Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Valami baja van a tápomnak
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaszlo83
tag
válasz
mefistofeles #58054 üzenetére
Csak az 59 és a 60 hz-et engedi kiválasztani, és egyikkel sincs eredmény
-
kislaszlo83
tag
Sziasztok!
Erre a problémára szeretnék valami választ szerezni:
Van egy nvidia 8800gt 512mb-os kártya, és amikor beteszem a gépbe az 1680x1050-es felbontást úgy jeleníti meg, hogy letolja a képet, és felül lesz egy 2 cm-es fekete csík. Ebből az állapotból, a monitor menüjével nem tudom megcsinálni, nem áll vissza. Ha, viszont rákötöm az alaplapira, ott tökéletesen mutatja a képet, nincs semmi eltolódás.
Az előélete annyi volt a dolognak, hogy beüzemeltem ezt a 8800-ast, be is jött szépen az 1680x1050 aztán nyomtam egy auto beállítást a monitoron, azóta ezt csinálja.
A monitor: Samsung syncmaster 2243nw
Lehet a VGA a ludas? Ha, igen, mi a megoldás?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
kislaszlo83
tag
Sziasztok!
Az létezik, hogy ez a low pofilos Asus GT220 nem jó ebbe a lapba.
Úgy értem, lehet, hogy a lap nem kezeli a vga-t?
Köszi előre is. -
kislaszlo83
tag
Hali!
Kis tanácsra volna szükségem.
Volt a gépben egy 7600gs. Kiszedtem, betettem egy 9400gt-t. El is indult. Gondoltam leszedem az msi honlapjáról a hozzá tartozó drivert. Letröröltem a másikat, ami a gépen volt, azóta meg se nyikkan a 9400gt. Betettem a 7600-at feltelepítettem a drivert, visszaraktam a 9400-at, de még mindig semmi. Nem ad képet. A venti pörög rajta, de ennyi.
Apró érdekesség, hogy most még az aida64 sem látja, pedig benne van a foglalatban.
Mi lehet a baj?
Köszi. László[ Szerkesztve ]
-
kislaszlo83
tag
válasz
trancemusic #52658 üzenetére
Köszönöm, megoldódott.
Mégpedig, úgy, hogy elindítottam kis felbontásban a gépet, majd az nvidia driveren keresztül váltottam üzemmódot, és nem a win saját képernyőfelbontás menüjében. Azóta megy rendesen, de tényleg köszönöm, hogy próbáltál segíteni -
kislaszlo83
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem egy GT630 vga driverét, és mikor indulna a win7, a monitoron NO SUPPORT felirat fogad. A kártya jó, kis felbontású módban elindul (640x480), de ha átállítom 1024x768-ra, a fenti hibaüzenetet dobja ki és nincs kép. Mi lehet a baj? Gigabíte G41M alaplap.
-
kislaszlo83
tag
válasz
MK VII #52185 üzenetére
Oké, oké, oké.
Túltárgyaltuk.
Haverhoz átléptem, és levágtam egy régi rossz tápjáról a +4 pint, és rákötöttem az enyémre. Tudom, hogy barkácsolásnak hangzik, de a villanyszerelésben van egy kis jártasságom, így kellő biztonsággal tudtam összekötni a régi vezeték csonkját, az új 4 pines fejjel. Láss csodát, működik minden.
Köszi, mindenkinek. -
kislaszlo83
tag
válasz
norbert1998 #52182 üzenetére
Nem vontam kétségbe, hogy igaza lenne, sőt teljesen be tudom látni, hogy én rontottam el, és nem kellett volna. DE! Utólag már borzasztó okos tudok lenni én is, sőt már azt is tudom, hogy melyik számokkal lettem volna multimilliomos, ha tudom őket pénteken. Tanács kell, nem felesleges, szájtépés.
-
kislaszlo83
tag
Hali, tudom banális a probléma, de sürgős válasz kéne, egy hozzáértő embertől, amit előre is köszönök
Szóval a probléma: Adott egy 7300GT (nem röhögni
) , ami egyik percről a másikra nem ad képet. A hűtő feletti részen van több ilyen kis chip, amiken apró alu hűtőbordák vannak. Az egyikről ez leesett. Okozhat-e ez ilyen problémát? Vagy másban van a hiba?
Üdv.
Amit bekarikáztam, az esett le:[ Szerkesztve ]
-
kislaszlo83
tag
-
kislaszlo83
tag
válasz
trancemusic #51596 üzenetére
Köszi
-
kislaszlo83
tag
válasz
trancemusic #51592 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kislaszlo83
tag
Az lehetséges, hogy azért nem ad képet egy vga, mert sok rajta a paszta?
-
kislaszlo83
tag
Sziasztok.
Adott egy GF 8800 GTS 640mb 320bit-es kari, és mikor bekapcsolom a gépet nem ad képet. A venti felpörög rajta, nem tudom mi baja lehet.
Ilyen lapban van: http://www.msi.com/product/mb/945PL_Neo.html#hero-overview
Ötlet? Tanács?[ Szerkesztve ]