Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor már nem esnek amii lapok ugye?
Fölös lenne próbálkozni.. -
babatag
csendes tag
Annyian vannak a szerveren, hogy az Introduction 3ba rakott be xD
-
babatag
csendes tag
Tökéletes minden
1700xes haszon 1 kártyával csak xD
-
Gyuri27
félisten
Mi történt, mit kapunk igyen?
-
phanzetomox
őstag
MEGY A SZERÓÓÓÓÓÓ
To celebrate our third anniversary every player will receive two bonus cards for free. To get them you only have to login and collect the cards from an ingame mail. In addition to those two cards every Skylord who registered before the 1st of June 2010 will receive a legendary card. Brannoc, the former Master of the Forge, will complement your deck with his fiery strength.
-
ÖregGondar
csendes tag
Asziszem megy a szerver
-
pachito
őstag
Szerintem is szandekos volt. Nem akartam mar en elohozni, mindig jovok az elmeletekkel, orulok, hogy te emlitetted eloszor
Phanze: Nem tudni, facebookon azt irjak, hogy amint lehet, lovik fel a szerot.
szerk.: haver ugy gondolja, hogyha kiszedik akkor csak az inventoryt nezik at, mailt nem, igy atkuldte az osszes amii kartyat egy smurf accountra ahol ott varjak a kibontatlan amii cuccok, ez igy mennyire lehet igaz?
-
ÖregGondar
csendes tag
Lehet el e fogják venni eztet , talán egész nap marad ?
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #20689 üzenetére
Jelenleg még senki nem tud semmit. az se tuti hogy megmaradnak lapok.
Az ősszel kiszivárgott lila affos soulhuntert is visszavették, igaz utána a patch fixben betették deckbe.Szal meglehet az 1bfpből származó lapokat is törlik, viszont jönnek az amii boosterek.^^
-
phanzetomox
őstag
Bakker, lemaradtam a lényegről a fenébe
Tudni hogy mikor lövik fel újra ? -
OnSeT
őstag
válasz
pachito #20683 üzenetére
Én is csak zárszóra érkeztem, de mondom ha a lapok nem is legalább egy kép maradjon már meg róla
Am szerintem ez szándékos húzás volt részükről. Rhiordd írta hogy lesz vmi meglepi storeban, szeró nyitáskor megnéztem, de semmi új csomag. [link]
1 bfp-s booster nyitogatásra meg nem gondoltam akkor xD
Csirke az 500asba ugyanaz ami az elmúlt fél évbe.
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #20686 üzenetére
Az 500-as deck nem változott semmit.
Amúgy én is csak 150-200 bfp-t nyitottam ki, s jött nekem is egy pár amii lap, de annyira sok azért nem.
-
ÖregGondar
csendes tag
Bátorítással és az amii ajándékokkal meggondoltam magam , köszönöm a segítséget a meggondolásomhoz mindenkinek . Ha úgy lesz , akkor vehetek valakitől pár brutet , treefiendet , hagot ?
( meg lenne a teljes twilight szett ) . Vagy netán csere másik amii kártyára ?
-
pachito
őstag
Remelem, hogy nem veszik oket vissza, legalabb 300 bfpt koltottem el boosterekre hirtelenjeben
Szep kep amugy, en nem tokoltem idezgetessel, vettem oket mint a szemet
szerk.: hajra, Zoli
Sajna en is viszonylag keson ertesultem a dologrol, kb akkor, mikor irtak hogy 30 min mulva lovik a szerot, de remelhetoleg nem veszik oket el, mindig is ki akartam probalni oket es kurvaolcso chargeolni mindet. Egy ideig vartam a Treespiritet is amig ra nem jottem, hogy az rare
-
LoLHunCsirke
tag
Azt hogy lehet megnézni hogy mikor csatlakoztál a játékba??
mert nekem csak ennyit ír : Member Since: 2010
Profile Status: Private
-
pachito
őstag
LOOOOL az Amii kartyak ESNEK AZ 1 BFPS BOOSTEREKBOL! SENKI NE VEGYE MEG OKET AH-N, en pl most kaptam 2 bruteot illetve dark crystalt az 1 bfpsekbol.
-
törölt tag
Azokra azt írja hogy megkapja mindenki aki belogol áprilisban, bár lehet hogy a szegényes angoltudásommal félre olvastam.
"The next one is for all our players – everyone who logs into the game during April, no matter when exactly, will receive two secret bonus cards via in-game mail. They’ll also receive two more cards, “Element of Conversion” and “Element of Creation”."
-
törölt tag
Kaptam három kártyát.
Soulhunter -t
Deepfang -ot
Brannoc -ot. -
Cr4Zy
tag
válasz
zoli.22 #20672 üzenetére
Ennyire berúgtál
Amúgy meg tényleg nem megy, 16 órával a szerver leállítása előtt elindult a visszaszámlálás, szóval egy tervezett leállítás volt. Viszont TBO megmondta itt, hogy még nem az amii. Az amii itt van a sarkon, de még nem tud pontos időpontot adni.
(#20669) gergomester: Megvolt annak is az oka, de nemtom ki vett mellettem piros rózsát a virágboltban!
-
zoli.22
tag
Ennyire berúgtam tegnap, vagy tényleg nem megy a szeró?
-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox #20670 üzenetére
Azt hiszem h ez már a nm publikus kategóriába tartozik
és igazán nincs mit!bátyámnak feltörték az accját és ez miatt abba kellett hagynia a játékot, több mint 80ezer ft-ot ölt bele és kirabolták, szal már csak ezrét is!
-
phanzetomox
őstag
válasz
gergomester #20667 üzenetére
Igen, mit mondtál neki ?
Köszi hogy kiáltok mellettem
-
Cr4Zy
tag
válasz
gergomester #20666 üzenetére
Ha már itt tartunk, akkor ezt át is élted, hogy ilyen jól elő tudod adni?
(#20665) HangFalx: Steert beírva, 17-en vagyunk!
-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox #20659 üzenetére
Itt a haverod phanze
a meccs után kicsit oltottam a gyereken... -
HangFalx
csendes tag
Steert is csatlakozna a versenyhez, nem a legjobb játékos, de szerintem egy kis tapasztalat nem árt neki
Majd szólok neki hogy csináljon, egy felhasználót ide.
-
Volgafan
senior tag
Valszeg az lesz,amit OnSet is irt,betesznek 1-2 mapot a ranked listába,lehet 1-2 lapot nerfelnek,buffolnak,max lag mentesítés,amiiban nem bízok...bár ennyire előre nem szokták írni...anno jó volt,tudni lehetett,ha kedd lesz sero leállás(minden kedden volt)akkor még foglalkoztak a játékkal...
Zoli:van szerkesztés gomb is
-
-
Zotya21
senior tag
válasz
gergomester #20656 üzenetére
jaa hogy a H azt takarja ?
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #20659 üzenetére
Nálam nincs szero...most van...
-
Volgafan
senior tag
válasz
ÖregGondar #20655 üzenetére
1-2 csöcsfej miatt abba ne hagyd!!Én se hagytam abba Zotya21 miatt...
ne vedd fel,inkább ird le szép sorban a nevüket,majd mi adunk nekik
Nincs bf most???
-
phanzetomox
őstag
Szerver 15 óra múlva lekapcsol. Lesz valami mégis ?
-
Cr4Zy
tag
válasz
ÖregGondar #20651 üzenetére
Szard le, én százszámra kaptam a noob, lamer, f*cking noob, miserable noob, "the biggest lamer noob in the game" és hasonló mondatokat, kb. 4-ből 3 meccsen. 3 napja pl. ReCyruel mondta, hogy annyit nem érek, hogy játsszon ellenem, pedig már nem is az olyan paklival játszok, amire panaszkodhat. Azt, meg hogy szarul játszok páran folyamatosan mondják nekem. A legegyszerűbb, ha nem is foglalkozol vele.
Ha meg a kis felhasználójuk van, akkor azokat is letilthatod. Jah és ha ilyenek a legjobb barátaid, akkor inkább keress újakat, meg mi is itt vagyunk, szívesen segítünk bármiféle szidalmazás nélkül.
Jah és ha jössz skype-ra, akkor nap mint nap megtalálsz minket, és ott egy elég jó társaság van, szóval tényleg bármi kell, szívesen segítségedre sietünk.
Más: 16 nevezőnél tartunk a versenyen, de Murder és Demiron még nem mondtak semmi biztosat, legyetek szívesek majd valamilyen reakciót küldeni irányomba azzal kapcsolatban, hogy ráértek-e. Jah és az eddigi össznyeremény kb. 2500 bfp a felajánlott lapokkal és bfp-vel együtt!
(#20652) Zotya21: Én nem látom, a függöny és a szemben lévő épület eltakarja őket
-
Zotya21
senior tag
válasz
ÖregGondar #20651 üzenetére
öööö nah mnidegy inkább öööö
hmm milyen fodrosak ma a felhők
-
ÖregGondar
csendes tag
Nem , én nem bírom már a legjobb barátaim bántottak .. És ezért muszáj , mert nem tudom hány kicsi felhasználójuk van , amivel feljönnek és tovább bántanak .
-
Zotya21
senior tag
válasz
ÖregGondar #20648 üzenetére
figyelj ha neten keresztül valaki megbánt az a legszegyszerűbb
letiltod kifujod magad és mész tovább
-
Gyuri27
félisten
válasz
ÖregGondar #20648 üzenetére
Mi történt?
Hogy lehet, hogy valaki megbánt és nem játszol?Akik itt vannak már kaptak össze párszor. Sokszor véresen komolyan. A játékot ezért viszont senki nem hagyja abba. Max egy kis ideig kevesebbet jön fórumra.
-
ÖregGondar
csendes tag
Egy emberke nagyon megbántott engemet a játékban ... Már nincs merszem felmenni... Tehát velem már nem nagyon lehet számolni ... Úgyhogy most befejeztem .... Pár dolgot elosztanék , ami már nem kell .. Írjatok kérlek egy levelet és meglássuk kinek mire van szüksége és ha van akkor odaadom ( bár BattleForge ponotot nem tudok adni ) .
-
Zotya21
senior tag
válasz
koshie #20639 üzenetére
hoppáá az nekem fel se tünt hogy magyar
de akkor már mindent értek mér ekkora majomember XDde mnidegy én irtam neki tegnap youtubera hogy mekkora egy gyökér a sony vegassal mára törölte
Gergomester nah meg ott a gyerek is amit muattammitirt rákeresel youtubeon téleg magyar azis XD
-
Richie1984
tag
Azt hiszem ez az ami tegnap lemaradt: [link]
-
Richie1984
tag
válasz
gergomester #20642 üzenetére
Én is gyúrok a versenyre szóval reszkessetek.
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20643 üzenetére
Akkor van eladó pontod? xD csak vicc
-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox #20640 üzenetére
Amikor ilyet hallok vagy látok akk mindig olyan jól érzem a bőrömben magam h ilyen fasza ez a magyar kultúra...
Az eféle "ember" az milyen lehet a való életben, ha még 1ilyen hülye játékban is a lopásra és 1másik ember kárára törekszik?nah mind1, biztos nm ezt akarod hallgatni és én megértem h jóhiszemű voltál, de rem tanultál az esetből! 1et meg kell tanulni, minden ember arra törekszik h neki jó legyen a többi ember le van sz@rva!
A versennyel kapcsolatosan meg annyit h edzetek fiúk m mindenkit lenyomok
Nah de a viccet félre téve, várom már h élesben is játszhassak ellenetek -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #20640 üzenetére
Van most neki élő, müködő regje?
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #20631 üzenetére
ezek voltak az accountjai
A misixd3-al ide is írt párszor segítséget kérve ebben abban. -
Zotya21
senior tag
válasz
Zotya21 #20635 üzenetére
nah válaszolok magamnak megnéztem youtubeon a nagyon meggyőző videóját
látszik hogy hülye 25000-et pipált ki előtte 0 bf je lett és hack után 50000bf lett XDD
meg látszik az 50000 nél hogy azutolsó nulla nem is olyan mint a többi szóval sony vegas
meg amugyis acclopásról szól az összes ilyen hack
-
Volgafan
senior tag
válasz
Richie1984 #20633 üzenetére
Ez már volt...
-
Zotya21
senior tag
Nah ezért is érdemes volt felmenni majomember
hopp kicsit nagy lett inkább elfeleztem
-
Richie1984
tag
Armador új rangja Fury lett 1v1 ben aki ismeri dobjon egy wispet neki ingame hátha örül neki. Grat grat
-
Volgafan
senior tag
válasz
Richie1984 #20630 üzenetére
Megnéztem a 2 meccset,gg,de nadain,fölös azoknak a falaknak a felhúzása!!!frosttal vegyél wellt nyugodtan,ha az ellen is vesz,lerássolhatattlan....első meccsen mivel ti 2 frost vagytok,az ellen shadow,nature mindkettő wellt vett,nyugodtan rusholjátok le őket,az életben nem védik meg!!!Elsőnek a shadowot kell kiütni,az nem tud majd a naturenak semmit segíteni...kezdésnél mindketten lightblade egyikötök a dryadot eszi meg vele,másik meg a sw-ot...utána meg csak frost mage,1-2 archerssel vegyítve...
Sztem max bolhája van,nem ph-s linkje....jah,meg lopott 6000bfje...
-
Richie1984
tag
Ismét két "aranyos rangú" beated [link]
Hihetetlen hogy bírtak kikapni... tőlünk -
Volgafan
senior tag
wow...aki ignorált,nem tudsz már neki mailt se írni.....Keenpro(Sanyavok haverja)-nak irjon valaki 1 mailt,hogy 1 hazug senki a haverja,aki beismert a lopás tényét....
-
Volgafan
senior tag
-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #20625 üzenetére
1.: Legjobb tudomásom szerint küldtem ingame mailt, mert legutóbb mikor találkoztunk a játékban, még nem volt semmi biztos a versennyel kapcsolatban, ezért nem említettem.
2.: Március 30-tól április 15-ig írtam ki a versenyt, de ez még változhat egy picit, ha az elődöntőkre, döntő(k)re nem jutna idő a közelgő ünnep miatt.
(#20626) OnSeT: Igaz, holnap lesz a 3. születésnapja a bf-nek, abból amit TBO mondott (áprilisban lesz nagyobb leállás a szerver új hardwerre való áttétele miatt), kétlem hogy a héten lenne bérmiféle leállás... De természetesen ha a másik fél is beleegyezik, akkor lehet community mapokon is játszani. Én nyitott vagyok minden ötletre.
(#20624) Richie1984: Köszönöm ezt az adományt is, hozzáadom az eddigiekhez.
-
Richie1984
tag
Tudom, hogy nem túl értékes és könnyen megszerezhető, de egy Lord Cyrian t felajánlok én is a versenyre. Viszont én annak a kezdő játékosnak szeretném felajánlani aki a legjobb eredményt éri el. Döntetlen esetén TBPeti dönti el ki jogosult a nyereményre, valamint ő dönti el ki esik a kezdő kategóriába és ki nem.
-
Cr4Zy
tag
válasz
zoli.22 #20620 üzenetére
Jah igen, mondtam mindenkinek, akivel beszéltem, csak ide elfelejtettem írni...
A versenybe nevezők listája eddig így néz ki:
szike
xXxCsirkExXx
Rankerz
Hangfal
gergomester
Icepeter
NeTFaMouSs
XjamesfoxX
HZoli
bcdHUN
TBPeti
Murdeer lehetséges
Demiron lehetségesAz utóbbi két játékostól valami pontosabb infót szeretnék kérni a nevezésetekkel kapcsolatban, mert még csak itt írtátok hogy talán jönnétek. És nem csak nevezési díjat, de semmi biztosat nem mondtatok.
Akik még nem válaszoltak semmit, de remélem csatlakoznak majd:
OnSet, Predatorkill, smokegyuri, Armador
Illetve akiket már nagyon régen láttam online: Lostkinght, Darkzbane -
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox #20619 üzenetére
Hmm... Azért hogy valaki ekkora se..fej legyen, hogy legyárt egy hamis utalási képet, ez szánalmas. Ne is törödj vele, gondolom az életben is ennyit és az ipse.
Más: Peti még ugy nézem nem irta ide, hogy felajánlottam egy sunderert a versenyre. Viszont ezt a lapot nem a nyertes kapja, hanem a végén az összes nevezett játékos közül sorsoljuk majd ki együtt (jogtisztaság érdekében,meg közel os lakunk egymáshoz).
Szoval tessék nevezno minél több embernek, jo buli lesz és ki tudja kinél landol az a sunderer.
Addig is jo gyakorlást a már nevezetteknek! -
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984 #20616 üzenetére
Nos előre elküdettem fele a netbankos bizonylatot. A probléma ott kezdődik hogy nem volt eredeti...
-
fantom922
aktív tag
válasz
phanzetomox #20614 üzenetére
A buzi kis köcsögpalánta, szopógép. Ha meglátom széjjelszedem... (hacsak nem pro
ha az akkor széjjel oltom
)
Jobb ha kiadod magadból, így felrobbansz mint egy lufi a végén
Miért játszok több játékkal és miért nem marad mindegyikre időm? Tudja valaki? Ja és miért nincs 3 életem?
-
zoli.22
tag
válasz
Szerencsére ilyen velem nem történt meg soha. igaz, én nem is utaltam előre még bf-et, bár egyszer felét odaadtam, mikor küldött egy képet az utalásról, de egye olyankor az már 100%, hogy úton van, így max késhet kicsit a pénz.
Többet gondolom te sem fogod senki két szép szeméért előre küldeni a bf-et, nem is szabad.
Az az emberke meg gondolom egy igazi lúzer, fulladjon is bele abba kis bf-be.
(Azért halkan megjegyzem, hogy nem tudok olyan mbert, aki nálad drágábban adta a bf-et, de aki nem érdeklődik utána a dolgoknak az megérdemli az biztos.) -
Richie1984
tag
válasz
Az nem teljesen igaz ugyanis az email címét végig lehet futtatni pár helyen... példaként lehet h azzal regelt facebook on... akkor meg elég hamar megtudod h ki az.
. Ugyanez vonatkozik iwiw myvip re is. Próbáld meg szerintem annyit megér. Amennyiben kiderül, hogy budapesti szólj és szájbacsapkodom.
-
Richie1984
tag
válasz
Így veri el két kezdő a 140. helyezettet 2v2n [link]
észrevételeket ötleteket szívesen várok.
-
phanzetomox
őstag
Jeleztem a csalós topicban, kiderült hogy misixd3 nevű felhasználó volt, áll accountal.
Mivel itt is láttam a fórumban jelzem hogy ne nagyon üzleteljetek vele, és játékban meg jól verjétek el, mert egy becsületet nem ismerő személy. (ennél finomabban nem tudtam fogalmazni) -
phanzetomox
őstag
Van valakinek valami ötlete mit tudok csinálni azzal a sráccal aki lehúzott 6k bfp-vel ? A többiek főleg gyuribá segitségével meglett, jelenleg sanyavok néven játszik ph-n beszéltem vele kétszer is először tagadta szép káromkodás sorral, másodszorra szintén káromkodással közölte hogy úgyse tudom hogy ki ő úgyhogy nemtok csinálni semmit.
Persze nem akarom annyiba hagyni, szóval ha valaki játszott már vele és tud róla bármi infót, hogy esetleg mi a neve mail cime bármi, akkor légyszi jelezze nekem. Köszönöm.
-
Gyuri27
félisten
[link]
Nagyon mondta utána a magáét. -
gergomester
tag
válasz
Richie1984 #20610 üzenetére
Elősször is grat
másodszor ha nyakra-főre hozza az ellen az S-es egységeket akk miért nm frost mageket hozol?
Elősször azt hittem h nincs is bent neked, de aztán hoztad, annyi a lényeg h az elejétől hozd! -
Richie1984
tag
Hohohohó az első 1v1 em pure froston: [link] hát igen alakul a molekula.
-
Icepter
csendes tag
Ha már én indítottam el a lavinát akkor velem is számolhatsz
-
Murder3
addikt
Mikor lenne ez a verseny?
Létszámnövelőnek lehet beszálnék. -
Cr4Zy
tag
Eddigi nevezők:
gergomester
xXxCsirkExXx
TBPetiAzok, akik jelezték nevezési szándékukat:
XjamesfoxX
Hangfal
Rankerz -
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #20599 üzenetére
Inkább elküldöm pm-ben, mert ömlesztve nem olyan könnyű olvasni, főleg, hogy lábjegyzetet is írtam hozzá. Azzal meg nem fogok szórakozni, hogy ide illően beformázzam...
-
Zotya21
senior tag
jah közbe csak sikerült de tüzfalat kikellett hozzáá nyomnom hogy müködjön az ip változtatás is mert addig nemakarta egyátalán
köszi de asszem eztse használom töbet csak szívja a bf pontot
elég volt 250 et költeni és belegondoltam mennyi decket kikéne még próbálni szóval leálltam
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BMW topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest