Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

veterán

válasz H2o-pok #9305 üzenetére

Köszönöm, közben én is arra jutottam, hogy nem szeretnék minden alkalommal zacskózni. Ezt a dobozt találtam, illetve Alzán van Corn Flakes doboz amibe pont belefér egy tekercs, de az nem lenne túl költséghatékony, ha egyesével kéne hygrometer és szilikagél. A nagyobbikba belefér több is, de ennek hátránya, hogy minden egyes nyitásnál párásodik a benne lévő összes tekercs is. Mégis, szerintem ez utóbbi lesz. Van egy srác, aki realtime szárítón dolgozik, az első gányolása még működött is, aztán csinált egy frissített verziót a community tanácsai alapján, ami nem működik. :D Szerintem túlbonyolítja és a zárt doboz nem jó. Kéne egy hosszabb cső amiben áramoltatja a meleg levegőt. még a filament nyomtatófejbe érkezése előtt. Ha ezt spirálisan meg lehetne oldani stabilan, akkor talán működhetne. Érdekes project, figyelemmel fogom kísérni.

Egyébként megjött az A1 Combo és az összes kieg. Sajnos a P1S tolódik a jövő hétre, mivel azt 2 nappal később rendeltem meg. Nem mondom, hogy egyszerű ellenállni a kísértésnek, hogy kinyissam. :D

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák