Aktív témák
-
bognar110
őstag
Battlefield 3 Montage - Episode 1 Na kész lett, nem várok tovább a BattleRecorder-re Stats
-
csibe1
addikt
Némely szerveren pofátlanok a népek,elhalásszák az éleszteni valót,ha lett volna teamkill biztos lelövöm a csávót.
Amúgy jó pontot lehet belőle összeszedni.
Ez a squadleader poszt meg tényleg érdekes,mert kb fél perccel azután,hogy beléptem én lettem az. -
Livius
őstag
GIGABYTE Battlefield 3 Cup
2000$-t osztanak szét a nyertesek között! -
apollo12
veterán
mikorra várható frissítés ?
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
1000 ticketes Métron disconnected
Már 40 kill felett jártam
szerk.: no problem, elkönyvelte
Medical medált is kaptam
-
domesz
aktív tag
Haliho!
Végre én is beléptem a táborba
Tegnap tettem föl, minden ment gond nélkül.De ma már nem megy, csak joining server és nem lép be.
Az origin még kiírja hogy indítás de utána nem indul el a bf3.Ötlet?
üdv.: Domesz
-
Gergosz2
veterán
mi a retek nem tudok belépni battlelogra
lol azt írta : too many tries your accoun has been blockedde egy jelszócsere megoldotta a problémát szerencsére.
Valszeg valaki megpróbált belépni az accomra.
-
Laraxior
titán
és hogy ON is legyek. Az előbb toltam 1000 ticketes Métron. Szereztem 4 Dögcédulát a házban kempelő emberkéktől
-
Edem05
őstag
válasz
Laraxior #25965 üzenetére
A sok számtól már lassan nem látsz semmit a játékból. Meg most őszintén te játék közben azt figyeled, hogy milyen adatokat produkál a géped? Így hogyan tudsz odafigyelni a játékra? Engem pl ez így zavarna játék közben. Így csak egy órát meg egy FPS jámlálót raktam ki Fraps formájában.
-
Cybertrone
veterán
válasz
redingitell #25963 üzenetére
Hat ez ilyen!
-
redingitell
senior tag
Tegnap én is a ph szerón toltam. Hát nagyon lejtett a pálya. Nagyon sok embert nem értek, miért nem TDM-et játszik, amikor nem foglalkozik foglalással, csak a frag érdekli. Kikészítenek az ilyen csapattársak!!
-
M^xx
aktív tag
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #25941 üzenetére
Szerintem ilyen hajnali 4-5h jobb lenne.
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok.
Szeretnék játszani klánokkal ha lehet. Kiszeretném probálni milyen csapatban játszani.
Vagy ha valaki ismer 1 jó klánt az megírhatná -
törölt tag
válasz
Tompo92 #25953 üzenetére
Mostanában nálam is előferdül hogy 10-20 percenként 1x megakad 2 másodpercre... olyankor csak imádkozom hogy ne dobjon le a szerver, de nem szokott, megy utána a játék rendesen...
3 hónapja vettem egy kormányt az ótós játékokhoz, szerintetek mióta megjelent a BF3, hányszor használtam?
-
Gergosz2
veterán
válasz
ForRedGlory #25949 üzenetére
lol azért ritka hogy előbb jön a pc patch mint a konzolos.
-
Tompo92
senior tag
Hali..
Srácok ti nem laggoltok orrba szájba?
Akármilyen jó szeróra is megyek fel, beszaggat, laggolgat meg ilyesmi, eddig ilyen nem volt.
Néha már élvezhetetlen az egész és csak csapkodok.
Szerintem nem a gépemmel lesz a probléma mert elég erős konfigom van, ez valami net alapó szarság nem?
Kipróbáltam 640*480 atom low beállításokkal, és még így is ugyan ez a helyzet mint fullhd-n kimaxolva. -
madgie
titán
Nekem már mindegy, beleuntam, hogy "nemisvagyunkerősek" közben meg a bázisról nem bír kigurulni az ember egyik konzervvel se. BC2-nél bevált taktikánál maradok: másik szerver. Általában a nem magyarokon jobbakat lehet játszani, a szopóágon is (néha nagyon nem, ez kétségtelen)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végre sikerült, összejött párszor ma a kamikaze jeep+c4 kombó a tankok ellen.
-
Alexios
veterán
válasz
ForRedGlory #25949 üzenetére
helyes, ahogy néztem elég sok mindent beleraknak
-
ForRedGlory
félisten
The DICE team are hard at work supporting Battlefield 3. To date, we have implemented several server updates to improve stability and performance. Next week we are publishing a significant Battlefield 3 client update for the PC. Console patches take a bit longer due to the certification requirements for console content, but it will follow shortly after the PC update.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Ez jó ötlet hogy olyan időpontkor indul újra amikor általában játszanak rajta(ha már meg lett szabni hogy mikkor), miért nem hajnal 5körül
A játékosok legtöbbje nem megy vissza ugyanarra a szervere ha kivágta
BC2-ben is volt egy jó szerver, szinte a nap 24 órájába tele volt, de később általában esti órákba valamilyen okból mindig újraindult , nem kellett neki sok idő és elmaradtak a játékosok(#25948) Cybertrone
hátha rákapnak , és egy újraindulással el lehet venni a kedvüket hogy visszatérjenek -
BandiHUN
veterán
válasz
flash- #25942 üzenetére
Nekem már vagy 2 éve van meg "origiben",remek és olcsó progi...használom már régóta.
És kellemes funkciója,hogy lehet akár programonként is priorizálni,vagyis pl.lehet fullosan letölteni úgy,hogy mellette az ember ha netezik vagy pl. youtubeot néz vagy akármi,nem érzi meg se,mert automatikusan annak ad elsőbbséget,ami fontos.Plusz egy lis ablakban folyamatosan szemmel tarthatja az ember,hogy hogyan is alakul a netje. -
TXT
őstag
válasz
és ilyenkor hova tűnnek az emberek, amikor már újra müxik?
-
TXT
őstag
válasz
Cybertrone #25937 üzenetére
nekem nagyon bejött a startégia ezen a mapon és leginkább ezekkel az arcokkal
szerk: na de sehol senki most???
-
L4D1K
őstag
válasz
Cybertrone #25937 üzenetére
azért emgvárhattad volna mire az utolsó kis katonát belövöm
-
Bazzzs
senior tag
Csodát ne várj tőle, de esetleg a TCP Optimizer segíthet valamennyit. Nekem valamiért még vagy egy fél éve a BC2-ben minden szerver el kezdett laggolni, de ez megoldotta a problémát. Mindenesetre a futtatása előtt készíts vele egy biztonsági másolatot (backup current settings) a jelenlegi beállításokról.
-
Cybertrone
veterán
Mielőtt még elindulna a sziréna elmondom hogy az előbb nem azért vágott ki mindenkit a szerver mert szar, hanem mert autoresart van fél éjfél kor...
-
L4D1K
őstag
Na egész jól belepörögtem végre, erre leállt a szerver talán?
-
Tauren45
aktív tag
válasz
whiteman0524 #25922 üzenetére
Ja oké most már értem mirpl van szó.
Am nekem nem nevezte át.
-
Gergosz2
veterán
válasz
flash- #25927 üzenetére
ezaz.
de ha lenne rá időd akkor meg furcsa lenne:
múlt szombaton mondom leülök azt csak bf3 non stop. De egy idő után már furcsa volt , 4 óránál többett nem tudtam játszani.
inkább elvittem a kutyát sétálni, meg megittunk egy sört barátaimmal.(#25929) Keldor papa
Persze vannak jó játékok manapság de már nincs meg az a "lendület" hogy napi 8 órában játszak.
-
Hajdi
senior tag
Ping javítására tudnátok adni valami tippet? Némely szerver 300+-os, ami érdekelne
-
Gergosz2
veterán
mondjuk ahogy idősödik az ember egyre kevésbé kötik le a játékok.
Én is már így vagyok .Jó nem azt mondom hogy vén trotty vagyok de már nem is 14 éves.
Anno persze marha sokat kockultunk cod2-vel meg stb de manapság az sem tudna lekötni huzamosabb ideig.
Hát ez van ,az ember rájön hogy hasznosabban is tudja tölteni azt az időt. -
priti
addikt
válasz
Gergosz2 #25919 üzenetére
Ezt a törést nem tudom elfogadni. Most léptem ki a BF3-ból, nagyon szép, tényleg szép, de nem köt le. Olyanok ezek az új FPS-ek, mintha éveken át nyomtam volna autós játékokat Logitech G27-tel és egyszercsak kitalálnák, hogy mostantól nem támogatják az autós játékok a kormányt. A váltót meg a pedált igen, de a kormányt nem. Semmilyen kormányt és sorra jönnének ki a szebbnél szebb grafikájú, így-úgy-amúgy összetörő autókkal, élethű hegyi utakkal meg minden földi jóval szerelt autós játékok, de csak billentyűvel kanyarodhatok. Belépek ezekbe és csak arra tudok gondolni, hogy milyen jó lehetne, de szar. MW1-ig végig az egész COD sorozat tök jó volt, már irgalmatlanul vágtuk, imádtuk, legalábbis én és aztán egyszercsak kijelentik, hogy nincs hajlás. Mondom "mi van?" ...hát nincs. Aztán megveszem a Black Ops-t hogy na végre újra eljutottunk oda ahol már egyszer tartottunk (miután becopattak az MW2-vel), de nem. Sehol sincs. És sorra jönnek ezek a csillivilli FPS-ek azóta is és mind szar, de már úgy tolnék valami újat és olyan kevés kéne még ezekhez. Francba.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Tauren45 #25916 üzenetére
Az a lényeg hogy most már működik.
De nem TM nevű mappát kellett keresni, hanem a Program Files alatt vagy ahova telepítette az Origin a BF-et, ott létrejött egy Battlefield 3^TM nevű mappa. Itt a TM az felsőindexben van a 3-mas után, csak így jelöltem. Azt a felső indexet vagyis a TM-et kell törölni hogy a játék mappájának a neve csak simán Battlefield 3 legyen.
-
-
flash-
veterán
az miért van hogy a battlefield medium beállításoknál is meg meg akad ?meg mikor elfordulok akkor is meg meg akad a kép...
lehet hogy azért mert nem a legújabb nvidia drivert használom?
proci i7-930@3.8GHZvga gtx 460 1gb oc@840Mhz
pedig 50 fps-t mutat a fraps!! -
priti
addikt
Ez a motor tényleg nem rossz.
Ami az MW3-at meg a BF3-at illeti inkább nem mondok semmit. A COD2-őt adja ki valaki újra! Semmihez ne nyúljon csak a grafikához és tegye bele a futást, mapokat is csak úgy dobjon bele újat, hogy a régieket is benne hagyja. Akkor megveszem azonnal. Olyan mozgást azóta sem tudtak eltalálni. Egyedül az MW1 hozta. Jobb is volt, mint ezek. Ezekben nincs meg az az igazi kommandós fíling ami odaláncol, ami leköt. Ami ott kezdődött, hogy egy szál kar98-al leszedek három mp44-est kihasználva a pályát, a fedezékeket, majd azzal folytatódott hogy egy kezdőt egy stukkerral hülyére lövök az mw1-ben és tökmindegy mi van nála. Nincs ezekben semmi multiban se. Egy óvoda szép graffal. -
feka007
veterán
válasz
keIdor #25900 üzenetére
Azért már a Seine Crossingon is elég szépen széthullik Párizs, vigyázni kell a leomló épületekre, mert már párszor úgy killeltek meg.
Amúgy nekem most az a kedvenc mapem, akár Bp-en is lehetne, jól eltalálták azt a mapot, de kb. az összeset. A campes mapoknak is megvan a hangulata (Damavand Peak, Metro)
MW3-at meg örülök, hogy nem vettem meg. Jó érzés, hogy nem adtam hozzá a tortájukhoz
Fél év múlva dead game lesz, már most kevesebben játszák Xf-en, mint BF3-at: [link](#25914) pohár: Szarjál, de ne ide..
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Cybertrone
veterán
Van rajta admin, csak más dolga volt... megnézném te milyen admin lennél... bizony van hogy az ember kikapcsolódik, és nem csak a procont bámulja hogy na vajon mikor káromkodik már megint egyet egy troll... minden nap fent vagyok, délután 3 tól majdnem este 11-ig... ennyit tudok tenni, mivel van magánélet is, és dolgozni is kell hogyha nem akarunk éhenhalni...
-
Xaels
félisten
Hát pedig volt aki felszólalt cBc-n is a chat-en, például moonofsoul is. Vagy Soma is mondta aki veletek volt, hogy az úgy unalmas. Valaki benyögte, hogy menjetek War-ozni... Annak ellenére, hogy nem használom a chat-et szoktam figyelni.
Pedig nagyon is rinyáltál most... De a téma az én oldalamról lezárva, mert nem érdekel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na várjál csak. Itt most a PH szeróról van szó. Ott szóltak egyedül hogy nem okos ötlet hogy klánként megyünk fel mert elrontjuk mások játékát. Elfogadtuk, nem is mentünk fel 5-8-an oda azóta. cBc-n nem szóltak még, de ha gond, akkor oda sem megyünk fel csapatként max egyénenként.
És nem rinyálok, tényeket közöltem.
Ha én elfogadtam a dolgok állását akkor más is fogadja el. A múltkori eset óta senki nem rinyált ellenünk sem, mert nem voltunk fennt magyar szerón nagy csapatként.
Mindegy részemről befejeztem, PH szerót hangyagolom ha nincs rajta adminjelenlét.
Srácok amúgy kell valamit állítani játékon ha 5.1-es fülest használok? AUDIO résznél átraktam home cinema-ra, de semmi változás nincs. A füles jó, működik be is van állítva.
Aktív témák
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest