- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikibm
csendes tag
Huh nagy kő esett a szívemről h meglett!!!!!!!!!!
Én is gratulálok csak el ne add mert azt nagyon megbánnád!!!!
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #19296 üzenetére
Grat az újdonsült promo swamp tulajnak!
Phanze, elengedem a 200 bfp-s kamatot, ez lenne az ajánlatom, mit szólsz hozzá?
Amúgy meg tudtam arról, hogy a promo swamp miatt kell, csak ennél tovább nem mondtátok. Bár tisztában vagyok vele, hogy e kártyának a mostani ára olyan 30-40k bfp között mozog, szóval grat a 10k-s nyereséghez.
A bfp visszaadása meg ráér, legalább addig sem költöm el.(#19298) ricshard444: Úgyis le kell tolni egy közös meccset a másik acc-al is, szóval hacsak nem az egyik bad harvesten oldod meg ezt, akkor elég kevesebbet csinálnod belőle.
-
Kiszámoltam...: 1 accoont lvl4re 1 meccs + kb 7 rush a hajóig experten (30 + 7x3 perc) Kevesebb mint 1 óra alatt megvan . Így kevésbé unalmas ,mintha 3x tolnám le a Bad Harvestet naponta
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19296 üzenetére
en meg adok hozza 1 promo nomadot is!!!!!!!
-
phanzetomox
őstag
Egyéb ajánlat ? Ha nincs több akkor az aukciót pachito nyerte
-
Valakinek van most kedve segíteni az accountot felhúzni lvl4re bad harvesttel?
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19291 üzenetére
figy:adok 8 swampot a promoert....jobban jarsz sokkal...
-
phanzetomox
őstag
válasz
pachito #19290 üzenetére
Nincs mit
Én is köszönöm a segitséget levitigernek és tbpetinek, főleg azért mert annak ellenére is segitettek hogy be se avattam őket mért olyan fontos az a lap, és mire is kell , csak kértem a pontot xD
Levitigernek meg főleg hisz ő vette meg 19k-ért és adta nekem miko kértemr, pedig tisztában volt vele hogy sokkal többért is eladhatná, épp ezért ajánlottam fel neki a 3k bfp jutalékot -
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19285 üzenetére
Nembaj, majd kifizetem + fejenként kap mindenki 1k bfp-t aki segített (phanze, tbpeti, miki, meg akkor levitiger és hzoli.
MÉGEGYSZER NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET, NAGYON HÁLÁS VAGYOK ÉRTE. Gyakorlatilag az első szavamra mindenki egyből segített, ahogy tudott.
-
-
Evildep
tag
válasz
phanzetomox #19285 üzenetére
200 bfp-s kamatért tölem is kérhettél volna XD
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #19284 üzenetére
Nyugi,ha amii-ig akarsz varni,van idod boven....
-
phanzetomox
őstag
válasz
pachito #19283 üzenetére
Nem volt olcsó
sorolom a költségeim :
200 bfp kamat tbpeti-nek a kölcsön kért pontokért
levitigernek jövök 3k bfp-vel mivel ő vettem meg, én csak meg kaptam tőle a részesedési bfp ellenében
+ a 19000 bfp amibe kerültTehát ez nekem 22200 bfp-be fájt
De még igy is rohadtul megérte szerintem
-
Holnaptól nekiállok a promo grinder gyűjtögetésnek, 1 héten megpróbálok időt szakítani 2db-ra, így mire lesz AMII elég jól fogok állni
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19281 üzenetére
Megvetted, te állat?!
Megyek haza hamarosan és ígéretemhez híven kifizetek mindenkit.
-
Én meg már pvp-ztem 2 olyan emberrel is akiknek volt, igaz játszani nemtudtak
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19275 üzenetére
igen,44db van....abbol 1 mikibmnel,1 khingnel,min.1 wolfildnel..ergo sok magyar kezben van...talan lostnak is van
-
Zotya21
senior tag
nah msot feltüzeltetek bespájzolok bf ből eladok pár cannon towert
-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #19265 üzenetére
Azért vagyok büszke magamra, mert ő visszapörgetett, én nem. A legend rangot tartom is normális nettel, most is a supreme tetején vagyok. Egyébként meg azért vagyok most supreme, mert buktam egymás után 7-et mikor fáradt voltam, de úgy, hogy egy fiend is volt köztük, 2 annihilator meg egy ruler és egy sovereign. Következő nap 2-őt játszottam, egyikben thesickaleontól kaptam ki, a másikban meg yabroo-t vertem. Az azt követő nap szintén 2-őt játszottam, mrwN-t vertem és Vplus-tól kaptam ki. Azóta csak 4-et 1v1-eztem, 3-at nyertem és 1-et vesztettem, összesen +100 élőre jöttem ki ennyiből.
-
Predatorkill
tag
Remélem büszke vagy magadra, grat
a gyerek éppen hogy csak ruler
te meg hogy estél vissza supremere? a múltkor nem azt mondtad hogy a visszapörgetés nélkül bőven megtartanád a legend rankot?
ui.: a visszapörgetés sokkal könnyebb naturral, bármilyen egység jön, 1 cc addigra felépül és vége...
-
mikibm
csendes tag
sajnálattal jelzem elkelt a SWAMP DRAKE promo!!
az alábbiakat kaptam érte:
16129bfp
lost horror, cultist master
crystal fiend(g), satanael(p)
shrine of memory, corsair(g)
rageflame(b) ,area ice shield
revenge, fathom lord
hurricane ,skycathcer(g)
lost grigori(p) ,ashbone pyro
skaellf sage ,abominaation
grimvine, grinder(promo)
harvester, scythe fiends
dreadnought, sunderer
skyellf commander, frost mage
mana wing ,construct(squad)
parasite swarm ,ensnaring roots
jorne, razorshard
thunder wagon(p) ,parasite(speel)
moloch, matter mastery(g)
nightguard(p), timeshifter spirit
overlord, nightshade plant(g)
bloodhorn(p), lost spirit ship(g)lehet számolgatni h megérte-e!!!!!!
-
Cr4Zy
tag
Azok kedvéért, akik azt hiszik, hogy a visszapörgetés verhetetlen, mutatnék rá egy nagyon jó ellenpéldát: most vertem meg jeanx-et, aki shadow-frost-shadow paklival játszik (azaz bp is van benne, szóval az épületek bontása kb. teljesen esélytelen), és embalmer + furnace of flesh-et használva visszapörgetné a voidját. A replayt itt le tudjátok tölteni.
-
OnSeT
őstag
Aztek szépen ki van dolgozva, egy kisméretű közép centrikus map, intenzív játékmenetel. Eddig ez van az ajánlólistám élén.
Második helyen uro2v2. Minimap alapján a 2v2es mapok 1v1verziói is tetszenek, ( turan, fyre, danduil) de ezeket még tesztelni kell.
yoen egy teleportos fun map, unrankedre kiváló, de nem illik a ranked mapok közé
-
pachito
őstag
Meg mindig keresek swamp promot, van vkinek esetleg? Egy ilyen ajanlatert, hogy:
razorleaf promo + 2x dancer promo + 6000 bfp
-
OnSeT
őstag
Kaldra Livestream indul kb. 30 perc múlva. Bemutatja a map editor kezelését.
PvP 1v1 Mapot fog csinálni. Itt lesz jelezve a start: [link] -
ÖregGondar
csendes tag
Szeretném megkérdezni : 1. van-e valakinek valami jó játékos által csinált PvE mapja , 2. van-e valakinek twilight brute/treefiend/treespirit eladóba .
-
-
Evildep
tag
válasz
ricshard444 #19250 üzenetére
este 6 körül engem is kereshtesz ha kell valami
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19253 üzenetére
Ebben igazad van,egyedul is gyo az
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #19250 üzenetére
Keresd Darkzbane-t...idegenek nem is fognak,fogj ossze magyarokkal..nem kell vegig vinni,csak rush a vagonig
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444 #19247 üzenetére
Én régen néha elnyomtam a "paraszt" módszert mikor már századszorra csináltam és nagyon untam
Annyi volt a dolog hogy kinéztem egy olyan csapatot akikről űgy láttam hogy 3-an is meg tudják csinálni, betetttem magam a legjelentéktelenebb pozicióba, beléptem veük, majd hagytam a gamet (nem hivtam le unitot miegymás) mintha csak nem töltött volna be a game nekem. Nem csináltam sokszor csak már nagyon untam... -
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #19248 üzenetére
dehogy.....megvan az hamar...mondjuk mi alapbol egyszer letoljuk,utana csak experten rush a vagonhoz,azt annyi...annyi xp-t ad,mintha standardon tolnad le...remelem tudod,hogy 1 acchoz 1 grinder jar csak,ergo ha sokat szeretnel,kis acchoz kell utana meghivni
-
-
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #19245 üzenetére
bad harvest,mivel csak az van meg alapbol..
-
Ha új accountot csináltam,akkor melyik mappel lehet leggyorsabban felhúzni az accet lvl4re alap karikkal?
-
Cr4Zy
tag
Most olvasgattam a fórumot, s INGYEN BFP-t osztogat Kaldra!
Akit érdekel és tud angolul, annak itt a link a hivatalos fórumra. Aki nem tud, annak a lényege az, hogy töltsd le a pályát, játszd le és ha megtalálod az összes aranyládát akár 100 bfp-t is kaphatsz!
Nah de vissza a pvp-pályákhoz: nekem eddig a steelarena, a winter fyre 1o1 (=frye winter), a nyasad, illetve a 2v2-esek közül az uro 2n2 és a haladur2n2 pályák jöttek be. Még nem láttam minden pályát, de a 80%-át már garantáltan, ezért tudom már most ezt mondani. Azok közül pedig amiket még nem próbáltam az aztek és a yoen tetszik így első ránézésre, de ezeket is ki kéne próbálni majd valamikor.
-
OnSeT
őstag
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #19222 üzenetére
Ki mondta neked, hogy húzok wellt is? Nekem bőven elég a splicer, onnantól már azt a helyet nem veszi el tőlem t1-el, de t2-vel is csak nehezen, ha egyáltalán sikerül neki. Pl. streetkingsnek t3 kellett ahhoz, hogy a soul spliceremet leölje egy középcentrikus pályán, ami után meg már akkora hátrányban lett, hogy esélye sem volt. Fél hp-s forsakeneket meg nem lehet még frenzy-zni...
De majd bővebben este, mikor hazaérek leírom. Jah és a galush elleni meccsimből 1-2-őt már linkeltem korábban, őt szimplán csak a soul splicer miatt tudtam megverni. Jah és nem tudom mit gondolsz, de az ensnaringet akár a stop/helyzettartás gombját benyomva se lehet kijátszani a jobb nature játékosok ellen...(#19225) Darkzbane válasza OnSeT (#19221) üzenetére: Én is szívesen jövök majd!
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #19224 üzenetére
Már lassan én se.
Amiival épp egy hete kezdtem, most van vagy 5-6 féle deck összeállítva ehhez a színhez, nature és shadow kezdéssel is. Idővel majd kialakul a végleges verzió.nature t1hez kék dryadot kellene szereznem, mert anélkül egy nature mirror tuti bukó, s a többi szín ellen se lenne sokkal jobb a t1. t2től kezdve viszont a zöld aff a nyerőbb amii deckben.
(#19225) Darkzbane
ez esetben már kezdheted is tölteni a mapokat
: [link]
Danduil és turan 1v1 verzióját mindenképp szedd le.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #19210 üzenetére
Ilyen mikor visszanyal a fagyi. cliffdancer mirror
A napokban én is összefutottam vele, pofátlanul behúzott egy wellt az orbommal szemben, feltételezem onnan szeretett volna megszórni dancerrel, de végül ez okozta a vesztét.
Zotya, én csak ensnaringot nyomtam. replay ^^
-
Volgafan
senior tag
Do-t a legjobb elvenni,mert rogton magadhoz huzod....t1 rust splicerrel is csak max,ha nagy a map,akkor tudod megepiteni..kis mapnal,well+splicer,mar halott vagy...rogton azt bontjak el,meg se epul..ens miatt meg nem kell aggodni a legrosszabb lepes a naturetol,ha megfogja a dreadot(de muszaj neki),mert akkor mar teheted is le a frenzys ijjaszokat,ami szetszedi a ww-ket!!!!amugy nyilvan a dryadot kell elsonek kiutni!!!mondjuk mar kezdesnel latszik,hogy nature rusholni fog-e..olyankor en alapbol ugy megyek,hogy dread,nox forsaken nagyon kozel egymashoz(donteskenyszerbe is kerul,hogy ensezzen-e..)igy,ha kelloen egyutt a brigad es netan jon az ens,johetnek a forsakenek es rush megoldva..ha latod,hogy nature nem vesz wellt,te se vegyel,ha o vesz es Te oda tudsz erni,Te ne vegyel,kizart,hogy meg tudja vedni...mondjuk en is Zotyaval ertek egyet drones helyett inkabb swamp,de leginkabb ashbourne..nature mellett a legjobb!!meg se tudjak tamadni,annyi cc lehetoseged van!!!!fathom meg igencsak jo a juggerek ellen..semmit nem tud fire kezdeni vele..
-
OnSeT
őstag
Új pvp pályákkal fog bővülni a map rotáció.
: [link]
A legtöbb ajánlást kapott 5 map lesz hozzáadva rankedhez. Szavazni a linkelt topicban lehet a köv. 2 hétben. A mapok vszeg a február végi patchel lesznek élesítve. Ha vki jönne tesztelni írjon rám ingame, van egy adag jóféle map nálam készleten, 1v1 és 2v2 is.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Darkzbane #19217 üzenetére
A phase tower elsősorban frost splash-ben jó, nature orb mellett nem annyira hatékony. De ne tudd meg hányszor fogtam már meg az ellenfeleimet csak a soul splicer miatt:
a frost és a nature kezdővel rendelkezők nem tudnak mit csinálni vele t1-en, de még a shadow sem, ha megépül, hiszen mellette egységet leölni szinte egyenlő a lehetetlennel 1v1-ben (egyedül egymás után közvetlenül 2 eruption az, amivel talán le lehet ölni 2-3 egységet, de ezesetben is maximum ugyanott tartunk powerben, hiszen a noxok és a forsakenek is csak 50 powerbe fájnak darabonként).Dark arra lennék kíváncsi, hogy te hogyan fognád meg pl. a windweaver-rusht (1 dryad mögöttük, semmi több), mert a soul splicer nélkül én pl. nem tudok mit kezdeni a jól lerakott ensnaringgel: a dreadchargerem tuti meghal és mellette még 2-3 noxom is, ha nincs ez az épületem bent.
Nightguardból 2 dolog miatt használom a lilát:
- nincs a zöldből egy sem nekem (próbáltam a zöldet, de a következő indok miatt le is mondtam róla)
- nem tud elfutni, s mivel a t1-et általában eléggé elhúzom, ezért ez egy hatalmas előny, emellett nature ellen meg nem tudnék mit csinálni, ha a zöld lenne bent, mert miután átvettem a deep onet vagy a spikerootot, ugyanazok a cc-k megvannak neki is, mint nekem, így pedig van esélyem még akkor leölni a nightguardot, mikor még nem futott el.Fathom lord elsősorban robbantásra és lifeweaving + heal kombóra van, mert ahol nincs cc, ott ez foghatatlan ilyen formában. Amúgy meg egy XL ellen 2 fathom lorddal indulok alapból, emellett amikor jön a buff, azonnal oink, hogy ne tudjon beütni. Az aura túl költséges és ahol van fire orb, ott általában van disenchant is, ami miatt gyorsan ki tud belőle menni (juggernél meg mint tudod, az ensnaring nem ér semmit, disenchant nélkül is a képességét az alatt is lehet használni, szóval szimplán ki tud belőle futni)... *Azt majdnem kihagytam, hogy a 25 poweres paralízis miatt elég szép dolgokat tud az XL-es egységek ellen csinálni, de 2 kell belőle, hogy egy XL-t megfogjak. Viszont ha 2 lent van, akkor azok túl is élik és utána 2 irányba mennek, amiből elég az egyiket robbantanom és már nyertem is a meccset.
Az unholy-val az a bajom, hogy túl sok power, s mivel nincs olyan nagy egységem, ezért fölösleges is. A sebzéscsökkentésre pedig a lifeweaving bőven elég, főleg hogy az olcsóbb 20 powerrel és még vissza is veri a kapott sebzés felét, szóval sokkal hatásosabbnak vélem.
Drones: L-counterként, illetve robbantgatásként használható. Lifeweavinggel bármilyen L egységet megfog, enélkül viszont nem sokat, csak a t2-eseket meg az ashbonet, ha az nem támad épületet is közben, csak magát a dronest.
Parasite swarm: egyrészt nincs nekem, másrészt azt meg aztán végképp nem tudnám robbantgatni!
Viccet félretéve: túl könnyű counterelni, magasabb szinten már a pure nature-ben sem ér sokat, max. elrettentésként használható, hogy ne hozzanak le olyan egységet, amit át tud venni.
Cultist master: igaz, evocator's woe-val nagyon durva, de sajnos el kell jutni vele az ellenfél orbjához először, ami azért már nem olyan könnyű (aki ismeri azt a lapot, tudja hogyan kell megfogni), emellett 2 kell ahhoz, hogy támadhass vele + egy motivate + az evocator, vagy 3. Nos ez már 200 power felett van és ha nem kezdő az ellenfeled, akkor nem tudod úgy letteni az evocator-t, hogy ne lehessen cc-zni a cultist mastereidet...
Ashbone: tényleg nagyon jó egység, misem bizonyítja mennyire egyetértek ezzel, hogy a visszapörgetős paklimban t3-on csak ashbone + voidstorm volt. De ezalatt a pár hónap alatt, amíg azokkal az épületekkel lámultam rá kellett jönnöm valamire: az ashbone az egyik legkönnyebben counterelhető t3-as lap a játékban... Ha van nature orb, akkor cc + mauler/deep one/aggressor, ha van frost orb, akkor lightblade vagy silverwind, ha van fire orb, akkor 2 gladiatrix, vagy t3-on giant slayer, ha van shadow orb, akkor meg bármi+lifeweaving.
(#19219) Zotya21: Swamp lenne az egyetlen, de az meg túl gyenge védekezésre, a madarakat darkelfekkel fogom, vigilt meg nagyon kevesen használnak illetve jutnak el odáig ellenem, hogy azt letegyék, mert ha már 160 powert csak úgy le tud rakni t3-on, az elég nagy gázt jelent... Ezeket egyébként soulshatter + cc + egy egység vagy nasty segítségével szoktam leszedni.
Egy dolog még eszembe jutott: a church ellen nem tudok mit tenni, a cultist master ott tényleg nagyon jó lenne, de akinél van church magasabb szinten, annál a voidstorm is befigyel mostmár, meg a nether warp is, így elébe szalad a galibának (mivel nem igazán fogsz platina színnel olyat találni, aki úgy churchözne, hogy t2-őn nem pure shadow).
Nagyjából most nekem is ennyit sikerült összeszednem. Esetleg még annyit hozzátennék, hogy talán 3 lap van, amit cserélhetnék a paklimban: drones, soul splicer, burrower (nightcrawler is megfelel ugyanerre a feladatra motivate-el, de nem tökéletes, hiszen nem siege). Akiket ismerek és tudok, hogy előttem vannak rangban és shadow-nature-rel is játszanak (mrwN és YaBroo), mindketten használnak ghostspearst és néha-néha skeleton warrior-t. YaBroo pedig a lifeweavinget áldozta fel, ez nincs bent a paklijában, ami miatt szerintem esélye sincs a fire ellen, ha t1-en nem sikerül bontania valamit...
-
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane #19213 üzenetére
Sztem Lostknightnál érdeklődj
(#19215) Cr4Zy mivel vagy ti, vagy mi voltunk rankeden a társalgás alatt így valóban nem volt hatékony sem az eszmecsere sem a deck nézegetés
ha leszel ma ingame folytathatjuk megbeszélést, meg tolhatnánk pár 1v1et gyakorlásképp.
zöld dryadról megtudtam még egy infót:
sun reaver passzívja ellen is véd -
Darkzbane
tag
Soul splicert én cserélném egy Phase towerre ha nagy t1 et akarsz játszani ,ha nem akkor egy unholyra.
Nightguard zöld sokkal jobb shadow naturebe. Ugye alapvető tény hogy a shadow affot azért használják elvileg mert csere után könyebb megfogni mivel nem swift. Nos shadow nature nek van root és oink is swap után amivel nyugodtan megengedheti magának hogy zöld nightguardot használjon. Sokkal jobban lehet vele mikrózni a swift miatt
Egy dolog amit én 1v1 shad nature pályafutásom alatt megfigyeltem. XL egység megállítására aoc+root a nyerő, fathom lord számomra totálisan 'hasztalan' ilyen szempontból shadw naturebe. Támadni meg ashbone jobban adja buffolva meg healelve.
@pachito Drones alapvetően nasty-soulshatter célra jó mint silverwind lancer. az hogy milyen L counter hát áltagos,kicsit vézna szerintem.
Parasite swarm ot használják egyesek t3 mon L egységek ellen talán próbáld ki bár én sose használtam 2 nature orbot. Cultist master+Evocator woe volt a fő fegyverem, ami az összes frost spalsh ellen kiváló. ( Ehhez akár lehet csapni t3 mon zöld nether warpot ha veszel el helyet t1 ből)
Hát kb ennyi ugrott be.
-
Cr4Zy
tag
válasz
pachito #19214 üzenetére
szép, ilyeneket nekem is nyitogathatnál meg ennyiért vehetnél olyan megpörkölődött lánykát
Amúgy a ráadásként linkelt képed nem működik, csak az oldal forrásánál találtam meg a linket, ezért ide be is illesztem neked:
Jah egyébként összeraktam a neten is a nem visszapörgetős shadow-nature paklimat, kíváncsi lennék azon emberek véleményére, akik még nem mondtak róla semmit (így, jelenlegi pakliként lehet használni a bfcards.info-t, de elmenteni már nem lehet a paklikat, csak egy módon, ez pedig az, ha a direkt linket menti az ember, amit itt csatoltam). Itt található. Onsettel beszélgettem egy kicsit a shadow-nature -ről, de nem sikerült sokmindent megbeszélni...
-
pachito
őstag
Hehe, a mai se volt rossz nap, 10 booster, 1 mounty, 2 ironclad, es a raadas:
Szep almokat mindenki!
-
Darkzbane
tag
Akinek van baráti áron Forest Eldere(lehetőleg nature de a másik aff is jó) írjon már rám
-
Zotya21
senior tag
háááááányingeerreemm van má a rohadt fagyi /coca fagyi/coca fagyi /coca lámulásból
és a root ki is maradt
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #19208 üzenetére
nemtudom még sose láttam 19 ezret
-
Gyuri27
félisten
[link] a mumus pure fire.
Ráadásul a map is oda kedvezett. -
Volgafan
senior tag
ff
-
phanzetomox
őstag
Srácok az mennyire normális hogy volt 19 ezrem, betettem direct tradebe 6ezret, akkor azt levonta, utána elküldtem és mégegyszer levonta
szal maradt 7 ezrem
(Oké ezzel már rendesen túl léptem a napi 17 ezret, kb a duplájánál tartok, de azért ne vonjon le ennyi büntit ) -
HangFalx
csendes tag
válasz
LostKnight #19205 üzenetére
Én meg 60-as deckkel
-
ÖregGondar
csendes tag
Valakinek nincs kedve velem játszani egy kicsit ? Nem sokára megyek , 1 meccset egy BG-t
-
LostKnight
csendes tag
Sziasztok HangFal-al nemrég újra összeálltunk a régi (én) lost (ő) pure frost kombó már a múlt , (én) pure frost (ő) pure nature az új felállás. Na szóval a rank 3. at vertük ma majdnem félórás meccsen, voidstom nélkül , szóval szép meccs
Hirooo és Lorddisaster volt az ellen
folyamatosan laggoltam a meccsen volt h ilyen 15 sec ig nem láttam semmit állt a kép, jött a jugger az orbomhoz és nemtudtam h mi történik, csak kiabáltam hang-nak hogy : öld meggg , öld megggna itt a link
[link]
-
OnSeT
őstag
nem csak a te gyengéd, az enyém is, igaz én csak nemrég kezdtem amii-val
az említett lapok fele nálam bent sincs, vmi mást kell kitaláljakzöld dryad nagyon alá van becsülve ah-s árakat nézve.
darkelfen kívül még lightblade és grigori tauntja ellen is véd, scavi se tud lassítani, frost bite hatástalan, mauler nem tudja blokkolni a ranged unitokat, ellenséges motk hatókörében is lehet ranged unittal támadni, stb.
szal amii deckben elég komoly egy unit
ha már repek:
amii+pure fire 2v2-k csirkével:
régi "kedvesˇ ismerőseink ellen : [link]
másik csapat, mely ellen csike nem volt szívbajos, már 3-4 perc után mindenki t2n de ő még 10 percnél is t1ezik [link]
t3as nature kukaccal szépen lehet szívatni a népet.
(#19201) ÖregGondar megéri, amennyiben tudsz emberi árban szerezni.
(#19202) phanzetomox nem mondod hogy több is volt
, amúgy engem is megszívathatna így vki hogy küld 19k bfp-t én meg nem tudom átvenni xD
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #19197 üzenetére
Időközben megtaláltam a választ magam is,mivel épp most adtam el az egyik promo harvimat 19k-ért
Szóval lehet 17k felett is vásárolni/eladni abban az esetben ha azon a napon az volt első vásárlásod.
Szerk: Igaz elég nagy szivás hogy most egy napig nem tudok semmit csinálni ( többek közt a levélben lévő 19k-t se betenni a pontjaim közé xD )
-
ÖregGondar
csendes tag
válasz
ÖregGondar #19200 üzenetére
Vagyis venni brute-t, hag-ot , elnézést , hogy nem tudtam meg fogalmazni először jól
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest