Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
laposonly11 #56296 üzenetére
Ez világos, de nagyjából egyforma ping-ünk van, majd jobban figyelem ezt is.
Egy biztos, nem lehet őt hátba támadni, mert úgy érzem, mindig tudja honnan jön az ellen. Csak akkor van esélyem ha más épp lefoglalja, de az ilyen ritka, mert mindenkit leszed.Szóval érted mire gondolok. Nekem ez nem kicsit gyanúúús, hanem nagyon gyanúúúús.
(#56297) Laraxior
Legutóbbi alkalommal pont ezt a funkciót kerestem de az istennek nem találtam, igaz már késő volt és fáradt voltam. Én úgy emlékszem, hogy a Join gomb mellett volt, és akkor úgy csatlakozott a szerverre, ez most hová került? -
M@rdel
őstag
Egyébként az oroszok nem képesek tisztességesen játszani, ne csodálkozz!
És ebben a játékban büntetlenül tehetik! -
laposonly11
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
-
birorichard
őstag
Szerintem is csak alapból jól játszik, odafigyel, tudja mi történik körülötte. Lövések közben meg rövid sorozatokat enged, egyszer-kétszer, amikor hosszabbra szalad, látszik, hogy elindul felfelé. Nem értek hozzá, lehet, hogy doppingol, de ez az a kategória, ahogy szerintem valaki simán tudhat játszani.
-
marilllyo
veterán
Nem nagyon cikkeznek új fegyverekről. Fs -ben nem várható új assault rifle stb...
-
cs1rk3
tag
Érdekes bugba futottam Op metro commanderként rakok le Quad-ot vagy ammo-t ki A-ra az útra ott marad a levegőben
pedig milyen jó lenne quaddal beszáguldani a tömegbe C4 el xD
-
Zolee11
senior tag
Van egy adott játékos akit már korábban kiszúrtam, hogy jól játszik, majd később is találkoztam vele, és már-már úgy tűnik nekem, hogy túlságosan is jól játszik, értem ezalatt, hogy csalással éri ezt el.
Szinte mindenkit pillanatok alatt ledarál, szinte mindig tudja honnan jön és szeretne lőni az ellen, szóval már a hihetetlen kategória, ezért jól meg is néztem a statisztikáit. Ami alapján próbáltam valamira jutni az a fegyverek alapján a pontosság, azaz mennyire lő pontosan, nos ezek a számok meglepetést okoztak, mert az enyémmel összehasonlítva, rosszabbak annál és én nem vagyok egy nagy hunter.
Azaz jóval többet lő mellé, de akkor hogy a Pibe lehet, hogy minden találkozásnál nekem időm nincs feleszmélni, már leszedett, ergo 100% körüli a pontossága is. Nekem a játékából ez látszik, és ezt vonom le, de a statisztikái mégsem ezt mutatják. Persze lehetne mondani, hogy lő mint az őrült és csak csak eltalálja, de nem így van, én viszont ilyenkor el-el pötyögök egy rövidet, de mellé megy mert nincs idő pontosítani. Tehát neki javulnia kellett volna rég az aránynak (közel 900 órát játszott), nekem meg romlani hozzá képest, de fordítva van, ergo ellentmondás. Vagy rosszul gondolom? -
zzola
titán
-
eugabesz
őstag
válasz
Snip3r_HUN #56278 üzenetére
Szerintem meg a gyevi bíró...vagy nem erről volt szó??
-
zzola
titán
Makrós p@tkány, az ilyennek alávetném a kezét a kezelésemnek, egy 1 kilós kalapáccsal..
-
prokxy
veterán
Kipróbáltam az új mapok közül párat, jók meg minden, de borzasztó sok bug van!
-
gali777
őstag
Ezzel a veteran programmal mi lett? Amihez kellett volna a 3-al játszani x időt valami cuccokhoz. Ez el lett felejtve?
-
Kronus
tag
"The Game Statistics Engine is currently down. "csak nálam vagy másnál is ez a szitu?nah mire leírtam megjavult
-
pohár
félisten
válasz
birorichard #56261 üzenetére
minden szerver meghalt
-
eugabesz
őstag
válasz
yodamester10 #56259 üzenetére
Hidd el nekem,ha beírom a szolgáltatónak egy hibajegybe,hogy sokaknak laggol a szerver,csináljanak valamit,úgy megdobnak egy sablon válasszal,hogy nocsak...
-
jety91
őstag
válasz
Bjørgersson #56264 üzenetére
Biztos az occó Premium a hibás. Megyek is Apróra panaszkodni az illetékeshez
-
gyilok82
csendes tag
válasz
nálam is ez van.
-
jety91
őstag
válasz
Még jó hogy ma vettem meg a premiumot
-
zzola
titán
válasz
Nem.
-
birorichard
őstag
Másnak is "No contact with EA Online. Please try again later."?
-
SkyS1gn
félisten
Mostmeg a Hangar 21 játszható, toljátok, én ma go pest Gólyatea Brains
-
regener
veterán
válasz
yodamester10 #56250 üzenetére
Ha elindult a játék akkor bezárod a böngészőt.
-
yodamester10
őstag
Tök jó ez az új plugin,mert 10 perc alatt 2x bf4 működése leállt.
-
@rglaaf
veterán
Heee???naneee
-
gali777
őstag
válasz
Prosector #56240 üzenetére
Azt írták battlelogon, hogy ha fel volt telepítve a cte az update előtt, akkor le kell törölni és újra le kell tölteni. Én most töltöttem le, mert már régebben letöröltem, nekem működött rendesen.
(#56242) Prosector: Magát az egész CTE-t kell letörölni és újra letölteni.
-
Prosector
addikt
Tud vki segiteni, hogyan kell letolteni a Final Standet? Nekem semmit nem csinál...
-
marilllyo
veterán
válasz
SkyS1gn #56229 üzenetére
Vicces, hogy pont repcsiznek a videó elején. Az Ace Combat 6-nak volt egy kopp ugyanilyen pályája. Ugyanez a táj...és ugyanígy folyóval hidakkal. Egyébként olyasmi mint az Caspian vagy az Altai Range...járműves..középen pedig egy kis infantry mókával.
Idén ősszel jön a Battlefield 4 ötödik, egyben utolsó letölhető csomagja, a Final Stand
Mai cikk...Persze ez sem bizonyít többet mint azok amik az ellenkezőjéről szólnak.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson #56233 üzenetére
ha már el kell gondolkodni rajta akkor elég nagy baj
-
@rglaaf
veterán
válasz
marilllyo #56226 üzenetére
nem rég kifejtettem hogy ezek a "top" tankosok hogyan is játszanak ha van kedved keresd vissza, ha van jó gunner akkor az RA helyett lehet auto loader is a proxi scan arra jó hogy spotolja az slam-t aknát az orrod előtt kb 3 méterrel ,fő lövegnek meg mindegy, beteszel valamit azt megszokod
-
-
-
-
marilllyo
veterán
válasz
kisza25 #56225 üzenetére
Én Silk-en tankoztam...amikor tankoztam...a guided a motoros c4-es noobok ellen jó volt. Most újra neki akarok feküdni a tankozásnak. Az utóbbi időben nagyon hanyagolva volt. Jól van okosan lecopyzom az itteni tank/IFV prők loadoutját.
TOP 2 tankos csávó...77-ed K/D-vel.
-
marilllyo
veterán
Gyorsan véginéztem a BL ismerősöknél a tank loadoutokat. Majdnem mindenkinél Staff+chmg+AP. Ez lenne a tuti loadout? Én eddig AP+Guideddel nyomtam.
-
Prosector
addikt
Vettem egy jó fulest a jatekhoz...nem gondoltam volna, h ilyen durván megdobja a játékelmenyt. Az 5.1-es hangfalakhoz kepest ez egy masik dimenzió. Iszonyatos élmény! Biztos csak nekem uj ez, de ha vki ilyen vàltást tervez, 1 percig se gondolkodjon!
-
prokxy
veterán
válasz
gali777 #56207 üzenetére
Kösz, nekem egész éjjel ment a gép, h leszedjem a 14GB-ot, szóval nem lenne most mókás uninstallálni és leszedni ez egészet újra. 37+14, hát meg a f.szomat.
szerk: BF4 CTE ikon katt, origin letölti, kész, BF4 CTE ikon katt, BL bejön és ez fogad, h patch letöltés előtt uninstalláljam a CTE.
Aki utólag töltötte le, annak megy? Cris?
Próbáltam indítani, de csak joining van. -
fornettisuti
veterán
-
STC Speed
őstag
válasz
Snip3r_HUN #56210 üzenetére
köszi, melyik a legjobb sniper fegyo?
-
Bjørgersson
félisten
Valószínűleg csak én akadok fenn ilyen apróságokon, de számomra fura, hogy JackFrags utolsó DLC helyett ötödik DLC-t mond a videójában. Lehet mégis kapunk még valami meglepetést?
-
gali777
őstag
K*rvagáz ez a "rögzített canister shell", ja közbe megnéztem a nevét sc-42.
(#56204) prokxy: Nekem fel se volt rakva, úgyhogy meg volt oldva
(#56206) STC Speed: Szerintem igen.
-
STC Speed
őstag
csak premium mehet cte re?
egyébként a hófúvás gyönyörű sw battlefront beta
-
prokxy
veterán
Ezt én nem tettem meg, origin egyből tölötte és most a BL-on ezt látom CTE-n:
FINAL STAND PRE-RELEASE: UNINSTALL CTE BEFORE DOWNLOADING NEW PATCH (~14GB)Most akkor menni fog vagy sem? Ti uninstalláltátok előtte?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest