- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Kecuhun
senior tag
Olvasta már valaki a Battlefield 3.: Az orosz című regényt? Megéri megvenni és elolvasni?
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
A Punkbastert hogyan frissítettétek és hol?
-
Kecuhun
senior tag
Egyébként mi az a VPN?
-
Kecuhun
senior tag
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Launch Trailer Az "Ez nem tetszik" gombot lenyomtam a videó végén...
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
válasz
boogie84 #12160 üzenetére
Nálam is "elfogyott" a GTX570 ereje. Minden ultrán, 4x MSAA és 16x AF (FULL HD)beállításnál Caspianon elfogyott a Vram és darabos lett a játék. Visszaraktam 2x MSAA-ra és így már 60+ FPS produkált. Az Op. Metro mapon nem volt ilyen gond 4x MSAA és 16x AF mellett is szépen ment 45-50 FPS-el. Lent az alagútban meg 60-70 körül volt. 2GB Vrammal sokkal jobb lenne ez a VGA.
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
Én most vettem egy Roccat Kave-et, de másnap már küldtem is vissza. Olyan szar doboz hangja volt, hogy csak lestem. Hiába próbáltam meg szoftveresen állítgati, úgy sem volt jó. A jelenlegi Sharkoon X-Tatic 5.1 fülesem fényévekkel jobb a Kave-nél, pedig már vagy 3 éve vettem. Átolvastam nagyon sok tesztet a Kave-ről és mindenhol agyon dícsérték, pedig egy rakás sz@r szerintem. De ez csak az én véleményem.(OFF)
-
Kecuhun
senior tag
válasz
McCartman #5412 üzenetére
Én minden játékot azzal kezdek. 2-3 este alatt végigtolom (a meló és a gyerkőcök miatt nem tudom hamar kivégezni az SP-t), majd csak azután jöhet a multi.
Illusion1010: a PH!-n nincs helye a wareznek. Egyébként én is követem majd a példád, persze azért előrendeltem eredetiben is.
-
Kecuhun
senior tag
Engem is felvehettek. Origin : Kecu77
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Kecuhun #3631 üzenetére
Itt van magyarul is a cikk: Battlefield 3: 1.25 millió előrendelés
-
Kecuhun
senior tag
Már több mint 1.250.000 előrendelője van a Battlefield 3-nak! [link]
-
Kecuhun
senior tag
Battlefield 3. hírek:
"Geronimo tegnap összekotort pár kisebb érdekességet, amelyet most átfordítva ki is teszek. Köszi Gero.
- A Battlefield 3 grafikai beállítása ultrán volt, amelyet egy 2×580 SLI-n nyomták keresztül. A csávó minden elképzelését túlszárnyalta a játék grafikája.
- Van opció az egér érzékenységének beállítására külön a gyalogságra, földi és légi járművekre.
- A sipítozások ellenére a külső menü, és szerverváltás 10x gyorsabb, mintha játékon belül valósultak volna meg ezek az opciók.
- A béta időpontról még mindig nincs hír és arról sem melyik térképen, mekkora méretben és milyen játékmódban.
- A FOV értéke a menüben állítható lesz.
- A grafika beállítására rengeteg opció található a játékban.
- Teljes billentyűzet beállítás, külön a gyalogságra, járművekre, repcsikre és helikopterekre.
- Joystick támogatás.
- Zoom/gugolásnál lehet váltani, 1 kattintásra működjön, vagy folyamatosan tartani kelljen."
Forrás: http://battlefield.clanwar.hu/
u.i: Tökön szúrom magam, hogyha a húzott i5 2500K-m és 570GTX-em nem fogja bírni az ultra beállítást FullHD-ban. Kezdek gyűjteni egy HD6990-re.
Nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni! Nah, de majd a Beta alkalmával ki fog derülni.
-
Kecuhun
senior tag
Battlefield 3 Eyefinity Gameplay HD - Triple Screen
Game is running with graphics sets at medium (high can runs, but at 40fps, while the medium is most around 60). Also, because i was recording, the framerate was going a bit lower.
Specs :
i7 2600k @ 4.1GhZ watercooled
Crossfire 6970 @ 940/1415 1.23V Watercooled
4GB DDR3 Adata 1600 C9-9-9-27-1T
MSI P67A-GD65 B3 (latest Bios)
SSD Adata S596 Turbo 128GB
HDD 1.5TB
Corsair AX-750
Lian Li PC-B70 moddedWatercooling (CPU & GPUs)
420 Radiator Phobya
140 Radiator Phobya
Dual pump Phobya
13/19 tubing
Phobya cylindric tank 300mmWindows 7 x64 SP1
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
Innen letölthető a videó tökéletes minőségben. (1080p, 60FPS, 331MB)
-
Kecuhun
senior tag
27 fok van a szobában. Miközben néztem a videót kirázott a hideg, majd pár másodperc múlva leizzadtam. Ez mitől lehet?
És ez még csak PS3-as grafika volt.
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
A youtube-on ezt a kommentet találtam:
"CTRL+C+CTRL+V=MW3
Realism+New engine=BFBC3" és ez mennyire igaz. -
Kecuhun
senior tag
Beta: 2011. szeptember
Megjelenés: 2011. október 25.Az E3 - EA sajtókonferencián belül a Battlefield 3. bemutatója nagyon durva volt. Nagy Call of Duty rajongó vagyok, de azt kell hogy mondjam, hogy a CoD elbújhat a BF3 mellett! A multiplayerből nem sok mindent mutattak eddig, de a tankos single player gameplay ütős volt.
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
Valaki írja már be, hogy mennyinél jár most a számláló. Hány db. Like van? Nem vagyok regelve Facebookon.
-
Kecuhun
senior tag
Lájkoljatok Ti is: [link]
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
Battlefield 3 - Fault Line Episode 3: Get That Wire Cut
A teljes, 12 perces videó 2011. április 17-én várható.
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
Azt lehet már tudni, hogy a beta kb. mikor kezdődik?
-
Kecuhun
senior tag
Új gameplay trailer Még most is az álam keresem.
Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest