Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Esetleg van itt olyan ember, aki 560TI-vel nyomul?
Ha igen, akkor megosztaná velem a tapasztalatait, hogy mennyire fut jól nála a játék? PErsze nem maxon, hanem kompromisszumokkal. -
viktorhmv
senior tag
A gepigeny a BF3-hoz kepest hogy alakult?
-
Winne
nagyúr
válasz
ujlakany1993 #15584 üzenetére
Hát nem mostanában jah.
Szóval bétához képest mi a helyzet? Laggok, billentyűk beállítása pl?
-
zzeN
aktív tag
válasz
kriszpontaz #15588 üzenetére
Ez most 11-től éjfélig? Vagy délre gondolnak?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Má az is baj ha csinának valamit?
-
viktorhmv
senior tag
válasz
Jááájj Buksi!!!!!
-
kriszpontaz
veterán
Beaktiválom a BF4-et, erre ez fogad:
MAINTENANCE NOTICE: BF4 WILL BE OFFLINE TODAY BETWEEN 11AM AND 12PM (UTC) FOR SERVICE OPTIMIZATIONS
Ezkecsinánie?????????
Ja, benéztem, azt hittem estig tart. Nálunk 12:00 és 13:00 közt.
-
Mr.White
senior tag
hát úgy néz ki a postás megtartotta magának a bf-em.
-
Winne
nagyúr
2569 új hsz, történt valami?
Mik a tapasztalatok a bétához képest?
-
daveoff
veterán
válasz
athomi #15574 üzenetére
Battlefield 4 performance test
Ebbe a 290x még nincs benne... -
fuvi
senior tag
válasz
prokxy #15556 üzenetére
okt 29-i a teszt elv final build
Jakie CPU i GPU do Battlefielda 4?
imádom ezt a nyelvet, lengyel meg szlovák hip hop-ok odabasznak
-
Érdekelne, hogy szervert miként lehet a kedvencnek jelölni, mert én még nem leltem meg ezt az opciót.
-
athomi
veterán
Átfogú GPU teszt van már a játékkal?
-
prokxy
veterán
válasz
gali777 #15565 üzenetére
Most te K/D-re mész vagy mi? Mert ebből az jön le igencsak!
Attól biztos lecsúszik a lányok bugyija!No offense(#15572) NielsX: nem tudom irányítani, magamtól meg nem jöttem rá egy jó beállításra. Nem zuhanok le, szétkapom a tankot, de jön egy jet és végem!
Vkik már a BF2-ben tolták a jetet, én meg még azt sem tudtam, h mi az a battlefield!
Ha elküldöd a beállításaid priviben, megköszönöm! Galinak már mondtam, de b@szik rá. -
NielsX
tag
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Nekem ma hozza a futar a jatekot. Tegnap szoltak az 576-bol h feladtak a jatekot de csak penteken lehet aktivalni az Origin-ben. Ez igaz? Es ha igen attol a single elindul? -
gali777
őstag
MAINTENANCE NOTICE: BF4 WILL BE OFFLINE TODAY BETWEEN 11AM AND 12PM (UTC) FOR SERVICE OPTIMIZATIONS
Na már kezdik...
(#15568) Neoteric: Nálam mindig összecsuklik, mindig jó körön vagyok
(#15570) ujlakany1993: Hát a 3-ban amikor javítottak valamit jött helyette másik 3 hiba.
-
Neoteric
addikt
válasz
Tirexi #15493 üzenetére
Ne legyél már ilyen puhapöts, gyakorolni kell, én is szentségelek össze-vissza, de meg kell szokni h ugrás közben már nem lehet lőni.. szal ha már rád lőttek, akk kb esélyed nincs.
Exe hibát viszont átérzem, de a vicc az h mindig csak akkor csuklik össze a játék nálam, ha épp jó körön vagyok.(#15571) viktorhmv: olvass már vissza egy picit rofl
-
zzola
titán
válasz
BlessedElroy #15563 üzenetére
Ha vigasztal , én is dolgozom! Viszont 16 óra körül már én is a gép előtt leszek, ha minden jól megy...
-
gali777
őstag
Valaki a kifagyásra valami gyógymód? Az action meg afterburner bezárása csak ideiglenes megoldás volt. Már megint kifagy. Megáll a kép és beakad a hang. Ki se írja, hogy hibát észlel. Eddig egy kört tudtam végig nyomni
Mondjuk k/d javításnak nagyon jó, már 8.67 a k/d-m mert mire beindulna a kör meg belemennék a sűrűjébe, kifagy
Mondjuk a quit rate-m is kúszik felfele...
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
BlessedElroy #15563 üzenetére
Nagyrész BF4 miatt szabadság+őszi szünet van a suliban.
-
BlessedElroy
senior tag
Senki nem dolgozik, vagy iskola, vagy vmi?
A barátlistám nagy része csak BF4-ezik...
Beszarok basszus, én meg töltögetem le a játékot és megyek dolgozni. -
SZKEBE75
senior tag
Szevasztok.
Olyan problémám van, hogy minden map váltáskor kifagy a pc-m,magától újra indul.
Tudtok rá v.mi okosságot? -
prokxy
veterán
válasz
gali777 #15557 üzenetére
Erről beszéltem, ha vki picit jobban tud jetezni, mint az átlag, akkor a másik csapatnak esélye sincs, ezért szar ez...mert a levegőben eldől a kör. Tegnap egy srác 4x/1-gyel lett első a körben, ellenben volt, jettel, semmi esélyünk nem volt. Voltak próbálkozások, de figyelte a felszálló jeteket és egyből leszedte. Tank az 1 rárepülés, igla, HS nem éri el, ááááá
Most nem azt mondom, h nerfeljék, mert nem ez a cél, csak 1 járműnek ne csak 1 ellenfele legyen már az egész játékban, mert az nem fair. -
ForRedGlory
félisten
Közben ma kijön az ARMA 3 single is. Kíváncsi vagyok rá,m melyik lesz a jobb, Steam már szedi is
-
gali777
őstag
Na első kör ami nem fagyott ki
Rögtön meg is kaptam, hogy jetwhore vagyokAmúgy gyerekjáték lett a jetezés. A stealth jeteket nem is értem minek rakták bele. Attack jettel simán le lehet vadászni azokat is és még a földi célpontok ellen is hatásos vagy. Eddig az attack jetek nagyon bejövősek
A pályából nem láttam sokat fentről
Kinyomtam én is az Action-t meg afterburnert és így nem fagyogat ki. Ezt gondolom majd javítják, mert elég sokan használják ezeket a progikat.
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #15554 üzenetére
Jaja, csak ne kelljen rajta helizni! Tegnap amit szenvedtem ott, pfffffffff....
Egy menedék nincs neki, gát felé semmi, szárazföldön ott az igla, vízen meg ott a hajó, levegőben meg ott a másik heli és a 2 jet, na bumm...(#15555) ST05: mikori mérés ez? Mert a patch-csel elvileg javítva lett. Nekem 2600k-val semmi bajom nincs.
-
ST05
őstag
véleményetek szerint változhat/enyhűlhet még ez az irgalmatlan
cpu kihasználás, hogy hasi i5 4,5GHz mászik ki a cpu limitből , FX meg 5GHz-en se?
köszi -
prokxy
veterán
válasz
jozefgucci1 #15551 üzenetére
Multiba belépsz (server browsernél keresel, ami tetszik), bejoinolsz, Esc és options!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
jozefgucci1 #15551 üzenetére
Nem a böngészőben kell, hanem magában a játékban
(#15550) Godlike79: thx
B3 doboza sokkal jobb.
-
Üdv ! Hol lehet a játékban bármit is állítani mert nem találom ? Jó lenne felbontást ill bill kiosztást állítani ,de nem találom nekem új ez a böngészős dolog is .
-
kriszpontaz
veterán
válasz
ForRedGlory #15535 üzenetére
-
@rglaaf
veterán
válasz
ForRedGlory #15542 üzenetére
november-be jön a second assault, akkor kiürülnek a mostani alap mapok
-
kisza25
félisten
sokkal jobban fut mint béta, de volt már egy spontán kilépés és egy fagyás is ,de eddig ettől függetlenül is tetszik
-
bombibmw
veterán
válasz
SkyS1gn #15540 üzenetére
Hát ez az.
Ami ment single-ben és gyakorlatilag bármelyik game-ben,az itt felejtős.
Egyszerűen nincs idő bemérni az ellent a gamepaddal.
Tényleg el kell mennem a gyakorlóra nem keveset,ahogyan írtad is régebben.
Meg kell szokjam az egeret,mert qrva hamar leszednek,elég egy lövés és sehol nem vagyok.
Mondjuk az életben is így van,tehát azért érthető,de mégsem,mert ez egy game.
Ja és a sniperek a tetőkön...(#15542) ForRedGlory: Majd elhagyom,csak még most az elején.
-
Üdv!
Én a bétával nem foglalkoztam, és az ottani vélemények alapján eléggé tartottam attól, hogy a profilomban látható cuccal lesznek gondjaim. Ehhez képest lenyomtam néhány kört egy 64 fős szerveren és médium beállításon stabilan futott 60 fps körül. Ez a BF3-ban csak low beállítások mellett sikerült. A kb. másfél óra játék alatt egyszer fagyott csak ki a játék. Szóval ami a gépigényt illeti, eddig maximálisan elégedett vagyok a játékkal. -
ujlakany1993
aktív tag
válasz
ForRedGlory #15542 üzenetére
Úgylátom kedvességed határtalan.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
SkyS1gn #15540 üzenetére
Inkább arról regélj, mikor kapom meg a kis kedvenc Operation Firestorm pályácskámat B4 alá?
Mellesleg csak én nem kaptam meg azt az emlegetett 600 MB-os patchet a 700 MB-os patch után? Aszondja Origin, hogy ápdét a játék.
(#15539) ujlakany1993: Közeli legyen, akkor jöhet. Lehetőleg forgasd meg a dobozt minden irányból vizes kézzel.
(#15538) bombibmw:
"Valahogy meg kell tanulnom egér+gamepad kombóval játszani."WTF?
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
ForRedGlory #15535 üzenetére
Mindjárt lövök a sarkon lévő áramgenrátorról. Az jó fémdoboznak?
(#15542) ForRedGlory: Viszek feszítővasat és kinyitom. Csak az kicsit megrázó élmény lenne számomra.
-
bombibmw
veterán
Látom eléggé megoszlanak a vélemények a játékról.
Nekem nagyon tetszik mind a single,mind a multi része,ami azért lehet,mert semmilyen formában nincs akadás és ki sem lépked.
Ami viszont megőrjít az az,hogy én mindig gamepad-dal tolom,viszont itt esélytelen a célzás,mert mire befognám az ellent,kettélövi a fejem.
Valahogy meg kell tanulnom egér+gamepad kombóval játszani.
Ja és megvolt az első ölésem,egy tankkal szedtem le egy csákót,aki éppen felfelé mászott egy 100 méteres gyárkéményre. -
Madn!ght
addikt
válasz
kriszpontaz #15532 üzenetére
Nekem a pikkpakkpontra még mindig nem érkezett meg.
(pedig hétfőn feladta a CDG)
(#15533) prokxy: a max beállítás az az ultra, mex élsimítással? Multiban is ezzel a beállítással tolod?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
prokxy #15533 üzenetére
Összességében elmondható hogy a level designos srácok kitettek magukért... egy olyan pálya se volt amire azt mondtam hogy ez egy szar! BF3-ban meg csak 3-on toltam akítvan (Kharg, Caspian, Firestorm).
Még a Metró 2 is jó, talán 48 lehet az középút amin legjobb de 64-en is el lehet menni más utakon megkerülve az enemyt!
Meg azon lepődtem meg hogy azért van rombolhatóság rendesen... főleg Golmud Railway, De azért Lancangon is lehet összedönteni házakat!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dobhatnál a fémdobozról azért egy jó minőségűt
Kinyitva, kívül-belül.
-
kisza25
félisten
válasz
gyere-gyere, kevesen vagyunk még
-
prokxy
veterán
Egy rövid összefoglaló részemről, címszavakban a BF4-ről, tapasztalataimról, véleményemről:
- I7 2600K + 7970, max beállítás, átlag 40-70FPS, FPS esések nincsenek
- Hang téren nekem valahogy fura a War Tapes BF3-hoz képest, (Xonar DX + Roccat Kave), mintha nem lenne annyi hang körülöttem, visszaolvasva átrakom Home Cinema-ra, elvileg úgy jobb, ma kiderül
- Minden mapon voltam eddig, de csak CQ, mindegyik iszonyat szép, hangulatos (egyedül Paracel nem jön be, Criss99 ezért meg fog kövezni); A „metro2” pálya ezerszer jobb, mint az elődje,; Amennyire szidtam a béta pályát, most utólag nem is olyan rossz az!
- Nem találtam még olyan TDM-es pályát, mint a kedvelt Noshar, ha van ilyen, szóljatok!
- Sok bug van: a tankkal lövöm a helit és elfüstöl rajta, még mindig megvan; helit telibevágom az alap tank löveggel és csak disabled (bár ez nem biztos, h bug), korláton nem tudok még most sem rendesen átlőni gépfegyverrel, szikrázik, mint a dög, de nem talál egy lövés sem; felakad a jármű tereptárgyakba; gyalog is akadtam már be egy leomló törmelékbe, redeploy lett a vége
- Rengeteg a kemper, főleg a tetőkön a sniperek, neki ez duplán jó: messzebbre lát, spotol, leszed, ha meg jön egy jármű a zászlóhoz, akkor meg csak leejti a C4-et és bumm, sajnos sok ilyennel találkozni, mert több pályán a zászlók elég közel vannak épülethez
- A 680MB-os patch után előjött a BF4.exe-s probléma, pár kört veszítettem vele, mert nem mentette el a statot, pontokat (lehet, h később írja jóvá?), megoldásom az volt, hogy a BF4 mellett futó monitorozó progit kilőttem. Jelen esetben ez az !Action volt, de az MSI AB-vel is ugyanez a helyzet, azóta jó
- Jet huszárok örülhetnek, mert legalább olyan erősek, mint a 3-ban. Az attack heli egy rárepüléssel hazavág egy tankot, sőt nem is kell bele az összes hydra. Mintha egy szőnyegen repülnék, mind a jet, mind a heli esetében, olyan súlytalannak érzem, de nagyon pontosan lehet őket irányítani. Talán az heli lassabb valamelyest, a jet is tud nagyon lassan (is) repülni. Ez utóbbival eszméletlen élmény nyomulni a pályán, főlge, mikor fordul és rányomod a boostot, ááá, nagyon szép! Bár fura, hogy nincs akkora szabadsága, mint a 3-ban, mintha kisebb lenne a berepülhető terület. Ja, ugyanúgy fent lehet akadni a plafonban!Ha tudnék normálisan jetezni, más nem is csinálnék!
- Fegyverek terén a visszarúgás sokat nőtt, ha szórja az ember a lőszert, akkor nem sok esélye (lőszere) marad…az assault fegyók erősek nagyon, messzire is, 1 vs 1-ben nehéz lekapni pl.MX4-gyel, pedig az acc-im 20% körül mozog.
- Tankra eddig a legjobb kieg (nekem): reactive, HE és HMG! Iszonyat lehet vele aratni! Még az aktív pajzs nincs meg, még az érdekes lehet…Összességében a játék jobban tetszik, mint a BF3, eddig megérte nekem az a 21e Ft. De még csak 10 órám van benne, meglátjuk, h mit hoz a jövő.
Nagyon amatőr írás, bocsi utólag is, de ha már pár embernek van benne infó, akkor már örülök! -
kriszpontaz
veterán
Most jött a futár nemrég, csatlakozom a bandához egy Premiummal.
Képet nem linkelek mert mindenki tudja hogy néz ki a fémdoboz.
-
VonschTom
csendes tag
Most miért sír megint mindenki, majd kijavítják. Bf3 is így indult nem ?
A kiadók is türelmetlenek meg a játékosok is. -
Rico45
őstag
Sziasztok! Na este kicsit tolta
m a játékot.Tetszik nagyon a multi/single is.Csodálkozok rajta hogy a gépemen megy egyáltalán :~) MohaWar érzésem van néha mikor játszom.Gondolom. ez a frosbite moci miatt van.? -
DjDanee87
addikt
Olvasva a hsz-eket én is inkább majd a single-el kezdek meló után
-
FaTHI
őstag
Srácok olvasom hogy többen már játszanak a multival.Akkor már engedi a játékot, vagy valami trükk-el játszotok?
-
Viper26
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #15514 üzenetére
Basszus.
Lehet egy hétig legalább még ki sem kéne próbálnom (hátha javítják), hogy ne legyen akkora csalódás.
-
prokxy
veterán
válasz
Snip3r_HUN #15514 üzenetére
Tegnap kb 3-4x szívtam meg emiatt, ráadásul el sem mentette a dolgokat, 2x léptem meg lvl8-at!
Nekem az volt a gond, hogy futott mellette az !Action, kilőtte, azóta semmi exe hiba.
-
Gippo
senior tag
válasz
Firkavadasz #15502 üzenetére
Nálam mérföldekkel jobban fut win7-en a játék, mint win8.1-en a beta (win 8.1-en még nem is próbáltam a véglegest) Tehát mindenképpen javítottak rajta, de látom blog fórumon is, hogy van akinek még ezzel is problémája van, sőt van akinek jobban mint a bétában.
Abban kell reménykedni, hogy első 1-2 hétben ezeket javítják is. Én viszont belefutottam egy elég fura problémába.... gondoltam a gamepadomat beállítom már a jetekre, úgy ahogy a bf3-ban volt... hát nem az egyik gomb (bal stick lenyomása) az in game battlelog megnyitása??! És nem tudok vele semmit sem csinálni, csak letiltani az in game battlelogot, mivel levenni róla a beállítást nem tudom, mivel nem jelenik meg a key bind-eknél.
-
Devil Dave
csendes tag
Hali!
Nálam ugyan az van, mint bf 3 ban.
Dx hibával kifagy. Hung device error. ( GTX 660 oc )
Nagyon sok embernél produkálja, ahogy olvasom a fórumokban és minden fajta videó karival és SLI-nél is.
Nálam segített hogy az órajelet visszavettem a videókarin de csak bf3 ban. Itt most ez se segít... -
aizen92
addikt
premium be aktiválva. semmi jelét nem mutatja battlelogon.
mint pl bf3-ban írta a profilnál h premium member.
(szerk. origin-ben kiegészítőknél ott van hogy aktiválva.megnyugodtam. csak nem értem miért nem tünteti fel sehol a BLog. )(#15507) dokee78: 4 gb RAM-ot írnak minimumnak sajna.
-
gali777
őstag
Másnak is behülyíti a firefoxot a battlelog?
20%-ra leterheli a procit és töltöget folyamatosan, ha meg van nyitva a szerverkereső a battlelogban.
-
mcwolf79
veterán
Első kör Flood zone conquest:
Pályán mindenki kempel az ellenségnél, persze bukják a kört. Objektívára nem mennek, csak a bújkálás/kempelés. Igaz ez nem a játék hibája, hanem a fax játékosoké.
Sebzés/hitbox: fura. Lövöm az ellent, kijelez 2-3 találatot, észrevesz, és szinte csípőből lekaszál ugyanazzal a fegyverrel.
Grafix: hozza az elvárt szintet szerintem. Nem egy Crysis3 teknóban ,de jobban is fut annál.Konklúzió: nem vagyok maradéktalanul elégedett. Ha ugyanezt fogom tapasztalni, és nem "tudom" megszokni, akkor a Premium megy apróra. És marad a sátán terméke (na vajon mi ? :-) ).
-
Attix82
addikt
válasz
Full lowon is van drop?
-
dokee78
félisten
Láttam az első hozzászólásban a gépigényt,gondolom 2GB RAM-al esélytelen.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Ameddig az emebrek ugyanúgy megvásárolják a hibás terméket, addig nem is lesz változás a fejlesztők / kiadó részéről.
Ugyanúgy megvan a pénzük belőle, anélkül, hogy több munkát / időt fektetnének bele. -
kisza25
félisten
jó reggelt látom megy mindenkinek nem csak nekem game!!!
-
Firkavadasz
tag
válasz
Tirexi #15493 üzenetére
Ezért kell nekiugrani fejessel a játékba. Ti komolyan hisztek még a DICE embereinek?
Én már rég nem.
Ugyanazok az FPS droppok vannak benne, mint a BETA-ban voltak !
Pedig azt mondták, hogy ezek a véglegesben nem lesznek benne.
A singleplayerben is ez van !
Ez csak egy példa, de van még sok más is.
-
eugabesz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest