Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Cybertrone #2596 üzenetére
régen rossz,ha valaki azt hiszi,van még pártatlan hírforrás
megmondhatja a véleményét bárki,de utólag nem fizet a kedvezményezett...ezért nincs is "pártatlan" teszt semmire.max a jó tesztelő hamar ráérez,merről fogadja el a baksist,hogy mindenki jól járjon,és persze hype-t írni először,kritikát utólag,és "mi megmondtuk"...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cybertrone #2596 üzenetére
Mégis látod miket írkálnak...Ok, hogy jobban várják másik játékot, de azért nem kellene BF3 ellen ennyire tolakodniuk...
-
Cybertrone
veterán
Melegük van biztos nekik... 2 jó büdös pofon helyretenné a felforrt agyukat az biztos... Csak kicsit kéne gondolkozni, és rájönnének hogy hülyeség amit leírnak, de valamivel fel kell néha dobni az olvasottságot az biztos! Amúgy mikor indult anno a steam ott is felmerültek hasonló hülyeségek, csak ott valahol jogosan, mert akkor még csak az az egy olyan rendszerű virtuális gamebolt volt... de ma már beigazolódott hogy müködik, és kb ennyi az egész!
-
Neró
őstag
válasz
Cybertrone #2592 üzenetére
Úgy látom a Gamekapocs elemében van. Csak tudnám mire ez a nagy felhajtás. Amúgy pontosan - mintha nem ezt csinálná a legtöbb program meg stb..
-
Cybertrone
veterán
válasz
Kecuhun #2590 üzenetére
Most megy a nagy lejáratási hadjárat... hülyeség az egész... pontosan annyi adatot gyűjt amennyit te megadsz neki... az egész ugyan olyan mint a steam... csak itt EA exkuzivok vannak csak... Nem értem miért kell a hülyeséget terjeszteni
(Természetesen nem a linkelő fórumtársa céloztam... globálisan a cikk kitalálójára...) -
Kecuhun
senior tag
-
kovsol
titán
válasz
Cybertrone #2571 üzenetére
Társasházi kedvezmény nélkül 9 000 Ft oda van írva
szerintem fölös ezt ide offolni amúgy a továbbiakban -
Bati0501
őstag
válasz
Cybertrone #2571 üzenetére
Akkor egy kertes házba mennyi?
-
Bati0501
őstag
válasz
Cybertrone #2566 üzenetére
Kedvezmény nélkül is 6k.
-
McCartman
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na toltam fel egy Origin-t, aki majd játszik BF3-al, és szeretne felvenni nyugodtan megteheti.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Cybertrone #2566 üzenetére
80/25 Digi
Nekem is...
-
Neró
őstag
válasz
whatever #2560 üzenetére
BF4? Azt nyilatkozták, hogy nem adnak ki egy jó pár évig BF -et. Inkább ezt fejlesztgetik meg miegymás. Nem lesz az mint CoD -nál, hogy évente jön.
(#2563) Petya2900XT: Igen az 576 oldalán kint is van, hogy mik járnak a rendelőknek.
(#2564) Mrdevil : Ha akkor rendelted elő mikor még kint volt az 576 oldalán az elején a Limited Edition (nagy hírbe) akkor valószínűleg kapsz. Ugye ott számolt vissza, hogy mennyi volt még. Ha utána rendelted miután elfogyott akkor nem valószínű, hogy kapsz pólót. Elvileg így működik.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Petya2900XT #2563 üzenetére
Én is ma reggel felhívtam az 576-ot, én még hatodik hóban rendeltem elő, de azt így nem tudják, hogy lesz e pólóm hozzá vagy sem. Majd kiderül, ha megjön. Valami DLC-k lesznek elvileg hozzá, nem tudnak semmit.
-
Petya2900XT
aktív tag
Voltam bent az 576-ba egy Tier1-es Moha-ért és ha már bent voltam rákérdeztem erre a DLC-s dologra....azt mondta a csávó,h az előrendelők biztos megkapnak minden DLC-t,de arra nem venne mérget,h akik megjelenés után veszik ugyazt kapják,mint a pólós előrendelők
..remélem nem lesz rinya,h leírtam
-
Chabe89
addikt
válasz
whatever #2560 üzenetére
Mindenhol ezt a COD VS BF vitát kell már kelteni komolyan mondom ez már vicc.
Majd meglátjuk mi lesz ebből, attól, hogy a CODhoz úgy tolják a DLC-ket mint tyúk a tojást az még koránt sem biztos, hogy itt is ugyan ez lesz a helyzet. Ha meg igen akkor így jártunk oszt kész. -
Chabe89
addikt
válasz
Petya2900XT #2548 üzenetére
Volt már róla szó mikor még bemutatták a frostbite 2-őt, hogy ez megy az NFS RUN alatt is meg majd a Mirrors Edge 2 alatt is, szóval szerintem majd utóbbin fognak ügyködni a "jól megérdemelt" szabadságuk után.
-
McCartman
őstag
invitel elég szemét bagázs , főleg ha más szolgáltató híján rájuk voltál szorulva.
t-kábel viszont pozitív csalódás , mindig tartják a névleges sebességet.
Főleg miután a weblapjukon böngészve véletlenül kiderült , hogy számomra ismeretlen okból egy ideje fél áron adják az előfizetett csomagot a környéken. De csak ebben a városrészben.Ami ráadásul nem is lakótelep , ahol versenyt jelenthetnének neki a tvnetwork , digi és hasonló kisebb cégek.
Persze nem szóltak , hogy már kétszer annyit fizetek mint kéne , érdemes résen lenni. -
xavix13
őstag
válasz
Remélem hogy jó hosszú BF3 támogatásba....
Emellett viszont remélem hogy végre elkezdik csinálni a Mirror's Edge 2-t. ( Frosbite 2-vel,Rombolható környezettel,sandbox játékmenettel,jó hosszú játékidővel) De jó is lenne...
-
sittes79
addikt
válasz
Kérlek szépen..mind a 280 alkalmazott vesz egy luxus yachtot és lógatja a tökét...10 millió eladott példány után már lehet
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ülnek a babérjaikon, vagy elmennek nyaralni egy évre....
JÓkat kérdezel. Ki tudja? Lehet hogy titokban már most is új játékot csinálnak.
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Cybertrone #2543 üzenetére
Ezért mondtam,h pletyózni kezdtek róla
....valaki tudja,h a Dice a Bf3 után mibe fog bele?...BC3,Moh "2" esetleg valami más-t?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Petya2900XT #2542 üzenetére
595...meg se jelent ez fake... 580sli valoszinu... De ez sose fog egyertelmuen kiderulni!
-
Petya2900XT
aktív tag
-
McCartman
őstag
-
Winne
nagyúr
Van benne fantázia, de a kereslet határozza meg a piacot, szal ha nem fogják vinni, akkor bukik. Ennyire egyszerű.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mind az Onlive, mind a Gaikai működik rendesen.
Gaikai-t próbáltam én is.Talán még prohardveren is volt róla szó. Mass Effect 2 demóját toltuk, és ha megvan az embernek a normális sávszélesség akkor tökéletesen játszható.
-
Winne
nagyúr
-
Mukorka
addikt
Az dzsavermadar , ugyanezzel az avatarral
Egyébként meg a 48 óra előkezdés jó móka, míg itt kaparjátok a falat én már készítem a fullos videókat nyálcsorgatónak
Szeretek sokat bétázni , az mindig vicces, Biosom is béta, Vga driverem is béta
-
bul07
nagyúr
válasz
Mukorka #2510 üzenetére
Hát én végigtoltam a single-ét olyan mély benyomást keltett bennem hogy egy pillanat nem jut belőle eszembe , multit is próbáltam igaz csak a két BETA-ba toltam de elég is volt szóra se méltatom szerintem annyira rossz , BC2 meg cod nagyon rossz keveréke
Nem véletlenül van kihalva a fóruma se , már most megelőzte ez a fórum hozzászólások számába
Amúgy igazad van pórfogónak jó lesz a doboza(#2508) orichalcos
Kinek adja el nem hiszem hogy túl nagy kereslet lenne rá, bár csak egy bolondot kell rá találni mint minden eladó dologra -
Mukorka
addikt
-
Mukorka
addikt
Amúgy ha valakit érdekel és van rá módja Moh Tier1 2500 Ft , jár a 48 órás előbétamóka is
Én megveszem mert ennyi pénzt megér :>
-
Neoteric
addikt
Ezt a gamekapocsos hírszerkesztőt tarkón kéne vágni egy péklapáttal.
"Szóval minden kedves PC-s fan álma szállt tova a 64 fős összecsapásokat tekintve. Természetesen jelen állás szerint a Conquest játékmód nem szorul határok közé, de azért a TDM majdnem a legkedveltebb játékmódja a többjátékos meccseinknek."
Most lesz először TDM mód Battlefieldben.. miről beszél ez?!
-
Mukorka
addikt
Na igen, habár lehet hogy megoldják hogy a pálya egy kisebb része legyen csak elérhető. Metro pl jó tdm mapnak de ilyenkor félek hogy a Caspian Border azért olyan zsúfolt középen hogy egyszerűen csak lekaphassák az erdős/füves külterületet és már mehet is a tdm a közepén
Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest