Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Puro
aktív tag
Remélem kárpótlásul adnak valami ingyen játékot
-
Puro
aktív tag
Lehetséges már normálisan játszani vagy még mindig kidob map váltáskor? El sem indítom akkor.
-
Puro
aktív tag
"EA/Dice last update changed routing to masterserver....thats why the connection between master- and gameserver get lost.
EA/Dice knows the problem and they are working on a solution." -
Puro
aktív tag
Nektek megy rendesen a játék? Én minden kör végén ezt kapom
és még a report se jön, még szerencse, hogy elszámolja a pontokat.
-
Puro
aktív tag
Tudtok mondani olyan szervert, ami 64 playeres és szinte minden map (alap.cq,b2k,ak) megy rajta+cq,rush mód és hardcore? Merre szoktatok játszani?
-
Puro
aktív tag
PBkick-kicked by admin - sorry players from Hungary are not allowed
pedig jó szervernek tűnt
-
Puro
aktív tag
Na az a helyzet, hogy nálam pár perc elteltével iszonyatosan el kezd dolgozni a vinyó játék alatt, mint ha elfogyna a szabad RAM. 4 giga van most a VGA pedig GTX460OC 1GB, cpuz szerint a vga ram szinte majdnem tele, a feladatkezelő szerint pedig a 4giga is a vége felé van. A vinyón csak a játék van defraglerrel pedig a lemez legvégére van helyezve (az meg WD caviar green 500AADS vagy ilyesmi, hirtelen nem tudom
) Ha vennék még bele +4 giga ramot szerintetek jó lenne? A játékban minden ultrán van, vsync on, msaa off fxaa high és így van 35-60fps átlagban 1280x1024-ben. Most olyan, hogy ha gyorsan megfordulok akkor a vinyó olvas mint az állat és mikor folyamatos lesz megint a kép, addigra már kilőttek. Olyan helyeken csinálja ezt, ahol sok objektum van. Ha felszállok géppel, akkor kész káosz az egész. Szerintem kevés a ram, de valaki erősítsen meg benne.
-
Puro
aktív tag
Ha most megvenném a premiumot, akkor az oroszról angolosított játékon milyen nyelvű lenne a dlc? Működik ez így, vagy kell valamit mókolni?
-
Puro
aktív tag
Tegnap játszottam egy kicsit a szinglivel is, és van egy bug, amitől nem tudok tovább jutni. A vadászgépes utáni chapter, ami úgy kezdődik, hogy hasalnak a domb tetején majd futnak le az aljába, közben bombázzák a dombot. Odalent telepítem azt a fénykilövő masinát, majd a társam a kőfal aljához megy és összeteszi a kezét, hogy majd abba lépjek bele, így átmászva a falon. Na most odamegyek elé és nálam az F-et kellene megnyomni, de nem írja, így nem csinál semmit, ott ragadtam. A játék orosz, angolosítva.
-
Puro
aktív tag
válasz
- = Zk = - #22944 üzenetére
Nekem alapból nincs AB felrakva, bios moddal tuningolom a kártyát
Minden megoldást végigpróbáltam, de tényleg mindent és ugyan olyan 892-vel. BC2 multiját is sokat toltam, csak akkor még régebbi realtek volt az előző gépben, így nem tapasztaltam a hibát. Downtuningoltam a gépet, vagy hogy nevezzem és ugyan az. Végigolvastam a topicját, elég jól részletezték. A hangcuccos csávót pedig acctörléssel fenyegette az EA, mert írt nekik egy levelet a bugról.
-
Puro
aktív tag
Játssza valaki a játékot Realtek ALC892-vel? A multiban van egy bug (amit a dice baszik kijavítani) még pedig, hogy pár perc múlva beáll a hang és kékhalálozik a gép. Hogy én mennyit szoptam ezzel, mire kiderült, hogy csak ennyi a gond.
Itt van egy videó az esetről: [BF3BSOD] a vége felé lesz, amikor ejtőernyőzik.
És itt van a fórum bejegyzés, ahol a tag vázolja a probléma forrását: [Real Cause of Audio Freezer]
Az alaplap Gigabyte P55 USB3 v2, oprendszer win7x64, ami az RTM megjelenése óta nem lett újratelepítve, szóval egy elég meglakott rendszerről van szó, de karban van tartva, a játék pedig oroszról van angolosítva.
Most bedobtam a gépbe egy SB0570-et, amitől totál megszűnt a freeze.
Valakinek hasonló?
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen házat vegyek?
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest