Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
madgie #26697 üzenetére
Legalább ez nem a szerver hibája... hanem a finom peccsé... nekem jó volt úgy ahogy volt, minek kellet ezt ragozni... Amit vártam az ráadásul létre sem jött... vártam hogy a lámpa nem lesz oly vakító nem jött össze
Vártam hogy az f2000 nem lesz head lövő nem jött össze
e helyett a scart amibe 20 golyó van visszábbvették.... azigenA helit ha golyó éri ugya úgy megbillen...
A jeteknek a gépfegyvere mintha erősebb lenne, és a helinek is erősebb lett a gépfegyvere amit megint csak nem értek mivel eddig is aki tudta vezetni egyeduralkodó volt
A csipák testre alkig sebeznek 45%-ot a fejes az megmaradt...
Kimondhatjuk hogy jól elbaszták ...
Ezek ellenére nekem bejön a game, félre ne értsen senki, viszont vagy ne nyúljanak hozzá, vagy normálisan javítsák, a dolgokat, és legfőképp azt javítsák ami hiba!!! -
madgie
titán
válasz
Cybertrone #26696 üzenetére
Jaja. Nem mintha bármi értelmeset csináltam volna, a soflam-et nézegettem, de ahhoz ,hogy értelme legyen, kell jó pár Javelines engi.
-
Cybertrone
veterán
Faszán ledobott nálunk is mindenkit.. Kaptuk a hibaüzit hogy "Valami rossz történt"
-
Laraxior
titán
-
keIdor
titán
Latom van poccs, mindjart ranezek en is.
-
FELHO76
csendes tag
Segítsetek, frissítés után megint multi induláskor fekete képernyő...se hang semmi, vga persze pörög....
Munka után tolná az ember és elk.....k!
-
Xaels
félisten
-
fulton
addikt
van más is akinek minden 32 fölötti server idővel (pár perc) vagy mikor új round következik és elindul a játék onnantól.. elkezd játszhatatlanul lagolni van hogy 4-6 sec ekre megáll a hang minden..? mert ez már kiborít.. nem tudok felmenni egy normáls CQ pályára.:S
vagy a gépemmel lenne baj, bár azt nem hiszem...:
4 magos 3,2 proci, 4 Gb ram, 1 Gb vga (5850 es kari) és mindent High beállításon 2 AA val, 1280x1024 ben., jam és a netem 30mbit/3mbit -
SzlobiG
félisten
Most nézem szedi az origin jó nagy lett ez a patch. Patch notes van hogy miket javítottak?
-
genuinezltn
csendes tag
+ fagyifagyifagyifagyifagyi még sűrűbben mint eddig
Most teszem újra cakompakk... -
ETOM
addikt
You were disconnected from EA Online.
sokszor
-
q13579
senior tag
Hát fa... lett az új patch
.
Ugyanúgy kétszer kell indítani a game-t, viszont ÚJ hibaüzenet van, ha egyszer csak kivág a játékból. A következő üzenet!!!
GAME DISCONNECT: SOMETHING WENT WRONG
Még jó, hogy tájékoztat a szentem, magamtól rá sem jöttem volna, hogy nincs minden rendben
.
Komikusabb a helyzet, mint amilyen anno a BF2 esetén volt. Ott is volt bőven blama, de azért ennyire nem tobzódtunk és legalább játszhattunk. Most már lassan azt se...
Ja és, természetesen a helikopter TV MISSLE-ével még mindig csak átlőni lehet a járműveket, sebzés 0.
-
apollo12
veterán
Az első pozitívum caspain border pályán megszűnt a cpu limit, ennek én nagyon örülök mert csak itt volt gond az fps el
-
-
SimS
senior tag
Üdv
Ez a medic egy vicc
mármint fejlődni vele, szerintem mind közül a legkönnyebb / gyorsabb / hatékonyabb.. és még egész élvezetesnek is mondható
más: csak nekem tűnt fel / engem zavar, hogy a battlelog nem használ ssl-t? azaz minden acc / pw titkosítatlanul hagyja el a készülénkünket?
(gyanítom az origin is hasonlóan biztosnságos) erről infó, hogy változik-e?
SimS
-
Laraxior
titán
válasz
Doki-HUN1978 #26671 üzenetére
Én is ezzel kínlódtam. Origin restart és máris látni fogod hogy tölti.
-
Doki-HUN1978
senior tag
Sziasztok!
Rányomtam az update-re, de látszólag semmit nem csinál, csak bedobta az origin-t.Meddig frissít normális esetben?
Látszania kéne a frissítés állapotának?Kösz: Doki
-
Laraxior
titán
Toltam egy jóféle Métrót (mi mást...) A végén amikor tolta a pontokat, nem nyomkodta egyesével végig hogy ilyen-olyan ribbon, csak annyit írt hogy ribbons (22) 4700 points
-
apollo12
veterán
na végre megy
-
harry3
őstag
Meglett a probléma, hogy miért vágott ki a PB, újra kellett indítani a gépet, valószínűleg nem futott, mert frissítettem.
Furcsaság, amit nem rég kezdődött: játék elején nagyon leugrik az fps, laggol, pl. lőnek egy tankkal, utána olyan a hangja, mint amikor kékhalált kapok, mondjuk lehet, hogy a net kínlódik.
Telda: Ha felmész az ea.com-ra és bejelentkezel, lesz egy olyan, hogy e-mail , mellette, hogy megerősítés, ott lehet változtatni.
-
Telda
addikt
Az Origin-hez tartozó email-t, ami egyben a felhasználó nevem is, meg tudom változtatni?
-
apollo12
veterán
hát már nem hiszem el, nem megy ez a szar
-
zack
nagyúr
válasz
Laraxior #26603 üzenetére
Közelharcra jobb az AEK-971...De pontlövésekhez a legjobb fegyó. Holo Scope + Supressor-ral használom, hogy azért közeli távolságokra is hatékony legyen. Messzire nem szeretek lőni, mert szerver függő. Ha van már egy minimális lag, kínszenvedés.
A legjobb fegyó ami lagos szerókon is viszonylag jól teljesít az M240B.Elég noob fegyver a 2x100 tárral, de legalább adja vele a találatokat, ergo nem tépem a hajam.
Tegnap toltam vele 3db 1200 tikettes kört (stabil második voltam végig a 60 főből, 12000p/kör), és jól szórakoztam. nem azért mert ment a játék, hanem mert kitartónak kell lenni egy 1200 -as körben. Minden kör arról szólt, hogy 7-800-ig szoros volt nagyon, aztán kezdtünk előnyhöz jutni. Végre jó kikapcsolódás volt, amit mostanában nem mondhattam el túl sűrűn... -
törölt tag
válasz
Doki16 #26653 üzenetére
Én azóta nem igazán megyek fel, mióta oly kedvesen 1 vs 7 arányban mondtam nekik hogy jó játék lesz...
(ok lerágott csont, volt állítólag aki át akart jönni, de nem engedte(?) a team balance, de amikor azt kaptam, hogy majd jönnek mások, akkor gondoltam biztos izgalmas lesz nekik 0 vs 7-ben tolni a továbbiakban, mert hát ők ugyebár együtt akarnak játszani (lerágott csont tudom)) -
apollo12
veterán
egyre szarabb lesz game, már csak fekete képernyő mindig
-
Xirtam
veterán
A PH serverhez kérhetek egy elérhetőséget? És ezt hova kell beírnom?
(#26659) Cybertrone
Túl akartam bonyolítani. Az is felmehet aki nem fizetett érte? Mármint a serverét?
-
csibe1
addikt
válasz
Cybertrone #26645 üzenetére
Esetleg te is művelődhetnél,mielőtt nekiállsz hömbölögni,hmm
lol -
Malachi
addikt
válasz
BandiHUN #26650 üzenetére
a videóban a figura azt mondta a levegőben néhány 100 méter csak, földi célpontokat kilométerről is lockol, de szerintem ez csak becslés, a saját tapasztalata alapján. a lényeg, hogy tankot messziről is befog. jobb adatokat nem tudok.
ha recon lennék, caspianon pl. szerintem feltenném hilltopon (D talán) az antennára, onnan csak egy másik recon tudná kiszedni ha fel tud repülni MAV-val.
és a gas station (A) felé irányítanám, kb. kicsit az orosz bázis felé fordítva. majdnem egyenlő lenne egy baserape-pel és az A-ra se nagyon jönnének be tankkal, ha mindig várna lenne rájuk 1-2 Javelin. szóval én mindenképp magasra tenném, minden pályán, aztán a tapasztalat megmutatná az igazi helyeket.
-
Doki16
addikt
Gyertek népesítsük be a ph szervert. Nem várható újraindulás. Legyen újból teli a kis szerverünk
-
törölt tag
Ó de jó az új patch.... map váltáskor mindig kifagy a gém..ki kell lőni feladatkezelőben (nagy nehezen) és újra kell csatlakozni a játékhoz
-
BandiHUN
veterán
Ha már SOFLAM....kérdés:mekkora a hatótávolsága?Nem konkrét számra gondolok igazán,csak valami arányra...
És egyébként igazából mennyire fontos a rálátás,gondolok a magára hagyott cuccra,jobb feltenni,de akár messzebb,vagy jobb földön,de pl.pontközelben? -
Xaels
félisten
válasz
csibe1 #26643 üzenetére
Repülőket nem fog be csak ha a SOFLAM megfesti a célt...
MÁS:
Nekem nem jött be ABAKAN. Szerintem amint meg lesz rá a számolós DogTag(5 Service Star kell hozzá = 500 Kill) el is tüntetem a süllyesztőbe. Kedvencek maradnak M416 és AEK.
A Ribbon-ok és Medal-ok sem lesznek nálam kimaxolna soha a büdös életben. Nem fogok orrvérzésig TDM-et, Squad DM-et meg Squad Rush-t játszani, csakhogy meg legyen az 50db Ribbon belőlük. Még Rush-t is ritkán játszom a CQ/CQL mellett nem hogy az előbbieket.
-
Cybertrone
veterán
válasz
madgie #26646 üzenetére
Szerintem üres a szeró...
Nem tudom miért nem is érdekel már!
Ha van kedved kicsit szusszanunk és csatizz rám majdVagy ha van kedved beszélni is közbe van TS is!!
Fingom nincsen hol van a szerver... ma nem is néztem rá... nézze most más!
Rákerestem és ott van ha Beírod hogy Prohardver! -
Gyufaaa
veterán
válasz
ForexGuru #26640 üzenetére
Ember. Te mit görcsölsz ilyenen? Főleg ebben a topikban? Egyértelmű, ha veszel, minél többet vegyél. A játék az nem fog profitálni a 2000Mhz-es ramból. 8Gb-ot vegyél és kész. De ezt inkább a milyen ramot vegyek topikban ha lehet...
Szerk.: FPS? VGA!!!! Ha alacsony felbontáson játszol pedig erős proci is!
-
madgie
titán
válasz
Cybertrone #26645 üzenetére
Mindjárt felnézek valahová játszani (ha elindul a patch után) nyomjam a soflam-et? Ha PH!-n van hely ,megyek
szerk: szerverkeresőbe mit kell beírnom, hogy megtaláljam? Nem mentettem el, a prohardver szóra meg nem dob fel semmit.
Nincs mikim, meg kevés időm van sajnos, most megyek valahová.
-
csibe1
addikt
Ahogy olvastam a Javelin is maradt amilyen volt.
Nekem valamiért nem fogta be a repülőt,de még a helit se.
Azt hittem magában is használható lesz,de ez így elég semmittelen.
A balance meg lófütyi,mit néznek ezek,de komolyan?(#26644) Cybertrone Köszi!
Megcsinálhatták volna anélkül is,na mindegy.A Battlelod Mod megy valakinek? Nekem kicsit kínai a dolog,hogy mit kellene csinálni,ha érdemes egyáltalán.
-
Viper26
nagyúr
Frankón egyformán sebeznek a fegyók?Akkor nem sok értelme van semmit unlock-olni.
-
ForexGuru
aktív tag
számít hogy 4 vagy 8 giga ram alatt fut a gém?
graf low -
harry3
őstag
Fél perc játék után: Game disconnected: you were kicked from the game.
PunkBuster frissítve.
Szerk.: Most én is javítom. -
strebacom
senior tag
Segitséget szeretnék kérni!
Ma win7 reinstall volt, feltelepítettem újra az origint majd belemásoltam az elözöleg lementett origingames mappát amiben a bf3 volt....nos az origin látja is rendesen, de a battlelog nem igazán, mindig telepíteni akarja....hogyan oldjam meg hogy ne kelljen újra letölteni az egészet:
KépKöszi!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor még egyszer.
Akiknek orosvan, kéretik olvassa el az első hsz-ben lévő utolsó bekezdést, ott le van írva hogy mit kell csinálni. Nem kell semmi pluszban, csak egy UPDATE könyvtárat kell letölteni ami 22 mb. z verziós játéka
-
harry3
őstag
válasz
janihunk #26620 üzenetére
Engem kidob a multi, azt írja, hogy you were kicked from the game.
Megy az általad belinkel zip kicsomagolása után a megfelelő helyre.
Eddig nálam úgy ment, hogy a böngészőben kiírta, hogy playing és utána beugrott a játékba és várni kellet, amíg töltötte a mapot, most már ténylegesen a játékba ugrik. -
janihunk
senior tag
válasz
Foxmulder89 #26623 üzenetére
Jelentem működik. Elindult a multi és annak rendje és módja szerint angol. Lehet tölteni. De ugye akinek eddig nem volt meg az 1gb os angol fájl annak az is kell.
-
feka007
veterán
válasz
Cybertrone #26611 üzenetére
Nekem is úgy tűnik
-
janihunk
senior tag
Orosz verzió működik normálisan a patch után? Battlefield_3_Nov22_Patch. Én találtam egy ilyet elvileg ezzel megy az update után. Mert most olvasom hogy multiba csak fekete kép. Ha ezt berakom menni fog?
-
Malachi
addikt
ha megmaradna halál után, akkor azért tudnék néhány forgalmas helyet majdnem minden pályán, ahol ott merném hagyni irányítás nélkül is.
mármint nem a forgalmas helyen, hanem attól távolabb, de úgy, hogy rálásson. végül is a járműveket magától befogja, amíg ki nem lövi valaki.
és úgy tűnik megmarad, mert azt írják: "Anti-Tank mines, EOD bots, Mortars, T-UGS, SOFLAM, MAV's and Radio Beacons (provided you don't spawn on it) will not disappear upon death."
rá kellene gyúrni a recon kasztra kicsit. egy ilyen SOFLAM áldás egy engineernek, még akkor is, ha nem spotolgat vele senki, csak a járműveket festi lézerrel magában.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Foxmulder89 #26613 üzenetére
Most kezdte, de másik gépen 6870-el fekete képernyő utána..
-
ricsy888
senior tag
Csak nekem nem indul a játék? Fekete képernyő és semmi nem történik. Már vagy 4x próbáltam.
Cybertrone: Akkor nálam lesz valami hiba.
-
Cybertrone
veterán
Jelentem a game müködik
-
bul07
nagyúr
válasz
Malachi #26609 üzenetére
Nem jó mert a SOFLAM-ot is irányítani kell
-
Malachi
addikt
"értelmes játékosok kellenének de kevés az ilyen" - ez a titok nyitja szerintem.
a többit meg kérdezd a DICE-tól, ne tőlem. ők csinálták ilyenre.
ugye elvileg Javelint csak engineer vihet (ha jól tudom) SOFLAM meg a reconnak jár. szóval eleve csak akkor érdemes Javelint vinni, ha tudod, hogy egy csipás leteszi a SOFLAM-ot rendszeresen.ez van. Javelin - vacak. sajnos.
-
Laraxior
titán
óriási fegyver ez az AN-94
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest