- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Edem05
őstag
válasz
Cybertrone #49800 üzenetére
Lehet, hogy csak én érzem így de mintha minden patch-el rontanának a játékélményen. Mire kezded megszokni a fegyverek sebzését miből mennyi kell és kiélveznéd a helyzetet akkor benyomnak egy ilyen patch-et ami elrontja az egészet. Most megint kereshetem a fegyverem. Szóval nekem nem tetszik ez a patch.
-
Edem05
őstag
Battlefield 3 - Ideal Loading Screen (Fan made) VERSION 2!
Szerintem jó lenne, ha ilyen lenne.
-
Edem05
őstag
Remélem nem vót még! Ez most lag vagy az animáció késik?
-
Edem05
őstag
válasz
- = Zk = - #47239 üzenetére
Ez igaz... de én csak a medálért játszom TDM-et. Amúgy nem szeretem.
-
Edem05
őstag
Hát na tud a gyerek, hagyjuk, megyek inkább Mass Effect-ezni mert most felku*álta az agyamat a game.
-
Edem05
őstag
Ma összefutottam a Battlelog legjobb Scout Helisével. Hát tényleg marha jól tud baserape-elni, nagyon örültem neki elhihetitek. De amikor 3 Javelin száll felé akkor már nem volt olyan nagy legény.
Ő lenne az!
-
Edem05
őstag
bf3stats.com Beírod a neved a kereső mezőbe majd egy kis update után kidobja a profilod, aztán a lap közepe felé megtalálod a járműveket.
-
Edem05
őstag
Úgy lelőttük a palit, hogy a mennybe szállt!
Vannak vicces bugok a játékban, amin egy jót mosolyog az ember. Ilyen volt pl. a tegnapi belinkelt video is amin a muksó akkora volt mint egy ház.
-
Edem05
őstag
-
Edem05
őstag
Na ma is tanultam valamit a 64-s szerverekről. Mégpedig azt, hogy nem ebbe a játékba valók! Ezek a pályák nagyon jól játszhatóak 32,24, és 16-os. CQ illetve Rush játékmódokban. Tehát ha jót akartok akkor ilyeneket keressetek. Én innentől kezdve nem megyek 64-s szerverre az biztos. Most is úgy játszottunk egyik fórumtárssal, hogy 7 körből 7-et vesztettünk és kivétel nélkül baserape lett a vége.
-
Edem05
őstag
válasz
ADAM1337 #38057 üzenetére
Ne is törődj az ilyenekkel! Lehet béna volt az admin vagy párszor lelőtted és ez bökte a csőrét.
A héten engem is kivágtak hasonló üzenettel. Pedig csak Suad Rush-oltunk 4-en és a statom se volt valami hú de pro. Azt hiszem 6:0-nál vágtak ki.
-
Edem05
őstag
A nap legidiótább videója!
Battlefield 3's Music Was an Unexpected Hit
-
Edem05
őstag
válasz
Cybertrone #36091 üzenetére
Na ná!
-
Edem05
őstag
Valaki ismeri a tagot? Az a szomorú az egészben hogy magyar a csóka!
-
Edem05
őstag
BÚÉK!
-
Edem05
őstag
Túl sok ez a véletlen! Most már kezdem azt hinni hogy te direkt így közlekedsz
Féloldalasan szállsz le a helivel, a LAV-al is a lépcsőre parkolsz
Szóval ha egyszer egy csapatban leszünk akkor én nem utazom veled egy járműben.
(Jó, egyszer én is szépet alakítottam, amikor kinyiram az egyész squadot mert nekirepültem a hülye oszlopnak. Akkor megtanultam, hogy sütivel a kézben nem előnyös helit vezetni.
)
(#34430) pohár:
Jaj.. nem kell mindjárt rosszra gondolni!
(#34429) killer095
Tolololol
-
Edem05
őstag
Sniper a háztetőn! Haverral kicsit elvoltunk.
Mást is teszteltünk pl. elütötte magát az EOD bot-al meg a MAV-al is
Szerk: Ment a report a csávóra!
-
Edem05
őstag
válasz
Cybertrone #33905 üzenetére
LOL
-
Edem05
őstag
Most toltunk haverokkal egy nagyon jó kört. (Nekem jó volt.)
Csak azt sajnálom, hogy a többi csapattárs tojt az egészre és így vesztettünk.
-
-
Edem05
őstag
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
Edem05
őstag
válasz
Roxbury #33273 üzenetére
'Kicsit az F2000 is. Bár Foregrippel óriásit javulna gondolom, de nem vártam meg."
Ha 1000 felett jársz vele killben hogy hogy nincs meg a grip?
UMP a betaban volt jó... ott sebzett is, itt csak árnyéka annak ami ott volt... ott is lassú volt, de gyilkolt... itt lassú, és egy tár egy ember... kész vicc, pedig .45-ös acp -vel operál de hát nem lehet minden fasza ugye!
Az AEK pedig teljesen pontos még darában messzire is! Gyors pontos, és közelre az egyik legjobb...!ProEvoFan:
G36c is nagyon jó fegyver, erősebb, bár pontatlanabb!
G53 dettó nagyon jó, és nagyon erős, viszonylag pontos!
Scar erős még a gyengítés ellenére is, de szvsz így van jól hisz csak 20-as a tárja
SG553 is teljesen vállalható fegyver, nekem nem okozott csalódást, olyan mint a G36c, csak más kialakításban, nekem bejön! -
Edem05
őstag
válasz
Lethal Gene #33258 üzenetére
Nincs is ezzel gond, csaka fegyver leírásánál az van írva hogy távolra is pontos... írják akkor úgy hogy szar távoltra, és közepes távra talán pontos...
L85 pedig nagyon baba cucc, nem olyan lassú az, olyan AK-s de nagyon pontos! -
Edem05
őstag
válasz
kinghaxor #33252 üzenetére
Csípőből kell vele írtani az elején... meglásd hamar meg lesz rá ami kell... az más kérdés hogy utánna is egy halom szar az egész... bár egyes emberek instant fejeseket osztanak vele... nem bánnám ha nerfelnék a picsába azt a szart, mert egy idő után kicsit idegesítő!
-
Edem05
őstag
válasz
bognar110 #33141 üzenetére
Semmi koppintás nincs benne... Elég a tárat megnézni... kicsit nagyobb kaliberrel operál
ezen kívül szerintem a HK53-as sorozat a wiki szerint 1970 előtt kezdte a pályafutását... hol volt akkor még az MP5-ös széria?
KB annyi a hasonlóság a 2 fegyver közt, hogy 1 cég találmányai
Ugyanez vonatkozik az AK--AMD családra is
Hidd el nem tud meg hatni az airsoft... már az illúzióromboló hogy ha meghúzod a ravaszt és egy vérszegény vinnyogó kis motorhangot hallasz... De ebbe nem megyek bele részemről, mindenki maga tudja!
Mellesleg a meggymag a mp5-re vonatkozóan íródott ugyanis az 5.56mm-es szabvány nato töltény kaliberhez képest a 9mm-es semmiség amivel az operál nem nagy durranás!
Nem is egy szinten van a 2 fegyver... ugyanis a HK53-as család az Rifle már már, az mp5-ös család meg SMG... -
Edem05
őstag
válasz
bognar110 #33125 üzenetére
De hogy ne hagyjalak kétségek közt tessék itt az egész család... A G53-at hívják még HK-53-nak is a gyártó után:
[link]SZKEBE75:
-m4a1
-m4(burst)
-g36c
-Ak74
-G53
-scar
Ezzel együtt mindenkinek mások az igényei fegyverek terén, nem ártana ha a hiszti helyett neki esnél és kitapasztalnád! -
Edem05
őstag
Itt főtt meg a dolog... "ha a csapat is besegít"... ma csak 3* vártuk azt hogy besegítsenek a nyomorultak... mit ne mondjak mi rambóztunk minden hova
A legtöbb félti az életét, és fel nem szaladna a lépcsőn... bezzeg ha elindulok, fix a seggembe van vagy 3, és ha lőnek még vissza se lehet futni
-
Edem05
őstag
válasz
Lethal Gene #33054 üzenetére
Isten ments! Dehogy nooboztam le. Csak kicsit fura volt a nagy tűzharc közepette egy SOFLAM. Metrón inkább a TUGS meg a MAV megszokott. Hozzáteszem ezekkel inkább segít a csapatnak mint egy SOFLAM-al.
-
Edem05
őstag
A Nap képe! Az agyas Metróra SOFLAM-ot hozott!
-
Edem05
őstag
-
Edem05
őstag
válasz
Cybertrone #32943 üzenetére
Yep!
-
Edem05
őstag
válasz
Cybertrone #32921 üzenetére
Ha nem is lövik le egymást, legalább bújócskázni tudnak.
-
Edem05
őstag
Igen át kell rajta futnia. Elhalálozás után is megmaradnak a claymore-ok de csak két darab... pl tegyük fel, hogy leraktál már kettőt a pályára de mégis máshova szeretnél rakni még egyet akkor az első el fog tűnni mert csak két aktív claymore maradhat a pályán. (Ha rosszul tudom javítsatok ki!)
-
Edem05
őstag
Kirakott az agyaúristen mert "véletlenül" le mertem lőni egy embert SMAW-al. Persze az Ő drágalátos csapatának szabad RPG-zni emberekre.
Na az ilyeneket nem értem.
-
Edem05
őstag
válasz
Cybertrone #31010 üzenetére
Megerősítem Tatabányán jó a Digi szolgáltatás!
-
Edem05
őstag
válasz
Cybertrone #30665 üzenetére
Battlelog főodal: NOTICE Tomorrow between 10am CET and 11am CET we are going to perform maintenance on Xbox 360 and PC.
-
Edem05
őstag
válasz
Laraxior #30529 üzenetére
Ez annyit jelent, hogy 71 Combat Efficiency Ribbon-t szedtél össze eddig.
-
Edem05
őstag
Valószínű a köv. patch-ben ezek lesznek javítva: [link]
-
Edem05
őstag
Jó 4-5 körül mehet a móka! Majd írj rám originen. Egyébként meg tényleg a pilótának kéne kiszállni hegeszteni, de az sem rossz ötlet ha mind a ketten kiszállnak, mert akkor gyorsabban lehet hegeszteni. De ha a pontokra utazunk akkor inkább maradjon benn amíg megjavítja a pilóta.
-
Edem05
őstag
válasz
Lethal Gene #29982 üzenetére
Gondoltam keresek neked egy ilyen videót. Találtam is egyet.
Itt egy másik is a CITV Station nézetből.
-
Edem05
őstag
válasz
Cybertrone #29976 üzenetére
Tényleg eszméletlen ez a CITV + Guided Shell páros! A helinek esélye nincs hiába nyom el bármit is. Ameddig a lézer fogja addig tényleg mind1 mit csinál, ha utoléri a rocket kipukkan mint egy lufi.
(Legközelebb csináljunk vidit a srácoknak, mutassuk meg, hogy is van ez!)
-
Edem05
őstag
válasz
DonThomasino #29380 üzenetére
ITT bejelentkezel a régi email-el és meg tudod változtatni.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Villanyszerelés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest