tűnik elsőre ez tény.
Viszont amitől számomra "Epik":- 2002 óta megy, és még mindig népszerű
- A régi unreal tournament motorjával megy, ehhez képest szerintem gyönyörű a grafikája
- roppant összetett a játékmenet, jó a sztori
- folyamatosak voltak az updatek, nem hagyták unalmassá vállni
- túlzás nélkül lefektette a modern MMO-k alapjait.Sokan azt hiszik, hogy az L2 egy WoW klón... hát nem
Megszámlálhatatlan játékórám van benne, és még mindig nem untam meg.
Pedig nekem egy átlag játék max 1 hét és megunom"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
válasz Malibutomi #6778 üzenetére
Jah, logouton cikksorozat is volt a free cuccokról, de hirtelen annyi lett, meg sok lett a meló is, szal. nem tesztelgettem...
Sakk-a-ló: Őket nem kell bemutatnom gondolom, ha Nightwish-t ismered. megj. ezen a listán van sok nagy kedvencem, munkahelyen saját listákat hallgatok, az a biztos
Jah, és szépen mon'tad fontosak az álmok, meg a célok. Ha az nincs, akkor mi van? Szal. kell amiért érdemes bemenni dolgozni.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
-
MrM94
addikt
válasz Shokkolo #6779 üzenetére
Ha mar almokrol beszelunk..
Nekem az en szemszogem az,hogy boldogan eljem az eletem,semmi masra nem vagyom csak arra hogy csendben nyugalomban boldog eletem legyen..
Viszont ha igy fogod fel az egeszet szerintem nagyon jo meglatas.Ugy mindennek van ertelme..
@ocskaamcsiverdas:Gratula a bicohoz,tenyleg best buy[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #6776 üzenetére
Nem szabad feladni a gyermeki álmokat.
Lehet (sőt sokak szerint biztos) én gondolom rosszul,
de én igenis kapaszkodok azokba az álmokba, amiket még anno gyermekfejjel képzeltem el / álmodtam meg.
Most, hogy már dolgozok, van fizetésem bla bla bla..., sokkal könnyebben megvalósíthatóak,
viszont cserébe hatalmas boldogsággal töltenek el.
És ahogy mondtam is, ha 1 dolgot kipipálhatok, szinte azonnal jön legalább 2 másikÍgy van miért élni, van miért bejönni dolgozni.
Sőt a munka is elviselhetőbb (nekem) így, hogy tudom miért vagyok itt, mit akarok megvalósítani belőleekkora "bölcsességgel" filozófusnak kellett volna menni
Egyébként az a briga 6k -ért best buy.
Pont ma voltunk bicajboltba, mert haver keresgél magának valamit.
Hasonló gyerekbringák alig 27k -tól már kaphatóak...
1-2 év múlva meg kinövi... tisztára megéri a 27k -t"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
válasz Shokkolo #6772 üzenetére
... vannak kedvenc játékaim, Neked mitől ez a csúcs? Nekem átlag MMO-nak tűnik... tévedek?
Amikkel igazán sokat játszottam:
- Urban Terror: FPS, ingyenes. Különlegessége a mozgások, low grav szerverek, sok magyar. Igazi hobbi játék, nincs stat (ha nem akarod), nem kell megfelelni senkinek, mész és játszol 5-500 percet, ahogy kedved van. Mindig van pár ismerős. Mai napig tolom- HALO CE: aktív játékos voltam, napi sok óra, mobilnethez képest jó statok. Több klán invitationnal, tiszteletbeli klántagsággal, etc... Napi szinten, évekig játszottam, de eltűntek a szerók, sok volt a csaló
- BF 2142: PH! klánban, igazi baráti kör volt. Naponta játszottunk, a topik Gamepod kiemelt volt sokáig, annyira aktívak voltunk. Sok videó, stb. készült, igazi jó csapat voltunk - nem versenyeztünk vagy ilyesmi.
- ET: Quake Wars: sokáig toltam, tetszett nagyon, de kevés a szerver és a játékos már.
- ET: wolfeinstein: ez is nagy buli, vicces az egész. Sajna sok a bot szerver, kevés játékos van már. Komplex küldetések, mint a Quake Wars-ban. Csapatmunka kellett, amúgy semmi esély.- GunZ the Duel: kipróbáltam és berántott. Kardozós-lövöldözős, de a mozgások, stb. nagyon jók, sok kombót lehet csinálni. Rengeteg a csaló, ezért is hagytam el a jobb karaktereimmel együtt. Pár év múlva visszanéztem... 99% hogy van 1-2 csaló a szobákban. Klánban is voltam, de annyira leszarta az Ijji, hogy a klán háborúknál is símán mentek a csalások. Úgy 3-4 meccs után én kiszálltam.
Single:
- Unreal Awakening: ejj, de sokszor végigvittem
- Halo
- Elder Scrolls-t írtam már
- STALKER nagyon jó, rengeteg a mod, jönnek új történetek, fegyók, stb.Macsek: hangulathoz kicsit [link] Dubstep jó
[ Szerkesztve ]
-
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #6774 üzenetére
Ezért kell újabb és újabb álmokat / célokat kitűzni.
Nekem bevállt, egyelőre nem úgy tűnik, hogy "ürülne" a bakancslistám
Megvalósítok 1 dolgot lesz helyette másik 2 mindigEhhez pedig illeszkedik a drága öreg Spock köszöntése:
"Hosszú és eredményes életet!""A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Az új csajnak is jó hangja van, más karakter, nem összemérhető. Nyilván emiatt a Tarja hangjához szokottaknak fura amikor ő énekli őket.
Plusz ha már játék OST-k... akkor Lineage 2 (az igazi örök szerelem).
7 évig toltam, és ha lenne 1-2 ember, egy tűrhető szerver most is mennék.
Ha meg kellene nevezni egy játékot, amire azt mondanám, hogy (szerintem) a valaha volt legzseniálisabb játék,
akkor az a Lineage 2 lenne.[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
válasz Malibutomi #6765 üzenetére
Ha már klasszikusok... akkor Martin O'Donnell epikus mesterműve ide való [link] ejj, mekkorát játszottunk anno ezzel! Blood Gulch, Extinction... ohhh
Másik, ami szintén egy univerzumot "nyit meg": The Elder Scrolls III: Morrowind. Hónapokig ezzel keltem, már melóban is a fejlesztéseken agyaltam, ahogy hazaértem, már izzott a gép Utána sikerült tartani a szintet, Skyrim zenéje is tökéletes lett, az ember ugrana a kardjáért, hogy lemetélje a rosszarcúakat! És ahogy ezt Lindsey Stirling újragondolta: [link]
...Egy kis anime: Origa - RiseShokkolo: jah, de Tarja eltűnt, volt még ilyen fesztiválos próbálkozása szólóban, de nem jött be. Azért csak ITT van.
Ezt meg azé' mer' jó. Korn - System[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Wihiii amiga amulátor 237 játékkal
-
Shokkolo
addikt
Ha már klasszikus, akkor Enya, Ennio Moricone, meg 1-2 vegyesebb darab.
Vagy a jó öreg Nightwish... (Tarja hangja az szerelem első "hallásra")"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
=HG=
addikt
válasz Malibutomi #6763 üzenetére
Pedig egyszerű a képlet: Ez Magyarország !
-
MrM94
addikt
Nem szerettem sosem Conant
[link]Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
10 edjere hallgatom es nemtudom megunni.[link]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Malibutomi
nagyúr
Nem is értem, sokkal értelmesebb az usa RMA rendszer. Ott a vevő a gyártóval van kapcsolatban, onnan kapja a gar cserét stb.
Minek ez a szarakodás, a kisker ugyis továbbküldi a nagykernek, az a beszállítónak, az meg a gyártónak.
Kint meg levél pl a seggsziklának hogy szar a lap, beküldöd kapsz másikat VAGY előbb kapsz másikat, az árát ráterhelik a kártyádra, és mikor visszaküldöd a szart (a cseredarabbal érkezett előre bérmentesített dobozban persze), akkor visszaküldikapod a pénzt amit levettek.[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz Malibutomi #6761 üzenetére
Arról már nem is beszélve, hogy a boltok egyik pillanatról a másikra megszűnhetnek.. (Volt már rá jó pár példa a közelmúltban )
(#6760) ViZion : Akkor nekem szerencsém volt. 2 x rendeltem tőlük és 1 héten belül megvolt a cumó...
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Én most épp azt nézegetem, hogy melyik gyártóknak van wordlwide warranty-ja
Tököm fog 1,5x annyiért vásárolni, mikor kintről olcsóbbak a cuccok. Na meg a kisker gar néha tovább tart mint a gyártói RMA, hiába kell másik országba postázni mert ott van garizós hely....Corsair, meg EVGA pl biztosan tudom hogy simán garizható europában a cucc bárhol vetted.
[ Szerkesztve ]
-
Pár nap alatt? Amikor bármit akartom onnan, legalább egy hét volt. Nem is nézem, nem tartom boltnak. Kíváncsi lennék garis problémát hogy tudnak rendezni így...
Most is 14-e a dátum, szal. az 9 nap.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz FatalEror #6756 üzenetére
Így könnyen "árulják". Gyakorlatilag ez a cég egy katalógus-cég. Megrendeled, ők 2-3 hetente kigangolnak németbe és elhozzák a cuccokat, majd postázzák.
-
FatalEror
addikt
-
-
Trebron09
őstag
válasz Malibutomi #6745 üzenetére
Aki most elvitte a 6-ost és épp gépet épít..
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Tomko78
őstag
válasz Malibutomi #6745 üzenetére
akinek 2400mhz -es 32 gb memória kell és nem lga 2011 lapja van hogy 8 slot legyen a alaplapon
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Malibutomi
nagyúr
Ki a szar vesz 105K-ért memóriát? [link]
-
válasz Malibutomi #6743 üzenetére
Víz a csö..ön? Így? Vagy nem jól értettem?
-
Malibutomi
nagyúr
Huuu kezd lehülni a levegő, már csak a hátamon folyik a viz nem a **csömön.
Mult héten klimáztam ,az jó volt, úgy megfáztam mint a fos. -
stratova
veterán
A napsütötte autós kérdésre: simán. Szerinted miért nézegetem az egyterű járgányokat, ledönthető hátsó üléssorral "családbarát".
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Ha valaki még hajt CF rendszert, érdekes lehet számára Catalyst 13.8 beta. Itt kimerítően tesztelték.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Trebron09 #6738 üzenetére
Ohh... pedig 7750/70/90 ajánlottba volt. Bakker.
De már megint nagyon ON topik lett, mi a bráner van velünk? valaki bannoljon má' minketSettlers online-t játszik valaki? Pályázatokat ír/olvas valaki? Ilyen melegben klíma nélküni autó hátsó ülésén paráználkodnál-e, ha a kocsi nem állt árnyékban egész nap? Meg ilyesmi. Más fontos kérdés nem jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz Shokkolo #6733 üzenetére
Vegyél 7870 DCIIV2-t, igaz még erre is dobnod kéne egy ~5k-t.
(#6731) ViZion: Zafír 7870-ek nem ajánlottak..
-
stratova
veterán
-
Tomko78
őstag
Azért a GTX 670 szépet esett az ára [link]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #6734 üzenetére
9970?!
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #6732 üzenetére
mit tud már az Úr?
Egyébként maradnék a "zöld" oldalon egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
-
Shokkolo
addikt
Ha költözök, akkor is jó helyre jön...
szüleim maradnakGondolom van rá időm nem cska 1-2 nap.
Lehet (sőt biztos) hogy a türelmetlenségemből adódik, de sosem látom az akciós dolgokat.
Nem akar valaki segíteni?Picit dűhít, hogy egy ugyanolyan 660 Ti-re most dobjak rá 10et plusszba.
Vagy majd' 30-at egy 760-ra.
670 / 770 -re ne is gondoljak mert ~60k plussz.Szerk:
sikerült megtalálni az "akciós" menüpontot, de persze VGA tévedésből sincs[ Szerkesztve ]
-
válasz Shokkolo #6728 üzenetére
Miért lenne az? Kérdezd meg, h meddig van lehetőséged levásárolni, mert most nem láttál olyan terméket, ami megfelelne, illetve utánakérdezel szakembertől, h melyik lenne jó... Erre nem fogják azt mondani, h de ma vedd meg... Majd lesznek ócók, hetente cserélik az akciósakat.
...egérpadot elfelejtettem, de majdcsak eljut hozzád. Ha költözöl, akkor azért dobj egy privit előtte![ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Úgy tűnik záródik végre az Iponos történetem:
"Befejeződött a garanciális ügyintézése, azonban a terméket sajnos sem kicserélni, sem megjavítani nem tudtuk, annak vételárát jóváírjuk Önnek"
Nézek egy másik VGA-t vagy visszakérem a pénzt, és nyertem egy Roccat Savu-t
-
Zsivaagoo
őstag
válasz BomiBoogie #6718 üzenetére
Ebben a melegben már a 3,14na is büdös.
33 C fok a lakásban, a kád meg kicsi a dugáshoz.Asszem elég OFF.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
válasz Malibutomi #6720 üzenetére
Ez mekkora ötlet! lenne 32°C a sapiban a 40 helyett...
Egy jó tanács: ha ilyen ötleteid vannak, akkor menj árnyékba, ha hányingered is van és szédülsz, akkor az tuti napszúrás!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Trebron09
őstag
válasz Malibutomi #6720 üzenetére
És a 12V-ot honnan kapná? Amúgy támogatom az ötletet.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz BomiBoogie #6718 üzenetére
Megrohadok a kocsiban olyan meleg van. Elég off?
Amúgy a minap eszembe jutott, hogy egy kisebb H50 vagy H60-at valahogy be kéne épiteni egy sapiba, blokk helyén meg valami tasak lenne a fejemen, abban keringetne.
[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
Akkor jobb napot nektek!
asd
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
válasz BomiBoogie #6716 üzenetére
Jól beszél Gastropoda Úr!
De mint tudjuk, az e-penis és a valós igények nem mindig fedik egymást. Persze ha van pénz, akkor lehet, de akkor már egy szép mod vagy valami művészi értéke legyen, amúgy nettó hülyeség sztem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz Malibutomi #6714 üzenetére
Meleg van, mondjuk lakásban elmegy, de valahogy nincs kedvem semmihez. 3 pályázat függőben, lehet munkahelyet is váltok, szal. mit ugráljak? Ülök, izzadok picit, kész.
Bezzeg NAGY Sassnak a 18°C-ben de jó sora van! Küldhetne esőt, egy pár naposat nyugodtan.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Malibutomi
nagyúr
na mi ez a kuss? Gyerünk már érdektelen témákról beszélgetni
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #6712 üzenetére
majd ha bejön meglátjuk mennyivel kellene pótolnom rá. ha sikerül értelmes ráfordítással hozzájutni akkor lecserélem, ha nem akkor marad a 3770k. Így is sikerült a PH egyik legjobb prociját kifogni.
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #6707 üzenetére
Egy 4930 fel tudná piszkálni a fantáziámat.
Ráadásul... a 4960 -at szerintem egy kis tuninggal be is hozza."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
válasz Malibutomi #6709 üzenetére
OK, de most mondjuk drágán vettem, futár hozta, etc... legyünk kicsit nagyvonalúak! Akkor is 1/4-e, 1/5-e árban. Várom a nyálveréseket, h milyen jók. Amúgy biztosan jók, ezzel forrasztós dologgal nagyot dobnak a minőségen. Csak itt a nyugat-balkáni Orbánságban 1000 $-ért már komplett gémer gépet vesznek a népek.
-
válasz BomiBoogie #6707 üzenetére
és a nagyobbacska is csak 1100 dodó. Ennyiért még a hülyének is megéri.
Majd jönnek a tesztek, h az 1100 $-os Intel hogy elveri a 83xx FX-et (ami amúgy max 250 $, de hát ki nézi ezt?)Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #6700 üzenetére
Hír a sasnak:
http://prohardver.hu/hir/intel_arat_kaptak_ivy_bridge-e_cpu.htmlAz Ivy Bridge-E processzorokhoz nem szükséges új alaplap, de BIOS/UEFI frissítés mindenképp kell majd az aktuális X79-es megoldásokon.
A tuningra vágyó felhasználók számára jó hír, hogy az Intel az Ivy Bridge-E esetében forrasztást használ a fémkupak felhelyezéséhez, így a normál Ivy Bridge és a Haswell termékek hőmérséklettel kapcsolatos gondjai erre a processzorra nem vonatkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hadd terjesszem már ezt a kockahimnuszt.
A végén a suttogás, hogy "GTX 650". Kész.
Egyik tagunk blogjában jelent meg, szeretem az ilyen humoros önkritikát.
Vannak más zenéi is.[ Szerkesztve ]
-
Nah, kaptam egy hét szabit. Persze olyat, hogy ha meló van, akkor meg kell oldanom
Sebaj, akkor is otthon leszek a kölkökkel... bár lehet, h ezt nem élem túl. Ha agyvérzést kapok tőlük és nem jelentkezek többet, akkor tudjátok, h jól éreztem itt magam, köszi!1,5 és 6 éves. Ha a nagyot odaengedem a géphez, akkor aznap már nem férek oda. A kicsi csak lövöldözik, meg dobál. Ez akkor gáz, ha hotwheels kocsik akadnak a kezébe...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android szakmai topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Felújított Full HD Gamer PC
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest