Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Valakinek hasonló problémája van a gémmel mint nekem?
Az lenne hogy nagyon lassú a pályabetöltésm van hogy akár 1 perc is, eszméletlen mert mire beérek rég megy a meccs...
A gépemet nézve nem ezt várom el, ingame már jó minden 50+FPS ultrán. -
Gergosz2
veterán
válasz
eladohardver #27597 üzenetére
ja az nekem is , nem jegyszi meg rendesen a szervereket amin jtszottam. De a statt , killet pontok az monden rendben van
-
Gergosz2
veterán
fuu ma nagyon rám ilyesztett a battlelog:
löttem egy 680,54 m-es headshotot kragh island-en és amikor vége lett a mapnak lefagyott a játék. FUUUUUU.
néztem és nem írta jóvá , szomorú is voltam. De most néztem és mégis beírta cirka 1óra elteltével.
Szóval a battlog megy rendesen , de néha van benne egy kis csúszás. -
gyenge47
aktív tag
válasz
BandiHUN #27594 üzenetére
Valszeg csak túlmelegedett a lapos, mivel egyik sarka leért az asztalról így joval kevesebb levegőt kapott, mint kéne..
Nah most a steam amikor indult az is egy alultámogatott borzadvány volt, de már nyilván kikupálódott és korrekt cucc lett..
Erről meg az orginről meg a korai steam jutott eszembe.. -
BandiHUN
veterán
válasz
jokeman #27587 üzenetére
majd a battlelogon is vegyél fel,azt külön kezeli,az Origin kábé mindenkinél szükséges rossz,én pl.az ablakját is becsukom,rá se nézek...a battlelog a fontos,onnan játszol,csatlakozol a többiekhez,chat,stb...Xaels:az F2000 nem is azért jó,mert jó,hanem mert a headshotot állítólag bedja egy golyóra,vagy mi.tény,gyorsan ki lehet purcanni tőle,ha úgy alakul,bár én pont tegnap PISZTOLLYAL éltem át olyat,hogy 100%-ról egyetlen puffantással szedtek le,ráadásul nem is közelről.Igaz azon a szerón voltak furcsák,más szerón nem volt ilyen anomália,lehet,hogy tunningolt ipsék voltak,a szeró amúgy normál volt,alapesetben 4-5 lövés kellett hangtompítós pisztollyal,vagyis nem volt sebzéstunning.
Mortar meg úgy általában érdekel,az tuti,hogy bosszankodni lehet miatta,de ki kéne próbálni a fütyi másik oldaláról is -
Xaels
félisten
válasz
BandiHUN #27586 üzenetére
Mortar nem nagy szám. Nincs egy maréknyi játékos aki érdemben tudná használni. Én C4-et cipelem helyette, mert jobban jön a járművek ellen.
F2000 meg nekem nem tűnt jobbnak mint az AEK vagy az M416. Most kezdtem vele játszani. Szépen összeszedem az 500Kill-t minden puskára.
-
gyenge47
aktív tag
Felraktam a masinára a cuccost, játszottam is kb 2 percet vmi metrós pályán, köv pályán szállnék le a helikopterről erre lefagy, gép reset, miegymás.. most meg már el se tudom indítani a játékot, launch campaign gombnál lényegében a végtelenségig tölt..
Valami tanács, esetleg tapasztalat? -
BandiHUN
veterán
válasz
jokeman #27584 üzenetére
Nyugi,nem mindenki profi(mindenben)...
A letöltés látszata meg be ne csapjon,mert úgy mutatja az Origin,mintha netről töltene,de a letöltési sebesség már eléggé furcsamert oda a lemezről olvasás sebességét teszi,~70mb/s,jó is lenne olyan net,nomeg a 2.lemezt is kéri nagyjából a felénél.
Meg kéne már szerezni a mortart,ha már ennyire szidja mindenki
mielőtt tömegesen tiltják vagy nerfelik.bár szerintem az F2000-el is mindenkinek lesz 5 csillagja,mire meglesz,és a bugját is kijavítják+nerfelik és pisloghatok.Bár most az M416 egész jónak tűnt,scaroztam a legtöbbször eddig,de tegnap felkaptam egy csókáét,és rögtön lőttem vele 3 killt,2 fejest középtávon
scar nem volt ilyen jó,bár azt gyengítették is.
-
jokeman
aktív tag
Na eljutottam a telepítésig
de én azt hittem a lemezről lesz telepítve...és nem mert nekiállt letölteni az ORIGIN....hát ez is új nekem
Remélem müxeni fog rendesen.......jaj de szar lesz a megjelenés után több mint 1 hónap eltelt, már biztos mindenki pro..........vagy aközeli -
gyenge47
aktív tag
Hali
Mennyire legális 2 gépre felrakni ugyanazt a játékot? Ugyanis van laposom és asztalim és nem igazán tudom, hogy esetleg letiltja-e accountot vagy ilyesmi..
Köszi a választ. -
BandiHUN
veterán
http://imgur.com/a/VbH10
Infra,IRNV,ruhák,camo csakhogy visszataláljunk -
TXT
őstag
Volt egy hozzászólás itt, amiben képekkel volt illusztrálva, hogy infrával melyik ruha hogy fest láthatóság szerint. Tudnátok segíteni, melyik hsz volt ez?
előre is köszi -
cimabue
tag
Hogyhogy nem látod a piros neveket? Biztosan a BF3-at nyomod?
Amúgy az első köröm nekem is 0/10-es volt. Aztán szépen felnyomtam a K/D-t 1 fölé.Akadt nekem is 30/10-es köröm, már volt hogy erre beszóltak, pedig sosem csalok vagy kempelek. Egy alak valamelyik körben 5x akadt az utamba, és 5x legyaktam. Na ő csúnyákat irogatott, pedig tényleg ő volt a balf*sz.
Kedvencem, amikor elkap a sarkon egy tank, az idióta medic meg 5x feléleszt, a tank meg 5x kiszed egymás után ugyanott...
-
BandiHUN
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
BandiHUN #27570 üzenetére
Nem véletlen találták ki az a jelentési módot.
A Logout bejegyzés nem rossz ötlet, gyűjtő helynek nem lenne rossz..
Ha a report-al nem foglalkoznak, akkor velünk fognak?
Nehéz ügy ez.
De én azt a szélmalom harcot meghagyom az EA/Dice párosnak.Jelentem a csalókat, kb ennyi részemről. -
BandiHUN
veterán
válasz
ProEvoFan #27568 üzenetére
Hmm...de mi lenne,ha csinálnánk neki egy logoutot vagy ilyesmit,ahol összegyűjtjük az ilyen extrém emberkéket,és más úton juttatjuk el az illetékeseknek,email,vagy akármi más....lehet hatásosabb lenne,mert olyan csatornán próbálnánk,amit nem bombáz több millió ember,és igazából nem lenne gond egy logoutba tenni az illető profilját,a kérdéses kört és valami kisebb leírást,hogy aimbot,stb...
Ugyanezt tesszük meg most is a reportnál,de hasznosabb lenne,vagyunk egy csomóan itt a ph-n,még lehet,hogy örülnének is neki...Lehet érdemes lenne megpróbálni felvenni a kapcsolatot is velük,ha sok ember gyűlögetne össze,hogy adjanak valami dedikáltabb csatornát,mailt,akármit.Ha csak minden hónapban összejönne 100 ilyen tényleg extrém emberke,akire tényleg rá is néznének,már többet érne,mint a pb
és ez ha csak a platoont nézem,ami fullos,az mondjuk minden hónapban minden tagtól egyetlen emberke kiszűrése,aminél átlagosan mindannyian jóval többet találunk...
Még az is lehet,hogy megdícsérnék a PH brigádot -
boogie84
veterán
Azért mert nem cseszem el vele az időt, mikor kiélezett a helyzet. Utolsó 3 meccset többet közt ezért is veszítettük el, mert azokkal az idiótákkal foglalkoztunk haverral. Többi csapattársunk meg ment amerre látott.
Lekakálom az ilyen szarháziakat, én megyek zászlót foglalni. Az az idegesítő h egyedül foglalom, és akkor lelő egy ilyen senkiházi. A probléma nem egy sniperrel van, hanem h az ellenfelek közól legalább 3 csinálta ezt, azért nyertek mert ezen a 3 szerencsétlenen kívül a többiek mentek foglalni.
Ha lenne szerverünk, csipások és mortarosok nélkül menne a játék.
(#27561) mcwolf79: Tankkal nagyobb meredekségű dombra kellett felmennem h fel tudjak lőni oda.
Kapták a SMAW rakétákat h rohadjak meg.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Laraxior #27565 üzenetére
Persze hogy nem gondoltam.Ahogy Lorenzo is írta, sok riportot kell átnézniük.De nekem nem ez az első jelentésem.Akiket jelentettünk, jelentettem, azoknak elmentettem a profilját.A mai napig játszanak!!!!!
Ennek a csávónak csak ha ránéznek a profiljára, akkor 2 másodperc alatt el lehet dönteni hogy CSALÓ! -
BandiHUN
veterán
Na ja,erre mondtam mindig is,hogy a reportok mellé lehetne egy egyszerű adatbázisszkennert csinálni,ami alapból kiszűri a durvább profilokat,mondjuk játékidő-szint,k/d,headshot,stb alapján,més már könnyű is lenne kidobálni a népet,mert aki csal,azért csal,hogy haladjon,nem fog valaki aimozni 30:15ös statért,stb...vagyis egyszerűen ordít,ki a csaló,a 79:2 es statról SENKI nem hiszi el,hogy pró az elkövetője....és ráadásul a csalók ezt csinálják is rendszeresen,hisz fullos akar lenni,stb.Simán lehetne 1-2 nap alatt csinálni egy ilyen durvább profilszűrőt,alátenni valami kisebb gépet,hadd nézegesse az adatbázist...sokkal többet érne,mint a report.Érdekes,ott van pl.a bf3stats oldal,ahol simán összedobtak egy sokkal részletesebb statisztikát,mint a "gyári",de már ugye ott volt a bfbc2stats is annó,tehát elvileg semmi akadálya,hogy valaki pikk-pakk összedobjon egy pár szabály alapján profillistázó cuccost...csakhát ezt akarni kéne,mert amíg a csalóüldözést technikai szinten próbálják meg megoldani,pillanatnyi észleléssel,addig nem fog menni,közben a csalás EREDMÉNYÉT kéne nézni és kész.
Lehet,hogy íy maradnának bent soft csalók,pl.wh-sok,de összességében ez most is megvan,elég jó része simán az lehet most is a 3+ k/dseknek,de összességében mégiscsak kevésbé károsak,mint a kifejezetten ordító statot gyárók,mint ez a késes gyerek is,akik leplezetlenül rohanni akarnak a stattal,szintekkel és nem is zavarja őket,hogy ha 50 headshotot lőnek 1 körben,azt senki nem hiszi el,de ha 25öt,azt se...főleg 25 killből. -
M3oH
addikt
-
BandiHUN
veterán
válasz
ProEvoFan #27562 üzenetére
Én is jelentettem némi leírás keretében...
DE ne csodálkozz,mi itt reportoljuk az IGAZI csalókat,de gondold át,hány sírós kisfiú van,aki 3 HS után már reportolja az ellenség felét,hiába ő a lúzer,iszonyat munka lehet feldolgozni ezeket,mert van még aki a Gézát azért is bejelenti,mert keményebbet sz*rt ma mint ő...
És ha szépen leírják a jobb statú játékosokat,hogy pl.aim,iszonyat munka végignézni mondjuk a sok 30:10 + feletti jelentettet,szerintem a legtisztább szerveren is van minden kör után 1-2 jelentés,mert ingyé' van és akkor már miért is ne,megy minden sérelemről.
De hát a központban nem tudják,mennyi a sok reportból az értékes,át kell nézni mind.
Én alapból nem ilyen egymezős valamit csinálnék,hanem valami űrlapot,írd le,mit láttál,írj meccset,stb...sokan ki is esnének a kamureportolásokból,ha rendesen kéne infót adni+valamivel járna az indokolatlan reportolás...de így ez eddig semmi.Vagy pl.korlátozni a számot,hogy 1 ember napi 1 report,és ha szórakozásból jelentesz,akkor mondjuk minden kamu után 3 nap nó report,aki rendes csalót fog,az meg kapna plusz lehetőséget rá.Máris sokkal több hasznos report lenne. -
ProEvoFan
nagyúr
Jelentésem óta eltelt egy nap és ez a mocskos csaló még mindig játszik...köszi EA/Dice...
-
boogie84
veterán
válasz
cellpeti #27515 üzenetére
Felmentek valahogy a rádiótoronyba, mikor lépcső nem is volt. Nem érdekel hogy, láttunk már róla videót. De azzal elb*****ák más játékát.
Másik pályán meg azzal, h mennének a többiek foglalni a zászlókat és egy helyen kempel, aki épp arra jár azokat lövik. Lo****z statja volt, h rohadjon meg az ilyen.
-
Zso2
őstag
válasz
Cybertrone #27525 üzenetére
Nem láttam semmilyen csikot,meg nevet...lehet azért,mert 0-s vagyok?
-
BandiHUN
veterán
válasz
csibe1 #27553 üzenetére
Én tegnap ahogy játszottam,szépen mentette a kilépéses szerókat is...de elvileg a meccset sajnos csak a visszaszámlálás után menti a kövi előtt,de miértisne ha kifagy 2 map között,az még azelőtt van...
De ez szerintem esetleges,gondolom mikor mekkora a terhelés,volt olyanom,hogy 3 kör ment a kukába régebben,pedig szakosan léptem ki is,nem volt sehol sem a körök,sem amit érte kaptam,gondolhatod,mennyire bosszantott,mert épp repülős/helis körök voltak...de olyan is volt,hogy 3 unlockból 2-t kaptam csak meg szintén szakos kilépés után.
Egyébként a meccs megjegyzése maga nem különösebben fontos,ha minden jó,akkoris jegyzi az állást,amikor kilépsz/kifagysz,elvileg kört akkor ment csak,ha befejezed ugye,logikusan.Mondjuk vicces az is,hogy teli szervereken sokszor járni úgy,hogy a vége előtt 1mp-el jut be az ember,és rögtön betöltés után,jobbára logikusan a your team lost hibaüzi fogadja úgy,hogy nem is spawnolt le,ezt se ártana javítani.remekül röntja ez is az ember w/l -jét,kifagyás miatt jártam úgy is ezzel,hogy 3 szerón 3 ilyen lost-ot begyűjtöttem(aztán persze ki is fagytam) egymásután egy pillanatnyi tényleges játék nélkül
Most amúgy egész jó a game,ennyinyűg még elmenne,csakhát tudom,hány embernek sokkal rosszabb ennél a helyzet..pályán is vicces látni a laggoló-rubberband-ozó emberkéket,stb...remélem azért dolgoznak a dolgon és nem heteket kell várni.
Mindjárt itt a Karkand,ha kicsit magukba néznének,akkor GYORSAN ki kéne valamit találniuk,hogy előtte és a Karkanddal együtt is stabil gémet csináljanak,mert a dlc-t NEM fogják megvenni az emberek,ha a gém nem megy...Azért biztos van sok nem limitedes,kódos ember,aki jó gém esetén pengetné a dlc-t is ki.A konkurens játék meg teli van csíterrel,lepkefingnyi mapok egy x éves motorral,semmi taktika,stb,inkább ne menjünk bele szerintem,melyik gém milyen színvonalon van mind technikailag(elég a videóban megnézni a sziklát...majdhogynem a cod4 is szebb volt ennél),mind játékosilag...de persze lenet azt is tolni,jelenleg akkor se indítanám el az MW3-at,ha itt minden 5.játék menne végig...
Ha mindenáron más kéne,még mindig 50x inkább a BO...
-
ADAM1337
nagyúr
Azért a konkurens játékba is tudok 1-2 szépet lőni, ott a theatre-ben tök jól vissza lehet nézni a meccseimet.
-
jansky1
senior tag
valaki elmondaná, hogy a JETnél hogy lehet nézelődni a pilótafülkében? jobbra balra kitekinteni, kameranézetet váltani
-
csibe1
addikt
válasz
BandiHUN #27552 üzenetére
Ahogy mondod,engem is jópárszor kidobott timed out,és hasonló üzenetekkel.Utána ránézek a szerverre látom,hogy játszanak tovább.Egyszer Metroban ülök a síneken,két ember futna a lépcső felé,de csak helybetopi,utána ki is vágott a szeró.
Ez is benne van a pakliban,de a patch előtt simán játszottam 2-3 órákat.
A mentéssel meg csinálhatnának valamit,mert emiatt lehet az is,hogy valamit 3-szor kellett megszereznem,mert amikor kidobott nem mentette el.Most nézem a legútóbbi meccset se jegyezte,mert szétfagyott a következő betöltésnél.
Miért nem lehet pálya végén menteni? -
BandiHUN
veterán
A sírás mellett van azért mit élvezni...én is találtam végre este egy JÓ autokickes késes szerót,és bár eddig volt 6 ölésem késsel összesen,rövid úton elkéselgettem magam az első csillagig
Ami még jó poén a késben,hogy lehet vele "nemszeretem" kasztot húzni,mert a kés mindenkinél ugyanúgy megy,én is a snipert használtam pl,ott még jól is jött némi plusznak a T-UGS,mert úgyis kis területen ölik egymást a népek,medic is jól jár a gyógyládával,stb...Az UserVa 3072-t én is benyomtam,hátha...1x fagytam ki 10 mapváltásból,1x meg nem indult a kör(Disconnected from EA),de akkor a szeró is megürült,vagy épp mapváltás volt,vagy valami központi etyepetye.
Szerintem itt terhelés-problémák(Origin,battlelog,talán nagyobb szerók eseménytől függően) is legalább annyira felelősek,mint a gém...vagyis én úgy érzem,hogy igazából a gém reagálja le rosszul a pillanatnyi adatkésést,szinkronizálást vagy épp az Origin felhőadat frissítését,stb,és ezért fagy,dob asztalra,nem maga a grafika a ludas.
Túl sok mindennek kell egyszerre klappolnia,hogy menjen jól a gém,sok a sync,ölést,mindent is folyamatosan követni kell,stb.És ugye mi szopóágon vagyunk,mert minden adat külföld,és Mo. sosem volt híres a hűdejó és atomstabil htáron túli kapcsolatokról,főleghogy itt a kedves szolgáltatók is kiárulják a sávszélük többszörösét,sokszor van este is akár netközben,hogy külföldi oldal akadozik,lassú,mégha az itthoni speedtestes ping,sávszél meg is van,a határon mintha valami foszlott régi kábel vezetne át egy ócska 5éves szerverrel karöltve -
jansky1
senior tag
-
Xirtam
veterán
Új patch megjelenéséről valami infó? Csak mert itt a játékom és beleölhettem 6 órát!
Köszönöm DICE
-
jansky1
senior tag
valaki elmondaná, hogy a JETnél hogy lehet nézelődni a polótafülkében? jobbra balra tekinteni
-
eladohardver
őstag
Rohagyjon meg anyjába dice+ea meg a rohadt sok csít gyártó tetü... pálya betölt... futunk és azt veszem észre h melettem mindenki megdöglik...
eljutok a cafe-ig metro pálya... és engem is megkéselt egy f*szrángató tetü csaló aki a pálya másik felében áll és késelgeti az összes ellenfelet.remélem ez az 1etlen öröme az életben az ilyennek.
-
-
Gebriel
veterán
Azok PS3 tulajdonosok akik rendelkeznek a BF3-al!!
Ezen az oldalon az EA account-al hozzá lehet jutni a Battlefield 1943 játékhoz ingyen.
A kapott kódot a PS3 Account Management- Redeem Codes menü alatt lehet érvényesíteni. Természetesen PSN kapcsolat szükséges. -
FELHO76
csendes tag
5 napig nem tudtam játszani.... ma letöröltem az összes ATI drivert hagytam , hogy a WIN7
felrakja magának amit akar. És LÁM nincs BF3.exe, APPCRASH hiba...
De azért nem kopogom le! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ADAM1337 #27510 üzenetére
Szerintem az Usas nagyon gáz a játékban!!!!Én betiltanám!
Mindenki az IRNV-t szidja, szerintem meg nagyobb szemétség az Usas.Sőt, az RPG/M320 sem olyan nagy ki*°%ás, mint az Usas.Hiszen az RPG/M320-nál kb 3-4 másodperc mire újratöltöd, és csak egyszer lőhetsz vele.
Az Usas-al meg becsukott szemmel lőhetsz ki egy tárat, amiben nem 1 töltény van -
Foxmulder89
senior tag
válasz
jokeman #27529 üzenetére
Frissítsd a PunkBuster-t és csináld meg a 2., 3. pontban leírtakat. Ha ezután sem tökéletes, az sajnos a játék hibája.
-
mcwolf79
veterán
válasz
jokeman #27529 üzenetére
Telepítéskor ne zavarjon meg, hogy installkor letöltést ír ki, de közben a DVD-ről telepít.
Le fog szedni egy nagyobb patch-et. Készülj fel arra, hogy 50-50 % lesz az esélyed ,hogy jól menjen. Valakinél faxán megy, valakinél (ez a nagy többség sajnos) szopás van vele. Ledobál különböző hibaüzenettel (Punkbuster, Disconnected from EA online, Kicked from the server), fekete képernyő,stb.
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok.
Ma értem haza munkából, és most bontottam ki a CDgalaxisos LE BF3-at.
Az elmúlt hónapban nem igazán tudtam napi szinten követni a fórumot, ezért most egyenlőre azt kérdezném van e valami extra dolgom a telepítés során, vagy csak simán bevágom a lemezt és elvégzem a telepítést?
WIN7 frissítve VGA driver frissítve.......egyéb dolog amit elfelejtettem?
Köszönöm srácok! -
M3nyus
aktív tag
Érdekes ez a javelin soflam páros, tegnap haver bemérte soflammal a helit másik haver adta a lőszert én meg csak lőttem folyamatosan, de a 20. rakéta után abbahagytam, mert semmi nem történt
-
Zso2
őstag
Azt be lehet állítani,hogy az ellenen legyen valami jelzés ,mert a fő gondom a lassú beazonosítás miatti halál
. Bocs a lama kérdésért,de még csak 1,5 h jatékidőm van......
-
Gergosz2
veterán
van queue
-
Zso2
őstag
Tegnap megérkezett a vga-m,éjfélkor feltelepítettem a Bf3-at fél3-ig nyomtam kb 8 death , 0 kill, ez aztán a kezdet, rögtön kicsit alábhagyott a kedvem..
-
sith7
félisten
Köszi az elismerést, de én csak lőttem, nem én vezettem
... arra próbáltam utalni, hogy nagyon jól vezette a helit a srác, youtube - ra is simán fel lehetett volna tenni
És a legszebb az egészben, hogy egy csomó minden unlock lett a helikopteren, amit önerőből nem egyhamar tudtam volna megcsinálni
A srácnak csak 1/6 lett a statja, de mégis minden meghalás után ment a heliért, és írta, hogy csatlakozzak rá, vagy ha elmentem fölém repült, hogy szálljak be ...
gergo0328
Igen, az .... neki viszont van youtube - os helis videója, ami szintén karaj lett -
revengex
csendes tag
Csintam egy videót
Klikk ide -
boogie84
veterán
Az i b meg az összes kemper csipást.
-
pohár
félisten
ja igen, amúgy csak nekem szar a BL received items kijelzése a profilomon? mert pl 2 napos a legutolsó bejegyzés a falamon, azóta szintet léptem és kismillió kiegészítőt meg fegyót szereztem, de egyiket se jelzi, ugyanígy a Battle Report is fos
-
pohár
félisten
válasz
gergo0328 #27508 üzenetére
jó hát mazsival nem nehéz ilyen statot csinálni...
ma kilőttem két tankot a Javelinnel, egy heli meg be volt laserpaintelve, befogtam a javelinnel, rálőttem, erre kikerülte
mondom miafaszez miért lehetett? kb 5 méterrel a becsapódás előtt eltért a céltól a rakéta, mint ha valami burok védte volna a helit
-
ADAM1337
nagyúr
Ezzel az usas-al lehet szopatni a népet főleg frag lőszerrel olyan 100 méterig halálos 1 tár, főleg h a splash dmgje is igen erős.
Főleg hogy van egy kis esése és a hasaló buzákat is kilehet csipegetni vele, jó lesz kihúzni a recon-t máshogy nagyon sok idő lenne. -
gordonfreemN
addikt
Hali! Segítenétek kitalálni, hogy melyik résznél járhattam a bf3-ban, mikor újratettem a gépet? És ráadásul voltam olyan balfasz, hogy nem tettem el a mentéseket.
Szóval az biztos, hogy a bankos küldi addig megvan, hogy kijövünk az épületből ugye 3-an, rendőrök, aztután aprítunk, haladunk az utcán fel és az egyik társam kap a mellkasába? egy csövet egy robbanástól? és meghal. Na tovább nem emlékszem a játékra, de lehet nem is volt tovább, itt tartottam.
És ha ezen résznél, vagy ennek közelében, inkább előrébb tartana valaki a single-vel, akkor megtenné, hogy elküldi mail-ben a mentést?
Muerte75 volt olyan jó és elküdte, de sajnos az szerintem jóval messzebb van már, mint amit én megjelöltem. -
L4D1K
őstag
11.11a vs 11.11 . Az előbbit kíváncsiságból tettem fel, nagyon gyorsan tölt vele a játék, de kit érdekel ha 10mp múlva csummára kifagy az egész hóbelebanc. A sima szerencsére stabil, és játszható.
-
Csukabk
csendes tag
Üdv. Szerintetek ez megoldás a problémákra?[link]
-
Eagl3
veterán
válasz
Töki bácsi #27502 üzenetére
tank ellen annyira nem hatásos a gépfegyver, meg lehet majd szerezni egy rakétapakkot, 14 rakétát tudsz egyszerre kitolni, azzal már lehet frankón aprítani a tankokat. Gépfegyver viszont a patch óta jó erős lett gyalogság ellen.
Jah, ha földi célpontra vadászol, gyakran nyomogasd a Q-t, így látod hol szalad a sok csíra -
Eagl3
veterán
válasz
Töki bácsi #27500 üzenetére
Van:
-tanuld meg rendesen vezetni a gépet, ezt csak úgy tudod, hogy minél többet mész vele
-amíg nem érzed a terepet ne repülj a térkép közepére és maradj távol az ellenfél kiindulópontjától.
-játssz a sebességgel, ez nagyon fontos
-a hőkövető raksit felejtsd el, repülőre a gépfegyvert használd, minél messzebb van az ellenfél vadászgépe, annál inkább elé kell lőnöd.
Aktív témák
- Nyaralás topik
- LED világítás a lakásban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hardcore café
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BMW topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest