Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
madgie #21797 üzenetére
Nem hinném h fejest kapok. Bár ezt ugye nekem nem jelzi.
Más: Miért van az h ha rakok egy mobil resi pontot akkor az esetek 90%-ában ejtőernyővel tuják megközelíteni?? Hely van bőven... Nem értem.
(#21802) Cybertrone: Békaphatják a fícsört.
Nem értem miért ez a csicsa. Taktikázni nem lehet vele így.
Am leérek a földre nincs bajom, csak vár egy tank, vagy 3 fegyver szegeződik rám. -
Cybertrone
veterán
Hmmm most beleolvastam abba a platoonba, és nem tetszettek a hozzászólások
Ha itt lenne helyben az a daniel gyerek a bokámig dugnám be a szájába a lábam
Nem részletezem miket írt, de ő soha többé nem fog a szerveren gamelni... Lehet más felakarja majd oldani a bant, de nem a proconnal fogom bannolni... szépen lenézem az EA id-jét, és webszerver oldali bant fog kapni
Kikérem magamnak a megnyilvánulását, mert ha én nem vagyok, és nem közvetítek nagy valószinűséggel a szerver sincsen... napi 8 órát adminkodom, gyakaran a saját gamemet adom fel stb stb stb... voltam admin BF2-ben, és nem úgy nézek ki mint aki most kezdte.
Másik dolog... Tegnap kibannoltam egy kölyköt mert oda nem illő chatbeli viselkedésével 3 napig zavarta a közösséget... Ma mit látok bőszen tolja a szerveren... Annyit mondok hogy ha már több moderátor van akkor tartsuk egymás döntéseit tiszteletben... oka van annak ha én valakit eltávolítok, és nem szeretném ha egy másik admintársam ezt felülbírálná, mert nincs hozzá joga! Illetve adott szituációban, nem volt ott, így nem tudhatja miért volt a ban!
Ha ezután kibannolok vakait nyomos indokkal, és az illető engedélyezve lesz megint, akkor nem a programmal fogok bannolni hanem a webfelületen megintcsakEzt csak úgy útbaigazításnak szántam! Akinek nem inge nem veszi magára!
Amennyiben pedig a platoon hozzászólásaiban még egyszer valaki ilyen hangnemet üt meg, az bannolva lesz a szerverről, függetlenül attól hogy kinek a haverja, férje, vagy ismerőse!
-
boogie84
veterán
Hogy van az h nekem sosem egy lövés sniperrel az ellenfél, de van úgy h engem simán egy csettenés és fekszem.
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #21790 üzenetére
Hát nem tehetek róla, hogy 100 fős limit van. Nem rajtam múlik, felvennék én mindenkit szívesen, persze az olyanokat mint az a Dani gyerek kirúgom minden szó nélkül.
-
ch003067
addikt
valaki jön kópozni ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
.
-
Locutus
veterán
-
Geryson
addikt
Hát köszi még egyszer, most lehúztam és most már tökéletes.
Pár napja olvastam, hogy mindenki hogy panaszkodik a lámpák túlzott fényereje miatt. Én nem tudom ki milyen beállítással játszik én ULTRA-ban, de szerintem egyszerűen csodálatos. Ezt már akkor le akartam írni, de elfelejtettem, csak most valami esti pályán kóválygok és csodálom közben...
-
LamaCube
addikt
válasz
Cybertrone #21771 üzenetére
Na most reménykedj, hogy nincs rendőr a topicban
-
nakos
senior tag
válasz
Geryson #21766 üzenetére
Tobbunknek is stabil gondja van a joystick-kezelessel. Ugy nez ki ezen a fronton a BF3 igencsak gyengen szerepel. Nekem speciel sem kobtrollert sem joystickot nem hajlando meg felismerni sem, nemhogy kalibralni. Masnak mukodik a beallitasok alatt, de jatekban nem.
Ismet kerdezem, de lassan kozvelemenykutatast is fogok kiirni:
Kinek milyen tipusu, markaju Joystick-kal, vagy kontrollerrel megy a Jet es a Helikopter iranyitas? Kerlek irjatok le ha nalatok muxik, tobbeknek is segitenetek! Koszi
-
Malachi
addikt
na, boldog vagyok. végre találtam egy szervert, ahol tiltják infantry ellen az RPG-t és keményen kickelik a baserapereket. nem kell mondanom, hogy mióta megvettem először lett 1.0 felett a k/d-m grand bazaaron. ment is a kedvencekbe, hurrá!
Fail3D! - az mortar.
és igen, a support nyomatja.
-
Xaels
félisten
válasz
keIdor #21745 üzenetére
Én is fent voltam. Próbáltam előre menni, de általában egyedül voltam és amint elkezdett villogni a kis négyzet már is rajtam voltak 3-an 4-en és hiába van amikor jól megy, ez azért sok.
A sok pöcs Mortar nyúlbéla meg NC. Húzod a pontot és bamm a semmiből. Ezt kihagyhatták volna meg a hülye zseblámpát. Már én is felrakom mert a tököm tele van, hogy szanaszét vakítanak a csapattársak is és a sok csökkent képességű lefekszik vele a sarokba és lődd el amikor nem látsz semmit...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Geryson #21757 üzenetére
rányomsz az adott mezőre ahol ott a joy,és amikor kéri,hogy adj meg valamit,tartsd nyomva az esc-t,így lehet minden mezőt törölni.DE arra figyelni kell,hogy az egér vagy a joy oszlopnál közben ne mozdítsd meg az egeret/joyt,mert akkor azt akarja betenni(tengely irányt,egér kis elmozdítást is érzékel)
-
Geryson
addikt
Arghhhh! Megvan a hibám, hogy miért kezd el állandóan pörögni magától a karakterem. Ez az überidióta a joystickra tengelyeire, gombjaira is rátette (a megkérdezésem nélkül) a vezérlést. Hogyan lehet törölni??? Van valami ESC-es megoldás, de most valahogy nem is találom és igazából nekem nem ment.
Szóval a gombbeállításoknál a harmadik oszlopot (a joy-ét) üresre szeretném varázsolni.
És közben meg biztosan baromnak néztek és kivágtak 2 coop meccsből...
-
keIdor
titán
válasz
LamaCube #21739 üzenetére
Mindkét játék csapatmunkát követel. Az a baj, csak követelne... most PH szerón is az előbb alig volt 1-2 ember, aki zászlót is foglalt. Mindenki ment össze-vissza csak a K/D aránnyal foglalkozva, ez így ritka béna volt... KL_Atya meg is említette ezt többször.
Előre látom MW3-ba is ez lesz megint.
Egyébként meg kár, hogy van RPG meg Mortar a játékban, 10-ből 7-szer valamelyikkel ölnek le, vicc! Ha elfutok a tank mellett akkor se a tanktól félek, hanem az RPG-stől, aki a közelben van.
Szerk.: ON.
Scholes9: Nekem abból is dobozos jön, 11k, de nem baj, egyszer élünk, jövőre a Treyarch féle úgyse érdekel.
-
banánocska
aktív tag
Nem állok senki oldalán és büszke se vagyok magamra de nekem is van warez játékom. Van mert amire nem érdemes nem költök pénzt(Mondjuk a mai világban a költségvetés elég kicsinylő) DE! Amivel akarok játszani és multizni azokat megvettem(Bf3,Cs, Blabla)
Viszont a Me1-2 is megvettem mert jó érzés! Nagyszerű érzés hogy nem egy Iso fájlban van a játék hanem egy szép igényes dobozban. Megéri megvenni csak ezért is! -
Scholes9
nagyúr
válasz
danilla #21737 üzenetére
Ez azért nem semmi, kajak kész vagyok az ilyen figuráktól...nesze neki egy csutka azt játszon azzal...mint, ahogyan tették azt 100 éve
Aki meg nem fizet, az ne is játszon, ennyi.
Szerk: én cd kulcs formájában fogom megvenni, ha nem megy, hát nem marad más, mint a bolt. Minimum 1 évig elleszek a 2 játékkal az biztos( MW3+BF3)
LamaCube: én teljesen egyet értek veletek, nekem meg lesz az MW3 is EREDETIBEN
-
LamaCube
addikt
Igen a normális emberek ezt így látják, és teljesen egyetértek veled.
A baj, csak az, hogy vannak az idióták (már mást nem tudok írni), akik olyan sztereotípiákat írnak mindkét játékra, hogy az ember csak néz ki a fejéből, hogy most mi van...- vérpistikék játéka- ugye az nem a játék hibája, hogy vannak mindkét oldalon idióta játékosok?
-kemperek- ugye az nem a játék hibája, hogy vannak mindkét oldalon idióta játékosok?
-rusholók- ugye az nem a játék hibája, hogy vannak mindkét oldalon idióta játékosok?
-kicsi mapok-a cod sose volt járműves (kivéve UO), miért kellene megye méretű map, ki kellene próbálni a nagy mapokat jármű nélkül. Sokan panaszkodnak, hogy egyedül elviszi a jeep-et stb. Ugye ez megint nem a játék hibája?
-a bf másról szól- és itt a lényeg- a cod is másról szól
Mindkét játék csapatmunkát követel. Bármilyen hihetetlen egyedül egyik játékban sem lehet érvényesülni, és akkor jön elő az atomkemp vagy csak az össze-vissza rohangálás.
Én jól megvagyok ebben a topicban is, sőt több játékossal már játszottam is nem egyszer.
A bosszantó az, hogy bármilyen baj van a játékkal vagy játékosokkal, egyből a cod jön példának, hogy majd nov.8-tól már nem lesznek itt ezek meg azok. Hát elárulom, hogy ugyanúgy maradnak a bf-ben is és mw-ben is az "egyéni" játékosok.
Mi a megoldás? Semmi, hiszen nem játszhat mindenki csapatban. Egyet fogadjunk már el, hogy mindezek a bosszantó dolgok nem a játék hibája egyik oldalról sem. -
janihunk
senior tag
Úristen 270hsz. Valaki legyen oly kedves hogy röviden leírja a lényeget.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most tényleg srácok nem unjátok már ezt a COD vs BF témát. A két játék miért nem tud egy más mellet meglenni normálisan? Mindkettőben vannak normális meg looser játékosok.
BF3 single 6 óra kb, MW3 single 4.5-5 óra(nem én mondom másik topicban játszotta végig valaki)
A lényeg a multi. Mindkettő hónapokig, évekig életképes lesz. Ezt ell kell fogadni. Játsza mindenki azt ami a kedvence, ne anyázza már a másikat. Ez olyan gyerekes, de tényleg.
off vége...
-
feka007
veterán
Na megjött a saját kulcsom végre.
-
Rusher
őstag
válasz
HollyBoni #21706 üzenetére
Cod-ban überskilled progamerek,meg vérpistikék vannak akik ész nélkül rohangálnak,a bf másról szól.Ugyan már....bétából pont az derült ki....mindenki sz@rt az objective-re és csak fragelt 1-2 embert leszámítva....amúgy meg cod-ban is vannak normális emberek és lehet normális játékot játszani aminek van célja is és nem csak az "ész nélkül" rohangálás.....
-
Tauren45
aktív tag
válasz
Tauren45 #21703 üzenetére
Valaki tudna ebben segíteni? Meg miért nem látom ebben a nyavalyás battlelogban az inventeket? hiába küldik nekem az inveteket nem látom egyzserüen nem jeleníti meg, nincs sem adblock-plus,se semmi, frissen telepítettem éppen most az FF-et. Egyszerűen nem értem és idegesít.
-
Zolás
addikt
válasz
Richard! #21712 üzenetére
Sírva fetrengek a földön, ne röhögtess. Menj inkább alteriwnetezz a páréves haveri köröddel, az biztos kielégít. Meg játszhatsz tört counter strikeot is az is marha jó. Csak ne írj ide többet, mert leesek a székről a röhögéstől, meg a sírástól...
Egy se multizik vele, illetve nagy része, kapaszkodj: megvette vazzeg, és eredetivel tolja. Elhiszed ezt?
-
BandiHUN
veterán
válasz
HollyBoni #21706 üzenetére
Most azért,cinikus,leszek,szólNA...De nem baj,remélhetőleg jön a MW3,és ez az effektus szűnik is...külföldön az anyucikedvencének nem gond megvenni akár minden játékot,szerencsére épp elég van a 2 gém között,hogy a kocagémerek átpártoljanak.
Nincs itt gond,a cod is jó,én is szeretem,lesz is sztem mw3 kódom...de az embernek helyén kéne kezelni,hol mi a módi.Bár én ugyanezt olvasom a codoknál is,hogy mindenki tdm meg kemp...csak maximum ott az átlagembert kevésbé zavarja.Gyengébb lelkű bf-esek meg véletlenül se próbálják ki,mert itt 1 nap alatt nem kapsz annyi rakétát,mint ott ahányat,vagy gl-t kiosztanak az embernek 1 kör alatt...fedezést meg akkor se kapsz,ha már rohansz vissza a kib... zászlóval,vagy már leraktad a plantot,ami persze neked a kör vége is volt,mert lelőtték a bátor harcost,és remek dolog spectatorból végignézni,hogy a még élő kemper kismajom lelő 3 ellenfelet,DE aki épp hatástalanítja a bombádat,azt látja,de nem tudja,de a kisujját sem mozgatja érte,és bumm,kör bukva,neked semmi,ő előrébb 3 killel.Akkor már inkább itt morgok,mert nem mindig adnak lőszert,meg néha elviszik egyedül a járműveket,de alapvetően még ígyis sokkal kevésbé őszül a csapatjátékra vágyó ember itt.Ne bántsátok szegényt,Galaxy II S-e azért van
...mi vagyunk a fütyik,fizettünk érte és kész,szóra se érdemes
-
HollyBoni
veterán
válasz
Richard! #21701 üzenetére
Vagy azért nem szereted,mert virágboltos verziód van. Örülj,hogy egyátalán van single. Majd ki fogom próbálni,de szerintem a codokat felesleges hasonlítani a béefekkel,más a célközönség. Cod-ban überskilled progamerek,meg vérpistikék vannak akik ész nélkül rohangálnak,a bf másról szól.
-
rasoio
csendes tag
Egy "kis film" összeállítás a hadjáratról, annak legjobb jeleneteiről, részeiről összefoglalva a történetet Gameplay formában:
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Hogyan kell coopot indítani haverral tolnánk, csak mindig "waiting for the host". . . Ha 1x betölt nem tudok mozogni ott a kép meg minden de nem reagáll semmire semmire se.
Van valami oktató vidi, hogyan kell coopot indítani mert én nem találom.
Még 2 kérdés:
Appcrash ellen mit lehet tenni? FF újra rakni ccc legújabb, IE és Chrome is ugyan azt játsza el.
A másik, hogy lehet dedikált szerót csinálni?
Köszi a helpet.
Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest