- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Engem az érdekelne, ha a Support távirányítású bombáját eldobálom és meghalok, utána ott marad e a bomba és fel tudom robbantani azt illetve jár a pont ha meghal valaki?
-
Chabe89
addikt
Elolvastam az Ipon-os BF3 tesztet,de ezen behaltam
"Erre most megjön a Battlefield 3 és közepes szinten sem vagyok képes érvényesülni. Ennek oka viszont korántsem az okos MI, hanem hogy a játék folyamatosan csal"
Mintha csak Bandit hallanám
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
medvezsolt #21496 üzenetére
erre megoldás egy SSD. 4 giga rammal az elsők között vagyok akiknek betölt
-
Malachi
addikt
válasz
madgie #21491 üzenetére
az ilyen érdekességek közül engem az lepett meg legjobban, hogy az engineer ha leteszi a az aknáit és utána elhalálozik, az aknák maradnak a helyükön. az elején mennyire meglepődtem, mikor egy hosszabb kör vége felé beadott 2 tank killt, mert éppen akkor tudtak rátolatni az aknáimra...persze addig meghaltam vagy 5-ször.
-
madgie
titán
válasz
Gergosz2 #21490 üzenetére
A C4 sebzését is lecsökkentették, gondolom amiatt, hogy itt vehicle disabled is van, nemcsak destroyed. Most már három kell egy tankra, ha egyből ki akarod csinálni... ezzel a C4 dobási skillel teljesen a tank seggébe kell menned, hogy rátapadjon, és mire hármat rápattintasz, hatszor lekapnak, vagy a fejedre tolat a konzerv
Ha már jármű: alig akar néha beülni, másodpercekig nyomkodod néha a gombot, mire beszáll, nagyon idegesítő -
madgie
titán
válasz
H.Ezredes #21441 üzenetére
Pár száz órám van a BC2 multiban, jó pár dologban azért fejlődött a BF3, de néhány megoldás nagyon béna benne, meg apró dolgokat feleslegesen variáltak át (C4-nél fel van cserélve a dobás/detonátor gombja, már kezdem megszokni, de mi értelme volt megvariálni? Meg idegesítő, hogy alig tudod a C4-et dobni, olyan, mintha egy negyedikes szerencsétlenkedne a medicinlabdával, nem egy százkilós izomcsávó... jó, a BC2 pont túlzás volt, hogy bizonyos metódussal szinte tíz méterre repítetted a gyurmát, de még mindig inkább az, mint ez a tízcentis potyogtatás)
-
Cseri0058
őstag
Hogy lehet a játékban megváltosztatni a nevem???
-
Gergosz2
veterán
válasz
GeneraL_XTX #21485 üzenetére
úgy nézem meg van ez első magyar is akit bannolt a PB.
-
GeneraL_XTX
veterán
tegnap találkoztam az első gamehackelt kiscsávóval egy magyar szerveren.
az idiótájának valamiféle auto-aim hack-je lehetett mert 2000 méterről tolta a fejeseket M246-al vagy mivel. Hihetetlen, ilyen 95/0-ás stattal rohangált és közben írogatta chat-ben hogy funny.
Hát rohadjon meg az ilyen.
-
Devla24
csendes tag
válasz
banánocska #21481 üzenetére
Sziasztok!
Repülövel én nagyon béna vagyok de gyakorlok hátha el is találok valakit mielőt füldbe csapodok.
A killcam lehetne jobb is ez konkrétan egy s**r.
A játék világa fantasztikusan el van találva!
Magábaszív a game!
Hamar elmegy egy óra kb mintha 5perc lenne!
Nekem a telepitésnél a op újrarakás oldott meg mindent.
Azóta zsír.
Aki szeretne végre normálisan játszani alakitsunk squadot és clant teljesen amatőr is jöhet.
Orgin id:huneval
Clan: Devil
Várok minden katonát a squadba!
Na csá:-) -
banánocska
aktív tag
válasz
Stauffenberg #21467 üzenetére
Ezt állítom! Én azért se megyek repülőkkel!
-
boogie84
veterán
válasz
Cybertrone #21472 üzenetére
Láttalak fent. Miután leléptél akkor már elkezdődött a szarházi mód.
bugipetya
-
RockHaRD
addikt
válasz
Stauffenberg #21477 üzenetére
asszem 8 ember kell a kezdéshez, de talán van olyan szeró, ahol ez ki van kapcsolva. Nem tudom, hogy vannak-e unranked szerók, de ha vannak, akkor ott kell keresgélni. Azoknál talán van állítva is a respawnok közti idő
-
RockHaRD
addikt
válasz
Stauffenberg #21475 üzenetére
le spawnolsz, és várod mozdulatlanul, hogy elinduljon, addig waiting for players
-
Illusion1010
senior tag
válasz
gordonfreemN #21471 üzenetére
Nem lehet változtatni a killcamen.
(#21473) cettlee
Valamelyik magyar szerveren pár napja lehetett. Azt hiszem a debreceni volt, de nem biztos. Egyedül rohangáltam az Operation Firestorm mapon. Nem volt Waiting For Players.....
-
cettlee
őstag
nem lehet valahol game-n kivül helizést gyakorolni? üres mapon pl..
-
gordonfreemN
addikt
Akartam is kérdezni, hogy a killcam itt nem olyan mint a cod-ban, tehát nem azt látom, ahogy leölnek, hanem az azt követő pillanatokat. Be lehet valahol állítani, hogy a kill előtti és akkori jelenetet mutassa
-
boogie84
veterán
válasz
Cybertrone #21469 üzenetére
Azért az varázslatos h szarnak rá h 4 v 8 van a ph szerveren.
Játszanak csak. Gratulálok hozzá. -
edgR
őstag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
banánocska #21463 üzenetére
Nekem meg a vadászgép vagy a helikopter nem hajlandó kiköpni a rakéta csapdát... A tank szépen kinyomja a füstöt, de a repülők és helikopterek nem hajlandók. Be van állítva a billentyű, a customize alatt sincs kivéve, mégsem hajlandó.
Rohadt idegesítő, mert lényegében még a bázist is alig hagyom el, már rögtön leszed valaki és esélyem sincs védekezni.
Meg újfent olyan buggal is találkoztam (csak ma két alkalommal), hogy teljesen átlátszó az ellenség, csak a torkolattüzet látom. Kicsit érdekes mikor egy üres épületben senkit sem látok, majd az arcomba villan egy torkolattűz és halott vagyok. A killcam alatt tér vissza a külseje a játékosnak.
-
Winne
nagyúr
válasz
Apropó erről jut eszembe, nekem az maradt meg a bétából emlék, hogy a futáshoz folyamatosan kell nyomni a shift-et, de kollegám meg azt mondja, hogy volt bekapcsolható állandó futás. Hol az igazság?
-
apollo12
veterán
válasz
nekem Y betű az
-
banánocska
aktív tag
Amúgy csak én nem tudok lehasalni? Nyomom az altot és nem akar hasalni se single-ben se multi-ban.
-
Dantenero72
aktív tag
Ma sikerült damavand peaken a kis scout helivel berepülni az alagútba,apritani sajna nem igazan lehet mivel nincs hely forgolodni meg ugy kilő egy engi mint a szél. Ezert ugy probálkoztam hogy a hátukba megyek ,igy sikerült lelőnőm 3-4embert cask megprobaltam rajuk fordulni és rögtön beleakadtam a falba
De gizda volt
Csak néztek hogy "Hát ez mög?!",szinte nem is löttek rám aztse tudtak mit keres ott egy heli : DDDD
-
Cyberbeni
addikt
válasz
ForRedGlory #21456 üzenetére
jójó, de az nem repül olyan gyorsan, hadd legyek már büszke magamra, na.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
ForRedGlory #21454 üzenetére
jettel nem szabad túl alacsonyan repülni, különben a tank kilő. (legalábbis bemákoltam háromból egyet, csak jóval elé kellett célozni.)
-
Malachi
addikt
válasz
ForRedGlory #21451 üzenetére
meg valószínűleg már unlockolták a below radart és a fire extinguishert is, (bár nem tudom együtt használhatók-e) de úgy tényleg nem fogja be a hőkereső ha alacsonyan repül, ha meg eltalálják akkor elalszik a tűz ha kigyulladt a hajtómű. ez így ilyen pilótával és lövésszel halálos. az ellenségnek.
-
apollo12
veterán
na kedvenc pályámon kicsit aprítottam xD
-
H.Ezredes
őstag
[link] Én repülni se tudok kb ezek meg úgy mennek mint az állat... :S
-
Benhill
senior tag
nem teljesen ide való, de msi afterburnerrel probaltam felvenni egy kis in-game-t, de nincs hang. valamit en rontok el?
a fraps valamiert nekem nem jo a jatekban, fps sem jelenik meg vele, meg semmi.
-
H.Ezredes
őstag
-
HollyBoni
veterán
Back to Karkand DLC mikortól játszható? Vagy már most lehet tolni? Nagyon kíváncsi vagyok egy gameplay videóra,nagy BF2 fan vagyok.
-
izomhod
őstag
sziasztok!
a single pályák hogy vannak sorban?
sehol nem találom -
apollo12
veterán
na 1-0 bf3 javára, teljesen megfagyasztotta a gépet, csak gépresi segített, lehet már kevés volt a kraft a vganak
-
Góliát
őstag
Még a Syngle részt játszom és hát leesett az állam, nagyon jó a game. A repülős rész eszméletlen. Kellet ez nekem :IGEN
Egyszerűen eteti magát, nem lehet abbahagyni. Ez van.
Sajnos reggel kelek, mentem alukálni. CSá -
Chris78
aktív tag
Sniper kasztnál az alapból kapott kis "sokol rádió" amit le lehet tenni az mire jó?
-
janihunk
senior tag
válasz
ForRedGlory #21427 üzenetére
Esetleg még máik böngészővel próbáld meg.
-
Cyberbeni
addikt
neeeeeee, első vagyok, erre kidob a szerverről? asszem mára befejeztem a gémet, pedig elég sokáig egyedül tartottam egy pontot (két tankot is kiszedtem cénéggyel, csak a másodikban sajnos nem haltak meg rögtön, ezért lelőttek
)
-
sazo
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot,de a Game Manager plugint nem installálja. Tud valaki segíteni?
Köszönettel
sazo
-
H.Ezredes
őstag
válasz
ForRedGlory #21424 üzenetére
Nem ezt halál komolyan írta..... Sírookkkkk
-
janihunk
senior tag
válasz
ForRedGlory #21424 üzenetére
Telepítés kijavítása. Katt rá.
-
Alexios
veterán
válasz
ForRedGlory #21421 üzenetére
kattints felül az üzlet helyett a saját játékokra. mármint ezt csak arra mondom, hogy nem kell megvenned újra, attól hogy a store oldalát mutatja defaultnak.
-
ForRedGlory
félisten
Könyörgöm, ez mi?
Újratettem a gépet, és a játékot. Elindítom, ezt mutatja:
Mondom, akkor ápdételj, biztos a nullnapos patch... Erre mi jön be?
Ez:
... és ez: [link]
Vegyem meg megint??? Valaki mondjon valamit kérem szépen, mert tényleg agyvérzést kapok ettől a szartól!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Másnál előjött ilyen már?
-
janihunk
senior tag
Akinek memó gondjai vannak annak ajánlom a gamebooster 3.1 et. Pár száz megát hozzá lehet így adni az elérhetőkhöz, mármint a progi leállítja azokat a folyamatokat amiket beállítunk persze ideiglenesen.
-
apollo12
veterán
válasz
Cybertrone #21417 üzenetére
tudom
bőven elegendő 4gb ram a játékhoz -
Xaels
félisten
Van humora a játéknak. Első indítás: BF3.exe leállt... Második indítás: Multi helyett a Single-t indítja el szerverre kapcsolódáskor.
-
rankesz
veterán
válasz
banánocska #21411 üzenetére
3 giga úgy el fogy a játék alatt mint a pinty!
Haver most vett még 4 gigát a meglévő 4 mellé bf3 miatt
-
Gyufaaa
veterán
válasz
banánocska #21407 üzenetére
Lehetséges a ramod kevéske...
-
Cyberbeni
addikt
engem csak az zavar, hogy miért spáce az újraélesztés elfogadása? szerintem nem egészséges egyből felállni
-
banánocska
aktív tag
Akkor ötlet Single-ben mért akadozik még az átvezetőknél is?
-
Xaels
félisten
Queue. Érdekes, hogy van szerver ahol van várólista mint a képen is látszik és van ahol még a "teli" üzenet fogad. Van erre külön szerver beállítás vagy pedig ez egy új frissítés lesz a szerverekhez csak még nem mindenhol frissült volna a szerver?
-
Nuits
tag
Senkit nem dobál le 10-20 percenként "You have been disconnected from the login server" üzivel? Eléggé idegesítő tud lenni!
Eléggé idegesítő tud lenni és amit eddig találtam semmi sem működött (UPnP kikapcs, portok megnyitva, hosts file kitakarítva).
Vkinek esetleg vmi 5let, tipp vagy hasznos tanács? -
Gyufaaa
veterán
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Automata kávégépek
- Last Epoch
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest