Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Dexter-2000 #42993 üzenetére
Sehogy. Egy IFV van benne, ha használatban akkor szopás, ha neadjisten az enemynél akkor még nagyobb pipa. Tehát várni kell rá.
-
Norb3rto
őstag
válasz
kriszpontaz #42991 üzenetére
Knife and pistol only
-
Üdv!
A tegnapi naphoz annyit, hogy mint vélhetően a legvénebb obsitos korelnök közeledve a hatvanhoz, én is jól szórakoztam. Azt viszont tényleg hasznos lenne megoldani, hogy csak az egy csapatba lévők tudjanak kommunikálni, mert nekem fogalmam se volt, hogy éppen kinek a hangját hallom, melyik csapatból, emiatt én tegnap Néma Leventeként nyomtam végig. -
Dexter-2000
őstag
Dropship hogyan működik?
Hogyan tudok járművel érkezni le vele? -
Exorsized
tag
válasz
kriszpontaz #42991 üzenetére
Mi van ha a nagy helisek Zibán és baráti körén nőttek fel ?
-
kriszpontaz
veterán
Team Deathmatch-et a népnek, akkor kíváncsi vagyok hogy a nagy helisek meg jetesek hogy fognak vigyorogni
-
Norb3rto
őstag
Köszönjük a ts ill bf szervert ez kimarad jó előbb
Jó meccs volt kicsit a balance nem mindig volt a helyén
-
Winne
nagyúr
válasz
Algotis #42984 üzenetére
Amíg én ott voltam és láttam az eredmény alakulását abszolut a nyugat nyert, de ha ettől jobban érzed magad, akkor a kelet.
@(#42983) G4ula84: ne magyarázd meg, vérszemet kaptál és direkt szétcsaptál minket, mondtad is előtte, hogy beépülsz a másik csapatba és csak ezt fogod csinálni...
-
Algotis
addikt
Abban azert megegyezhetunk, hogy east win
-
Gyula84
veterán
Pont írni akarok erre elmegy az áram
Direkt egy se volt az biztos. Egyikre emlékszem amúgy hiteltelek, majd kitértem engem meg se lökött semmi, szóval az se biztos én voltam lehet inkább a ti jetesetek aki követett. Direkt nem rammelek kivéve amit emlitettem egyszer.Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem nagyon sz@rul hitel 48 as szerón a jet...
(#42981) Laraxior
Ez pizzás motor kérem szépen -
Winne
nagyúr
válasz
Gyula84 #42880 üzenetére
Én többször mondtam, eleinte EMS is ott volt, legközelebb remélem végre nem ellenbe leszel.
@(#42882) Dexter-2000: 91.82.224.70 itt voltunk.
@(#42919) sephi: nagyjából igen, tudta a másik, ha neki beszéltek, meg így többet lehetett röhögni.
@(#42921) G4ula84: neked nem kellett flairt tolni, mert mindig belénk rammeltél...
@(#42947) Algotis: főellenség, ez jó.
Észrevettük, hogy az lett az életcélod, hogy leszedj minket.
@(#42949) Találtgyerek: te is itt laksz, úgyhogy gyere csak.
@(#42958) Godlike79: lol, ez jó.
@(#42962) Godlike79: ami jár az jár ugyebár, meg kellett, hogy kapd fingósba, ha már beígértem.
@(#42965) Algotis: nem én vezettem, hanem Xirith, övé az érdem.
@(#42969) p0rch_m0nk3y: bizony, de szerencsére voltak nálunk is jó jetesek, elbohóckodtak egymással.
@(#42973) eugabesz: nekem jó így is, most is megvan nagyjából nálam a nyugati szekció, csak én eléggé össze-vissza vagyok itthon, ami általában 9 utánra esik, de előre megbeszéljük és akkor nem lesz gond.
Huh mekkora hsz lett, mindenki válogassa ki, amit akar.
-
kriszpontaz
veterán
Viszont a CTF tetszett ezzel a csapattal. Jó móka, gyors küzdelem. Meg lehet kerüli szépen a csapatok bázisát is hátulról.
-
Laraxior
titán
Aki Action!-t hasnál, kérdezem, hogy nekik sem indul el automatikus a Windows-szal? Ill a beállításaimat sem jegyzi meg, és rohadtul nem fut akkor amikor kellene, és nem tudok vele felvenni, mert nem indult el a gépindításkor. Idegesítő.
-
venom123
tag
válasz
kriszpontaz #42970 üzenetére
-
eugabesz
őstag
Én úgy láttam admin-ból,hogy senki sem esett ki,amikor váltottunk.
A legközelebbi meccset egyszerűbben csináljuk,a nyugatiak nálad jelentkeznek privátba,a keletiek meg nálam.Kavarodás kizárva,mert úgy teszem át a másik oldalra,aki nem oda való,hogy a lába sem éri földet.
A ts-en jelszavas szobák lesznek,4-4 hogy mindenki nyugodtan tudjon kommunikálni.
Bár most ritkán volt hangzavar pl. a keleti oldalon,de nagyon sokat lehet tanul,az tuti.
Külön definiációk érkeztek információként a picsáról,a faszról többek között,hogy csak párat említsek,de volt külön anyád picsája részleg is...jó volt,csak nem mindig hallatszott lényeges információ,a játék menetével kapcsolatban.Ezt majd a külön szobákkal kizárjuk.
Pályákra szerintem ne szavazunk,adott pálya listákra inkább,csak össze kell egy-két-három ilyen listát dobni és hajrá!Feltenni egy mindenkinek elérhető helyre és meglátjuk.Egyenlőre ennyi. -
Laraxior
titán
válasz
p0rch_m0nk3y #42969 üzenetére
Bármikor leszedem Tank Destroyerrel
Csak hát az nincsen firestormon -
Cseri0058
őstag
Kidobál folyton ezzel a hibával. Mi a teendő?
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Cseri-HUN-' (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1386 C2.325) - Error loading pbcl -
Algotis
addikt
Elmondjam, hogy mi nem tetszett?
Az, hogy azt a helit, amiben Te voltál, fél órán keresztól próbáltuk szétszedni, de mindig kifüstölted. Hogy a francba nyomod be 10 másodpercenként az az ECM Jammert vagy mit, és kerülöd ki a stingereket????
Ezt leszámítva földön mi nyertünk -
kriszpontaz
veterán
Az volt a problémám, hogy 50%-ban a te nevedet láttam amikor meghaltam
.
Amúgy minden fasza volt, csak a K/D átlagom ment le a béka segge alá.A csapatleosztást valahogy meg kellene oldani legközelebb hogy ne pakoljon át a Nyugati oldalra a szerver mert mindig ott kötöttem ki tegnap.
A TDM pedig a végére mindenkinek nagyon hiányzott, úgy vettem észre. Egy Noshahr Canals pályán nem lett volna rossz.
-
Winne
nagyúr
Na jó reggelt. Még nem olvastam vissza, de a magam részéről köszönöm a játékot, én jól szórakoztam. Sajnos a vihar miatt többször elment aá áram, majd a net is, ezért kiestem viszonylag hamar, de remélem összehozunk még ilyen játékot, jó kis meccsek voltak.
Ha valakinek van észrevétele, hogy mi tetszett, mi nem tetszett, az ne tartsa magában. A DLC miatt nem esett ki senki, ugye?
-
Algotis
addikt
Húúú, pedig volt hogy supporttal próbáltál trollkodni, de kiszedtelek
Sőt, volt hogy leszálltam a Dirtbike-ról, az ment tovább és tádámm: Algotis-HUN KILLED EczkE(#42958) Godlike79 Az volt az, amikor harmadjára lőttelek le, és megkérdezted hogy jó helyen vagy-e, mert Algotis már sokszor elkente a pofámat?
Én meg röhögtem ott TS-en -
kriszpontaz
veterán
Köszi a tegnapi meccset srácok! Jó volt a lista végén kullogni úgy, hogy a Keleti csapattársaim lőttek halomra a Nyugati oldalon
.
Végig azt hallottam TS-en, hogy RPG-s a háztetőn (tankot céloztam), csak néztem is hogy hol, mert épp az én kezemben volt RPG
, erre 2 oldalról 2 takkal úgy szétlőttek, hogy pislogni sem volt időm.....
Vagy "Tank az F pontnál" na mondom az fasza, mert pont ott vagyok és tankban ülök, szétszedem a száját. Erre heliről szétkapott valaki, de úgy hogy hegeszteni alig győztem
.
Akkor esett le hogy nem azon az oldalon vagyok ahol lennem kellene
.
Algotis-HUN engem is szétszedett párszor.
-
Algotis
addikt
Stílusváltás: Papagáj helyett Pingviiiin
-
L1ZRRR
senior tag
-
mk86
tag
Uraim! A tegnap esti játékot meg lehet ismételni. Javaslom bázisnak a facebokon lévõ Battfield magyar közösséget. És nem csak azért,mert az oldalt pár cimborámmal jómagam csinálom,hanem sokkal egyszerûbb leszervezni ott az egészet. Természetesen a szervezõket ellátnám admin joggal,hogy létre hozhassák az eseményeket.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
Találtgyerek #42949 üzenetére
be my guest!
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Találtgyerek #42949 üzenetére
Szítóóóóód itt a tűzet..
-
Találtgyerek
veterán
válasz
p0rch_m0nk3y #42946 üzenetére
Akkor legközelebb én is mennék jetesnek!
-
raggg
senior tag
Úgy látom jó volt a tegnapi móka, remélem hamarosan ismétlés :-)
-
Algotis
addikt
Volt RU Win és volt US Win is. Kb. ugyanannyiszor, szóval nagyjából döntetlen.
Amúgy a Keletieknek, akiknél én is voltam, Winnie volt a fő ellenség azzal a k*rva helivel
Őt szidtuk már vagy fél órája, mikor valakinek sikerült leszedni.
Viszont mi jobban voltunk földönMÁS: DUPLAY XP!!!
-
v!ct0y
veterán
Ez a dropship frankón 3 al megy a levegőbe ?
-
Hajdi
senior tag
End Game
Az egész a metró előtt kezdődött. Emlékszem, ahogy ott álltál
a szikrázó napsütésben a tóparton. Infra sugarakkal kémleltem
tested izgatóan kidolgozott részleteit. Csak annyit tudtam
mondani Húúúha! Majd később Caspian dombocskái közt közösen
kocsikáztunk. Úgy éreztük magunkat a boldogságtól, mintha
mindezt súlytalanul tennénk. A fellegekig repítettük egymást,
ha együtt voltunk! /Beta off/
Ekkor döntöttem el, hogy kellesz nekem!
Milyen szép is volt, ahogyan a sziklákon feküdve közösen
kémleltük a verebeket, a tőled kapott távcsövekkel, s az
általad bérelt helikopterből sunnyogó disznókra vadásztunk.
Ó milyen szép is volt!
Aztán jöttek a pöccsök, amik aztán később mindent tönkretettek.
Nem tudtál nekik ellenállni. Szinte ismeretlenné váltál a
szememben. Fájt, hogy ezt kell átélnem, de kitartottam, mert
azt mondtad minden jó lesz, hogy csak átmeneti bujaság ez,
mégis mind a mai napig el kellett viselnem.
Aztán most, mikor már minderről lemondtál, azt mondod vége!??
Bár már tudhattam volna! Az utolsó randinkon is Sebalan
mínusz 20 fokos hegyei közé vittél. Szinte tapintható volt
ridegséged.
De nem baj. Nem zokogok. Szívemben mindig lesz egy hely,
ahol is a közösen eltöltött órák, napok, percek boldog
pillanatait őrzöm. Számomra te vagy az egyetlen!
Viszlát szerelmem! -
Norb3rto
őstag
Köszi a tegnap esti játékot, mikor lesz a következő?
-
Gyula84
veterán
válasz
Dexter-2000 #42933 üzenetére
szerintem bug ezelőtt mintha lett is volna linkelve ilyen videó
-
mk86
tag
válasz
Illusion1010 #42931 üzenetére
LOL,Best engineer 2-szer is!
-
mk86
tag
válasz
Dexter-2000 #42933 üzenetére
Simán jelenteném. Csak késtől hal meg??? WTF?
-
Dexter-2000
őstag
ezt az embert a végén szerintetek érdemes jelenteni? (0:25-nél)
-
Laraxior
titán
válasz
Illusion1010 #42931 üzenetére
-
papírzacsi
aktív tag
én tegnap szerettem volna csatlakozni,de nem tudtam milyen módon lehet,regeltem is.
teamspeak 3-on hallottalakm titeket,de a gamera nme tudom hol lehetett csatlakozni,a battlelogon keresztül?
-
Laraxior
titán
Battlereport van a tegnapi mókáról?
-
batai15
félisten
srácok nem akarjátok majd a kelet,nyugot dolgot meg ismételni ? sajna nem tudtam jönni.. :-(
-
deadwing
addikt
Hejj, nincs is annál jobb mint hótt másnaposan bejönni dolgozni ilyen szovjet időben. Ráadásul itt kell ülnöm holnap reggelig. Holnap délután nem ismételjük meg a partit?
Eugabesz: köszi a lehetőséget!
TS egyébként nyitva áll mindenki előtt, lehet jönni gyakrabban is. Úgy érzem lesz még ebből pár meccs. Egyébként is, elég kulturált banda verődött itt össze, úgy érzem -
Gyula84
veterán
Én pl nem nagyon hallottam mikor is kéne flaret tolni
-
stoon
addikt
a fatal drop-nál mit kell csinálni?
-
EczkE
veterán
Beállok a sorba és mindenkinek köszönöm!
Akit lelőhettem.
-
eugabesz
őstag
Nagyon jól esik,hogy ennyi embernek élményt szerzett,s egy kis kikapcsolódást a mai este.Mondjuk nem nagy részem volt az egészben,a szerver az IRAM csapaté,nem az enyém,...meg kicsit bénáztam is,mert nem vagyunk egy warozós klán,nem ismerem az unranked beállításokat,de ígérem megtanulom...mindent a bf közösségért!
-
SparrowHUN
tag
Köszönöm a játékot, és a szervezést mindenkinek, akik részt vettek Benne. Jó buli volt...
-
venom123
tag
Köszi a játékot srácok, egy élmény volt.
Kár, hogy csak a végére értem oda.
-
Perillustris
senior tag
válasz
DeadMeat #42902 üzenetére
Utána mentem, épp egy üres szerveren volt, időközben megjött a klántársa is, megbeszéltük, hogy gyakorlás, nem öljük le egymást. Írta, hogy sokan csalónak nézik, pedig annyi a titka "csak", hogy '96 óta minden nap játszik valamelyik éppen aktuális FPS-sel. Szerintem sem csal, bár rohadt gyorsan tud "röptében" éleszteni és utána már lőni is, ezen morfondíroztam kicsit. Szórakoztak a motorral, akkorát röpítettek rajta C4-ekkel és aknákkal, amilyen magasra tán a helikopter se száll.
A pajtása meg igencsak ért ahhoz is amúgy. Úgy repült be a pajtába, ahogy én legfeljebb gyalog megyek be.
-
prokxy
veterán
Firestorm 2 nekifutásától 1h 22percet felvettem, 43GB,
Észre sem vettem, csak most, h kevesebb lett a hely a vinyón!
Na majd megpróbálom értelmes méretre hozni és megy a youtube-ra! -
deadwing
addikt
Én meg bebasztam a végére, szal nem számítottam másra, mint ami volt
Mondjuk eléggé a kedvem szegte, mikor hiába mondtam az ellennek, hogy többen vagytok, senki nem jött át. 4 mínusszal indult a meccs, a felétől lett 2 mínusz, és az is végig. Hát ezt hogy?Szar vagyok, az egy dolog, de még ez is... ehh.
-
mk86
tag
Battlefield 3 magyar közösség
Itt is lehet szervezkedni,még talán jobb is,de köszi a mai játékot,jó volt -
- = Zk = -
félisten
válasz
Perillustris #42901 üzenetére
érdekes fejesek.. .hm.
-
Algotis
addikt
Köszönöm a lehetőséget és a szervezést Eugabesz-nek!
Jó volt ez a csapatos kiruccanás
Ja, és kisza25: Olyan jó volt nézni hogy kb. 5x leszedtelek -
csapee
őstag
A nyugatiak jobban repülnek/tek, de a keletiek fóldharcbanjobbak így nagyjából egál.
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz
Bakker, 4:25-nél engem ölt meg
-
depzoo
tag
köszönöm a játékot!
-
kisza25
félisten
köszönöm a játékot és a lehetőséget mindenkinek
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Okosan játszik, fejre céloz AN-94.. szerintem nem csal.
-
Perillustris
senior tag
Van valami romantika abban, amikor egy ilyennel akadsz össze, és mindig az ellenséged. Pörögnek az ujjai, az biztos, Zibán nem lazsál.
A dobogót is kibérelte, milyen egyhangú sors..
Persze meg is vádolták, be is írta a youtube csatornáját. Ahogy érzeztem, eléggé megszokta.
Aktív témák
Hirdetés
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest