Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HangFalx
csendes tag
Valaki tudna adni egy tanácsot hogy, hogyan nyerhettem meg volna ezt t3-on?
[link] Motk szivatott:S -
ÖregGondar
csendes tag
Nincs valakinek egy grinder promója ? Adnék érte cuccot , főleg pontot !
-
ÖregGondar
csendes tag
Nincs valakinek 1-2 replaya valami jobb fajta twilight játékostól ?
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Hát megnézném mit teszel a wildfire és a drake ellen a razorshardokkal, mert hogy 80 power-ért lehívott razorshardokkal igazából egy jobb fire játékost nem lehet megfogni szerintem. Arról nem is beszélve, hogy nincs is bent a paklimban... Jah és amint láthatod, a stone shards is elég szépen üti a fire-t a lightblade tauntja mellett!

A paklim egyébként így néz ki most.*
* A változtatás jogát fenntartom, de nem valószínű, hogy meg fogom tenni.
-
Szajo
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az biztos
Jövőhéten szerintem fordulok még hozzád vásárlás gyanánt 
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Jah nem, csak benéztem, ugyanannyi. Bár még mindig jobbak az én áraim

-
phanzetomox
őstag
Most én látom rosszul vagy tényleg drágább a bfp az oldalon mint a múltkor ?
ehhez képest az én áraim marha jók
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Valahogy ezzel egyetértek, de ettől függetlenül egy jó kis gyakorlás volt azt nézve, hogyan is kell elbánni a treespiritekkel!

Nekem is van 2 replayem, mindkettőben kikaptam, az egyik Predi ellen, aztán meg DragonDiablo ellen. Hozzá kell tegyem, ők voltak az első pure fire és lost ellenfeleim, mikor stonekinnel játszottam, ahhoz képest szerintem egész jól teljesítettem! Konkrétan Diablót szarrá vertem a t1-es harcban, aztán meg 3 vagy 4 nasty-vel tudott csak leölni engem, mert 7-8 egység előnyöm már biztosan volt vele szemben!
Kis gyakorlással még akár magasabbra is juthatok ezzel, mint a shadow-nature-rel, mert érzem benne az erőt! 
U.i.: Predi, ha le lennék tiltva nálad, ideje lenne feloldani azt, mert csak azt látom, hogy hiába irkálok neked ingame, egy válasz nem érkezik, pedig még a meccs után te is elismerted, hogy jó volt.

U.i.2.: Predi ellen előtte is volt egy meccsem, ott nagyon csúnyán kikaptam t2-őn, míg t1-en nem volt semmi gondom, ezért jött ezen a meccsen az instant t2 tőle.
A Predi elleni meccset itt, a Diablo ellenit pedig itt tudjátok letölteni. Tanácsokat kérnék azzal kapcsolatban, miket és hol hibáztam, mert mindkettőben szerintem jobban álltam az elején.
-
HangFalx
csendes tag
Jó kis csata volt azt hittem nem tudok már mit tenni, már a som is lent volt:
Treespirit is akciózott
[link] -
Volgafan
senior tag
Hali.Van valakinek kis accja,amit nem sajnálna odaadni?
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
jaj te szegény még a legend alattiak is

énmég sose voltam fury felett még furyt se vertem soha

-
Szajo
őstag
Mik a leghatásosabb módszerek/lapok diff8-9re szerintetek?
-
phanzetomox
őstag
Annyira rossz hogy alacsony a pve rangom (pvp meg alapból nincs mert nem 1v1-zek), mentem volna pár 2v2-t valami normális társsal, de senki nem játszik velem, még a legend rang alattiak is lenooboztak... hát köszönöm szépen

-
Szajo
őstag
rPVE Diff6 on ugyanannyi token jön mint diff 5ön? Nem tudná leírni valaki, hogy melyik diffen mennyi token jön?
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Csak egy lámer taktik kell hozzá meg egy lámer deck. Ennyi az egész.
Annó dave pl marha skilles volt, meg feagul stb-stb. Mot kik vannak elöl Matos? Annyiszor vertem el ahányszor akartam. Mert nem tudta fogni a naturét.
Sokat változott a bf. Nem előnyére. Sokan húzzák az időt t3 ig. Aztán void vagy silver. Szánalmas. -
phanzetomox
őstag
Vicces végig nézni a rank listát, eddig nem igen foglalkoztam vele... Félelmetes milyen változások vannak ha kihagy egy évet az ember
Nem egy nevet látok akiről tudom hogy anno még én állitottam össze az első deckjét vagy épp pvp alapjait magyaráztam el... most meg ott vannak olyan rangal amire én nem biztos hogy képes lennék 
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
En most kurtam el 11k-t boosterekre...pont nullaban zartam
Ilyen se volt meg -
phanzetomox
őstag
-
Cr4Zy
tag
A laggolás/szaggatás miatt indították újra a szervereket 15-én és 16-án is, elvileg javították őket, de gyakorlatilag sajnos nem látszik nagyon a munkájuk... Nekem 10 másodpercnél hosszabb kihagyásaim is szoktak lenni, mostmár direkt figyelni szoktam az órát is a jobb felső sarokban...
Az újaknak, akik pedig tudnak angolul egy több, pontosabban 44 oldalas elég részletes leírást tudok ajánlani a játékról, amit Circada írt valamikor (nem manapság, nagyjából 2009 májusában tehette ezt, de minden ugyanúgy érvényes benne). Ezt itt tudjátok letölteni (egy .pdf kiterjesztésű fájl). Hozzá egyébként a hivatalos fórumon a topic itt található. Akik nem tudnak angolul, azoknak is nagyon ajánlom, mellette egy szótárral, mert olyan infók vannak benne, amikre csak rengeteg játék után jönne rá magától az ember a teljes power-rendszerrel, lapokkal és paklikkal kapcsolatban!
P.S.: Ezt a linket ajánlom hozzáadni az első hozzászóláshoz is, mert rengeteg használható infó van benne.
(#19770) Volgafan: Ha tényleg tome-ról van szó és nem boosterről, akkor abból 1 bfp-t sem látsz viszont sajnos...
-
Volgafan
senior tag
Most kureltem fel magam idegileg....gyerek elbacott 3000bf-et....3 tome decket is vett......jó,ha 500-at kiárulok belőle...
-
Szajo
őstag
Mostmár nem igaz! Állandóan kilépegetnek minden fokozaton rPVE-n ha 6osra megyek kilép egy ember és minimum egy aki bent marad vagy elbassza vagy AFKzik, ha 8-9esre megyek ott meg csak akkor sikerül ha van second chance meg shipekkel baszkodás, már tököm televan vettem egy ilyen token boostert, hogy tudjak upgradelni, de neem persze hogy nem sikerül most meg sosem semmi ebben a b**** játékban, előtte meg tudtuk csinálni.
Ráadásul laggol is a játék mitől van ez és miért nem javítják már?
-
ricshard444
veterán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére

-
LoLHunCsirke
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
hozz létre egy Map nevű mappát és másold bele a kicsomagolt pályákat
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az orb kiosztás változtatását beírtam már a watchlist topicba ( összes egy kötött orbos népszerű t3as lap módosítása 2 kötött orbra: ashbone, silver, drones, sun) , jó páran támogatták is , majd meglátjuk mi lesz belőle.
Hamarosan indul a szavazás a pvp mapokról, a köv. napokban nézik át az ajánlott pályákat, valamint a bfp limit emelése is tervben van.
Gyuriba: van még egy kiegészítő csomag a tegnapi mellé: [link]
4 maps
15 Mb the download zip file
52 Mb when you extract
Ha vkinek még nincs meg az előző: [link]
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
parasztság a voidstorm is,visszapörgetés is....de valamit csak kéne használni...
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Most vert meg egy legend.
T1-n semmi skill, t2-n szintén. T3 meg silver + nasty és/vagy shatter.
Ez a baj ezzel a játékkal. Lehet ilyen csicska dolgokat használni. Nyilván nerfről ne álmodozzunk. Szóval éljenek azok akik a leglámább kombókkal előkelő helyen vannak. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Furnace nélkül is nehéz fogni.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én anno silver+sand....azt annyi is..olcsóbb,mint nasty+shatter,és esélyed van,hogy az egységed is megmarad
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Eleve a t3-s 80-100 poweres unitok op-k. Lássuk be. Ehhez jön még néhány okosság.
Silver + nasti, sunreaver + buffok, slyer magában is op (charge+rage+not knock), pyro és cc, buff, dd.
Lehet magyarázni arról, hogy x egység 30-40 powerrel drágább de erősebb. Lószart nem ér. Hiszen az ellen már rég két campet üt mivel 2 silver is csak 160 power.Igazából az orb kiosztás rossz.
Silver min 2 frost orbos kéne legyen (ha pure lenne az se lenne tré).
Sun is mehetne 2 fire orbal bár az op-n ez se segítene.
Slyer egyik tulajdonságát ki kellene lőni (sok a 3 egyben).
A vigil is egy vicc, a negation meg pláne mehetne pure shadowra. -
phanzetomox
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Én a voidstormra hasonló láma módszerrel válaszolok. Lancers,+ nasty + shatter..
Egy lancers miatt még nem nyomnak voidstormot, szóval azzal könnyen be lehet szaladni
igaz nem szedi a le a bázist ez a támadás, de 2 már igen, szóval ilyenkor a legjobb ha közbe húzok egy ice barriert, (amit sokan elfelejtenek leszedni mert a javitással foglalkoznak gyorsan, miegymás )
És persze lehete phase towerrel is operálni
Ha meg jön valami komolyab unit akit phase glacier, aztán jöhet az aura+ shatter -
Bmww89
csendes tag
valakinek esetleg Deepfangje ?

-
Richie1984
tag
Aki HangFal néven játszik írjon egy levelet ingame parasite swarm érdekelne. köszönöm
-
OnSeT
őstag
Mondtam én, hogy megy ez ship lámulás nélkül is: [link]

Ilyen kört ritkán látni, diff9 4p, lost souls ellen és senki sem használ lost spirit shipet.

Emellett egész egyedi megoldások is voltak, mana winges kezdéstől kezdve a pure nature deckel lehívott zöld forest elderen keresztül a promo constructig, hogy csak párat említsek. ^^ -
Volgafan
senior tag
Omg tényleg mindenki ezt a void szart csinálja már
-
ricshard444
veterán
Pure Nature ellen játszottam,full béna volt az arc, a paklija is érdekes volt...Razorleaf...Abyssal Warden ( ez tök jól szaporodott
) -
Csokoládéé
csendes tag
válasz
ricshard444
üzenetére
inkább nem jutott jobb név eszembe
de azért szeretem a csokit 
-
ricshard444
veterán
válasz
Csokoládéé
üzenetére
Biztos nagyon szereted a csokit

-
Csokoládéé
csendes tag
Üdv mindenkinek
Most kezdtem a játékot és mivel látom hogy ez nem egy kihalt fórum ezért itt szeretnék segitséget kérni tőletek hogy mit kezdjek magamal igy a legelején(a játékban a nevem SportSzelet)
köszi -
Volgafan
senior tag
Nah skacok,ha valaki gondolja,online vagyok!!!!
-
Volgafan
senior tag
Ahogy elnézem,nem olvastad el,amit irtam,mert az amazon és sw között ott a vagy szócska.instant t2ben az a jó,ha az ellen wellt vesz,meg nem védi,ha t2re megy sommal tudsz powerelönybe kerülni késöbbiekben...ha nem mész instant t2re nightguarddal el nem veszed a do-mat..ha te is mész t2re nem feltétlen doval kell menni..T1-en meg mivel cczel,ha nightguarddal akarsz kombinálni?Energi parasitenek mi köze a somhoz?Ep:lehívod,ha már egyszer tud szippantani,jól jársz vele.50ből lehívod,25-öt szippant,fogy a kút és ha meghal,megy a voidba,ami ugye visszajön...A somot arra irtam,hogy az ellen,ha felmegy t2re és késöbb Ő kutat vesz,én somot..na melyik a jobb?Ugye hogy a som..Onnantól kezdve nem rohadt nehéz megfogni,hanem gyakorlatilag a nature játékos tudja elveszteni csak(kivéve,ha Te visszapörgetsz...)
Mostanában nézegettük Krembit,az is csak láma power visszapörgetésből él...valahogy elverekszi magát t3-ra fof és cultist masterekből öli bele az ncket...ha felmegy t3ra, verhetettlen sajna...lehív 1-2-3 esetleg 4 grigorit és hajrá,benyomja mellé az evocatort és ha meg is hal a grigori,benyomja az újjra élesztést,evocator,meg a halott hosszabítást(nem tudom a spell nevét).Emberünknek gyakorlatilag alig van t2-es lapja..Ergo,ha T2-ön nem vered be,már építi T3-at lehet lelépni...
Onset leszel este?
-
Gyuri27
félisten
Kitaláltam a tutit.
Kellene egy pure pvp mód a játékba.
Itt lehetne választani, hogy milyen színnel tolja az ember. 20 fix lap lenne és természetesen ugyanolyan szín lenne az ellen is.
Ezt a deckett az ember nem birtokolná! Ott kijönne ki mennyire szkilles.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Az amazont én 2v2-re jobbnak tartom a swiftclawnál, 1v1-re viszont a swiftclawt tartom jobbnak (amazon 1v1-ben csak a treespirittel használható jól szerintem). A további t1-el egyet értek.
A paralízist és kihagynám, viszont a nature affos spirit hunterst (mérgező íjász) mindenképpen betenném. Igaz, sajnos nem tudom egyelőre használni, de mindenképpen hasznos egy kártya. Ha nem hiszed, kikeresek neked 2-3 replayt, az egyikben DragonDiablo, a másikban MaranV vertek el unrankeden (egyik sem main paklival jött), s nagyrészt ennek a lapnak köszönhetően: 2 burrowerre már megéri lehívni, mert egy rootal leöli őket... Sajnos videóba (pl. youtube-ra) nem tudom elkészíteni jelenleg, mert nincs fent hozzá egy program sem, de ha igény van rá, akkor kérésre valaki biztos megcsinálja.
(#19729) Richie1984: Azért kell a dryadból és az amazonból is a kék, mert az előbbi mellett az egységek 25%-kal kevesebbet sebződnek, az utóbbi pedig 50%-kal kevesebbet sebződik a beastek ellen (ilyen pl. a nightcrawler, witchclaws, scavenger, scythe fiends, deep one, burrower).
(#19696) Volgafan: Sajnos a disenchant minden debufftól véd, nem csak a spellektől.
U.i.: Jah és még mindig nem értek egyet veled azzal a nature taktikával, hogy instant t2, ep-som-do, mert a do általában sokkal kevesebb powerből fogható, mint a burrowerezés (számomra a shadow-nature miatt konkrétan egy nightguard a deep one ellen, mivel nekem is ugyanúgy megvannak a cc-im amiket te fogsz rajta használni - így lehetett az is, hogy a fent említett dragondiablo ellen volt deep one-om is).
U.i.2.: Az energy parasite nem mindig jelenti azt, hogy a somot is le tudod rakni. Egyszerűen amellett, hogy védekezik az ember az ep-ek ellen folyamatosan nyomás alatt kell tartania az ellenfelét, mert amint le tudja rakni a nature a som-ot, már ténylegesen rohadt nehéz megfogni.
U.i.3.: Ha bármiféle segítség kell a beszereléshez szívesen megyek segíteni!

-
Szajo
őstag
Boosterból jött Shrine of Memory, mennyire jó lap?
-
kovsol
titán
Az aukciós házból visszajött levelek amiben a bfp és a kártyák vannak azok mennyi ideig maradnak meg? Csak mert beszart a gépem és laptopomon nincs most fent a játék és nem szeretném ha több ezernyi pontot érő lapom elveszne

-
Richie1984
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
a dryad os rész nem igaz az amazonnál van sajnos

-
Richie1984
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
a MO n még gondolkodom bár nekem abyssalwarder (kék) van t3 ra. elolvasni elolvastam a kártyaleírásokat magyarul már többször is de olyan nagy differencia nincs szerintem h több száz bfpt elköltsek egy aff váltás miatt. én t1 re a werebeasteket is beteszem és dryad(zöld) mellett 50% plusszt gyógyulnak. szerintem ez se rossz.
Ui.: akinek ki volt írva az IGN azokat felvettem a játékban friendlist re.

Uiui.: SoM ra és Parasite Swarmra most nincs bfp m sajnos.

-
Volgafan
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Mo a legjobb!!!És a som miatt lesz is rá power...nézd meg az adatait...gyakorlatilag heal mellett szinte kinyírhatattlan.És a képeeségei is jók..dryad(frost)ha jól emléxem,de lehet tévedek +25%more damage 25 m körzetben minden szövetséges egységnek.De Onset oldalán találsz magyar leírást minden laphoz.keress rá:bfkártyák magyarul.Most nincs időm megkeresni.
-
Richie1984
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
köszönöm gyors válaszod. azt még megkérdezném h a dryad és az amazon miért fontos h frostos legyen? sok különbséget én nem érzékeltem a káryaleírásoknál. a többi mind megvan még a creeping paralyse is. t3 ra ahogy nézegettem mindenki MO t használ bár azt én nem tartom túl sokra

-
Volgafan
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Nah,rendeltem új lapot,ha az Isten és a párt is úgy gondolja,ma már leszek..
T1:amazon(frost) vagy swiftclaw,shaman,dryad(frost),windweavers,ensnaring,hurricane,surge of ligth
T2:deep one,energie parasite,parasite swarm,shrine of memory,mauler,ghostspears,burrower,curse of oink,creeping paralize(abszolut nem fontos)
sztem ezek. A mérgező íjjászokat semmirevalónak tartom,bár sokan jó lapnak tarják. -
Richie1984
tag
valaki írja le mik a legjobb nature t1 t2 PvP re
tegnap szereztem swiftclaw t és dyad ot is hurricane viszont nincs.
amugy én fire val szoktam kezdeni ott csak spammolni kell az egységeket és rush olni ha sikerül akkor sima és még olcsó/alap lapokkal is sokat lehet elérni pvp ben. -
Volgafan
senior tag
Orulunk,hogy fajdalmat tudtunk neked szerezni.....nem mindenki olyan pro,hogy tudjon dolgokat...miert kell megint oltani embereket?Tudtommal ez a forum azert jott letre anno,hogy,ha valaki nem tud valamit,fel tudja tenni a kerdeset....Ha zavarnak az itt leirtak(mi debilek vagyunk)ne olvasd el oket,es nem fog fajni!!!!
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Olvassatok eredeti fórumot, vagy legalább annak a "Patch announcements" részét, mert ez a találgatás már fáj, mikor ott egy az egyben le van írva, mikor miért állítják le a szervert...
A tegnapi és a mai amiatt volt, hogy túl sokan panaszkodtak a játék közbeni sok fagyásra, s emiatt optimalizálták a szerver konfigját. Tegnap egy nagyobb lépésben, ma pedig már csak finomítás volt azután.A link a topichoz, ahol a szerverleállásokat és a patch-híreket közlik itt, míg a mai újraindítással kapcsolat infókat ezen belül is itt találhatjátok meg. És aki nem ért angolul, annak pedig nagyon tudom ajánlani a google chrome-ot, mert lefordítja se perc alatt az egészet (igaz, nyelvtani hibákkal, de ha valaki meg akarja, akkor meg tudja érteni)!
-
phanzetomox
őstag
Most vissza is kapcsolták.. Nem látok változást csak valami hotfix lehet
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nagyon szivesen adnék, de nincs sámánom
Csak egy ,de az upgradelt nem akarom eladni . -
ricshard444
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Tudnál adni egy Shaman-t , Mark Of The Keeper cserével?

-
ricshard444
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Tegnap is lekapcsolt,érdekes
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Oka?
-
phanzetomox
őstag
Egy óra múlva lekapcsol a szerver

-
phanzetomox
őstag
-
Szajo
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Rendben köszi!

-
phanzetomox
őstag
Majd ha lesz egy kis szabadidőm mehetünk pár 1v1-t és tanítalak kicsit.
Nem szabad elkeseredni ha az elején nem adja, csak hozzá kell szokni a deckhez, és ki kell tapasztalni hogy az egyes színek ellen milyen előnyeid illetve hátrányaid vannak. Ha ebbe belejössz már csak mikrózás kérdése az egész. -
fantom922
aktív tag
Hááááát...
Nem akarlak megbántani, de a ti szinteteken még nem jön ki a különbség nature és sadó között. Ahhoz profin kell kezelni a deckedet, de majd belejöttök. Ja én sem kezelem profin a deckemet, tehát nem nagyképűségből írtam.Natur T1 legyőzhetetlenségének eszközei:
ww, shaman, gyógyítás, roots, hurricaneHa ügyesen kezeled és kombinálod őket mindent elvisznek
Sadó bomba ellen roots, nox roham ellen roots, frost és sadó íjász roham ellen hurricane, fire spellek ellen heal. Aki driadot használ is jó, de nem kell hozzá.T1-en nagyon jó volt xRyoughi, ezekkel talán 1x tudtam megverni sadóval. Már Csirke is nagymenő lett naturral, őt is lehet kérdezni... ha visszanéz még egyáltalán

Phase towert meg úgy kell ölni, hogy míg én megépítek 2-t te lehívsz 2 ww-t. és így tovább. Vársz míg nem mozgatja a tornyokat, ha megteszi 50%-al asszem többet sebződik mozgatás után a torony egy ideig. Akkor szétlövöd őket ww-vel. A tornyok még 1-et sem tudnak leszedni, mert shaman és heal megmenti a ww-ket. Healt 1x kell használnod csak. Ennyi.
-
Szajo
őstag
válasz
fantom922
üzenetére
Nem nagyon akarok beleszólni, mivel én még kezdő vagyok és nem értek hozzá annyira mint ti, de tegnap mentem haverral 1v1et ő nature paklival én Lost ossal (egyikőnknek sincs upgrade az övé 6szintű pakli az enyém 5 egyelőre) aztán T1 el szarrá vert alig bírtam talpon maradni, ilyen erős lenne a nature? Bár azt is figyelembe kell venni, hogy ő tapasztaltabb az ilyen játékokban, míg én ezelőtt alig játszottam ilyet csak FPS-t toltam

Ez csak saját észrevétel de gondolom több tényező is módosíthatja ezt. -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem akarok beleszólni és most Gyuri biztos mérges lesz rám, de a nature T1-nél nincs erősebb, ha jól kombinálod a lapokat. Kérdezz csak meg pro-kat. Akik egyébként T2-n nem do-nak hanem burriznak inkább. Az hatékonyabb és op-abb

Mindig a phase-vel jössz. Keress rá youtubon és meglátod hogy kell simán verni phaset naturral, merthogy könnyű.
OnSeT: én szívesen megyek veled 2v2-kat, de nem pure sadóval mint tegnap előtt...
Abban semmi hasznos a mate-nek. Ja és máskor nem húzok falat mert azt mondod... Azt hittem a 2v2 társam írta
aztán rájöttem, hogy ő nem tud magyarul, de akkor már buktuk a közepét 
-
Richie1984
tag
gondoltam megosztom a pure nature deckem kinézetét rPvE és PvE mappokra is jó szerintem persze vannak még lapok uppolva, de ez az alap: [link]
ötleteket javaslatokat szívesen meghallgatnék a deck el kapcsolatban.
a PvP paklim inkább nem linkelem mert eléggé összevissza van de alacsony szinten azért tudok vele érvényesülni.
-
Volgafan
senior tag
Lyrish sztem nem art....
Onset:siman lezuzod,ha az elejen,mikor mentek t1-en balra fel,ott felszaladsz es nem csinalsz mast,mint,hogy felhuzod a falat...teljesen lezartad volna a teruletet subush elott,abszolut nem tud wellt venni,ha megis vesz ott baloldalt fent dancerrel kiszeded...
-
Szajo
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Gravity (egyelőre mindenből egy) megvéve,dreadcharger megvéve (1db egyelőre bár nem olcsó), grigori piros 1db megvéve, valamint betettem még home soil+ice barrier+lost vigil (lyrish knight kell?)
Ja és Asbone Pyro-t is vettem!
Jelenlegi állás szerint(valamiből van több is, sorrendben mondom, majd segítsetek, esetleg ha tudtok adni lapokat hozzá az is jó lenne. De mindenek előtt tanács, vagy hogy mit csináljak még
):
DreadCharger,Nox Trooper,Forsaken,Nightcrawler,Darkelf,Lost Reaver,Silverwind Lancers,Ashbone Pyro,Lost Vigil,Ice Barrier,Home Soil,Life Weaving,Nasty,Glacier Shell,Kobold Trick,Coldsnap,Gravity Surge,Aura of Corruption,Soulshatter
Még maradt 1 hely, mit vegyek még bele/rakjak ki belőle? Szerintetek?Szerk: Bocsi nem is maradt hely, Lost Grigori-t kifelejtettem, na de akkor így ez jó? Ha nem mit vegyek ki/tegyek helyette, ha igen miket érdemes először uppolni?
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Fire vs Nature t1: auto win nécsörnek ha nincs mortar.
Fireben vannak a leggyengébb és legdrágább range unitok t1en. Mortar már rég nem olyan, mint fénykorában, 2 nerfet is kapott, hp-t csökkentettek valamint már csak oda lehet lőni vele ahol van földi unitom, cliff mortar ezzel kivédve, viszont védelem szempontjából jelentős hátrány, hogy cc tenger közepette kell megközelítenem a célpontot ahhoz hogy használhassam a tornyot. ( ami + power)Dancer a nature gyengéje ez így van, de ahhoz hogy dancerezzen vki már power előnyben kell lenni. Parasite Swarm egyébként a legjobb counter ellene

Jugger gyak. az egyetlen ütőkártya t3on pure nature ellen, többi unitot átveszi swarm, utána meg csak a szívás van olyan egység levadászásával amiben az ellennek nem áll powere.
Pure fire se tud sok mindent kezdeni a nécsör Mo-jával, ugyanúgy ott a stempede, temérdek cc és heal támogatás mellett.
A DO +heal+ heal+ heal .... som Do heal heal ,igen skilles egy taktika. Főképp így hogy nincs egy normális L counter fireben. worn és gladi fire splashben az igazi pürében már nem érnek semmit. DO-nak ~4x annyi a hpja mint egy-egy ilyen unitnak.
Pure Fire vs Pure Nature: Subush ellen ( pure nature hero): [link]
Az itt leírtak nagy része megtekinthető élőben is.
Elég jól kitöltöttük a rendelkezésre álló időt, 27 percnél fejeztük be a meccset. Egyértelműen lehet látni mindkét szín gyengéit. 90%-ban t2ztünk, t1et gyorsba lezavartuk, közepet nyertem, nyugatot buktam. ^^ -
ÖregGondar
csendes tag
Végre ! Van villany 10 percenként kb. 30 percre , most már tudok játszani , valaki nem jönne ?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Óra topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Treespirit is akciózott![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ah ba mindig nézd meg név alapján és bújd végig az árakat.