- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Egér probléma
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz stratova #77098 üzenetére
Megálmodom... Jó lenne, csak háááát, kicsit sokat költöttem karira... Magamnak egy füles, PC-re hangfal, vizes csatik... ezek ára meg a mostani VGA elég is lenne rá...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
válasz ViZion #77097 üzenetére
R9 280X-ről R9 380X-re biztosan nem váltanék, esetenként azonos szintén vannak, helyentként 1-2 fps-sel gyengébb az újdonság (bár ez kb hibahatár) de szélsőségesen optimális esetben sem jobb nála 10-15%-kal. Akkor már az R9 290 max jön a kihajcsaje kérdés Hablatyológus féle OC-val esetleg.
-
válasz mackosajt #77096 üzenetére
OK, nem tudom, mert nem foglalkoztam soha VGA tuninggal...
Meglátom mi pénz marad majd, egyelőre a fene tudja... 280X-et akkor el kell adni, ilyenkor az is macerás, mindenki karácsonyra herdál, nem VGA-t vesznek.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #77093 üzenetére
Te ne tudnád?
Van lehetőség megnezni, feloldhato magok vannak-e, és ha igen, feloldhato. Tudtommal.
Onnantól gyakorlatilag 290x lehet belőle.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #77091 üzenetére
Ha meg feloldhato magokkal rendelkezik, kész a 290x.
Szerintem a víz miatt nem szarakodnek a helyedben.Voltam ma urológus bacsinal.
Szerencsére pont nem ott talált el a kolléga, azért nincs semmi baj a lila foltok és a duzzanat ellenére.
Kaptam antibiotikumot, meg kenőcsöt a gyorsabb szín normalizalas miatt.Minden rendben alul, minden egészséges.
Régi alaplapom karácsonyi akciós aprón.
Ha addig nem megy el, lehet kap egy másik fx procit, egy ramot, és kész a 3. Gép.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Nah, az R9 290 + vizesblokk VGA ára lement 85k-ra... Viszont van új Giga R9 380 X is 80k-ért...
Ezek erőben kb. milyenek? Hangban nem tudom milyen lehet a giga.
Mem sávszél meg ilyesmik a 290 javára jobbak, csak IRL pl. játékoknál mi lehet? Meg a fogyasztás ugye... 290-re kell a víz, 380X azért nem akkora fogyasztású, elpöntyöghet levegőn...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
V!ck
senior tag
válasz MiklosSaS #77088 üzenetére
en is igy voltam vele.... leszalltam a szamitogeprol... de visszatertem pl most bizniszeltem egy cooler master storm scout-ot... ha hazamegyek hetfon, epitgetek. kellett az elite knight helyett egy szellosebb haz mert amiota megvan az r9 380, okadja a meleget a h80i-re es forr a procim 4.4-en is :/
hidd el, ebbol a bizniszbol nincs kiszallas
en is tisztesseges premiumot kaptam es elismero szavakat pici kritikaval persze... nagyon jo erzes volt, erdemes dolgozni, mert megbecsulnek es van latszata is...[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
válasz MiklosSaS #77087 üzenetére
nincsen azzal baj... aki nem dolgozik, nem is érdemel meg ilyen jó Főnök mint Te
érezed a szavaim súlyát?
de amúgy maximálisan igazad van, és ezt a feletessek is szokták díjazni... akit megfizetnek dolgozzon meg a pénzéért"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Meg aztán az a baj hogy már nem szabad direktbe a melóst/csoport vezetõt/ mestert baCCtatnom. Nem engedi a cég politikája...most a technológusokat...mérnököket és közép vezetõket csesztettem. Azokat akik annó mindig megpróbáltak keresztbe tenni...most meg nyalják a seggemet. Gerinctelen férgek...
Jópofiznak de ha tudnának elásnának élveNem lesz második 980Ti. Erõsen gondolkodom hogy ezt is eladom amim van. Lassan ki sem használom meg rengeteg idõt baCCok el a gép buzerálásra.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #77085 üzenetére
Kösz meg neked is @PingVin.
Nem a melósokat, azokat akik ugy tesznek mintha dolgoznának. Sokan imádkoznak hogy menjek el innen
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Végül megvettem a samsung multifunkcionális lézer nyomtatót. £99 volt 20 %-os engedménnyel. Samsung M2070W.
Melóban nagyon meglepõdtem. Volt egy elbeszélgetésünk, egyenlõre maradok mint igazgató. Azt mondta a vezér hogy meg van elégedve a munkámal, csak egy kicsivel kevesebbet baCCogassam a többieket. Januártól kapok asszisztenset is...
Ami jól esett, a végén kéz rázás és baráti ölelések után a jezembe nyomott egy boritékot...£800 fontos csekk volt benne meg valami £115 font értékü vásárlási utalvány
Nem számitottam többre mint £200-300....max 350.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
Mad Max 1360x768 High: min 30FPS. De fölé is ritkán megy, átlag 30 körül lehet.
Caindwan: nem számítottam erre Bár már volt hogy egyszerre postoltam valakivel.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #77074 üzenetére
Megnézem. Az xrRendert nem keresheti ott, mert az a játéké. Bár admin vagyok, de W8 óta ki tudja, ott is adminként van hogy adminként kell programot futtatniA 4670-el tökéletes volt.Mi a ****? Adminként megy. Na megnézzük hogy tudok-e játszani, mivel a Braz crashelSemmi, nem megy, betöltés/új játékkor fagy.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Elegem van a Stalker COP-ból Előző VGA-val gond nélkül ment, erre most idáig jutok:
stack trace:
0023:6D767B54 d3d11.dll
0023:6D76753C d3d11.dll
0023:6D713E5A d3d11.dll
0023:0566B8FA xrRender_R3.dll[error][ 126] : A megadott modul nem található.
DE EZ MI AKKOR?!
Ja igen, ez akkor történik ha az opciókba belelépek.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
válasz hszilard666 #77069 üzenetére
egy jó vga kártya tud ilyet
meg kell tartani, mert vissza jött a "halálból" vagyis látta a fényt az alagút végén de visszafordult"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
Előbb a 6770 nagyon megijesztett Windows betölt, VGA ventillátor 100%-on teker, azt hittem el akar repülni a gép
No Sana No Life
-
hszilard666
veterán
válasz Lacielvtárs #77065 üzenetére
Picit beszartam, de fúrcsa is volt, mert 20 perc légtelenítés után kezdett el csöpögni, én hülye meg ki is mentem a szobámból, mire visszaértem csöpögött a kártyáról a vasser. Letöröltem hagytam egy picit száradni aztán ment Ez a kártya unkillable, egyszer már megdöglött de visszatért mellém
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Televan74
nagyúr
Hazaértem.
Kivettem a bankautomatából 68.000 Ft, 2.000 -es címletekben kaptam meg.
Whysperer Neked is.
Mindenbe beleugatok!!!
-
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #77063 üzenetére
Jaa: DD
Haver pc-jet,amit "haver"-ja telepített:
A bios instant lefagy. "gaming" alaplap
Bios nem jó felbontásban megy, a tetejének a bal szélét látjuk ossz visz
Hang nem jön a hdmi-n
A kép olyan mintha fatyolon néznem
Bugzik kép mint állat
Lefagy a cinebenchÉs a 2500k egy szintén van vele, úgy ahogy ő is csinálta, out of the box.
Egyszóval valami nagyon nem kóser vele... -
CJ4567
nagyúr
-
válasz hszilard666 #77064 üzenetére
az igen... de a lényeg hogy nincsen baja
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hszilard666
veterán
válasz Lacielvtárs #77062 üzenetére
Tegnap folyt egy szép nagy tócsa a videókártyára, de már jól van!
-
CJ4567
nagyúr
-
válasz hszilard666 #77061 üzenetére
gratula, tehát folyik a víz?
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hszilard666
veterán
Működik a víz!
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Lassan telik ez a nap....a jó hír hogy kapunk egy marék pénzt plusszba az ünnepekre. Mindenki más összeget kap...kiváncsi vagyok én mennyit. Remélem 2-300 £ -nál nem lesz kevesebb.
-
HSM
félisten
válasz Lacielvtárs #77057 üzenetére
Persze, rövid ideig, több-kevesebb sikerrel lehet dolgozni 3 ember helyett, de hosszútávon ritkán fenntartható.
-
válasz MiklosSaS #77055 üzenetére
nem is fogom, csak tartok attól hogy mivel három ember munkáját meg bírtam csinálni, - ami lehet az én hülyeségem volt - akkor másképp fognak gondolni majd a melómra...
de akkor is most jelenleg egy ügyvezető helyett is dolgozom, és ennyit még életemben nem telefonáltam mint az elmúlt két-három hétben"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hszilard666
veterán
Napot!
megjavítottam a gpu blokkot, mindjárt dobom vissza a rendszerbe!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
HSM
félisten
válasz Lacielvtárs #77050 üzenetére
Az akkor mostantól egy ember munkája.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #77050 üzenetére
És három ember bérét fizetik?
-
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #77046 üzenetére
Köszi 8) köszi
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #77041 üzenetére
Mondtam én annó...
@ZöldUfó: neked is.
Valakinek valami tapasztalatja a lézer samsung multifunkcionális nyomtatókal?
[ Szerkesztve ]
-
-
Whysperer
addikt
Viszont tudom korán van,de Janár 3.-ig szabin vagyok szóval gép közelében sem leszek sokat. Így Én most előre.
Szeretnék Neketek és Szeretteiteknek Békés Kellemes és Boldog karácsonyt kívánni. Továbbá Boldog és Sikerekben Gazdag még szebb jövő évet!!
SAS az kafa szólj,ha megvan mert akkor nem vásárolgatok össze vissza... akkor nekem megfelel,ha Tőled rendelem,ha az árak is jók!
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #77036 üzenetére
Regen gondolkodtam hogy kellene valami bazart nyitni kitesztelt minosegi hardverekel....de nem latod hogy egy sajat forumra sincs idom?
@KeresztFiam: igen, eszrevettem.
@Kutyuli: vegyel nekem is valamit
Melo...eleg rendesen, de remelem ez az ev utolso munkanapja.....
-
-
Televan74
nagyúr
Jó reggelt! Megyek nagy bevásárlásra! Majd valamikor délután jövök. Szép napot.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #77033 üzenetére
Komolyan szerintem ne cisnálj semmit. Amid van Tökre erős mint az atom - Játszunk. majd ,ha kevés lesz akkro agyalj.. bár ez biztosan nem fog mostanság bekövetkezni. Nem az anyagi helyzetetdet akarom firtaqtni,de szerintem nicns szükséged arra a 50-100 fontra amit ezekkel az eladásokkal hoznál vele. (bocs ,ha tévedek)
Ott a tök jó géped. Használd ki. Játsz vagy akármit! Amire van !
Amúg yneked egy Scan.co.uk 2-t kellene csinálni .. azaz egy PC webshopot... akkor lehetne minden a kezed alatt.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
jó reggelt és/vagy napot az Urakoknak
-
hszilard666
veterán
Guten morgen!
Mekkora cink utolsó napon (is) késni a suliból? Már úton kéne lennemKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
' reggelt!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Röviden: aki szereti a star warst, annak kötelező! Várom a folytatást!
Joéjt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo ejt!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #77024 üzenetére
MSI support lvl 999
Olyan BIOS-om van a lapon ami meg fent sincs a szerverukon
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #77022 üzenetére
Szent Sárkány (#77022) - A regét termeszteni is lehet? Én eddig azt hittem, hogy a rege emlős állat... Ebből is látszik, hogy milyen hiánypótló lenne Habugi regetenyésztésről szóló műve, végre rendet tenne a fejekben...
(Csak nem Te is a Habugi-féle agrárkombinát alkalmazottja vagy? Nocsak, mik ki nem derülnek... )
DonSasss (#77023) - Nagyon helyes, mielőbb!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #77020 üzenetére
Szeva' ven kecske! Majd zaklatlak telon alaplap ugyben...rengeteg uj infom van
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #77020 üzenetére
Igazgató Úr! Ön felettébb kellemetlen helyzetbe hozott. Alábbi sorait olvasva, a légszomj és kifejezett derültség keveréke lett úrrá rajtam (amelyet felénk csak fuldokolva röhögésnek neveznek). S ezzel majdnem felébresztettem szendergő páromat. Ráadásul, holnap 7-től húzhatom az igát, bár ez bizonyára Hablatyológus asztaltárs regetermesztési törekvésének tudható be.
Most viszont tényleg nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #77003 üzenetére
Kervemyezni kéne téma összefoglaló gyanánt!
Gyerekek ami idebent megy, az egy...
De nem mondok semmit inkább.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Mahrenburg
őstag
válasz mackosajt #76795 üzenetére
Mackó (#76795) - Erről van szó kérem! Így kell a bocsánatkérés izgalommentességébe életet lehelni! Kebleket a népnek!
Televan (#76858) - Ezek a képek minden bocsánatkérésnél többet mondanak, minden meg van bocsátva!
V!ck (#76929) - "Csak a VIA!" - +1
DonSasss (#76935) - Amióta az FX-edtől megváltál...
Televan (#76952) - Áh...
Ha jól sejtem, most hatványozottan igaz a neved...
Habugi (#76963) - Remélem nem az általam a platformváltásod alkalmából kezdeményezett bensőséges ünnepségsorozat késztetett idő előtti biztosítékcserére... Máskor, ha gyilkos hangulatban vagy, nyugodtan üsd-vágd Mahrenburgot, akár minden különösebb indok nélkül. Nem sértődöm meg (egyszer esett rosszul, hogy Sasss még ismeretségünk hajnalán a nyílt Fórumon intelligensnek nevezett, de azóta már tisztáztuk a félreértést, s az azóta eltelt években mindent tőlem telhetőt megtettem, hogy másnak ilyen még véletlenül se jusson eszébe rólam, így sikerült presztízsveszteség nélkül megúsznom e meggondolatlan kijelentést, úgyhogy megbocsátottam... ), ráadásul szinte bármelyik , akár a legnegatívabb jelző is a tévedés veszélye nélkül alkalmazható rám, mert bár mások által korábban az édesanyám hivatására tett erősen ellenséges, közismert kétszavas utalásoknak nincs valóságalapjuk, de a csekély értelmemet, s a gyengeelméjűségemet lefestő, minden költőiséget nélkülöző melléknevek minden kétséget kizáróan kiállták az idő próbáját...
Míg el nem feledem, csak hogy lássák, hogy újra együtt lélegzel a topikkal, ne felejts el bocsánatot kérni...
(#76986) - " ...a földművelés sem annyiból áll hogy kib@szod a Zetor ablakán a kukoricát és 8x áthajtasz rajta hogy tuti föld alatt legyen." - Örömmel látom, hogy érdeklődésed újra a mezőgazdasági témák felé fordult, így talán remélhetjük, hogy a közeli jövőben végre publikálod a regetenyésztésről írt műveidnek legalább egy részét...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Televan74
nagyúr
Jó éjt! Holnap délután jövök!
(#77016) hackeeeee
Mindenbe beleugatok!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #77007 üzenetére
"Aki nem tuningol pc-t nem vesz olyan szuper ramot"
Ezt a hülyeséget honnan veszed?
Napi 5-10k db feláras kekszwellt adnak el szerintem csak azért, mert a gazsinak azt mondta a pityuka hogy ez jófajta, mert nem mikrolaggol mint az ájemdé..
A zárójeles második tagmondat amúgy már esélyes de most érted, ennyi erővel én miért nem mondhatom el vagy jelenthetem ki, hogy az ő szintjüknek/szintjükre és/vagy igényeiknek megfelelő wannabe teszterek által készített tesztek sz@rt sem érnek?!Egy ilyen állításban százszor több a valósággal párhuzamra hozható adat, mint pl abban a linkelt videóban ami azért nem kis szó, tekintve hogy ezen állításom viszonylag kevés számadatot tartalmaz..
(#77008) CJ4567:
Ez közel 3x.., ilyen egy jó gép fejlesztés.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
CJ4567
nagyúr
Szerintetek mit kapok ha mordorba beírtam hogy nincs gond a Crimsonnal?
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
Egyszer mérges leszek..eladok mindent a faCCba..veszek egy 6700-at meg egy H170-es lapot....egy 980-at és 3 évig csak nézõként fogom megélni a fejlõdést ebben az iparban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hszilard666 #77000 üzenetére
Nemfogok!
Szerintem egy jóval, vagy rosszal le fogom rendezni.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest