- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Mukorka
addikt
Ez az oldal megint alkot, ezen problémázni? Így is több a 24 fő mint bármilyen játékmód ami a Cod-ban támogatott , nem mintha azért lenne "csak" 24 mert nem tudták volna megoldani . Az csak simán káosz lenne úgy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cellpeti
nagyúr
Akkor most mi van? Honnan érdemes előrendelni?
-
Winne
nagyúr
Ilyet csinálok én neked 5 lemezesben is, ha ugrasz rá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Honzi
senior tag
Ha ennyire taktikázni akartok miért nem ARMA2 vel játszotok?
-
polonic
félisten
Ha nagyon videóra vágytok, akkor nézzétek meg ismét ezt, mert kib@szott jó, nem lehet megunni.
-
Winne
nagyúr
válasz
Gyufaaa #2471 üzenetére
Így van.
Jó lenne ezt a játékot is beszerezni, csak a csapat miatt az MW3 fog nyerni nálam, aztán meglátjuk mennyire jön be. Ez látványra nagyon tetszik, az utóbbi időben a nagy lemaradásomat single fps-ek terén a BC2 elégítette ki legjobban, a hangoktól, robbanásoktól majdnem befostam. Nem tudom még mi lesz, a komoly fülesemet mondjuk eladtam sajnos...
-
Winne
nagyúr
Urak nem akarok most itt nagyon visszaolvasgatni, van már új videó a már korábban megjelent 10-12 perc körüli válogatás óta?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ЯΞD
senior tag
na most akkor valaki megmondaná, hogy honnan is érdemes megrendelni? mert tök sok helyen van limited E. de valahol ezt valahol azt adnak hozzá. olyan nincs ahol mindent adnak + ingyen posta is van?
jó mondjuk a polo annyira nem érdekes nekem inkább az összes többi ajándék.
-
polonic
félisten
válasz
Mukorka #2463 üzenetére
Igen, jár.
------------
Most találtam. Lehet, hogy már volt, mert régebbi.
average Battlefield player vs. average Call of Duty player
-
Mukorka
addikt
Ha veszek MoH tier1 játékot most, újonnan, akkor is jár a 48 óràval korábbi béta?
-
polonic
félisten
A TDM-ben 24 fő lesz a limit pc-n is, ha jól tudom?
-
Mrdevil
addikt
Én majd arra leszek kíváncsi mennyire sikerül ez a balanszolás fegyver ügyben. Tuti lesz megint az elején egy két túl erős fegyó, amin majd gyengíteni kell. És amiből majd sok vita lesz, hogy ki mivel menjen. Pl Cry2-nél az FY, vagy BC2-nél az Abakan, M60, amin aztán gyengítettek. Sok kérdés van itt még egyenlőre. De a jelek egyenlőre biztatóak, mind a videok, mind az írott infok.
-
Föcsök
aktív tag
válasz
7600 GS #2454 üzenetére
Dönteni kell hogy assault-assault, vagy assault-medic akarsz lenni.
Tehát 2in1 vagy 1in1, de ha viszel defib-et akkor azt hiszem nem lesz gl vagy valamit megvonnak ugye, mert az már egy gadget helyet el fog foglalni.
Nekem tetszik a megoldás, lényegében így 5 class van, és szerintem így most nem fordul majd elő az mint a bfbc2-nél, hogy szinte "mindenki" medic hanem kéttéoszlik ezen nagy tábor, mert valakinek az lmg, másnek meg a defib jön be. Vagy mindenki assault lesz, mert itt meg ez lesz a legerősebb class.xD Egyébként meg hajrá engineer-ek! -
7600 GS
addikt
Most nézem hogy nem lesz Medic cast, hanem helyette Support lesz. Akkor ez a kettő most fedi egymást? Gondolom Supportnak LMG lesz az elsődleges fegyvere.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
boogie84 #2437 üzenetére
Általában mindig beharangozzák az über gépigényt, ez tény sajna. Legalább kellemesebb meglepi lesz ha nem így van. Érdekes, hogy régen a Half-Life 2-nek is milyen grafikája volt és egy mx400-al is gyönyörű szépen tudtál rajta játszani. Lehet, hogy mi lihegjük túl és quad RIVA TNT kell csak hozzá majd 4x32Mb vrammal.
-
7600 GS
addikt
Szerintem továbbra sem kell aggódnunk a gépigény miatt. A készitők már hónapokkal ezelőtt leszögezték, hogy nagyon jól lehet majd skálázni a játékot, viszont a fullos grafikai beállitásokhoz bika gép fog majd kelleni. Akinek van már egy GTX560/570/580 egy jó quad core procival, annak szvsz nem sok aggódni valója van.
-
Kecuhun
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cybertrone #2436 üzenetére
Nem létezik, de ők látták. És tuti hogy az van benne. Amúgy kb szerintem egy gtx 480 bőven elég lesz a max játékhoz. Persze ez csak saját vélemény, én tuti hogy elleszek a 465-el is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cybertrone #2431 üzenetére
Na erre kíváncsi lennék hogy honnan szedték.
-
feka007
veterán
válasz
Scholes9 #2417 üzenetére
Azért van értelme, látni, hogy 4 magot használ és hogy kell is neki. Ha nem lenne cpu orientált, akkor nem is lenne ekkora különbség.
"Ma egy korrekt eredmény 1920-as felbontást takar..."
1920-as felbontásba azért nem játszik még mindenki.. A legtöbben sztem még mindig 1280-ban játszanak.Egyébként meg annyira úgy se fogják eltúlozni, nem kell paráznia mindenkinek.
Ez amúgy is alfa volt..
-
-
boogie84
veterán
válasz
Gyufaaa #2416 üzenetére
Ez még egy nem hivatalos infó. [link]
A Gamescom alkalmával egy szlovén, játékhírekkel foglalkozó weboldal munkatársai fogták magukat és belenéztek néhány konfigurációba, amelyeken Battlefield 3 futott és arra a megállapításra jutottak, hogy a PC-k GeForce GTX 595-ös videokártyát alkalmaztak.
Nagyon úgy tűnik h idén ez a játék lesz a leg gépigényesebb.
-
-
Chabe89
addikt
válasz
Gyufaaa #2416 üzenetére
Jah hát persze, mert azt állítják hogy egy stáb szédszedte a gépet és azt mondták, hogy az egy 595. Honnan tudták egyáltalán, hogy az ha még ilyenről nem is nagyon volt szó (mert ugye ráírni mindent rálehet bármire). Meg hát elég furcsa lenne ha csak úgy bmennének és szétkapnák az egyik gépet.
-
polonic
félisten
-
Föcsök
aktív tag
Úristen nem is figyeltem eddig hogy az 640x480 LQ tehát gondolom low quality beállítás.:S Akkor nekem a hd4850 meg a 4gb-m hiába van, baszhatom, mert egy eE6750-em van, és 1280x1024-en szeretném majd futtatni, de úgy látom csak szeretném.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
feka007 #2405 üzenetére
Ennek a képnek az ég világon semmi értelme, mert senki sem fog ekkora felbontásban játszani vele, illetve minél kisebb a felbontás, annál jobban a cpu a döntő szempont. 1920-ban meg kb 5 fps, ha lesz a különbség a procik között, úgy Q9550-tól felfelé...Ma egy korrekt eredmény 1920-as felbontást takar...
-
válasz
feka007 #2405 üzenetére
640 480 felbontas?
hat menjel aludni...
a gond az hogy ez nekem nem viszonyitasi pont.. mert az intel alacsony felbontason elhuz az amd melett, de mondjuk full hd ban nagyon kozeliek az ertekek... es ami szamit az megint csak hogy mennyi monjduk a min fps... na ezt megneznm 1kartyas illetve 2 kartyas rendszerrel arra a tesztre mar adnek.
-
ricsy888
senior tag
Volt itt szó régebben róla, hogy nagyon kevéske lesz a cpu-m (X2 240) a játékoz.
Mostanában nem vagyok annyira otthon az ilyen témában. A kérdésem az lenne, hogy egy Athlon II X4 640 elég lenne hozzá?
Ennyit még megérne a játék. -
oriic
HÁZIGAZDA
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Formula-1
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest