Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen joysticket vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
Szard le, én százszámra kaptam a noob, lamer, f*cking noob, miserable noob, "the biggest lamer noob in the game" és hasonló mondatokat, kb. 4-ből 3 meccsen. 3 napja pl. ReCyruel mondta, hogy annyit nem érek, hogy játsszon ellenem, pedig már nem is az olyan paklival játszok, amire panaszkodhat. Azt, meg hogy szarul játszok páran folyamatosan mondják nekem. A legegyszerűbb, ha nem is foglalkozol vele.
Ha meg a kis felhasználójuk van, akkor azokat is letilthatod. Jah és ha ilyenek a legjobb barátaid, akkor inkább keress újakat, meg mi is itt vagyunk, szívesen segítünk bármiféle szidalmazás nélkül.
Jah és ha jössz skype-ra, akkor nap mint nap megtalálsz minket, és ott egy elég jó társaság van, szóval tényleg bármi kell, szívesen segítségedre sietünk.
Más: 16 nevezőnél tartunk a versenyen, de Murder és Demiron még nem mondtak semmi biztosat, legyetek szívesek majd valamilyen reakciót küldeni irányomba azzal kapcsolatban, hogy ráértek-e. Jah és az eddigi össznyeremény kb. 2500 bfp a felajánlott lapokkal és bfp-vel együtt!
(#20652) Zotya21: Én nem látom, a függöny és a szemben lévő épület eltakarja őket

Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest