- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
amatőr kérdéseim következnek
Nemrég vettem egy asztali gépet, ami jelenleg csak a TV-re van rákötve HDMI-vel. Van a gépben egy 1050 Ti kártya. Szeretnék hozzá egy monitort is venni, azt Display Porttal használnám, mindkettőt 1080p-ben és tükrözve (a TV a kanapéval szemben van, a monitor asztalon lesz, amelyikhez kedvem van, azt kapcsolom be). Kérdésem, hogy a hang az hogy működik ilyenkor, ki van tolva mindkét kábelen és meg tud szólalni a TV-n is meg ha hangszórós a monitor akkor azon is egyszerre? Vagy ezt a windows tálcán tudom állítani, hogy melyik kimeneti eszköz legyen, és egyszerre csak az egyiken lesz hang?
Illetve még egy buta kérdés, ha tükrözve használom a két eszközt és elindítok egy játékot, akkor előtte állítsam át egy megjelenítőre a windows beállításokat, vagy nem lényeges? fő kérdésem, hogy ha mindkét képernyőn elindul tükrözve a játék, az plusz terhelés a kártyának, hogy két kijelzőre kell kitolnia a képet, vagy az már nem számít?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest