Aktív témák
-
Laraxior
titán
jó szórakozást
edgR: gondolom tekintettel van a sok fekvő, lapító kutyára is... ők se maradjanak ki a tutiból
975m még hihető is lenne, voltam olyan mapon hogy valaki áradozott hogy az előbb 915m-ről lőtt valakit fejbe. Nem volt cheater, mert asszem azonkívül még egy killje voltDe a többi adat eléggé nem kóser
-
edgR
őstag
-
Laraxior
titán
válasz
creedszl #23789 üzenetére
semmi..előbb-utóbb valaki úgyis hibázni fog. Vagy a üldöző, vagy az üldözött
TXT: nem ismerem az FPS-es múltad. Ha pontos vagy és gyors a reakcióidőd, akkor nem kell nagyon medic. De az elején inkább élet legyen a tarsolyban mint lőszer.
Ez persze gamerfüggő.
Lényeg: a játékban minden szarért pontot kapsz. Ha meglátsz egy enemyt, akkor nyomd meg a Q-t. Megjelenik felette egy kis narancssárga háromszög.. jelzed a társaidnak hogy ott egy enemy. Ha csillag is van mellette akkor egy szakaszvezetőt láttál. Medicelésért megint jár pont... ha mellélősz az ellenfélnek akkor is kapsz pontot ha meghal valaki keze által. Még ha el sem találod akkor is(supression kill) ha el is találod de nem hal meg azért assist kill pontot kapsz, ahány %-ot lesebeztél belőle.
-
creedszl
senior tag
válasz
Cybertrone #23783 üzenetére
oké, de akkor meg mi értelme a hőkövetőknek?
-
TXT
őstag
van mód arra, hogy gyakoroljon az ember egy alap pályán multiban? (botok ellen vagy tudomisén, mert amatörként belépve tuti szétgyaláznak ezerszer, mire bármit is csinálhatnék)
-
Akos96
senior tag
-
Laraxior
titán
Kicsit emlékeztet az MW2-es AA-12-es időkre
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #23783 üzenetére
De a pilóta tud lőni. Láttunk videót milyen komoly csapást lehet mérni jet-el.
-
creedszl
senior tag
válasz
Cybertrone #23768 üzenetére
Hát akkor ez így kaki.Remélem módosítani fogják különben egy gyakorlottabb pilótát képtelenség leszedni az égről.Mellé egy jó gunner és egész kör alatt csak darálnak...
-
Gergosz2
veterán
hát a cdkeyt kell beírni az itt a regelés. neved meg az lesz a játékban mint ami az origin neved , mert sajnos csak 1 katona/ acc van.
Ahhoz hogy telepíthesd kell egy origin acc.Az origin accod emailjével és a jelszavával tudsz majd belépni battleolgra.
a cd kulcsot ugye meg telepítés elején kéri. A limited tartalmakat is úgy éred le hogy originbe beírod a kulcsokat.(fogaskerék->termékkód beváltása) -
TXT
őstag
-
Laraxior
titán
-
boogie84
veterán
Csak én vagyok az a szerencsés aki úgy jár néha h kidobja asztalra a játék, feladatkezelő azt írja h a játék fut, battlelog playing.... nem értem mitől van ez. Visszamenni természetesen nem tudok, feladatkezelővel be kell zárnom a gémet.
-
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #23764 üzenetére
helyes helyes, de érdekes hogy ez nem központi dolog, hanem külön-külön kell megcsinálni a szervereknél
TXT... az SSD-n rohadt gyorsan fognak betölteni a mapok, ennyi előnye van, meg nem hinném hogy bármikor megakadna egy picit is a játék, azért winyón is meg tud 1-1x
-
creedszl
senior tag
Régebben már kérdeztem de most újra megkérdem:repülő masináknál mennyi flare van?Csak mert gyakorlatilag semmit nem ér a hőkövető rakéta mert az összeset kivédik.Ez így meg nem oké.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, origin-ből eltűnt a Russian Edition feliratom, most már csak simán Battlefield 3 látható ott.
-
Laraxior
titán
Szépen sorban mindent. Tökmindegy hovateszed, később lehet módosítani a game mappát ha megtelik a meghajtód. 11,3GB a Battlefield 3 mappa.
Kell egy Origin installer, egy Battlelog Webplugins, és a Punkbuster... és ugye a BF3 installer. Originnel kezded, onnantól a többihez mindenhez kapsz linket. -
TXT
őstag
Tudtok segíteni srácok?
Beszereztem egy eredeti BF3 Limited Edition-t.
Ahhoz, hogy a multit tudjam nyomni, hova kellene feltenni és mi kell hozzá? (c: SSD, bár nem tudom mennyi hely kellene a game-nek, vagy mehet máshova, ami nem SSD?)(csak azért, mert olvastam olyat, hogy Origin kinlódás és van Origin nélküli is, amit többen ajánlottak elkerülve ezt stb... Punkbuster kell-e vagy sem? stb...stb...)
Nincs tapasztalatom multiban, de ez a game nagyon tetszik, így csak rákapok a multizásra.
Előre is köszi mindenkinek az építő segítséget!
-
Laraxior
titán
válasz
madgie #23752 üzenetére
én a virágboltival kínlódtam anno. Ugyebár kipróbáltam a betát tetszett, kijött a virágos. Leszedtem nem indult.. aztán valahol olvastam hogy töröli kell a mappa nevéből a TM-et. De az eredeti game mappa már csak sima Battlefield 3. Bár ez ugye elektronikus, nem dobozos.
McCartman: Az a vicc hogy az ott van
és rohadtul nem nyúltam a telepítési mappához, tehát az alapértelmezett C - Origin Gamesbe kellett volna tennie. Biztos maradt még valami a regisrtybe.. de sebaj, nekem igy is gyorsan betölt, nem szaggat.. nincsen gondom.
-
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #23739 üzenetére
hát azért érdekelhetne, mert jó lenne beállítani a szeróra
-
Laraxior
titán
válasz
madgie #23747 üzenetére
nem tudom fater, de nem próbálnám ki
fél délutánom ráment tegnap ( amúgy is fasza napom volt
)
Már 3 napja nem játszok végig egy egészséges 4 órás játékműszakot
Lényeg hogy én leállítottam az Origint, előtte persze átírtam hogy hova tegye majd a játékokat, de irta hogy az eddig telepitettekhez nem nyúl. Átpakoltam a Battlefield 3 mappát SSD-re. Nem indul.. Utána letöltöttem a kijelölt C-re. Erre ugyanoda G-re eszdte leAmi nem is lett volna baj, de punkbustert nem talált hiába volt installálva, istennek se indult el.
regcleaner,origin uninstall, game törlés, battlelog webplugins törlés,punkbuster törlés.
Restart és letöltöttem mindent előlről.. persze C helyett megint csak G-re
Tehát ez marad winyon -
BRIKLY
veterán
CO-OP nem akar indulni. ha meghívnak nekem nem jelez, ha én hívok elfogadják, de nálam nem történik semmi. ezek mellett a battlelog chat ablak sem frissít magától, mindig nekem kell frissíteni az oldalt... mi lehet a gond? google chrome-al és mozillával is ez van..
-
csibe1
addikt
Valaki el tudná mondani hogyan lehet szervereket hozzáadni a battleloghoz,mert a keresője nem találja név szerint,IP alapján meg nem lehet.
A gametrackeren találtam pár magyar szerót,de a kereső nem találja őket. -
Def26
félisten
Mocskosul hiányzik nekem a sniper limit.
Nem tudtok olyan szervert ahol korlátozva van ennek a fajnak a "szereplése"?
-
Gergosz2
veterán
valakinek megvan már az eod bot?
az szóljon mert látatm egy érdekes dolgot amit kiszertnék próbálni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
McCartman #23716 üzenetére
Egyébként a járművek a legjobb ebben a gémben...fura,hogy ha ugrok,akkoris elém kerül tank,kilövöm,jön ellenség,lelövöm,de mégis magam alá vágok egy gránátot,hogy menjek vissza repülni
Nem vagyok nagy szám,de annyira nem is vészes,most ezt élvezem a gémben...kádéról meg ne is beszéljünk,olyan 2-4:10+ okat csinálok,hogy öröm nézni
Sajna sokszor ugranak is ki a sérült gépből,nem marad,csak a disabled...
Meghát úgy vettem észre,hiába poén a csapatszállító helit menet közben szerelni,nem ad érte pontot,nem is mutatja,hogy valamit csinálnék,csak gyógyul a gép és kész,elég nagy kicseszés,mert marha sok pontot lehetne így csinálni.Általában váltogatok a posztok között,ha kell,szerelek,gépágyú mikor merről,ha ketten vagyunk csak....de még senki másnál nem figyeltem meg,hogy szerelt volna a 4esről,pedig a bc2-ben is adott volt.
Mondjk az egyik oldal helijét nehézkesebb sokkal,megnem mondom melyik,de nem egyforma,nyilván az oroszokét.egyébként ma találkoztam egy aimos repülőpilótával
gépágyúzott a lelkem,semmi rakéta,de ha befogott,1mp alatt 100ról 0-ra ledarált úgy,hogy az ember moccanni se tudott rá,ezért gondolom,hogy aim...neki is álltunk sztrájkolni levegő-levegő rakétával pár ilyen után,szerencsére el is húzott pár cumi után.
Vicces,mert gondolkodtam ezen,hogy lényegében ha minden lövedék esik,akkor tulajdonképp lehet aimos tankban,heliben is,hisz elvileg azt is ki kell tudnia korrigálni,erre tessék...
-
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #23711 üzenetére
áhá, értem
de akkor más szerókon hogy tudják ezt beállítani?Szlobi... 16+, nem? battlelog alján PEGI 16 van
oricalchos... semmi, ez a pohos szójáték lett volna
-
Źşë'
addikt
itt is ugyan ez, ez egy bug, ez miatt nem tudtam befejezni a singlit..
-
McCartman
őstag
Kezdem kitanulni a heli vezetését a jet után , a k/d arányt azért eléggé lerontják a 2/10es menetek
mondjuk ez a része sose érdekelt.
Lebegve megszereztünk egy pontot mikor észre vettem egy ellenséges helit közeledni , gunnerem nem volt a legjobb formában de sikerült leszedni közben bekaptunk pár rakétát és csak nagy nehezen sikerült letenni a gépet egy mezőre a pálya szélén.
Kipattanok javítani mire kész lettem volna vele a gunner elvitte a gépet , otthagyott és amekkora májer lezuhant vele párszáz méterrel odébb.Ezt hogy? Az ilyen miért nem megy inkább codozni?
-
Dean
tag
Sziasztok!
Elakadtam!
A játék elején van a vonatos rész ami a végén megismétlődik.
Nos, a végén amikor át kell ugrani az egyik kocsiról a másikra mert bombákat helyeztek el a kocsik között sehogyan sem sikerül pedig csak 1 space-t kell nyomni.
Átugrik de abban a pillanatban robban a kocsi és vége is.Lehet, hogy hibás a rész?
Válaszokat köszi: dean
-
Bazzzs
senior tag
A PETA felszólalt a Battlefield 3 ellen, mert meg kell ölni benne egy patkányt. Ez arra ösztönzi a fiatalokat, hogy a való életben is így cselekedjenek. Hány patkányt öltetek meg azóta?
Más: Valaki, aki még nem coopozott - hasonlóan hozzám -, annak lenne kedve valamikor este hozzálátni?
-
xavix13
őstag
válasz
BandiHUN #23670 üzenetére
Ha akarod én lehetek gunner a heliben. Tegnap amikor felmenetem utánad elég jól ment, lett is egy csomó killem. Kifogtam egy marha jó heli pilótát aki normálisan tudta vezetni a gépmadarat.
Ha sérültünk már ereszkedett is a hegy mögé, iszkoltunk vissza a bázisra. Én meg kiszáltam javitottam majd go vissza a csatatérre. Mondjuk még igy is elég sokszor meghaltunk hála a drága jó stringer+LAV-AA hőkövetős rakéta+Jet hőkövetős rakéta kombónak. Szóval néha játszhatunk együtt...
-
Xaels
félisten
válasz
Illusion1010 #23700 üzenetére
A gond, hogy CAMO elég sokféle van, de itt csak az alapot és az SO-t hasonlítják össze.
Aktív témák
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest