- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
nakos
senior tag
válasz
gordonfreemN #21894 üzenetére
Melyik driver?catalyst 11.10? Okt 31-i kiadas? Nekem teljesen rendben van 4x crossfire-nel. Ami beteg ugyanakkor, ha jatek kozben grafikat lenyegesen modositasz (pl low->ultra) lefagy a jatek. De ez megtortent a korabbi drivereknel is. Csak ovatosan, kis lepesekkel szabad grafikat valtoztatni...
Ki milyen kontrollert, joystickot hasznal BF3-nal a Jet es Helikhez? Nekem semmi nem megy, csak az eger. A jatek egyszeruen nem ismer fel semmi mas kulso eszkozt.
Van egy Saitek FLY5 joyom, -teljesen suket
Logitech Chilstream kontroller- teljesen suket
Microsoft X360 PC kontroller - teljesen suket
Logiteck rumblepad 2 kontroller- teljesen suket! -
nakos
senior tag
válasz
Geryson #21766 üzenetére
Tobbunknek is stabil gondja van a joystick-kezelessel. Ugy nez ki ezen a fronton a BF3 igencsak gyengen szerepel. Nekem speciel sem kobtrollert sem joystickot nem hajlando meg felismerni sem, nemhogy kalibralni. Masnak mukodik a beallitasok alatt, de jatekban nem.
Ismet kerdezem, de lassan kozvelemenykutatast is fogok kiirni:
Kinek milyen tipusu, markaju Joystick-kal, vagy kontrollerrel megy a Jet es a Helikopter iranyitas? Kerlek irjatok le ha nalatok muxik, tobbeknek is segitenetek! Koszi
-
nakos
senior tag
Elore is bocs, ha mar volt rola szo:
Valakinek megy a Joystick, vagy a controller a Helikopternel-nel vagy a Jetnel?
Meg az Option beallitas alatt se latja, amikor atallitanam a funkciot...
Kiprobaltam 3 kontrollert, 2 Logitech es 1 Microsoft X360 PC kontrollert. De semmi.
Joybol meg Saitek X-em van, az is teljesen kuka - mintha be se lenne dugva. Persze a Win7 oprendszer alatt siman latom a felinstallalt drive eszkozoket, de a jatek alatt semmi...Ahogy a barataimtol hallom, naluk se megy. Kivancsi lennek, kinel megy, es mit hasznal! Koszi!
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest