- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Monitor hiba topik
Aktív témák
-
Laraxior
titán
kiemelt téma... egy kis takarítás úgylátom azért elkelne..
-
fasirTTT
őstag
AAAAAzta milyen emberek vannak itt
-
Gyufaaa
veterán
válasz
BF_ÚrIsten #25395 üzenetére
Tojjad neki. Tutira jó lesz!
-
Malachi
addikt
válasz
BF_ÚrIsten #25395 üzenetére
hát ez lol.
-
L4mie
veterán
Cheatereknél annyi vigasztal, hogy fix. az összesnek kicsi, nem áll fel, vagy még szőrtelen. kompenzálnak.... nekem is kicsi de legalább büdös
-
Xaels
félisten
válasz
Baloghjanos #25392 üzenetére
Nem lesz ilyen. Sajnos az emberi természet ilyen és amíg az nem változik meg addig nem is lesz ilyen téren változás.
-
L4mie
veterán
válasz
Malachi #25389 üzenetére
van levegő-föld gunnernek
nekem megvan, de 35% ot sebez rajta.....de gunnerrel felszerelkezve nem is lenne olyan hú de szopás az AA ellen, ha nem billenetene ki.
2 napig csak a helikopterrel repkedést gyakoroltuk haverral, erre bemegyünk egy játszható szerverre és amint leszedjük az ellenség repcsijét, helikopterét, a lelőtt egyén felbőszül, és bepattan az AA.-ba és ott vége a repülős létnek.
(amúgy amikor én ülök benne élvezem, hogy imba, pl. tankok ellen is tud kegyetlen lenni, meg gyalogság ellen is... -.- ) szerintem ráférne egy nerf. -
Xaels
félisten
válasz
Baloghjanos #25388 üzenetére
Egyre többet bannolnak. Idővel el fognak tűnni és a BattleLog is egy jól átlátható rendszer ami alapján könnyű őket jelenteni. Az ügyes szerver admin-ok ez alapján akár előre is betehetik őket a tiltólistába. Tegnap játszottam és a PB is legalább 7-8 embert kidobott. Ami szomorú, hogy ez nem egy COD4 amit lehetett játszani kalóz példánnyal is és még is vannak csalók akik a több ezer HUF-os játékukat teszik kockára.
-
Malachi
addikt
egyébként az AA tényleg nagyon durva, ha az ember megtanulja jól használni és folyton fedezékben lenni a pályák 3/4-én halálos fenyegetés a helikopterekre és a repülőket is megizzaszthatja. mióta rákaptam, voltam már abszolút első is, valami 14/1-es k/d-vel, elsőre el sem hittem. gyors mint a villám, bitang erős, ha rárepül egy heli, addig kiereszt rá az ember 2-4 rakétát, közben lövi a gépágyúval is, majd kipattan javítani ha kell és a második körben le is szedi az égről a madarat. ugyanez repülők ellen is igaz.
mikor helivel vagyok utálom is nagyon, ha nem spotolják be nagyon nehéz leszedni mert gyors és kicsi. kellene már levegő-föld rakéta, akkor nem lenne olyan durva kinyírni.
-
ADAM1337
nagyúr
-
polonic
félisten
Most kaptam üzenetet, hogy ellenőrzik az esetet, amit bejelentettem tegnap.
-
-
Locutus
veterán
válasz
Baloghjanos #25372 üzenetére
Nem, ez csak a szokásos nvidia inkompatibilitás. Nekem is csinálja.
Az előző oldalon írtam, hogy a DICE is dolgozik már a javításán. (gondolom mert az nvidia már megtette a mostani béta driverben amit lehetett)
-
L4mie
veterán
Tegnap AA-val reppentem fel ismeretlen okokból függőleges irányba kb 5m-t majd zuhantam a földre
(amúgy az egész AA egy OP szar :[ oké lőjjön le 10000m-ről de legalább lehessen kilőni, ne kelljen már neki 4 tanklővés meg ilyenek -.-' egy fos könnyű harci jármű nem pedig egy t90 es. ) -
boogie84
veterán
válasz
Baloghjanos #25372 üzenetére
Ez program hiba. Nincs köze az erőforrásokhoz. Sokkal inkább a játékhoz, vagy a windowshoz. Inkább játék.
-
-
boogie84
veterán
válasz
Baloghjanos #25370 üzenetére
Párszor előfordult nálam is, de nem napi szinten. Szerencsére.
-
boogie84
veterán
válasz
mcwolf79 #25357 üzenetére
Tegnap nekem is dobott egyet. Szerencsére nem sűrűn. Nálam az a szitu sajnos majdnem minden esetben, h feladatkezelőt kell futtatnom h ha túl sokáig csatlakozik, látom h nem indul el a gém, csak csatlakozik, eszi a ramot, akkor lelövöm, majd újracsatlakozom. Akkor már jó.
-
Norb3rto
őstag
válasz
Baloghjanos #25367 üzenetére
Üdv a klubban
-
Baloghjanos
tag
na elszaladtam megvettem meglátjuk mien lesz
-
Xaels
félisten
válasz
#21346560 #25350 üzenetére
Előfordul néha
Ebből mi a tanulság? Ne kempejjé mert rába@szol
Amúgy nekem kezdetben pár napig nem volt semmi gondom. Se .exe leállás, se disconnect. Azután jött az Origin frissítés meg a BattleLog frissítés és jött, hogy minden első csatlakozásnál exe leállt. Tegnap viszont elsőre felmentem és egész du. gond nélkül játszottam. Vagyis majdnem. Egyik kör vége felé(szerencsére) eltűnt a HUD-om és a Spawn képernyő sem akart megjelenni. Vicces volt úgy játszani, hogy haver mondta merre menjünk, merre lőjjek(célkereszt nélkül a tankban mókás dolog) és, hogy ki ellen és ki nem. De kb. 5perc volt így és map váltásnál megjavult és nem jött elő többet.
-
edgR
őstag
válasz
mcwolf79 #25357 üzenetére
en azt tapasztaltam, hogy ha 64-es szerverre akarok csatlakozni, ahol csak 1 szabad hely van, akkor mindig kivag. magyarul itt van egy bug, mert a hatterben valakit meg enged csatlakozni rajtam kivul is, es nem foglalja le nekem a helyet, ezert a program szetakad.
ha olyan szerverre megyek fel (szinten 64-es), ahol min. 5-6 szabad hely van, akkor siman tudok csatlakozni, 10bol 10x. -
Zomb€€
őstag
válasz
ForRedGlory #25358 üzenetére
Nekem is elmúlt, és mostanában első indításra be is lép szerverre, egyedül a random bezáródás/disconnect maradt.
-
Jarlaxle
senior tag
En nem is jatszok nagyon aktivan ezzel addig amig nem lep ki beta allapotbol, disconnectek, jatek leallasok, kulonosen szar spawnrendszer, idiota befutok a fal moge de a "kanyarodo" golyo megol esetek, total felbasszak az agyam, jatszani meg azert ulnek le, hogy szorakozzak.
-
Malachi
addikt
válasz
ForRedGlory #25358 üzenetére
nem az SLI miatt van, nálam minden egyes első indításnál előjön. mindig. na jó, 10-ből 9-szer, ha új szerverre akarok kapcsolódni. néha kidobál játék közben, hát ez van. sokkal idegesítőbb lenne, ha a statokat közben nem mentené. bár néha nem bánnám egy-egy szarabb menet közben.
-
FaTHI
őstag
Nálatok előfordul hogy multi közben leáll a játék, áll a kép, majd előjöm az egérmutató, ezek után kilépve a játék leáll hibajelenséget kapok...
-
Thauglor
aktív tag
válasz
Baloghjanos #25353 üzenetére
Sajnos van bug dögivel ilyesféle
Felfújt lufiként repülő hullákra is figyelmes lettem már néha
-
Baloghjanos
tag
olvasgatom a topicot ugy néz ki megyek ma és megveszem nagyon megfogot a beta is meglátjuk....
-
edgR
őstag
válasz
Töki bácsi #25345 üzenetére
valoban
irtam, bal klikk, ha szemfules vagy, lathatod a becsapodasat a talajba/tankba.
-
Locutus
veterán
weecore
moderatorEnlisted: 2011-10-24
2011-11-15 22:15 Quote
We are currently working on completing a patch and resolving the causes of the PC crashes. Thank you for being patient while we do. ^SN
-
Drang.hu
csendes tag
-
Töki bácsi
aktív tag
írtad, hogy másodlagos funkció mozgásérzékelőt telepíteni. azt hogy csinálod?
viszont negyedleges funkciója is van, mégpedig az ellenséges eszközöket elpusztitani -
edgR
őstag
válasz
Töki bácsi #25341 üzenetére
szerintem is nagy elony, ha megfelelo kezekben van, es kerulod a konfrontaciot vele.
-
rankesz
veterán
Tényleg, xbox360 kontroller működik rendesen a játék alatt? A bétánál nem sikerült működére bírnom...
-
Gordon32
tag
Sziasztok !
Olyan problémám lett hogy elment a játék hangja nagyon minimális van de szinte semmi valaki tudna rá megoldást?
Rendszer hangok jók csak a játékon belül szar minden :S -
scope2007
addikt
válasz
eladohardver #25331 üzenetére
hali!
11.11es driverről beszélsz? mert lehet felteszem hétvégén
egyébként 11.9es hibátlan nálam.. -
medvezsolt
senior tag
válasz
medvezsolt #25261 üzenetére
mostmár mind1. Rájöttem. De ez így tényleg gáz. Azért van néha késeléskor az, hogy csak feltartja a kést és nem csinál semmit, mert egy másik csapat társamnak már beadta a késelés animációt ugyanarra az ellenre. De ez elég zavaró, mert én meg csak nyomkodom a gombot és nem csinál semmit. Közben meg egy másik ellen simán lekésel. Szóval ezek a knife only szerverek igazán nem jók semmire csak egy kicsit zombulni
-
eladohardver
őstag
Új driverel volt eddig 2 kékhalál... meg egy olyan lefagyás hogy semmit nem tudtam csak reset. előző driver uninstall + driver sweeperel eltávolítva a maradék fájlok regbejegyzések... szóval... jó drivereket írnak... 3as preview driverel használható a game.
miután leírtam volt még1 kékhalál... gpu alapórajelen.
-
fasirTTT
őstag
én haverral mentem a tankba Rush módba. oldalba kerültük az ellenfelet, elkezdtem darálni ő kiszállt és javította a tankot. mindenki ránk jött, 40-en valahány rpg lövést kaptunk + 2 tankot
végül kinyírtak (lelöktek a hegyről 1 másik tankkal xd) de amíg mindenki elvolt velem foglalva addig a 2 Rush pontot megsemmisítettük(#25326) edgR úgy étzem ez akkor hamar meglesz
-
bul07
nagyúr
Mi kell ahhoz hogy a tank szinte elpusztíthatatlan legyen?
Nem egyszer összefutottam már olyan tankkal amit ketten hárman lőttünk RPG-vel de a sokadik találat után se akart elpusztulni
Most legutóbb is szépen mögé kerültem hogy a farába találjak, telibe is találtam, majd gyorsba arrébb mentem majd az oldalába is kapott egyed , ekkor elkapott de még csak épen elkezdet füstölni és mozgott rendesen be se lassult, ja és mindez HC szerveren -
Bazzzs
senior tag
válasz
csibe1 #25324 üzenetére
Most bevallom, úgy válaszolok, hogy nem értek a témához, de az utolsó mondatod lehet a megoldás a problémára. Nálam tegnap - nem a BF3-hoz - egy Logitech kormány került telepítésre, a Windows 7 keresett hozzá drivert, eredményként minden játéknál a menüben automatán váltogatott a menüpontok között. Kerestem utána manuálisan is egy drivert, felraktam azt, és azóta jó. Pár hete a nyomtatómat telepítette magától a Windows 7, de az se funkcionált megfelelően, szóval esetleg próbálj meg manuálisan keresni hozzá szoftvert.
-
csibe1
addikt
Feltettem a Saitek Cybord 3D USB-s joystickot,gondoltam helihez repcsihez jobb lesz,mint a bill-egér páros.Sikerült negyedszerre jól bekalibrálni,beállítani.
Viszont valami nem okés,mert ha rajt a gépen a joystick akkor úgy éledek,hogy lövök egyet,a pisztolyra váltáskor mindig,a soflamba állandóan belép vagy nem tudok az elsődleges fegyverrel lőni.
Valakinek van tippje aki ilyet vagy más joystickot használ,hogy mi lehet a gond?
A Win7 tette fel a drivert hozzá. -
Fortissimus
őstag
az esetek kb 40%-aban Connection timed out-tal kidob windowsba. A driverek+pb frissek, es elvileg a nettel sincs baj. valakinel van meg ilyesmi? Esetleg, hogy lehet javitani?
-
Pietrosz
addikt
válasz
ForRedGlory #25303 üzenetére
-
BandiHUN
veterán
Tök felesleges feltenni...
A leírás alapján olyan játékokon javítottak hibát,mint a Far Cry 2 és a Homefront,a pofám leszakad....Jameg BSOD hibát okoz Black ops-ban ha crossfire-d van...ráadásul ezt még ők is beismerik alapból...
Meg a Rage-ben nincsenek kék textúrák....Hehe,az már a 10 pre3-al sem volt,DE ennél írják,hogy fehér pettyek jelentek meg
Erről ennyit,nem láttak ezek naptárat,ki a tökömet érdekli már az FC2 és a Homifront?Akiknek tetszett,azok is rég abbahagyták,le vannak ezek maradva...
Egyébként a Flash 11 támogatás miatt adták ki elvileg,de szerintem épeszű ember nem gyorsítja a böngészőt,mert naggyon király,hogy egy rühes Flash reklámbanner mostmár nem csak idegesíthet,hanem a vidkarit is pörgetheti 3d órajelen
Én a greenpeace helyében már beszólnék erre az agyongyorsítgatásra,hülye dolog,de ha belegondolok,hogy amióta van 3d gyorsítás,mennyi energia megy veszendőbe,ha csak egymillió gépre feltették az újabb firefoxot pl,és adja a kraftot a vidkarinak a Gizikének is az irodában,mert 2 levél gépelése között flashes oldalakat,stb.nézeget... -
ADAM1337
nagyúr
válasz
ForRedGlory #25303 üzenetére
Köff, elfogadtam az invet elég sok magyar gyülik a friendlistre jó hogy itt nincs limit mint volt bc2-be.
Az az aktuális k/d felett lösz úgy növekszik de most is 550 tájt van a skill-em szóval elég magas így is.
Most lesem egyből felugrottam a toplistámra. -
LamaCube
addikt
válasz
Cybertrone #25300 üzenetére
Basszus látod milyen érzelmeket váltott ki belőled, sírtál azért, mert le kellett törölnöd, nehogy elcsábuljál
A cod4 és az mw2-es mapok, majd a dlc-ben lesznek benne
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest