- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
-
H.Ezredes
őstag
válasz
madgie #20698 üzenetére
besírok
Lézer meg a flashlight azért van,hogy engem elvakítson ?!?! Én csak azért nm teszem föl mert elárulja a helyed,hogy épp rajtad van a célkereszt stb....
(#20696) Mukorka
Mikor párzsban bent vagytok a 2 parton é sa hidat akarod elfoglalni rajta vagy és nem tudsz menni sehová mert lőnek akkor igen is kitudnak szedni azzal a szarral és futás közbe is haltam már meg tőle mert épp oda lőtt szóval ne legyél el úgy magadtól... Szerencséd volt maximum Kíváncsi lennék ,hogy a hídon lennél lőnének rád tankal RPG-vel és még 10 ember milyen menő lennél fölállnál és meghalnál rögön
-
madgie
titán
válasz
Illusion1010 #20688 üzenetére
"qrva jó cucc a mortar Azért értelmes ellenfél oda küld egy felderítő MAV ot, aztán jön a mortar ellentámadás"
Mortar Kombat?
-
Mukorka
addikt
Én még egy mortártól se haltam meg, lehet hogy mozogni kell a pályán és akkor nem kisebb esélyel talàl el.
-
frango13
aktív tag
válasz
madgie #20689 üzenetére
Én állandóan nyomom. Jetre, helire, tankra, emberre mindenre. Alapból mikor lövök valakit akkor is nyomom
Meg azt vettem észre, hogy alig lövi valaki földről a heliket, jeteket. Már, ha csak beméred és csipog neki, kilöki az eltérítőt, akkor utána más simán ki tudja lőni. -
bul07
nagyúr
válasz
Támadóknál akkor jó ha élesítve van a m-com és ketten hárman elkezdik mortálozni hogy ne tudják visszafoglalni , nem is igen sikerül a védőknek
-
kmisi99
addikt
válasz
Oppenheimer #20679 üzenetére
Jettel nem is lehet pontot szerezni
Én már kb 20 at zútam le és 0 jet pontnál és kb 10-15 értelmetlen halálnál tartok
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rühellem a mortart.
-
madgie
titán
válasz
kmisi99 #20661 üzenetére
Frászt. Nincs fegyver, amivel több kill assistom lenne. Elkezdek vele ratattázni, mindig más öli le közben az ellent. Igaz és nem vagyok rest mindig spotolni és szomorúan veszem észre, hogy sokszor csak az van pirossal jelölve a térképen, amit én jelölök be. Ez nem neked szól, hanem mindenkinek: tessenek nyomni az a k*rva Q gombot, nem véletlenül van kitalálva a spotolás, rengeteget segítesz a csapatnak ezzel. Én beírnám az első hozzászólásba.
-
Illusion1010
senior tag
qrva jó cucc a mortar
Azért értelmes ellenfél oda küld egy felderítő MAV ot, aztán jön a mortar ellentámadás
Van arról valahol hivatalos infó, hogy mikor menti el a megszerzett cuccokat a játék illetve a szerver? Egyre többször van az, hogy megkapok valamit, de battlelogon nyoma sincs, és nem is tudom használni.
-
pityaa23
senior tag
Nekem a "csak a pont a fontos" hülye medicekkel van tele a tököm. Meghalok, a barma újraéleszt rögtön és megint meghalok. Annyi esze nincs, hogy elöször nyírja ki az ellent.
-
rankesz
veterán
válasz
Oppenheimer #20679 üzenetére
Ne rinyálj, elvileg hamarosan jön az első patch. Húzva van a géped?
-
Oppenheimer
nagyúr
Nagyon jó! 2 perc játék után a Battlefield 3 működése leállt
Nehogy véletlenül is pontot tudjak szerezni a Jet-el...
-
Jhonny06
veterán
Direkt rárakja minden idióta azt a kurva flashlight-ot meg lézert a fegyverre, hogy bezavarjon.. rakétavetővel lövöldözik mindenki..
soroljam?
-
Mukorka
addikt
válasz
RockHaRD #20669 üzenetére
Haha, eddig csak a flares meg raksi miatt mentél te, meg mert picit jobban tolod de cserébe alázlak infantry-n
Most már megvan ami kell, este alázunkBull07: ha egyszer tiltva van a szerveren és csak a SQ leaderre lehet spawnolni akkor ez van. Van hogy nem férsz el ezért nem engedi
-
bul07
nagyúr
Egyre jobban idegesít hogy nem lehet ráéledni a squad társamra, támadni így szinte lehetetten állandóan a bázisról kell kezdenem(főleg ha gyengébb a csapat)
Remélem minél hamarabb javítják ezeket a hibákatEz a M224 MORTAR igen bosszantó dolog főleg hogy egyes játékosok nem csinálnak mást csak lerakják és lövik lövik és lövik , láttam olyant hogy 23:0 zárta a pályát és mind mortal ölés volt
CO-OP -ba a helikopterezés nagyon tetszett , még párszor végig tolom majd
-
Gergosz2
veterán
válasz
polonic #20664 üzenetére
de az origin-nélnem az volt a probléma hogy többet figyel a kelleténél? Tehát a progikat meg egyéb dolgokat is naplóz . és tovább adhatják 3. fél számára.
De ha jól tudom , már módosították az origin EULA.ját .és már kivették belőle a 3. fél felé történő adat szolgálttást.
-
Xaels
félisten
válasz
Mrdevil #20665 üzenetére
Nem, de jelenleg megállapítható egy szintből, hogy a játékos az adott játékban mennyire tapasztalt, mennyire ismeri a pályákat stb.. Sok fegyverre nincsenek olyan kiegészítők amik megkönnyítik a dolgukat stb...
Az első pár szinten fingom nem volt, hogy merre kell menni 1-2 pályán, sokszor teljesen amatőr helyekről is lelőttek.
-
polonic
félisten
válasz
Góliát #20621 üzenetére
A steam is ugyanolyan 'kémprogram'. SSA-t el kell olvasni. Semmiben sem másabb az origin. Ez szerintük hogy valósulna meg, ha nem kutatná át az egész gépet. . . Sőt, tán lehet, hogy meg is osztja 3. félnek az adatokat. De ebben nem vagyok biztos. Míg az origin már nem, régebben csinálta. Nem értem akkor, hogy a steamre miért nincsenek így kiakadva. . .
-
kmisi99
addikt
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Góliát #20621 üzenetére
Errl nem nagyon hallottam de a kurva@ anyjukat
Mondtam én,hogy a Steam a legjobb az egész Origin egy nagy rakás sz@r
A böngészőből indított játékával együtt..... ( ez mondjuk engem annyira nem zavar....)
(#20658) JSaN
Dehogynem lehet..... Én késeltem fekvő embert már nem tudom,hogy legugoltam hozzá vagy álló helyzetből mert csak ütöttem az F-et és másra nem emlékszem de az tiszta volt,hogy a beton elválasztó mellett feküdt. Mögé mentem és lekéseltem
Főleg azért maradt meg bennem mert 3-an feküdtem egymás mellett 2-őt kilőttem és a 3.dikat lekéstem és mindegyik feküd. ÉS nem simán késeltem el hanem úgy amikor jásza az animációt nem tudom mi a neve az okosok biztos jobban tudják
-
q13579
senior tag
Fekve ti sem tudtok késelni??
Már másodszor fordul elő, hogy fekvő ellenfelet akarok leszurni hátulrol "F"-fel de csak vagdalkozik... Nem feldarabolni akarom, hanem leszurni
.
Nem tudom mi a helyes módja a késelésnek...
-
Mrdevil
addikt
válasz
Malachi #20650 üzenetére
Azért ez nem egészen így van, tegnap este még azért szívtunk rendesen egy vad idegen vegyes társaság ellen. Bár tény, hogy nagyban függ a végeredmény az ellenségtől.
De még mi is csak kezdők vagyunk ebben a játékban, gyakorolgatjuk, ezért örülök minden jó eredménynek. (ha nem baj) -
JSaN
addikt
válasz
kovsol #20643 üzenetére
En only support vagyok, az M249 reszemrol sokkal jobban hasznalhato mint a TYPE88. Ezutan a PKP van ami nem olyan nagy szam, tegnap pedig unlockoltam az M240B-t na az megint nagyon bejovos. Most arra kezdtem el mindent unlockolni. Ezutan mar csak a rambos M60 van, de az meg nincs meg.
-
kovsol
titán
supporttal van aki szokott menni?
arra lennék kíváncsi, hogy a TYPE 88 LMG vagy M249 használhatóbb jobban ha megszereztem hozzá az unlockokat ?
meg látom később is van több LMG azok közül van ami érezhetően jobb? -
-
Roland06
aktív tag
Üdv. mindenkinek!
Már teljes lenne az örömöm (mert nekem jobb lett a 11.10-es ccc-vel) ha azt a win7-es "BF3 exe" hibával nem állna le mikor be akarok lépni egy szerverre!
A "tm" -es törlés dolgot nem nagyon vágom! Egyébként nekem nincs a telepített mappában a bf3.exe után "tm" (sőt sehol nincs).
Már a "rendszergazdaként futást" is megcsináltam......stb
Ha valaki még tud vmi megoldást akkor azt megköszönném!
Vagy csak várjam a köv. javítást. -
JSaN
addikt
A pisztolyok kozott van erobeli kulonbseg? Mert en az 1911-t hasznalom es egy kicsit gyengenek erzem, at kalibraltam oket az eger oldalso gombjara. Hogy azonnal tudjak valtani (cod2-es mult
) es igy nagyon sokszor eleteket ment. Csak nem tudom melyik jobb.
-
Laraxior
titán
A két uccsót csak CO-OP-ban lehet megszerezni? Mert azzal még nem gameltem, viszont a G3-al lövöldöztem singleben, kipróbálnám multiba is
-
Laraxior
titán
nektek nem pittyeg a Battlelog ha jön egy új üzi, ill. ha valaki elért valamit és kiírja üzenőfalra. Minden egyes ilyen szarnál pittyen egyet. megőrülök
Aurora böngésző. -
csapee
őstag
Ha valakinek nem engedi az origin regisztációt készíteni próbálja meg gmail-os e-mail címet. Nekem externet-el nem engedte.
Jujj jól indul már a telepítő is bugos -
Góliát
őstag
válasz
jozsi252 #20623 üzenetére
Ezt most komolyan kérdezed, hogy mi köze az Originnek a BF3-hoz?
Olvass utánna.Értem. Amennyiben lekapcsolnák az Origint ( a kémprogram miatt) ahol élek, akkor a BF3-nak lőttek (persze ez csak mende monda). Szerintem sokan csak ez miatt egyeztek bele az adatgyüjtésbe, hogy játszani tudjanak.
-
Xaels
félisten
válasz
H.Ezredes #20612 üzenetére
Nincs MOD. BC2-ben sem volt. Ha lenne akkor ugrik az egész "Ranked" mivolta és ki kéne adják a szerverfájlokat hozzá ami azt eredményezné, hogy megjelennének a tört szerverek...
Fizika és hullák: nem lehet a besorolások miatt szétroncsolódó végtagokat meg fröcsögő vért tenni a játékba. Az meg, hogy nem maradnak meg a testek engem nem zavar. Így is van, hogy azokba fekszik bele a jó fej ellen, mi lenne egy Seine Crossing-on vagy egy Metron? Hömpölygő hullahegyek, fel sem lehetne 5perc után menni a lépcsőn mert a plafonig tetemek lennének...
(#20621) Góliát: szerintem ez már magasfokú paranoia. Úgy leszarom, hogy ki mire kíváncsi rólam. Így is bőven elég sokan követik mikor mit csinálsz. Most 1-el több vagy kevesebb...
-
JONAS77
aktív tag
Hogy tudom használni a fegyver alatti tamasztekot, mar unlockolva van több minden, de nincs rajta a fegyveremen. Sniperrel multizom, jó lenne ha ki lenne tamasztva a "hangszeren", így meg pontosabb lennék messzire! És Jobb távcső is van de mindig az alapot tudom használni!
-
Góliát
őstag
Gyerekek Németbe nagy balhé van az Origin miatt.[link]
Még nem tudom, hogy mi lesz a vége, de nagy a füstje. Tele vannak az ujságok vele és jelenleg úgy néz ki, hogy a német fogyasztóvédelem nem hagyja annyiban.
Érdekesnek tartom, hogy miért csak most feszegeteik. Ezt már lehetett tudni hónapokkal előbb is, hogy kémprogram.
Beszéltem pár ismerőssel és az őismerőseik vissza vitték a BF3-at. Valakik már a az origin megszüntetéséről beszélnek. -
apollo12
veterán
na valaki már rájött mi baja van a game nak, 5 percenként le dob ez a szar már
-
q13579
senior tag
Légierős kérdés:
1) Harci helikopterek fegyverzetében észrevettetek-e bármiféle különbséget? Ugyanis a mi-28-as sokkal-sokkal lomhább, mint az AH, de ezt látszólag nem kompenzálja semmi...
BF2-ben a mi-nek iszonyatosan jo volt a másodlagosa...
-
gabipaci
őstag
válasz
Cybertrone #20608 üzenetére
Fáradt voltam, de értetted
-
kmisi99
addikt
Titeket a rossz szerencse ölt már meg? Megyek megyek az egyik pályán majd meghalok és ki volt írva hogy bad luck.
Valami elektromos cumónak mentem neki.
Egyébként melyik pályát ajánljátok arra hogy fejlesszem a jet tudásom mert rohadt jó hogy 20/20 jettel 0 db pontot szedtem össze mert azonnal kilőnek mert nincs elhárítóm így baszott jó. -
mcwolf79
veterán
Mit gondoltok,mit kellene számolnia a gépnek (fizika),ha az összes hulla ott maradna.
Más:
Be is baxna,ha még ennél is nagyobbat sebezne gyalogságra az RPG. Egyébként ajánlom ,hogy aki ilyenért reklamál, az guglizzon rá arra,hogy "kumulatív töltet". Ugyanis az RPG és társai jobbára ilyet használnak, és így még a mostani sebzés is irreálisan magas. -
HollyBoni
veterán
Mondtam,hogy BF2 feeling,ott is iszonyat pici volt a rakétavető területi sebzése. De,az a játék szinte a legkönnyebben modolható játék,simán meg lehetett változtatni úgy,hogy kb notepadban átírtad a a területi sebzést 100-ról 200-ra. BF3-ban ez egy picit nehezebb lenne,na meg persze ki van akkor lőve a multi ha bármit változtatsz.
-
gabipaci
őstag
válasz
Cybertrone #20563 üzenetére
Megy, de én még elégedett vagyok. Várom, hogy végre kiadják a játékot, mert ez pillanatnyilag csak fizetett BETA...
-
aAron_
őstag
válasz
sniper elite #20598 üzenetére
Engem sokkal jobban zavar, h a roncsok is eltűnnek, azok már tényleg maradhatnának.
A hőkövetők ellen az ECM JAMMER kell egyébként? Az még jó messze van és egyenlőre mindig leszednek
(#20602) TXT: A legújabbal a legjobb.
-
HollyBoni
veterán
válasz
eladohardver #20603 üzenetére
Oh,az gáz. Single-ben is ez volt már.. BF2 feeling,ott persze egy notepad-os átírással megváltoztattam.
-
TXT
őstag
Mit tapasztaltok az új driverrel, illetve melyik jelenleg a legjobb a BF3-hoz?
-
HollyBoni
veterán
De kegyetlen vagytok,mindenki hullagyalázás függő?
Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest