- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
ch003067
addikt
válasz
Cybertrone #24798 üzenetére
Értem.
Arra is gondoltam, hogy veszek egy olyat, meg egy másik kártyát berakok mellé, valami 8800GTX-et, vagy GTX260t... annak a memóriáját is felhasználná a játék, vagy csak a gpu-ját ?
-
v!ct0y
veterán
-
ch003067
addikt
de rég jártam erre.
Hogy haladtok a játékkal ?
Azt megkérdem, hogy mondjuk számít az valamennyit, hogy mennyi ram van a gépben ?
8 vagy mondjuk 12 vagy 16 ?? -
Gergosz2
veterán
válasz
Tompo92 #24773 üzenetére
látom adtad is a kedvencekhhez a daráló szervert
amúgy tényleg hozzáadja , csak lehet várni kell 5 percet. Múltkor direkt megnéztem hogy működik e : 5ből 5-ször hozzáadta.(volt abből game got disconnected(), meg azt is kipróbáltam hogy direkt leállítottam feledatkezelőben , meg simán ki is léptem kör vége előtt )
-
Colos1
őstag
válasz
Hooper #24768 üzenetére
Most azon gondolkodám, lehet hogy szerverfüggő? Csak a mai naptól csinálja, mert találtam egy f@sza szervert, és azon nyomultam
Na, ezt majd kipróbálom. Most a Lock-On FC2 -ben kell egy küldit megcsinálnom SU-27 -essel (5x -re talán már sikerül
), utána benézek más szerverre.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Laraxior #24751 üzenetére
[FR][HardCore]METRO ONLY 5000 tickets by ngz-server
én ezen szoktam rontani a levegőt , ha egy kis daráláshoz van kedvem.
(#24770) Tompo92
De hozáadja!
-
HollyBoni
veterán
-
Bati0501
őstag
Ugye azt mondtátok,h a játék megjegyzi,h a fegyverekre mit állítottam be,és azt fogja előhozni,ha legközelebb leülök játszani?Csak azért,mert nekem nem ezt csinálja.
Nem jegyzi meg.
Van valami ötlet erre? -
Colos1
őstag
Nekem a mai nap olyant kezdett csinálni, hogy néha a teljes képernyő zölden villódzik
Valaki tapasztalt ilyent? Nekem eddig nem csinálta
-
sittes79
addikt
akinek 32 bit-es op rendszere van, annak itt van help a kresselésre:
-
Laraxior
titán
64-es. Most éppen üres, de én ezen szoktam menni.. ha éppen nem Bazaaron vagyok
-
EczkE
veterán
Tud valaki olyan szerót mondani ahol csak az Operation Métro megy?
-
TXT
őstag
Az ilyen képpel mit kell tenni, hogy TISZTA legyen a játékban, mitől ilyen???
(#24527) -
Gergosz2
veterán
én azt vettem észre hogy a battlelog rendesen működik :
rendesen menti a killeket / pontot/rangot /service star stb még akkor is ha meccs közben kilépsz és nem várod meg a végét.
Ha kilépsz a vége előtt akkor nem jelenik meg a azon az oldalon amelyiket akkor ad be amikor belépsz battleolgra.(kicsit furcsa megfogalmazás bocs
)
itt:szóval no para , nyugodtan kiléphettek a meccs vége előtt is
-
ETOM
addikt
[link]
Javítása várható? -
eugabesz
őstag
válasz
Cybertrone #24738 üzenetére
Már ott vagy..
Az oldalt folyamatosan-ahogy időm engedi- töltöm tartalommal.. -
eugabesz
őstag
Felhívás adminoknak!!
Elindítottam újra egy oldalt,kimondottan adminoknak,gyertek ,beszéljük meg szerkesszük,keressük együtt az adminisztrátor programok hibáit,előnyeit.
Aki igazolhatóan adminisztrátor bármelyik magyar érdekeltségű szerveren,szívesen látott vendég.
Erről van szó... -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Laraxior #24718 üzenetére
Így van
szélsőséges példával élve még ha csak 20 fps-em is van tuning nélkül, akkor meg főleg örülök annak a +5-nek is..
Lorenzo9: 775/1000 a gyári órajele a 6850-nek, nekem is OC-s volt 820/1100-as, de 950/1200-ig simán bírta és egyáltalán nem lett tőle hangosabb, még úgy is hűvös volt+feszt nem is adtam neki mert nem ment tőle semmivel jobban..
-
-
barack1997
senior tag
Na megvan az f2000
LVL 14, már csak az UMP kell
Fejre 1 golyó tényleg.
-
Hooper
őstag
Ejtőernyő nyílás késése néha nekem is fura ha kiugrok egy gépből, sokszor placcsantam
dde ugye te sem gondolod komolyan h 20méterről ugorva van ideje (reálisan gondolkozva) az ernyőnek h kinyíljon?
bf2ben nevetséges volt hogy a 2.lépcsőfokrol leugorva is ernyővel repkedtek...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Laraxior #24718 üzenetére
Én nem is arra mondtam,hogy ne,hisz OC-s karim van nekem is,és sem a proci,sem a ram nem megy alapon nekem sem
Csak arra mondom,hogy igazából baromság egy gyenge cuccal úgy kompenzálni valamennyit,hogy szénné hajtja az ember...És aztán eszik,melegszik,mint a hülye
Pl.nekem a procim 3.2-n 5w-al eszik többet terhelve,mint alapon,de 3.5ön már 20-al...vagyis addig felvinni már nem éri meg.Vidkarinál is kis tunning nem dob sokat a kaján és a hőfokon,de aztán exponenciálisan megy fel a +fesszel,órajellel.
Én csak azt mondom,hogy kár álmokat kergetni,merthogy a tunning.A kockázat meg megint más dolog,de ottvan a fogyasztás is pl,vagy a hő,a zaj...bár persze van,akit ez nem izgat,én úgy vagyok vele,hogy elfogadom a korlátokat,ha valamire nem elég a gép,lejjebb veszem,és ha tudok,újítok jobbat.Nekem is nagyon illene már a platformcsere,de se a fizetésem,se az árfolyam nem pártolja egyelőre a dolgot,pedig nagyon jó lenne egy Sandy.A 8 giga extra aram már megvéveA többi viszont ki tudja,mikor...52 csak a 2500K,25 egy valamit érő lap...
És beletolni akkoris bele kéne a pénzt,mégha a mostani cuccból össze is jönne aztán valami kompenzáció,a 4850-em még megvan,lényegében lesz majd egy komplett lap+proci+ram+hűtő+vidkari cuccos.De egyelőre nem kedvez semmi a dolognak....
Igaz örülhetek,mert a beta kezdéséhez képest ég és föld,ahogy megy a bf3,ez végülis megnyugtatott,hogy elég ez még,lag nincs,szép a graf,stb...és egyelőre nem is jön semmi,ami miatt izgulni kéne.
Persze biztos lehetne jobb is egy új alappal...de annyira már nem is vagyok HC,hogy olyan sok múlna azon,hogy 60 vagy 80fps van. -
H.Ezredes
őstag
Ezt a fizikai dolgot én sem értem és szerintem is visszafejlődés.... igaz BFBC2-vel nem toltam de nagyon sok video néztem és fizikailag sokkal jobban tetszett az emberek meghalása a rongybaba efektus itt ellövöm az embert fekszik a földön semmi repkedés.... Tankal nem tudok átmenni semmin az átugrástól én is a falra mászok.... Az,hogy fedezék mögül kapom a hit-et .Meg röhej egy 30-50 centis beton tömb mögül,hogy kapom a sebzést ?!?!?!.... Na mind1 remélem,hogy majd patch-l rágyúrnak a fizikára normálisan meg a többi szarságra
-
Tompo92
senior tag
Hali...
Most kezdtem el játszani Support kasztba.
És arra lettem figyelmes, hogy a játékba van Type 88 LMG de battlelogon a fegyvereknél(supportnál) ilyen fegyver nincs feltűntetve..Ez igaz az M1911-es kispisztolyra is, de az köztudottan a veterán státusz miatt van..
Viszont ezt a Type 88 LMG-s dolgot nem vágom. -
Źşë'
addikt
válasz
r-chee #24680 üzenetére
sztem is, mikor repülök akkor érdekes mód, nagyon megy, lentről meg ez a hatás teljesen más. jetek csak arra jók hogy hőkövetős rakétákkal leszedd a többi madarat... másra nem.... legalább lenne erősebb a fegyverzete tankokra ill infantryra nézve... nagy nehezen becélzok egy tankot, lövöm kb 1-2 másodpercig mire semmi eredménye, max annyi h kinyírom magamat mert nekimegyek egy antennának!! és akkor itt van a k*rvajó fizikájuk!!!! pff kapásból felrobban - ki se dől!!! bc2ben legalább ha neki mentem egy magasfeszültségű vacaknak, kibillent az egyensúlyából dE! ki tudtam szállni! + a lehelyezett kocsi roncsok is trék, felrobban, ott van az utamban és nem tudok rajta átmenni, egy k*rva tankkal!! olyan csapdába kerültem ezek miatt már párszor, ha nem tud átmenni rajta, legalább tolja el, de ennyi a fizika 0... sztem a fizikai modell visszafejlődés, odalősz az épületre, azt baromi nagy füst, meg leomló törmelék - elég egyszerű scriptelt cucc + ez az ejtőernyős dolog is egy kalap f*s! viccc
le akarok ugrani kb 20m magasságból, erre elkezdi nekem kitárni a kezeit, meg a lábait és csak utána nyitja ki az ejtőernyőt... tegnap ez miatt is nyáztam, leugrottam, és belehaltam
akkor ott van az animáció mikor átugrik valamin, nem volt annyira nagy az akadály, de az animáció ellenére sose jutottam át a túloldalra, sok olyan dolog lett benne ami nem nyerte el a tetszésemet, a gyakorlati megvalósításuk gagyi - nem tudom ki hogy van vele de én pl multiban nem tudom kilőni a jevellin rakétát, annak ellenére hogy ott van a jelölő! ja meg a tanknak az a guild shell vagy mi a bánat, az valami repesz lehet, láttam is már másoknál, na azt sem tudom kilőni, mert olyan mintha a tank vaktában lődözne füstöt! pöfékel mintha azt kellene..
meg volt olyan tegnap h cqban elfoglalták az összes zászlót, na jött is a rape (bazár)... egy ház bejáratánál észrevettem az ellenfelet, gyorsan fedezékbe mentem a csapattársammal, ott állok egy helyben már de akkor sebesülök, ott egy helyben a fal mögött, azt se tudtam hogy onnan hova menjek h ne érjen sérülés hirtelen, wtf
ha tudnám eladnám ezt a vackot, nagyon meg lett szivatva a nép a beregisztrálós origin szutyokkal, végül is ez manapság a gyártók üzletpolitikája, főleg ubié... korlátozzák a használt játékok forgalmát, pont az ilyen megoldásokkal + drm, minél több pénz folyjon be nekik - azt megtanultam ebből az esetből hogy előtte inkább kipróbálom más módon - bc2t nem bántam meg h megvettem, eleinte szívtam a fogamat, mert sok volt a lag, de csak az miatt! itt meg van ezer egy más dolog ami tré
(#24717) Lorenzo9 sztem is jó az oc, főleg ha közép kategóriás a (pl a) vgad, mivel jelentős +teljesítmény elérésre van lehetőség vele (kb olyan ez a vga vételi dolog mint a különbőző bérek, igények, ki mit tud megengedni magának stb - és ez egy jó lehetőség arra hogy jobb legyen kevesebbért)
(#24720) Tompo92 lehet h a limited miatt van
-
BandiHUN
veterán
válasz
Foxmulder89 #24716 üzenetére
Tök felesleges szerintem tunningolni igazából...bár az én kártyám gyárilag oc
De ha az ember kitapos 10-15%-ot,amivel fűtteti a karit,stb,nincs előrébb,mert ami megy 60-al,annál mondjuk lesz 65-70 fps,ami meg megy 20-al,abból lesz 23-25,ott van,ahol a part szakad,bőg a kari,mert melegszik,stb...Multiban ráadásul az ember köthet kompromisszumot a grafon. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
#21346560 #24714 üzenetére
Textúra ultra, meg amit tudtam felvettem medium vagy high-ra mert nem vett le semmit vagy csak 1-2 fps-t és így is szép, de attól még sajnos nem elég neki ez a kártya
Lorenzo9: Volt olyan kártyám de eladtam, most a nagyobbik tesójára fáj a fogam
20-20%-ot általában lehet húzni is rajtuk ha még nem próbáltad
Fagyás meg sajnos elég gyakran van nálam és öcsémnél is..napi 5-10 is előferdül -
BandiHUN
veterán
válasz
Foxmulder89 #24712 üzenetére
6850 nekem baráti...napi 1x belefér a fagyás,amúgy meg gyönyörűen tolja ki a grafot játék alatt,semmi akadás,stb.Ok,a zöld ufók néha látogatnak,de azok mindenkit,az nvidia meg most megint kapott egy "remek" drivert,így nem érzem magam hátrányban
Talán ez az első videokarim,amivel tényleg alapvetően kevés gond van úgy általánosan,nagyon nem bántam meg,hogy megvettem.Erős,csendes,keveset eszik,jó teljesítmény,mindenben agyonveri a régi 4850-emet...És mígy a 4850 volt 53 ezer,amikor vettem,ez volt annó 38,szóval arányaiban olcsóbb volt a csere is erre.
Egyébként High-en tolom,az is lehet,hogy az ember néha belefut már az 1 giga korlátaiba is...
-
törölt tag
válasz
Foxmulder89 #24712 üzenetére
4830-ról pozitív! Még 1x sem fagyott vele. Igaz, a beállításokat nem nagyon kell medium közelébe engedni
-
HollyBoni
veterán
BC2-ben egyik szerveren folyamatosan írta a szerver: Fight against origin. Don't buy BF3,and if you bought it,bring it back.
-
edgR
őstag
1.337 a k/d-m.
no comment
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Trollok komolyan
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest