- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Monitor hiba topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPad topik
Aktív témák
-
-
Tompo92
senior tag
Hali..
M4 és M4A1 között a Burst fire a külömbség csak? -
Dani82
senior tag
Na! nekem nem megy ez a jatek. Full bena vagyok se turelemem se energiam ehez.
Akit erdekel esetleg, ha el lehet adni ugy hogy adom hozza a mail cimet direkt ehez keszult, meg a dvdt stb, az irjon privit. Termszetesen olcsobban mint az eredeti -
aAron_
őstag
Valaki tudna segíteni? steam-en keresztül, hogy lehetne indítani a bf3 multit non-steam játékként? a lényeg az lenne, hogy játék közben is tudjak csevegni az ismerőseimmel és lássák, hogy játékban vagyok.
Nem olyan egyszerű, mint más játékoknál, talán nem is megoldható
-
edgR
őstag
válasz
ForRedGlory #20992 üzenetére
megszereztem a lezeres raketat, azt hogy tudom aktivalni? mert fogalmam sincs, hogy a tankban ulve milyen billenytuvel tudom osztani oket azzal
-
Mukorka
addikt
Srácok. Akinek fagy a játék az ellenőriztesse originnel a gamet . Elvileg minden gépresi után meg kell csinálni de egyelőre nálam nem fagyott azóta. Max nem kapcsolom ki...
-
ForRedGlory
félisten
Na most már rohassza rá az Isten az eget erre a szerencsétlen DICE/EA bandára. Hihetetlen menyire szar/bugos/fos ez a multi elindítása...
Ez viszont nagyon durván vigasztal. Utolsó unlock a tanknál
Kipróbálni nem volt időm, mert a sofőr rambózott át hegyen, vízen völgyben, dombon. Kb egy másodpercre sem állt le. Ki is lőttek minket....
Viszont durván mutatta hol van taposóakna, csak úgy sugárzott a jele -
v!ct0y
veterán
Bazáron jó kis aratás ment
-
feka007
veterán
Ez a Seine crossing cq-ba mekkora, olyanokat lehet darálni
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. Az elején a Metroban mit kell csinálni? Azt irja hogy nyomjam a space-t... Akár mit csinálok, nyomok mellé ezt azt is.. ugyan ugy leesek és meghalok.. Valaki el tudná mondani mit kell csinálni? Előre is köszönöm!
-
cellpeti
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #20965 üzenetére
Ez így van! Brutális mennyiségű pontot lehet így összegyűjteni.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
ForRedGlory #20949 üzenetére
SSD-n nálam úgy akadt a multi, h át kellett raknom vinyóra...bár az tény, h vmi gebasz van az SSD-vel. Az fps értékeket milyen progival vagy paranccsal érdemes kiiratni?
apollo12: Fullon persze, de még egy 580 is, most 1920-ban tolom 4x-es elsimítással, Medium beállítással és nincs gondom vele.
-
boogie84
veterán
válasz
Cybertrone #20980 üzenetére
Ti honnan bérlitek a szervert? Mik a lehetőségek?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Cybertrone #20968 üzenetére
nah ez jól hangzik
jöjjön minél előbb
-
-
H.Ezredes
őstag
válasz
GeneraL_XTX #20965 üzenetére
Ne haragudj és hol a játékélmény ?!?!?! Hű de jó ,hogy élesztgetem a barmokat... Inkább megyek előre csak ne álljon a játék
-
boogie84
veterán
válasz
Talán itt lehetne nyitni. [link]
64es szerveren nem is csodálom h nehéz rendet tartani. Miénk tuti h nem lesz több mint 40 fős.
(#20972) apollo12: Miért lenne kevés?
(#20919) siriq: Full hd 60 felett az már két 570es.
-
madgie
titán
válasz
"remélem a cod után csak az gamel majd aki tényleg battlefieldezni akar!"
Ebben reménykedem én is, végső soron én örülök az MW3-nak, hátha elszívja a sok vérpistit a BF3-ból
-
bagyulajuve
addikt
hát jó játék, de iszonyat sokat kell még gyakorolnom, hogy használható játékos legyek
külföldi szerókon egész jól szokott menni, de aztán, ha betévedek a ph szeróra, akkor szembesülök a sötét igazsággal, miszerint mégsem -
Cybertrone
veterán
válasz
boogie84 #20964 üzenetére
Én szóróm a népet, és próbálom kordában tartani a szerveren a gamereket, de nem mindíg megy... és mindenkit nem lehet kickelni... remélem a cod után csak az gamel majd aki tényleg battlefieldezni akar!
Holnap nyitok majd topikot a szervernek, esetleg nem tudod hogy mely témakörben kéne nyitni?A gamek közé csak nem lehet...
GeneraL_XTX:
A szerverkiszolgálótol kaptuk az üzenetet hogy a következők fognak javításra kerülni az első hivatalos peccsben:
-Caspian boarder, és Teheran highvay memóriatulcsordulási gondok elhárítása, lagg problémák...
- Szerverkliensek update, több beáállítás
-Fegyverek balancolása... -
GeneraL_XTX
veterán
Van már infó valamiféle javításról? és hogy mit fog tartalmazni?
-
Def26
félisten
Kivan a f*szom! Egyszerűen nem tudok játszani annyira elkezd lagolni a játék. Főleg Caspian Borderen.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
Cybertrone #20883 üzenetére
Nyissatok egy külön topickot a szervernek pls. Egyébként sajnos az a tapasztalatom h qrva tdmesekből áll még mindig az emberek nagy része. A kis férgek leggyakrabban sniperrel beállnak félpályára pl rush közben...
Azt hiszem be kell üzemelnünk haverokkal egy szervert, mert a t***m tele van az ilyen s**rháziakkal.
Adminoknak: csak keményen!
-
madgie
titán
válasz
Cybertrone #20957 üzenetére
Fotó, videó, ez utóbbira nincs elég ram a világon
-
Torry
addikt
Nektek nem mozog furcsán az egér?
Olyan mintha belassulna, pedig fps az van bőven, egérgyorsítás kikapcsolva. -
Stunts666
őstag
Valaki Coop??
-
PoganyPtR
tag
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #20949 üzenetére
Ne SSD-t vegyél hanem +4gb ramot, amíg nem megy az egekbe az ára...
Az olcsóbb is lesz, utána jöhet az SSD -
Scholes9
nagyúr
Az fps értéket kiírató konzol parancsot miért nem veszi be? Nálam azt írja: result: false...
-
BandiHUN
veterán
Hát ezt nem hiszem el...MVP ribbon+egy csomó minden,11ezer feletti pontos kör,stb...és mit látok?Pont ennél az egynél:"game report no longer available"...
Még jó,hogy az eredmény attól megvan...és ki se léptem a szeróról,hanem nyomtam még 2 kört ott...hát sz...janak le...
Medáloknál egyébként igazán legalább írhatná,hol tart az ember,a bfbc2stats sokkal jobb volt,tanulhattak volna onnan.Még a vacak headshototkat se számolja a fegyóknál,az accuracy meg simán sz...t ér,semmi köze a valósághoz.Állítom a shoti minden söréte vagy a robbanó cucc minden repesze is beleszámít,de fegyónál is durva lenne,kíváncsi vagyok,mivel lehet előrni 50-60%-ot,mármint a rakétavetőn kívül.Remélhetőleg beleszámolja a légvédelmi ágyút,heli,stb.gépágyút is,mert azokkal aztán lehet pontosan lőni... -
Sziasztok,
A konfig az adatlapomon. Mi a véleményetek, FHD-ban elmegyeget majd? Nagyon nem akarok fejleszteni, mivel nem játszom, viszont ezt kipróbálnám... -
madgie
titán
válasz
Cybertrone #20944 üzenetére
Mindegy, tényleg hagyjuk
-
kovsol
titán
a Skill level mit takar amúgy a statnál? azt hogy számolja ki ? [link] pl itt nekem azt írja, hogy 49.48
(#20942) madgie ahogy figyeltem xboxon is szoktak cserélődni az emberek, de nem mind, csak látom, hogy páran oldalt cseréltek, lehet talán azokat rakja át akik nincsenek squadban ?
-
madgie
titán
válasz
Cybertrone #20941 üzenetére
Beta= minden kör végén random embercsere volt. Ott működött.
-
Cybertrone
veterán
válasz
madgie #20939 üzenetére
Nincs olyan egy szerveren se, hogy az erős emberekkel balanszolnak... olyan van hogyha emberhátrányba kerül egy csapat pakolnak oda hogy egyenlő legyen a létszám... Jó hogy nem már minden meccs végén balanszolgatok az elért eredmények után hogy ki mennyen a gyengékhez, és ki maradjon az erősebb csapatokban, mert uyge mindenkinek más map fekszik jobban
Mellesleg ez csapatjáték, aki egyedül megy fel egy 64-es szerverre számoljon azzal hogy lépten nyomon meghal, az üssze szerveződött emberek ellen!
-
mcwolf79
veterán
válasz
Cybertrone #20938 üzenetére
Oké, azért írtam, hogy akkor nincs mit tenni. Mert a Caspian-ról meg furcsa lenne kivenni a launcher-eket
Bár a javítókütyüvel még lehetne támadni a tankokat -
madgie
titán
válasz
Cybertrone #20927 üzenetére
"minek csináljam?"
Mert így 32 embernek lesz szar órákon át (már ha van türelme hozzá), balansszal meg esetleg ők is jól éreznék magukat. Egyébként nem írtam menet közbeni átpakolásról, meccs végén viszont nem ártana, mert mindig a rosszabb csapatból lépnek le, az összeszokott, picsipacsi team meg dőzsöl a jóban. Mindegy, ti fizettek érte semmi közöm hozzá, legfeljebb nem megyek (megyünk) oda.
-
mcwolf79
veterán
Azt megfigyeltétek már killcam-ben, hogy a gyilkos emberke a fegyvertöltési animáció közben olyan vígan tüzel a fegyverrel, hogy mikor először láttam azt hittem lefordulok a székről
Cybertrone :
Csak pl. Metro-n semmi keresnivalója a raksiknak, mivel azok járművek kiiktatására szolgálnak. Ott meg a metrókon kívül nem nagyon van más jármű, azok meg annyira nem veszélyesek. Lehet bohóckodni a robottal, meg lőni a plafont az aknavetővel, de az RPG-nek semmi keresnivalója ott. Csak tönkrebaxxa a normálisan játszani próbáló emberek élményét
Bár ha külön pályánként nem lehet szabályozni, akkor veszett fejsze nyele -
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #20927 üzenetére
Igazad van. BC2-ben az autobalance-tól kaptam agygörcsöt mert ide-oda dobált a 2 csapat között és a végén leléptem inkább a retekbe. Utálom amikor felveszem a csapat ritmusát és aztán átdobnak és megint kereshetem a helyem előröl.
-
Cybertrone
veterán
Türelmes vagyok... viszont mikor beírom hogy tessenek gamelni, és szarbnak rám, kb 5* akkor már nem...
Én nem elmebeteggondozó admin vagyok hanem gameszerver...
madgie:
Már ne is haragudj, de én nem fogom felülbírállni azt hogy ki hol gameljen... nem fogom áttenni a top 3 helyen álló embert a szar csapatba... minek csinálljam?Most mi is csapatostul megyünk fel, menjünk külön mert nehogy erősek legyünk az ellenek?
Eagl3:
Nema zért dobálltam ki mindenkit mert olyanom volt, hanem azért mert nem volt kedvem 30 embert kickelni... kb ennyi vergődött a fő bázisonMent a chatbe a jó magyar vírtus, és mindenki szidott mindenkit... Na ezért volt a dolog!
Nem feltétlen kell a döntésemmel egyet érteni, de jelenleg ott az én feladatom a rend "betartatása"
Akos96:
Nem fogjuk a launchereket leszabályozni, mert az magát az enginer classt szabályozza le... annó megbeszélésen felkerült a téma, és arra jutottunk hogy az is fegyver, mely emberélet kioltására alkalmas... ezek tudatában szabad a launcerek használata, bármi ellen ami él és mozog!Ha minden olyan embert bannolnánk aki launcherrel öl, nem maradna ember estére aki gamelne...
Remélem mindenki elégedett a válaszokkal!
-
Torry
addikt
4 giga ram nem elég 64 fősre?
Nagyon akadozgat a gép, vinyom meg dolgozik. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #20889 üzenetére
Én is ezt akartam írni, de nem mertem
Ezekről a dolgokról írtam ma, hogy egy csapat szeret egy oldalon lenni, és nyerni is. Nincs ebben kivetni való. Miért nem megy egy teljes csapat a ph-s csapat ellen, és nem lennének, ezek a sírások. Mindenki hangoztatja, hogy csapatmunka, taktika, stb. , de külön álló emberek (hiába vannak 1 csapatban) nem vernek meg egy teljes team-et. Csapatot kell alakítani + ts, azt lehet szitkozódás, és kick mentes meccseket játszani.
-
siriq
őstag
válasz
HollyBoni #20915 üzenetére
Jol megy. Neztem ultraban is de nekem fontos, hogy multiban gyors legyen(latvan nem minden). Igy, medium-high beallitask vannak. 60 min avg 80-90 max 110. 1280x1024(kesobb rendelek masik monitort). BC2 jol menne ha nem fagyna pb serveren. Amugy ott full high-on siman megy. Akadas nelkul.
-
madgie
titán
válasz
Gergosz2 #20917 üzenetére
Én néha nem tudok az egérrel kasztot vagy bármit váltani, meg nemrég olyat is csinált, hogy a dzsipből kipattanva három másodpercig nem lőtt a bal gombbal. Aztán mire elkezdtem lőni, két golyó után kinyuvasztottak. Hótt bug az egész, a BC2 C4 hibája is ugyanúgy jelentkezik (ha túl gyorsan pattansz be a jihad jeep-be, nem tudod felrobbantani utána a cucct) pedig majdnem két évük volt kijavítani.
-
Tompo92
senior tag
Srácok ma lelőttem egy embert akinek fel is vettem a fegyverét és nála 2 fegyver volt, egy AEK-971 és egy M26 MASS meg ugye a kispisztoly stb eszközök...
Ilyet hogy lehet? hogy két fegyver van nálla? -
Xaels
félisten
válasz
Akos96 #20910 üzenetére
Azért mondtam, hogy maponként nem lehet váltogatni a szabályokat. Vagy ez vagy az. Damavand Peak is olyan szutyok csőpálya mint Grand Bazaar meg OP. Metro, de ott ha van egy ügyes Squad, átrepülnek helivel a hegy felett és behúzzák az ellen pontjait akkor nem lesz annyira durva az alagútban.
-
siriq
őstag
válasz
Cybertrone #20888 üzenetére
Mostmar ertem mi lenne. Bocs, csak nem birtam kivenni mit is jelent.
Mondjuk annak sok ertelme nincs. -
madgie
titán
válasz
Cybertrone #20883 üzenetére
Ja, ki kell dobni mindenkit, ahelyett, hogy balanszolnátok. Baromi izgalmas, hogy nálatok, meg más magyar szerverre is csak úgy lehet mostanában bejutni, hogy ha az ember másfél órát sz*póágon van a vesztes oldalon, aztán talán nyer egy meccset. Nem kellene átpakolni mondjuk a két leghatékonyabb embert a másik oldalra, ha egy körben 200 tickettel nyernek?
-
rankesz
veterán
Arra azért figyeljetek/ünk majd hogy a túlságosan elszaporodó OFF-ot mellőzzük, nehogy ezt a topikot is lefokozzák, mint anno a BC2-t!!!
Aktív témák
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest