Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
Bjørgersson #44898 üzenetére
mert több mint egy év alatt eljutott a törzsörcsörmesteralhonvédhelyettesi rangra és kiőtt egy ellent! tipikus csaló az illető!
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Mióta feltelepült sz end game kieg -mostanában volt, mert sokáig nem játszottam- azota ha be akarok lépni egy szerverre csak a sötét kép fogad alul a villogó loading-gal, de nem idul. Mit tegyek, hogy játszhassak?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
devilinsid3 #44897 üzenetére
Miért lenne csaló?
-
devilinsid3
addikt
[link]
csaló jelentsétek, kösz -
batai15
félisten
srácok, akkor nem szervezünk egy game nightot ?
-
aizen92
addikt
tudtam hogy az a hunretro egy kis tetű aljas csíter....
amúgy ezt a bant nem értem. miért nem törlik a picsába battlelogról és szüntetik meg a felhasználóját az originnél? vagy a BF3 aktiválókódját törlik az accjáról. mert ez nekem csak úgy tűnik hogy "karanténba" rakják egy időre.
szerk: bár az elmúlt két órában játszott ha megnézitek a battlelogját.......úgyhogy végképp nem értem ezt a "bannolást"
-
stoon
addikt
akkor te tuti sintér vagy! meg a haverjaid is sinterek!
én csak ab -t használtam és azon az fps kivételével mindent kiir ami fontos lehet! bár szeintem az fps is fontos csak valahogy kimaradt belőle!igazábol csak azért érdekelt a dolog! meg már megfogadtam hogy felirom egyesz azt a render draw valamit! de még nem sikerült!
-
ЯΞD
senior tag
Noha jó látni, hogy dolgozik a PB. Az elmúlt órákban 150-ban-t osztott ki. Egy újabb aimbot lepleződött le. YES
-
Gyula84
veterán
Ez most mi a retek?
szerverről szoktak kidobni nem gameből nem?
-
SkyS1gn
félisten
BirgirPall I BROKE videói is hatalmasok
-
pohár
félisten
válasz
kriszpontaz #44871 üzenetére
őt Anderzzel láttam eddig 2 videóban, nem volt annyira nagy szám
Jacknek volt egy videója, ahol majdnemhogy visítottam a nevetéstől
-
kriszpontaz
veterán
DooM49? Vagy devsain YT-on. Azon röhögök ahogy visítva röhög
. Vannak jó videók az Arma3-ról is. Orbitálisan béna lett az a játék.
-
pohár
félisten
LevelCap + Matimio = Dirtbike + C4 LevelCaptől és Matimiotól
-
Winne
nagyúr
válasz
kriszpontaz #44866 üzenetére
-
ЯΞD
senior tag
-
Winne
nagyúr
válasz
kriszpontaz #44856 üzenetére
A tiéden hol van? Képet tudsz bedobni?
-
Redneck
nagyúr
A skill pontszám mitől függ a játékban? 819-ről lement most 500 körülire, miközben az accuracym és a K/D arányom nőtt. Mondjuk jó párszor kiléptem mert max levelesek ellen voltam atomkezdő "társakkal". Egy idő után uncsi hogy nem segít senki és/vagy az ellenféltől campelnek páran, a többiek meg izomból rusholnak. Segítség nélkül nehéz kivédeni
Ja és persze konfigoltam úgyhogy TDM-ben van fix 70 fps-em, és Caspianon is csak keveset ment 60 alá de inkább fölötte volt
Hogy lehet user.cfg fájlt úgy elmenteni hogy a játék alkalmazza is a parancsokat? Van pár parancs amit még használnék alapbeállításként. Amúgy jó kis kör volt oroszul beállítani
-
SkyS1gn
félisten
(#44860) Godlike79 Te sürgősen hagyd abba az ivászatot fogalmam sincs miről hablatyolsz
-
Winne
nagyúr
válasz
kriszpontaz #44853 üzenetére
xFi van nálam is, de a playclaw veszi fel, nem tudom, hogy mennyire szólhat bele a hangkártya programja.
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #44842 üzenetére
Hát ilyenek pont nincsenek.
-
Winne
nagyúr
Na itt egy heli gameplay a csalózóknak, ha valakinek van kedve lesse meg. Nem túl izgalmas, nem volt nagy ellenállás, répázásba fulladt.
-
batai15
félisten
nem akarunk csüt este egy ilyen game nightot csinálni ?
-
Gyula84
veterán
válasz
kriszpontaz #44823 üzenetére
(#44824) Def26
Honnan a székből? -
SkyS1gn
félisten
válasz
kriszpontaz #44823 üzenetére
A micsodádat? egeret?
Várjuk, a noti pörfomansz érdekel anno ilyenre akartam cserélni a gépem
-
Def26
félisten
semmi. Közben kiestem.
-
kriszpontaz
veterán
Hát srácok, itt az ideje hogy a helihez és a jethez befogjam a 3D Connexion Space Navigator egeremet. Kíváncsi leszek rá mit tudok vele művelni, elvileg akármelyik joy-nál precízebben lehet vele irányítani. Majd csinálok videót, ha lesz egy kis idő, meg amúgy is tartozok a G75VX teljesítmény videóval.
-
gali777
őstag
Az ecm meg pont nem arra való, hogy eltérítse a rakétát csak bugos a játék és mégis eltéríti kb az esetek 70%-ában.
"Although the game makes no mention of this ability, the ECM Jammer can occasionally deflect incoming missiles. The 1.05 Patch (June 2012) intends to make this effect more reliable. Prior to the patch, ECM performance against missiles was severely limited." csak én nem veszem észre ezt a korlátozást, szinte senki nem használja rendeltetésszerűen és mégis sokszor eltéríti a rakétákat.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Stunts666 #44812 üzenetére
Hát pedig kicsit bágos a cucc mert scut heli-vel eddig 3x is így jártam. team soflamal megjelölte majd én küldtem is rá heli-ből guided-et. mindig a földbe csapta a raksit. ha meg team mate a heli-ből jelölte lézerrel ott is előfordult. És hangsúlyozom flert nyomott ki a másik heli. Viszont azt sem értem, hogy másik heli-ből bemértek lézerrel és rám is küldték a guidedet. Én meg ecm-et nyomtam is be. Körözött körülöttem a raksi és bám amint elmúlt az ecm hatása.
-
sixpak
nagyúr
Én is megvettem a Cloverfield-et, amikor megjelent, de csak egyszer néztem meg (jó pár éve volt), mert agyfaszt kapok a kézi kamerás filmektől. És itt nagyon túlzásba vitték a kamera rángatást.
A legjobban talán a lemez csomagolása tetszett, mert valami dombornyomott fémdobozban adták. Na az jól néz ki, de sajnos ott porosodik a többi jó pár száz dvd között, amikért nagyon sok százezer forintokat adtam még a dvd hőskorában, de már elő sem veszem őket. Remélem pár évtized múlva, amikor majd ritkaságokként keresik őket, akkor én előhúzok majd 3-400 gyári állapotban lévő lemezt és túladok rajtuk, megalapozva ezzel a családom jövőjét..haha, de szép történet volt.Stunts666: sajnos nem
-
Stunts666
őstag
válasz
devilinsid3 #44807 üzenetére
Hát a flare nagyon nem tériti el a javelint soflammal...
-
Algotis
addikt
válasz
devilinsid3 #44807 üzenetére
+1
-
-
devilinsid3
addikt
a javelin nem noob fegyver csak kb. ebben a játékban semmit nem ér.. tank simán kifüstöl 2x 2 bemérés között + a füst eltéríti a javelint így esélye sincs a találatra, ha meg valaki füst nélkül tankozik annak el kéne gondolkozni, hogy valamit rosszul csinál
soflam+javelin is alig ér valamit, mert még a heli flare-je is eltéríti néha amikor azt nagyon nem kéne..
egyedül füst nélküli jármű ellen ér valamit, mert a humwee-ban még van jelző is ha bemérnek így ha eszed van kigrasz mielőtt találat érne, na meg a soflam/spawn beacon mellett kempelő sniperekre veszélyes még -
eugabesz
őstag
válasz
Bjørgersson #44804 üzenetére
"a múltkor legyőztem egy ökölvívót és egy sakkmester-t..a sakkmestert bokszban,az ökölvívót pedig sakkban..."infantry-n tankozni...
-
Laraxior
titán
-
DeadMeat
nagyúr
Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest